Új privát üzeneted érkezett!

sajt! Sok sikert, és mindenki másnak is.
Tényleg érdekes érzés volt kilépni az ajtón,de hogy pontosan milyen ...az leírhatatlan. Valami véget ért és vmi sokkal jobb kezdődik.
Remélem, hamar megtudjátok!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép
emeske

Sajt: nem is figyeltem senkit annyira el voltam kenődve...még sírtam is,pedig nem vagyok egy sírós tipus :(
Sajnálom a mai feszültségedet,de lehet,hogy ez hozza a tutit...ez más volt neked mint az előzőek és lehet,hogy más lesz a végkifejlet is :wink: :wink: :wink: Szorítok neked és Sztyopácskának is :D Tudod,növő hold van :!: :!: :!: És még a 3 kislányos Tigriskétől laptetőd is van :D a kismamik szerencsét hoznak :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Szerintem azért nem gyogyót kaptam,hogy ne kelljen abbahagyni a programot...

Kép

kiss angyal

Sziasztok: :lol:

Angyalom:ez a rohadt ciszta.... :evil: nem hiszem el!de abban viszont lehet valami hogy azért nem kaptál bogyót hogy nem ússzon el a hónapod!
csak nem elkeseredni!!!!!!!!!ezen is túl leszel!!!!!!!!
és az eredmény hát valami kis tünemény lesz :lol: :lol: :lol:

Emeske:elhiszem hogy leírhatatlan az érzés amikor kiléptél a kapun!!!!!!!
hatalmas boldogság!vigyázz magadra!

Tigris:lehet már kérdeztem hogy hányadik inszemed volt mire sikerültek a manók????
simi nektek

:lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Tigriske:
Akkor lenyugtatom az ellenérzéseimet. Köszi a vígasztalást és a laptetűt!!! :)

Emeske:
Bizony, valami más kezdődik :) , nagyon sok sikert hozzá!

Kiss Angyal:
Igen, majd a növő holdra fogom és az ajándék laptetűre az ikreimet! :lol:
Óóóó, pityeregtél? Legalább kiadtad magadból, kend a hormonokra sírást (én is azt szoktam csinálni). Így, vagy úgy de kinyuvasztják a cisztádat és mehet tovább a stimu!
Most kapcsolok! Tanultam cisztakimasszírozást egy doktornőtől!
Először masszírozd át mindkét talpad, majd a talp közepét hosszában (fel-le). Ha ezzel megvagy, mehetsz a petefészek-pontjára. Úgy találod meg könnyen, ha a külső bokacsontnál (oldalt a kiálló gumó alatt), majd egy picit hátrébb masszírozod. Ezután ott az a lágy rész hátul - mindkét oldalt az achilles és a bokacsont alatt - na ott alulról felfelé kell masszírozni mindkét oldalt egyszerre (a mutató-és hüvelykujjal a legkönnyebb), mintha ki akarnád húzni a cisztát.

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! Misinek még mindig az esete vagyok, de már kultúráltabban adja elő. Ma pl. már nem húztam fel ezen magam. Most néztem, egy picit barnázok, eléggé meggyötörte a drnő a cuccosom, persze én voltam a béna, mert feszítettem és azt nem kellett volna...

Csajszik! Lombiknál a beülti után mennyi ideig kell feküdni a kórházi ágyon?

Jójcakkát! Benyomatom az utrót, utána már nem akarok mozogni!
Szép álmokat! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.09.28 18:53-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti:nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!
nem volt akkor egy pihentető élményed ez az inszem de ez hozza meg a sikert!
egyébként kedves ismerőseim azt szokták volt mondani:ha jó a táptalaj minden megmarad :lol: :lol:
fel a fejjel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sajt nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!! :)

Kis angyal, nagyon sajnálom a cisztát! :(

Ma én is sírva fakadtam, olyan dühös lettem a kolleganőmre, kérdezgette, hogy hogy bírom a szurkálást, meg, hogy mikor lesz a beülti, meg ilyenek, még kedvesnek is tűnt, de aztán azt hittem, hogy megfojtom, amikor kiderült, hogy nem rakatta át a nőgyógyászati kisműtétjét egy másik napra, mert akkora van időpontja amikor nekem kell mennem uh-ra, pedig ő megtehette volna, ennyire önző nőt még életemben nem láttam.És még mondja, hogy ne idegeskedjek, mert nekem nyugalomra van szükségem! Nagyon vastag bőr van a képén! :(
Vendég

