Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vicky!
De jó hírek, annyira örülök sogórnődéknek, aszem már meséltél róluk, hogy mennyi gondjuk volt már nekik is a teerbeeséssel, istenem, ez nagyon szuper, tényleg vannak még csodák.
Egy párszor én is gondolkoztam rajta, hogy mekkora csoda érne, ha esetleg spontán babás lennék, dehát petevezetők nélkül???? Nem hiszem,aztán egyszer ki tudja :wink: de soha nem élem magam ebbe bele. Gratulálok nekik teljes szívemből!!!!

Oroszlán!
Ó ezek nem jó hírek, drukkolok nektek!!!!

Emeske!
Neked meg gratulálok a petezsákodhoz :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kiss Angyal!

igen, én longos voltam/vagyok!
De Konc doktor azt mondta, hogy az 1-2-3. napon menjek... gondolom megnézi mi a helyzet bent...kijöttek-e bládival a megnövesztett tüszőim...mert ugye mi nem jutottunk el a leszívásig :(

Emeske!

NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK A JÓ HÍREKNEK ÉS SZÍVBŐL GRATULÁLOK :) :) :)

Oroszlán!

Hát ezek nagyon nem jó hírek!
Elhiszem hogy most meg lehettek rémülve, hogy hogyan tovább!
Remélem nem lesz szükség műtétre!!!

Vicky!

A sógornődéknek is gratula :)
ilyenkor tényleg jó látni, hogy vannak csodák :)
pláne egy ilyen sikertelen időszak után ennyi jó hír :) :) :)

...most már tényleg rajtunk a sor...ugye? :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Nagy gratula a sógornőnek. :D :D Hát ez nem semmi sztori. De hát lányok lehet ilyenekre számítani, nekem megmondta a professzor a baross utcában, hogy még arról az oldalról is terhes lehetek ahol nincs vezetékem, mert képes átúszni a petesejt a másik oldalra. Megmondta, hogy ebben a szakmában bármi lehet.
vörösmacska

Én tegnap este voltam Tanár úrnál konzultáción és nem érti miért nem lettem eddig terhes, úgyhogy hiába van 2008. januárról egy másik helyen csinált HSG-m, azt mondja csináljuk meg még egyszer, hátha elzáródott.
Férjem lelete jó, 50M felett, nekem a vérvétel alapján van peteérésem. Bár férjemnek most kikezeltünk egy bacit.
Oké, hogy 1 vezetékem van a 2,5 évvel ezelőtti méhen kívülim miatt :( :( :( :( , de ha az átjárható, akkor már sikerülnie kellett volna - ezt mondja.
Jövő hónapban HSG, aztán ha átjárható akkor 3 inszem, ha nem átjárható, akkor lombik.
vörösmacska

sziasztok

Most jöttünk haza a BMC-ből, felírták a gyógyszereket, ha tudom, hogy ez ilyen sok, akkor béreltünk volna utánfutót! :D jövőhét pénteken kell elkezdeni a szurit.Ja és megyünk majd jövőhéten katona-fagyasztásra is.
Vendég

Vörösmacska, sajnálom a méhen kívülit :( ...ez spontán terhesség volt?
Vendég

Sziasztok!

Akit érint az IR és nem tudja mit ehet, itt egy kis szakinfó:
http://www.macosz.hu/upload/etrenditanacsok.pdf

Pá Drágáim!
sajt@

Oroszlán: sajnálom a rossz híreket :cry: drukkolok,hogy ne kelljen műteni :( ...

Zsu: ti mire is jártok? inszem vagy lombik??És miért kell katonákat fagyasztani??
kiss angyal

Eszter: igy már értem :!: lenne egy pár kérdésem:miért kell vinni magunkkal az u.h-ra 4 ampulla merionalt és 1 gonal F900-as tollat?milyen eredményre kell várni 12-2-ig?nekem ha ki van húzva a vv akkor is éhgyomorra kell mennem :?:
kiss angyal

Kiss angyal, mi jövőhéten kezdjük a longos lombikot.A katonákat azért kell fagyasztani, mert nagyon kevesen vannak, és nehogy akkor ne legyen egysem, amikor leszívják a petikéket.Mert akkor hiábavaló lenne minden.Nekem is ezeket kell majd vinni, és éhgyomorra kell menni + vinni kell pisit.
Vendég

Sting:
Nemtom mikor inszemeznek meg, kedden lesz uhu.

