Kiss Angyal!
Előszöris...én nem ezeket a gyógyszereket szedem, mert Konc doktor másik márkájút ad, de a lényeg gondolom ugyanaz
Nekem azt mondták, hogy az első szurit, a sok LH-t tartalmazót, amivel kezdted a longot, azt mindig reggel adjam be, és mikor megyek időpontra, azt beadhatom otthon!
A másikat azért mondták délutánra, mert a kontrollon, vesznek vért, néznek hormonszinteket, aminek az eredménye 12:00-14:00 közt lesz meg, és annak függvényében marad a mennyiség, vagy több lesz vagy kevesebb!
És amit az eredmény után mondanak, azt be is adják ott neked, és azt a mennyiséget kell folytatni a köv. alkalomig!
Sajt!
Nem nyaraltunk még, de szerda reggel indulunk
Lac tegnap tudta meg!
nagyon nagyon örült és meglepődött...nem számított semmire
úgyhogy majd most tűnök el egy hétre...és olvasni sem tudok
Zsu!
Én is reggel adtam be, kb 8kor minden nap!
A legegyszerűbb fertőtlenítőt vettem a gyógyszertárba...valami spray... nekem bejött
az a legjobb része - az én feladatom...aztán jön Lac, aki szúr, és utána megint én, aki azzal a fertőtlenítős vattával maszíroz utána
nekem az alkoholtól volt hogy jobban csípett mint ettől a fertőtlenítőtől, és piros is lett utána, de lehet hogy én vagyok nyomi ebben a témában...
Rony!
Igyekszem majd írni többet...pláne, ha most újra beindul a rendszer
De szívesen vesszük a híreket Rólatok is
Nagyon vigyázz magatokra és a pocira
hogyhogy három
?
én is én is én is
...csak rinyálni kell érte?
Vayacon!
Nekem csinált Konc doktor rákszűrést az első találkozásunkkor (kb júniusban), mikor kezdődtek a vizsgálatok...még a stimu előtt jóval!
Sajnálom hogy lassítanotok kell, de azért bízz a spontán módszerben is! Végülis jobb élmény mint a beülti..
Oroszlán!
Sajnálom nagyon a helyzeteteket, biztosan nagyon nehéz megélni lelkileg és testileg egyaránt, és remélem, hogy a lehetőségekhez képest a legjobban megy majd minden!
Vörösmacska!
nem kis dolgok vannak a Ti hátatok mögött sem!
Szerintem mikor rossz dolgokra figyelmeztetjük egymást, akkor is csak jót teszünk!
Persze olykor ijesztő, de talán azáltal, hogy valaki felhívja a figyelmünket ezekre is, jobban észrevesszük a jeleket, és időben tudunk lépni... úgyhogy köszönjük
Nekem Konc doktor azt mondta, hogy ezektől a vitaminoktól több nem lesz, csak a feje lesz nagyobb és az állóképessége... azért kell nekik nagy fej, mert abban van a dns!!!
Kutyidat sajnálom
... nagyon emlékszem arra mikor nekünk kellett elaltatni a mi Olivérünket
Emeske!
Sajnálom a hányingert, de legalább tudjuk az okát
...és az jóóóó
Tigriske!
Az a fránya migrén nem lehet jó egyáltalán, és remélhetőleg lassan már lemond végre!
A babák nemét mindenképpen írd meg! Nagyon kíváncsi vagyok
Woody!
Jó hogy újra itthon
és örülök, hogy jól sikerült a nyaralás
...hogyhogy spontán hónap??? esetleg sejtesz valamit?
remélem úgy lesz, és sikeres volt ez a kis pihenés
Rólunk: ma van a 2. cn!!!
úgyhogy holnap a BMCben kezdek reggel
aztán szerda hajnalban felheppenek a repülőre az én kis Urammal, nyaralunk egy nagyot, és utána ha haza értünk, akkor hajrá újult erőkkel!
Végre megint egyre közelebb érzem magunkat a végeredményhez
puszi Mindenkinek!
addig még igyekszem jönni...
Eszter