Zsu:mondtam mát vgy inkább irtam hogy KALAPÁLD MÁR EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem hiszem el!nem lehet ott valaki fönökkel beszélni?
kicsit ha tudsz állj a sarkadra!!!!!!!!!
sting1982

Sting, holnap beszélek a főnöknővel, igaz nem telefonon akartam ilyet megbeszélni vele, de alig jön felénk, úgyhogy nem igazán tudok más megoldást. Ha meg vitára kerülne a sor, akkor azt hiszem elmondom, hogy miből áll egy munkanapja, pedig tényleg nem vagyok ilyen, mindig falaztam neki eddig, ezért meg én vagyok a hülye, de most már nem hagyom magam.Elég volt.
Vendég

irtam privit!

helyes csak keményen! :lol: :lol:
sting1982

válaszoltam! :)
Vendég

Zsu:okés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jó éjt mindenkinek! :lol: :lol:
sting1982

Sajt:köszi a gyorstalpaló tanfolyamot :D megpróbálom,hátha ez segít :!: :!: :!:

Sting: köszi a biztatást!!!Mikor mész U.H.-ra :?:

Zsu: neked is köszi...hülyekolleganő pedig mondjon le :!: :!: :!:

Jó pihit :!:

Kép

kiss angyal

Sting! Másodikra. Az elsőnél csak egy tüsző volt és az hamarabb repedt egy nappal, mint az inszem, így abból nem lehetett volna gyerek.

Köszi mindenkinek a gratulációkat.

Kép
tigriske1978

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0909281

Olvastátok? Eltévesztették, és nem a saját embriójukat kapták vissza. Szegények :cry:
vörösmacska

Angyal - nekem volt ciszta leszívásom 2 hete a Tanár úrnál.

Reggel éhgyomorra mentem, vinnem kellett a szokásos csomagot (hálóing, papucs, köntös stb), jelentkeztem a recepción, kaptam szobát. Mikor szólítottak, bementem a műtőbe, felfeküdtem, a műtősnő leborotvált, Misi a lábamat takargatta, lekötöztek, fertőtlenítettek - szokásos procedúra.
Aztán amikor kész voltam, jött Tanár úr, megnyugtatott, hogy minden oké lesz :)
Nem tudom mit csinált először, azt hiszem kifertőtlenített belülről, az iszonyatos volt. A műtősnő lefogta a hasamat gondolom azért, hogy ha nagyon fáj, ne ugráljak. Tudni kell, hogy az UH fejen van rajta a tű. Betette az UH-t, megkereste a cisztát és már célozta is. Lehetett látni ahogy zsugorodik. A szúrás nem fájt és a leszívás sem, inkább kellemetlen volt és feszített. Az egész pár perc volt.
Ennyi, aztán vissza a szobába, kaptam teát, kb. egy órát feküdtem és mehettem a záróért illetve haza. Után fájt még a hasam aznap. Vérzni nem véreztem.

Érdemes elgondolkodni nekem azt mondták itt, hogy ha oda (lombik) kerülök, a tüszűleszíváshoz se kérjek altatást, mert az is ennyi, állítólag ugyanúgy egy szúrással szívják le az összeset és nem kell végigcsinálni az altatás kellemetlenségeit. Hát gondolkodom rajta.

Nyugi Angyalka ne félj, tényleg nem fáj annyira és nagyon hamar túl vagy rajta.
vörösmacska

Sziasztok!

Kissangyal, nagyon sajnálom azt a csúnya cisztát. Én azért nagyon drukkolok neked, hogy az eltünjön csak úgy!

Sajt, nyugi én azt mondom, hogy ha meg szeretne tapadni a kicsike, akkor bármi történik az meg is fog. Hiszen ha természetes úton esel teherbe, akkor nem is tudod 2 hétig és ők is mennek BKV-val stb. Az ágy meg a BMC-be nem is fontos, nálam sem volt rá is kérdeztem és azt mondták az a lényeg, amikor kicsit döntve vagy a műtőben.