Szöszi:
Monjuk én benyögtem Sz-nek, h. járok endokrin dokihoz... Skriba drnő pedig kerek-perec megmondta, h. nem írhatja fel.

Eszter:
Azt hittem, már nyaraltok, azért nem jössz! Te kis huncut! :)
Ne izgulj, biztos megjön időben - ha már így kiszámoltál mindent előre... :lol:
Jó az ijekciós sztorid. Én nem röhögöm el, inkább könyörgök a Zuramnak, hogy még ne! Ne! Nem készültem fel! :lol: :lol: :lol:

Kalmanka:
Látod, jó hogy beszéltél a dokival - így megnyugtatott. Drukkolok, h. elmúljon a ciszta!

Vicky:
Megkukkantottam a hercegnődet, olyan gyönyörű!!! :D
Ráadásul a sógornődéknél is megtörtént a csoda! Gratula nekik is!

Sztyopáné:
Te kis hős bökő-Lady!
Úgy tudom Sz. nem belgyógyász, legalábbis nem "ott" gyógyít belül. :lol: :lol: :lol:

Emeske:
13 mm? Ez csodás!!!

Oroszlán:
Basszus, nem mondod?! :cry:
Nagyon szorítok, hogy használjon a gyógyszer.

Vörösmacska:
Nagy erőt kívánok a HSG-hez!
50 M feletti? :shock: Tudod, hogy az manapság csúcsmennyiségnek számít? A mozgékonyság és a külalak is rendben volt?

Zsu:
Tök jó, hogy ti is így beindultatok! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok! Szűcsnél az inszemkor, v. más beavatkozásnál totál le kell kapni a bekecset? Én nem szeretném teljesen, de nem akarom, hogy rámszóljon - netán MiMisinknek kelljen, ott és akkor... :?
Ha túl intimnek érzitek, ne is válaszoljatok! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt:szerintem nem kell teljesen megszabadulni a cucctól :D :D :D csak úgy rendbe kell hozni :D :D olyan kis cukira :D
kiss angyal

Zsu:de éhgyomorral akkor kell menni,mikor vv van szerintem :roll: mindegy majd betelefonálok és megkérdezem...
kiss angyal

Kiss angyal, nekem ma azt mondta a dokinő, hogy éhgyomorra menjek, de azért kérdezd meg, hátha félreértettem, majd írd meg, hogy mit mondtak.

A papíron azt írják, hogy délelőtt kell szurizni.....az lehet reggel is vagy ragaszkodni kell a délelőtthöz?Mert én általában fél 9kor szoktam dolgozni indulni.

Ja, és szuri előtti fertőtlenítéshez ti mit használtok?Gondolom kell valami....alkohol?vagy betadin?

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de már nagyon izgulok, hogy minden rendben menjen. :D
Vendég

Hali Lányok!

köszi az érdeklődést, megvolt a beülti. Nagyon hamar végeztünk, alig voltunk. Hát ezt az első három napot szerettem volna fekve tölteni, de ebből semmi se lett. Állandóan jött valaki valamiért. Ráadásul még a munka is összegyűlt, úgyhogy csak arra tudtam még odafigyelni, hogy emelgetni ne emelgessek. Valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy pont akkor nem tudok pihenni. Hihetetlen.
De hogy jót is írjak, 3-at kaptam vissza!!!!!! Olyan régóta rinyáltam ikrekért, hogy most tuti össze kell jönnie máááááááá :) :) :)

Oroszlán!
Nagyon sajnálom :cry: Azért bízom abban, hogy a szuri hatásos lesz és nem kell műtétre menned.

Zsu!
Fertőtleníteni az arclemosó tonicommal szoktam, de szerintem ugyanolyan jó apa arcszesze is :D Szurizni meg mindig de 10-kor szuriztam, mert akkor volt rá lehetőségem. Inkább az a lényeg, hogy mindig ua az időben történjen ez meg következetesen.