Zsu, szerintem beszélj a főnöknövel. Ha már ilyen gonosz a nő!!!

Lányok, megkaptam az IR eredményem valaki tudna segíteni?
a Glükóz terhelés az OK, az referencia tartományban van viszont az inzulin terhelés 0 percén 2.01 itt alacsonyabb, mint a tartomány mivel az 2.6-nál kezdődik és a 120 percnél pedig nekem 21.03
Nagyon köszi
woody

Sziasztok!

Sajti!
Tényleg ne izgulj a körülmények miatt, itt van példának Tigrincs!

Woody!
Szerintem tök jók az IR eredmények, de én nem vagyok orvos :wink:
Majd mutasd meg a BMC ben is az orvosodnak, de szerintem ő is azt mondja majd.
Vagy............jobbat tudok, bizti jön majd Vicky79 doktornő, ő is profi ebben.:) .......................... sajnos

Pusssz

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Csajok!

Csak zugolvasgatok... láttam, hogy Sajt rámkérdezett...voltam IR vizsgálaton...és k. magas lett, majd csak okt. 27.-én lesz konzultáció...addig utána olvasgatok és megpróbálom magam ráhangolni a diétára. Nagyon tartok az egésztől, de részben örülök, hogy talán e miatt nem jöttek eddig össze az inszemek.

Rony, nagyon sajnálom, tessssék elmenni IR vizsgálatra!

MIndenkinek küldöm a drukkokat, kitartást lányok!!!!
lugi

Vörösmacska: köszi a felvilágosítást :!: még 1 kérdésem lenne ami nagyon érdekelne:az mit takar,hogy iszonyatos volt?csípett???jajjj nagyon nagy paragép lettem :shock:
Azért én reménykedem,hogy csütörtökre eltünik ez a kis cafat ciszta...mostmár nem is fáj...eddig szúrt,görcsölt...de,hát a fogorvoshoz menet is megszokott szünni az emberek nagyrészének a fogfájása :lol:

Woody:szerintem is tök jó az eredményed...

Sajt: beülti után 1 órát kell feküdni...azt hiszem...hogy van a lelked???

Kép

kiss angyal

sziasztok!

lugi: és mennyi lett az a nagyon magas?

woody: szerintem is rendben van az IR-ed!

zsu: a kolléganőt üsd le!!! A főnöknővel sikerül beszélni?

sajtocska: almát eszegeted?

csajok olyan lassan telik az idő :shock: Így sose fogok eljutni a tesztig :?

Kép
sztyopane

Halihó! :)

Zsu:
Háát, mindenkinek a maga baja a legfontosabb... Csak vannak olyan emberek, akik önfeláldozóbban gondolkodnak, szerintem te is ilyen vagy, ezért merült fel benned, hogy hülyekolléganő átrakathatta volna az időpontját, mert magadból indultál ki. Ha te lennél az ő helyében, biztos megtetted volna, nemigaz?
Gondolkodj el ezen... Nem kell folyton másoknak megfelelni, lehetsz egy kicsit önzőbb is nyugodtan. Épp ezért: Próbáltál beszélni komolyan vele? Elmondtad, hogy nem te találod ki a vizsgálati időpontokat, hanem azok fontos, ciklushoz kapcsolódó, egy felépített gyógyszeres kezelés kötelező időpontjai, nem lehet megismételni máskor, vagy halogatni? Hogy rengeteg pénzbe kerül, amit nem fogsz visszakapni, ha ugrik a beavatkozás? Minden indulat és jelzők nélkül bepróbálkoznék a helyedben. Talán ha megérti az érzéseidet, szükségleteidet és te is figyelemmel kíséred az ő igényeit ez ügyben, akkor a jövőben közösen egyeztethetnétek az időpontokat.
Ha ez sem hoz eredményt, csak akkor mennék a helyedben a főnökhöz, azonban neki is ugyanezeket mondanám el, szerintem nem túl jó ötlet bemártani mást, mégha meg is érdemelné, mert az nem szül jót... Nem ismerem a főnöknődet, de szerintem a nézeteltérésetek nem fogja érdekelni, csak az, hogy menjen a bolt. Talán ő is jobban értékeli az olyan munkatársakat, akik megoldják a problémáikat és nem neki kell foglalkozni vele.
Nem irígyellek a helyzeted miatt, tiszta szívből kívánom, hogy jól alakuljanak az események, sok sikert hozzá! :)

Kiss Angyal:
Már visszatért a pozitív énem, a tegnap csak rossz álom már. Csak azért kérdeztem, mert a beültis csajok másfél órát feküdtek az ágyban, ezért - ill. a kevés ágy miatt szinte egyik inszemes sem tudott feküdni. Kicsit bántott, hogy őket vették előre, mert a zárót sem kapták meg hamarabb, mint mi, ezért célszerűbb lett volna az iszemeseket előrevenni, mert nekünk csak max. fél óra fekvést szoktak mondani. Úgy felváltva lehettünk volna az ágyban, ahogy sorra kerültünk. Na mindegy, már nem foglalkozom ezzel, lehet, hogy nekik másfél órát írtak elő, nemtudom. Félreértés nem essék, nem irígyeltem :D tőlük az ágynyugalmat, csak az esett rosszul, hogy össz-vissz 2 ágy volt.
Szorítok, hogy elmúljon a ciszta! Nyomassad a masszírt, adj neki! :wink:

Woody:
Köszi, legyen igazad! :)
IR-rel kapcsolatban nem értek hozzá, de nekem az inz. ref. érték a 0 percesnél 2 - 29-ig volt feltüntetve a papíromon - így a 2,01 szerintem ok.
A 120 percesnél 22 - 79-ig terjedt a ref. érték, így talán ez egy ici-picit alacsonyabb neked... Nem tudom, hogy nálad miért mások a ref.tartományok? :roll: Létezne, hogy egyénfüggő?

Lugi:
De jó hallani rólad! Mennyi lett az a k...a magas? A diétát pár lappal ezelőtt leírtam, egyébként szinte megegyezik a cukorbetegekével. Szerintem neked is 160g-os diétát kell folytatnod, ha nagyon magas lett az inzulinod. Endokrin, v. belygógyász látott már? Ha nem, S.O.S! menj el, kapsz gyógyszert és a diétát is megmondja, netán elküld egy dietetikushoz is, aki sokat segíthet ebben. A cukrod okés?

Sztyopáné:
Be vagy sózva, mi? :lol: Almát nyomatom.
Nekem eszembe sem jut a teszt, halál nyugodt vagyok. Kérdezz meg az uccsó hét vége felé, akkor már lehet, hogy én is meg leszek kergülve! :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

sajtocska: már most nem birok magammal, tudni akarom az eredményt de a teszt engem se izgat. Meg az uram is megtiltotta, hogy teszteljek:lol: Te csinálsz előtte tesztet?

Olyanba tudtok nekem segíteni, hogy a barátosnémnak merionalt írtak föl csak nem mondták el , hogy hogy is kell csinálni. Valami port kell kavarni nem értettem mert nekem nem volt ilyen:shock: :?

Kép
sztyopane

Sajt: mindig a lomikosok az elsők...nem tuti az 1 óra lehet,hogy másfelet kell feküdniük..nem tom pontosan...nekem a legutolsó inszemen sikerült 10 percet feküdnöm...én az utolsóra már vittem magammal egy nagy,vastag törölközőt, mert úgy gondoltam,hogy leterítem a korteremben a földre és oda leheveredek :D...akkor pont volt 2 szabad ágy és Stinggel befoglaltuk :D neked nem kell menned legközelebb,mert ennek sikerülnie kell,de aki inszem előtt áll annak javaslom ezt a megoldást...