Sajti!
Bekeccsel kapcsolatban :D hát, valaki mesélte, hogy leszedték neki, talán leszíváskor v beültinél volt ez. Szerintem ne bízd a véletlenere :roll:

Sztyopáné!
Ügyi vagy, egyre jobban menni fog :D

Szöszi!
Utáááááánaaam!!!!!!

Angyal!
Jót nevettem ezen az "olyan kis cukira" szövegeden
:lol: :lol:

Eszter!
Jó nyaralást, írj majd magadról sűrűbben (ne úgy mint én :D )

Vörösmacska!
Szerintem mi már tuti találkoztunk, valamelyik beavatkozáson, mert ezt már mesélte nekem valaki, hogy a petesejtek kalandoznak vezető nélkül is.

Vicky!
Gratulálok a kis Hercegnődhöz!!!! Igazi király(lány) dolga lesz a családban. :D Majd igyekezned kell, hogy néha te is a közelébe jussál.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Zsu: én 1/2 9-kor szuratom magam...Nekem Anyukám szúr és fertőtlenít,nem tudom ő mit használ,mert én látni sem birom ezeket a cuccokat,de az tuti ,hogy a betadin és az alkohol is egyaránt jó!
kiss angyal

sajt: Én csak fazoníroztam, de szerintem itt nem nagyon számít. Csodák vannak, de ha egy petevezetéked sincs, akkor szerintem azért úgy elég nehéz lenne. Majd meghozza a lombik a te kis csodádat.

zsu: Jó az alkohol, a betadint nem tudom. Nekem volt fertőtlenítőm, de be kell, hogy valljam, hogy most az inzulinnál nem szoktam egyáltalán. :oops:

vörösmacska: Nem irigyellek a hsg ismétlés miatt. De volt már olyan, akinek 1 év alatt elzáródott.

Köszönöm a gratulákat a magam és a sógornőm nevében is. Remélem ők is olyan szerencsések lesznek, mint mi és minden rendben lesz a babával. És persze ezt kívánom nektek is. Akár egyszerre több babánál is. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

rony: Akkor drukk az ikrekhez. A kislányommal kapcsolatban meg csak akkor kell majd megharcolnom érte, ha itthon leszünk a szülőknél. 200 km-re vannak egyébként. Egy hétvégét meg kibírok, remélem a baba is.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony: jajjj,de jó,hogy írtál,már nagyon aggódtam,hogy így eltüntél!!!Örülök,hogy 3-at is kaptál a lurkókból ez siker gyanús :wink: mitől függ,hogy hányat ültetnek vissza???(persze azt tudom,hogy ha 2 van 3-at nem tudnak :lol: )
kiss angyal

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

Rony, naná, hogy most sikerülni fog!! :)
Vendég

Kiss Angyal:
:lol: :lol: :lol: Akkor jó, mert nekem mindig cuki! :wink: Én csak a MiMisinktől parázok, remélem valami nőcit kapok ki. :)

Rony:
Három lurkó? Az nagyszerű! Küldök egy kis ragasztót: :D
Kép

Nekem most sebbenzin van itthon, azzal ápolom le a pocakom szuri előtt.

Vicky:
Remélem elég lesz az inszem is, nekem minden porcikám megvan odabent, majdcsak sikerál...
A nagyszülős hétvégéket majdcsak kibírod valahogy, majd jól elkényeztetik, de nem baj - ez a nagyszülők kiváltsága. :)

Na libbenek, mindenkinek jójcakkát! :D

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

koszonom a drukkokat, egyelore hasznalt! szerencsere nem nott tul sokkal a hcg ertek, igy eleg, ha injekciot kapok, ma meg is kaptam az elsot - popsiba a valtozatossag kedveert:) meg kapok hetfon es szerdan is, es penteken kontroll: hcg + uh! ha barmilyen alhasi gorcsom lenne - ami eddig szerencsere nem volt - akkor be kell mennem a szuleszetre! remelem, erre nem kerul sor! azert eleg rendesen kiborultam, az erom - mind fizikai, mind lelki - nullara csokkent, senkinek nem kivanom ezt az erzest. eloszor azert kaptam injekciot, hogy kisbabank legyen, most pedig azert, hogy ne legyen... azt hiszem egy kis pihenes kovetkezik nekunk, ossze kell szedni magunkat a sikeres folytatashoz!

Zsu: en vettem a patikaban 70%-os alkoholt, es vattaval fertotlenitettem az injekciohoz. de lehet kapni fertotlenito kendot is, 200 Ft / 5 db, ezek eleg nagyok, de ha nem akarsz szoszolni, akkor megeri:) ne izgulj, menni fog, tenyleg csak a legelso nehez, de rajossz, hogy nem faj, es akkor mar konnyebb!

Sajt: nekem is lekaptak a bekecset leszivas elott, nem keszultem, nem is gondoltam erre, hogy csinositani kell elotte;-) szerintem nocit nehez lesz kikapni, mert a leszivaskor ugye atemelnek a sajat agyadra es ahhoz ferfi ero kell:):):)

Rony, szoritok nagyon, csak szep dolgokra gondolj es arra, hogy sikerulni fog:) az ikrek jol hangzanak:)

Mindenkinek hajra es kitartas!
Oroszlan

Kép
oroszlán

Sziasztok!

Mostanában én is eltűntem főleg zugolvastam. Kicsit sok minden történt velem mostanában.

Egy kérdésem lenne: a rákszűrést nektek sem csinálták meg a bmc-ben? Mert nekem azt mondták, csináltassam meg máshol. Nem örültem, emiatt mehetek a magándokihoz 10 ezer forint a semmiért. :( Na mindegy, hát ez a legkevesebb.

Mi úgy néz ki később kezdjük a beavatkozásokat. Most kezdek az új munkahelyen (júniusban megszűnt az állandó munkám) és nem fogok tudni elkéredzkedni. Szóval szerintem legközelebb decemberben kezdhetünk. :cry: Hát reménykedek hátha valami csoda folytán spontán összejön addig elvileg megvan rá nálunk az esély.

Addig is lehet hogy átkapcsolok zugolvasó üzemmódba :oops: . Ha van valami hír, mindenképp jövök. Majd az eredményeinkről is beszámolok. Ja és még egy kérdés: arra van lehetőség, hogy csak a férjem menjen a leletösszesítőre? A munka miatt én nem nagyon tudok.
vayacon

Oroszlán, továbbra is drukkolok, hogy minél hamarabb túl legyél ezeken a nehéz dolgokon!

Vayacon, a rákszűrést nekem is máshol kellett megcsináltatni.
Én is nehéz helyzetben vagyok a munkahellyel kapcsolatban, mert úgy néz ki, hogy megszűnik, remélem október végéig még kihúzzák valahogy, addigra kiderül, hogy sikerrel járunk-e.
Vendég

Sziasztok!

Húúú, jó sokat írtatok.

Sajti!
Szerintem itt köztünk nincs már olyan kérdés ami túl intim lenne :wink:
Én nem is hallottam, hogy van akit leborotválnak :shock: pedig én aztán már voltam 4 szer beavatkozáson. Mondjuk nem is őserdőt rejtegetek, :lol: , szerintem bőven elég ha csak egy kis frizurát hagysz középen, és alulról csubakkamentesíted magad :shock:

Zsu!
Én legelőszőr a szurit a házidoki előtt adtam be magamnak, és mondtam, hogy szóljon ha valamit nem jól csinálok. Ő akkor azt mondta, hogy otthon nem annyira fontos a fertőtlenítés, egy jó alapos kézmosás is megteszi előtte. Arról nem is beszélve, hogy nekem mindíg csíp a szuri, még a vv is, ha előtte fertőtlenítenek.
Szuriban annyi a lényeg, hogy minden nap kb egyidőben történjen, ahogy Rony is írta, de nem kell percre pontosan!

Rony!
Ne hozd ránk a frászt, hogy így eltűnsz, főleg beülti után. Hogyhogy hármat kaptál vissza? Mert én is kérni szeretném majd ezt..... Mikor lesz a vv? Pihengess, nem kell feküdni szigorúan, ne aggódj nem ezen múlik. Annnnyyyyira nagyon szorítok érted!!!!