Sztyopáné:mondtam én,hogy elfog fogyni a 8 db teszted :D :D :D

Kép

kiss angyal

angyalka: csak akkor akarom elhasználni ha már a BMC-be közölték a jó hírt :lol:

Kép
sztyopane

Sting: merre vagy :?: mikor mész u.h-ra :?: inszemre :?:

Kép

kiss angyal

Sztyopáné: erre kíváncsi leszek :lol: ...én is mindig ezt gondoltam :D :D :D ...de azt kívánom,legyen erőd,hogy kibírd :!: :!:

Kép

kiss angyal

Sztyopáné:
A merionalnál ott a használati útmutató, el kell olvasni. Egyébként van a vastag tű, amivel fel kell szívni a lötyit, majd befecskendezni a port tartalmazó üvegcsébe, ezután elkeverdve vissza kell szívni a fecskendőbe, majd tűcsere a pici beadóstűre és irány a bökés! :)
Nemtom, hogy csinálok-e tesztet... Eddig csináltam, de meg is jött.
Majd ha közeledik az idő, talán aznap reggel, lehet h. rápislantok egyre.
Egyébként meg: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Kiss Angyal:
Ja persze és nekik még tolókocsi is jár! :lol: :lol: :lol:
A törcsi tényleg jó ötlet, én ott gondolkodtam, h. egy polifoam - az a hideget is felfogja - jól jött volna... De mind1, nekem már úgyse kell többet menni! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

sajtocska: köszi a használatit átadom :D Egy kis babaragacs:
Kép

Kép
sztyopane

heni: Viki doktornő rendel :)

woody: Serintem is jó értékek ezek, bár leht hogy a 2-ről 20-ra ugró inzulinban nem vagyok biztos. De 30 alatt jó a terhelt inzulin. Persze ez függ a mértékegységtől, de ez szokott az átlagos lenni.

lugi: Ne izgulj, nekem is sikerült kezelni és lett baba. Jó hogy kiderült. Mennyire volt sok? Cukrod is sok volt, vagy inkább az inzulinod?

sztyopane: Van egy por ampullában és az oldószer a másikban. A folyadékot kell belefecskendezni a porba, összeforgatni, visszaszívni, kicserélni a kisebb tűre és azzal beadni.

sajt: A leszívósok addig fekszenek, amíg le nem csöpög az infúzió. A beültiseket nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky drnő:
A leszívósokat tudom, meg ott altanak is, az azért komolyabb.
Jó, hogy néha visszakukkantasz hozzánk! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopika:
Köszi a ragcsos-csodát! :)
Új avatar, mióta? Csak most vettem észre... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

szia! mostantól :D csak pozitívan :!: :wink:

Kép
sztyopane

sajt: Persze hogy jövök, hogy drukkoljak nektek és segítsek, ha tudok. Majd nem lesz ennyi időm, ha már meg lesz a baba. De azért akkor is próbálkozom majd.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

Sajt, írtam pü-t!

Sting, Sztyopane, Sikerült beszélnem ma a főnöknővel...kellemesen csalódtam benne, nagyon megértő volt, nem is tudom, hogy mitől voltam ennyire beszari! :) Úgyhogy megnyugodtam, nagy kő esett le a szívemről! :)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök. Sok a meló és a front is gyötör.

Köszi a telószámokat már sikerült elérni őket. Pénteken megy Api az eredményekért.

Beus ari vagy hogy felraktad a videókat. Nálam is volt bőgés.

Mennek a drukkok minden próbálkozónak, látom vagyunk elegen..

jövök majd az eredményekkel.
vayacon

Vicky:
Elfogadom, hogy akkor már ritkábban jössz, ez természetes! A család az első! :D

Zsu:
Reppent a válasz! :wink:

Vayacon:
Köszi, én is szorítok az Apás-vizsgálathoz! :)

Sztyopáné:
Én tényleg vaksi vagyok!!! :lol: :lol: :lol: Most vettem észre, hogy milyen póló van a csajszin! Bazi tuti!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

CSAJOK!