Vicky!
Szerintem összekevertél Sajtival, nekem nincsen egyetlen petevezetőm sem.

Vayacon!
Ne keseredj el, fel a fejjel, drukk a spontánkodáshoz!!!! A rákszűrést nekem is a saját nőgyógyimnál kellett csináltatnom.

Oroszlán!
Nagyon sajnálom ami veled történik, ez még rosszabb, mintha egyáltalán nem tapadt volna meg senki sehol. atalmas kitartást neked, és fel a fejjel, nézd a + oldalát, most már legalább tudod, hogy megtud tapadni!!!!

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sajt, heni: Bocsi a keverésért. Azért egy kis csoda mindkettőtöknek jár.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én csak olvasó üzemmódban vagyok, de egyébként klinikára járok évek óta.

Az idén már nekem sem csinálták meg a rákszürést, mert csak a lakhelyen támogatja az OEP.

Én is gondolkodtam, mi tévő legyek. Vagy a saját doki magánja min. 10 ezer vagy a helyi rendelő. Érdeklődtem ez utóbbi iránt, és találtam egy szuper dokit. 5 perc alatt megcsinálta teljesen ingyen.

Aztán a nyáron egy vérvétellel jártam hasonlóan. Csak magánban lehetett volna, de az SZTK-ban a dokit megkértem, mit kellen csináltatnom.
Lehet, hogy ez ritka - de nem kell feltétlenül vagyonokat fizetni. Ha meg mégis magánba kell menni, akkor mint tettem, mindenkinek ajánlom a magán egészségpénztári tagságot (aki nem minimálbéren bejelentett!) mert akkor legalább minden olcsóbban van.

Jó babásodást nektek

kispatak
Vendég

Oroszlán: nagyon sajnálom, hogy méhenkívülire gyanakodnak, vagy ezek szerint megállípították, hogy az. Bár én egy kicsit elkapkodottnak tartom az injekció kúrát.
Nekem volt sajnos méhenkívülim 2,5 éve. Nem volt semmi görcsöm, minden terhességi tünetem megvolt, csak a méhemben nem volt semmi, HCG szintem magas volt.
Nekem 1,5 hétig kórházi felügyelet mellett (még a munkahelyemre sem mehettem vissza összepaokoni) minden másnap UH-oztak és HCG-t néztek. Kétnaponta dupázódott a HCG, mint egy normál terhességnél. Ezért sem estek nekem, mert egyfolytában az egész team azt várta, hogy mikor fog látszódni a méhemben jó helyen.
Szörnyű volt az egész, mert szívem mélyén éreztem, hogy ebből már nem lesz baba, de reményre adtak okot az orvosok, olyan magas volt a HCG-m, ha jól emlékszem 9000 körüli, mikor megműtöttek.
Nekem azt mondta a dokim azért nem a legszerencsésebb injekció vagy a helyreállító mútét, mert az esetleges visszamaradt heggektől a petevezetékben kialakulhat egy újabb méhenkívüli. Nekem kivették a petevezetékem. Sajnos. :( :(

Úgyhogy kedves Oroszlán nagyon is tudom min mész keresztül, sok erőt kívánok, remélem nem lesz műtéted, hanem szépen felszívódik.
úgy veszem nem vagy kórházban, arra kérlek, ha nem figyelmeztettek az orvosok, hogy ne légy felügyelet nélkül, mert egy bevérzett méhenkívülivel 20 perc alatt ellehet vérezni. Ne haragudj, ha ijjesztőnek tűnik amit írok, de ha tényleg méhenkívülid van és emelkedik a HCG-d, ez egy életveszélyes állapot. Olvass utána. Pusz.

És ZSu, igen, a méhenkívüli spontán terhesség volt, 1,5 év után sikerült és azóta 2,5 éve semmi.
Van egy barátosném, akinek 3,5 éve volr egymásután 2 méhenkívülije, spontán elsőre sikerültek és azóta semmi. :x :x Volt már neki 4 inszemje és 3 lombikja és semmi. Nem értem.
vörösmacska

Sajt, nem tudom, hogy inszemkor mi újság az alsó bundával, de én múlt pénteken nagyon meglepődtem.
Cisztaleszíváskor miután felfeküdtem, csak néztem, :shock: amikor mondja a nővérke, aki ott volt (nem a MISI :o )hogy most akkor leborotvál. Mondtam neki, hogy ha ezt valaki előre mondta volna, akkor megteszem, de nem volt ciki, mert szerintem nem először csinálta. Csak azt a területet vágta le, ami nekikkell :D :) , a többivel nem foglalkozott.
vörösmacska

Vicky, nem izgat túlságosan az új HSG, mármint nem félek tőle, mert már tudom mire kell számítani. Na meg a cisztaleszívás után :( :( Edzett vagyok, Nincs amit ne bírnékki, csak haladjunk.....

Rony, nem hiszem, hogy találkoztunk, mert én még nem régen járok ide, valaki mástól hallhattad...

Sajt, Konc tanár úr is és Kanyó doktornő is megdícsérte az 53M spermaleletet. Kép Jó a kérdésed, valóban volt egy kis gond a mozgással Kép és alakkal, de nem vészes, azt mondta K doktornő, hogy ez lehetett a streptococcustól amit kitenyésztettek benne (már nincs, beszedte az Augmentint és azóta negatív tenyésztési leletet produkált a drága). Tavaly nem volt neki ennyire jó az eredménye, 25M és 34M, elképzelhető, hogy a napi 2 Cetebétől és a 2x200 mg E vitamintól turbózódott neki így fel. Visszatérve az alaki és egyéb rendellenességekre, azokat %-ban adján meg és nem mindegy, hogy 20M vagy 50M akárhány százalákáról van szó, ugye?
Jó, mert minden leletünről ad Katalin fénymásolatot.
vörösmacska

Bocsi, hogy ennyi hibát ejtek, de macskácskám itt fekszik az asztalon és piszkálja a kezemet, ahogy írok. Így: Kép
vörösmacska

Vörösmacska, nagyon aranyos a cicád, nekem a "kiskutyám" szokott az ölembe ülni, (ő egy 40 kg-os boxer)még mindig azt hiszi, hogy ő egy öleb! :D És ugyanígy nem hagyja, hogy írjak. :D
Vendég

Zsu, húú az nem semmi lehet. Kép , még jó, hogy nem nyom össze, mienk is kb. ekkora volt.
Sajnos a kutyám szóra könnybe lábad a szemem, 2 hete kellett sajnos elaltatni a Morzsinkat. Hát nem kívánom Kép senkinek azt az érzest, akinek van állata az sejti.... :cry: :cry:
vörösmacska

Vörösmacska, jaj, az nagyon szörnyű, ha egy állatot el kell altatni. Szegény kutyi. :( :(
Vendég

Vörösmacska, köszi szépen az infokat a méhen kivüli terhességről, nem ijesztettél meg, már utánaolvastam az interneten, úgyhogy figyelek a tünetekre! nem kellett kórházba mennem, azt mondta a doki, hogy ha alhasi görcsöm van, akkor azonnal menjek a Szent János szülészetre. Szerencsére - és én is furcsálom -, hogy nekem semmilyen tünetem nincs és nem is volt, sem terhességi, sem görcsök, csak a hcg szint miatt (ami 423 körül volt, másnap pedig 466 és mindez azután, hogy beültetés után 6,5 volt, tehát nem sikerült a lombik és utána rendes mensesem is volt már) merült fel a méhen kivüli terhesség, és mivel nem emelkedett duplájára, mint normális terhességnél, igy azt mondta, hogy valószinűleg magától fel fog szivódni, amit segiteni fog ez a methoreoxat injekció. Hát, utánaolvastam az injekció mellékhatásainak, lehet nem kellett volna, és nem is tudom még (nem kérdeztem rá), hogy mikor lehet majd folytatni a lombikot.... volt ahol 6 hetet és volt ahol 6 hónapot irtak... Neked mit javasoltak 2,5 éve? Egyébként én is azt hittem, hogy másnap is megnéznek uh-n még egyszer, igaz elsőre nekem sem látott semmit a méhben...(kivéve egy cisztát, amiről most nem is beszéltünk, bár elsőre azt mondta, hogy az is magától felszivódhat,várjunk 2 hetet...) Remélem minden rendben lesz és nem lesz további komplikáció!!! Más: nagyon aranyos a cicád:):):)

Drukk mindenkinek, Oroszlán

Kép
oroszlán

Sziasztok!