HISZEN MA VAN MIHÁLY-NAP!!! :lol:

Na, jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

úgy gondoltam Misi nap alkalmából én is előjövök a rejtekemből. pláne, ha már olyan öreg motoros mint lugi is ezt tette.
szinte minden nap zugolvasok, sajtocska, örülök, hogy végre inszem volt és nagyon drukkolok. minden nap gondolok rád :lol:
böbe, neked most hényadik inszem jön?
tigris 3 csaja szuper hír, bár kicsit egyoldalú :wink:
kaktiról mi hír? néztem a babaváróst, oda sem nagyon ír...
vayacon, örülök, hogy minden rendben!
újaknak megint üdv, sajnálom, hogy ennyien vagyunk. mi a zurammal szept 5én ünnepeltük, hogy 2és fél éve próbálkozunk 8)
pénteken megy bacivizsgálatra, október-novemberben nekimegyünk a 4. inszemnek.

drukk mindenkinek és éljen Mihály!!!
kpn

Kpn! Köszi. Hajrá 4. inszem, én szorítok.

Kép
tigriske1978

Angyal, ne haragudj ha megijjesztettelek, nem akartam, de gondolom a tényekre vagy kíváncsi. az "iszonyatos" helyett inkább azt mondom kelletlen, váratlan fájdalom. nem tudom mit csinált, valami ilyesmit éreztem a hsg-kor is. Annyira hamar kész az egész, hogy mire észbekapsz, már szállhatsz le az ágyról. nem vészes, ne izgulj.... ha annyira gáz lenne, akkor altatásban csinálnák - gondolj erre... és különben se izgulj ezen, mert nem is biztos, hogy lesz neked ilyen, szépen fel fog szívódni magától. Nekem is kettő volt és mire odakerültem, már csak egy.
vörösmacska

kpn: Hajrá 4. inszem. Nálam is ez lett a befutó! :wink:

sajt: Azért majd olvasgatok, ha a porontyom alszik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky!
Igen, a 2 ről 20 ra ugró inzulinban én sem voltam bizti Woodynál, aszem valahol úgy hallottam, hogy a 0 percesnek max 5szöröse lehet a terhelt, de ez még így is alacsony, úgyhogy hagyjuk a kielemzést a dokikra :lol: de azért nem fosztalak meg a doktori kinevezéstől :lol: :lol: :lol:

Sajtikám!
Nagyon drukkolok neked még mindig, minden nap eszembe jutsz!!!

Olyan szar, hogy senki nem vezeti a táblánkat, Kakti meg nagyon eltűnt.Nekem meg fogalmam sincsen, hogy ki hogyan áll :shock:

Puszi

heni77

Köszi, az IR kiértékelést. Sajnos szerintem se igazán jó az eredményem. Én is azt olvastam a neten, hogy max 5xszöröse lehet a 120p érték.
Pont most beszéltem meg bent a munkahelyemen, hogy elmegyek dokihoz ma. Tehát bemegyek a BMC-be és rákérdezek. Remélem nem küldenek el. Hiszen ha ezt a hónapot ki kell hagyni baci miatt, akkor legalább utánajárok ennek is.
Majd beszámolok mi volt.
woody

heni, woody: Én is kíváncsi leszek mit mond a doki erre az inzulinra, de szerintem ilyen alacsony értékeknél nem lehet gyógyszert szedni.
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, Vicky, ezért érdekes a kérdés, mert én is erre gondoltam.
Na, marha kíváncsi leszek erre mit mondanak, bár ezzel lehet nem is a BMC be kéne menni, hanem egy endokrinológushoz, mégiscsak ő a profi ebben a témában, de hátha mondanak rá valamit.

Woody, írj, hogy mi volt, amúgy ki a dokid a BMC ben?

heni77

Vörösmacska: persze, a tényekre vagyok kíváncsi...jobban szeretem,ha tudom,hogy mire számíthatok...köszönöm,hogy leírtad a jónak nem mondható élményeidet...

Kép

kiss angyal

Vörösmacska: még 1 kérdés,mekkorák voltak a ciszták :?: ..az amelyik felszívódott és az amelyik nem :?: bocs,hogy ennyit kérdezősködök :oops:

Kép

kiss angyal

kiss angyal: Nekem legutóbb 7 cm-esek szívódtak fel, bár ezeket már nem nagyon lehetett volna megműteni, mert akkor már ott volt a baba. De 4-5 cm-esek is felszívódtak nekem 1 mensi alatt. Neked miért kéne leszívni? Mióta van meg?Te kaptál már rá valami gyógyit? Orgametrilt (én ezt kaptam)?
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?