Kiss Angyal! Nem volt internetem és csak most tudtam visszaolvasni. Mi jól vagyunk, jövő héten remélem megmondják a babák nemét is. Migrén sajna nem mondott le, de nem panaszkodom. :lol:

Emeske! Gratulálok, remélem beindul a babaeső.

Vicky! Gratulálok a kislányhoz, és gratula a sógornődnek is.

Sajt! Hajrá, szorítok nagyon!

Üdv az újaknak és mindenkinek mielőbbi babásodást.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!
Jó sokat írtatok, míg nem voltam.
Nagyon jó időnk volt, sokat fürödtünk a tengerben és persze egész nap csap pihiztünk. Szerencsére sikerült kikapcsolodni! Már várom, hogy mikor mehetek megint BMC-be. De lehet, hogy nem is kell? Még az is lehet, hogy sikeres ez a spontán hónap…

Zsu, nagyon gratulálok! Szuper lehetett ez a kis titkos esküvő.

Sztyopáné, hajrá 2. inszem!

Vicky gratulálok a kiscsajhoz! És a sógornődnek is nagy gratula! Na az ilyenek adnak erőt nekem, hogy még vannak csodák és tudom velünk is hamarosan megtörténik, tehát soha nem lehet feladni!

Emeske, nagyon boldog pocakódást kívánok!

Rony, nagyon szurkolok az ikrekhez!

Oroszlán, nagyon sajnálom a rossz híreket, remélem nem lesz szükség műtétre!
woody

Woody, igen nagyon jó volt a titkos esküvő, bár még beszédtéma vagyunk a családban, de majd csak hozzászoknak. :D

És nagyon szurkolok, hogy sikeres legyen nektek ez a spontán hónap! :)
Vendég

vörösmacska: Megértelek a kutyus miatt, a páromék 11 éves kutyáját tavaly októberben altatták el. Az egész család nagyon depis lett ettől és idén anyák napjára ezért vettünk nekik egy yorkit. Nagyon szeretik és nem emlékezteti őket a másik kutyusra, mert az egy dél-orosz juhász kutya volt. 60 kiló és hosszú fehér szőre volt. A kölyökkutya olyan életet hozott otthonra, hogy még a sógorom is imádja a kis vakarékot, pedig igazából az övé volt a nagy kutya. De nem mertük volna hamarabb megvenni, kellett idő a gyászra. És ráadásul márciusban született az alom. A cicád viszont nagyon aranyos.
vicky79
Budapest III. kerület

Tigriske: :D :D :D de jó,hogy írtál :D :D :D nagyon várom már a Te babáid nemét is :D :D :D írd meg nekünk azonnal ahogy megtudjátok :D sajnálom,hogy a migréned még mindig megkeseríti ezt a szép időszakot ,de remélem,hogy ez "csak" a terhességed mellékhatása,és mielőbb feledésbe merül ez a kellemetlenség :!: :!: :!: Vigyázz nagyon a Babákra és persze magadra is :!: :!: :!:
kiss angyal

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a sok gratulációt.
Engem sem kerül el a hányinger, ami tudom, hogy jó dolog miatt van. Mégsem könnyű. Főleg éjjel vagy arra ébredni. Csüt.megyek UH-ra, mindig van miért izgulni. Úgy látszik nekünk ezt dobta a gép. Várni, izgulni megint várni.Semmi nyugi,meg ilyenek. Arról nem is beszélve, hogy felháborítónak tartom, hogy ha betegállományba menne az ember mennyit kapna a jófej "állambácsitól". Nem lenne szabad egy kalap alá venni a kismamákat ill. aki pl. lombik miatt megy betegácsiba a tényleg lógósokkal.
Bocsi, de ez szerintem szemétség.
Kép
emeske

Oroszlán, Remélem nem lesz semmi komplikációd, azt kívánom,hogy induljon el a HCG szinted visszafelé a nulláig mihamarabb. Pedig jó lenne ha néznének UH-n is, mert azzal azt is látják, nincs-e folyadék a hasüregben… az a ciszta elég gyanús, egyébként engem akárhogy néztek, a méhenkívülire semmilyen jelet nem láttak UH-n, csak azt, hogy a méhben nincs.

Azt mondták, általában 7-8. hét után okoz gondot a méhenkívüli, addig legtöbb esetben nincs tünete. Nekem sem volt semmilyen görcsöm.
A pozitív teszt után elmentem a 6. héten a dokimhoz, mert barnázgattam, mire elértem hozzá már rendesen véreztem. Azt mondta elment a baba, - én erősködtem, hogy tegnap este még olyan erős pozitívat teszteltem, hogy ihaj - és volt olyan elővigyázatos, hogy azt mondta, mensi után menjek be HCG-re. Rendesen menstruáltam egy normális mennyiségű és hosszúságút és utána a HCG szintem 2000-et mutatott. Szóval nekem így derült fény és áldom az Isten az orvosom alaposságára. Én nem kaptam injekciót, hanem, mint ahogy már írtam, otttartottak a kórházban és kétnaponta ellenőriztek, míg meg nem műtöttek laparoszkópiával Utána 3 hónapot kellett pihennem.

Nagyon drukkolok, hogy ne járj így, és senki sem!!!!!!
vörösmacska

Sziasztok!

Kicsit előbújtam, hátha van vki, aki nem olvassa a blogom. Igaz, csak átfutottam ezt az oldalt, de gondolok ám rátok!

Szóval csajok, egy filmet hozok nektek!
Nekem megváltoztatta a gondolkodásmódom.
Nézzétek meg és kívánom, h rátok is úgy hasson, ahogy rám:
http://www.youtube.com/watch?v=GRHxHapwirw

Ölellek titeket!!!!!!!
És csodaszép napot nektek!

babszika

Sziasztok!

Sajnálom hogy már páran keresztül mentetek ezen a méhen kivüli terhességen!szerintem akivel ez nem fordult elő az nem is tudja igazán milyen borzasztó is ez!nekem soha nem volt, és még normál módon sem voltam soha terhes!
erősek vagytok és kívánom hogy mihamarabb legyetek ti is babásak!

Tigriske:de jó hogy irsz!kiváncsiak vagyunk a 3kis manó nemére!egyébként hogy viseled a terhességet? :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal:szia!nálad mizus?irj már pár sort nem tudom hogy éppen hol tartasz :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody:és veled mi a helyzet? :lol: :lol: :lol:

Babszika:elkezdtem nézni a kis filmedet:de nem néztem végig!
van egy ismerősőm akinek van egy beteg kis fia!először féltem megismerni a gyereket mert nem is tudtam hogyan kell ilyen beteg szellemi és testi fogyatékos gyereket kezelni!
aztán megismertem és egy kedves nagyon szeretetre méltó és szeretetre vágyó kis manócska(14éves)

remélem jól vagy egyébként :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kiss Angyal!

Előszöris...én nem ezeket a gyógyszereket szedem, mert Konc doktor másik márkájút ad, de a lényeg gondolom ugyanaz :)
Nekem azt mondták, hogy az első szurit, a sok LH-t tartalmazót, amivel kezdted a longot, azt mindig reggel adjam be, és mikor megyek időpontra, azt beadhatom otthon!
A másikat azért mondták délutánra, mert a kontrollon, vesznek vért, néznek hormonszinteket, aminek az eredménye 12:00-14:00 közt lesz meg, és annak függvényében marad a mennyiség, vagy több lesz vagy kevesebb!
És amit az eredmény után mondanak, azt be is adják ott neked, és azt a mennyiséget kell folytatni a köv. alkalomig!

Sajt!

Nem nyaraltunk még, de szerda reggel indulunk :D
Lac tegnap tudta meg! :D
nagyon nagyon örült és meglepődött...nem számított semmire :)
úgyhogy majd most tűnök el egy hétre...és olvasni sem tudok :?

Zsu!

Én is reggel adtam be, kb 8kor minden nap!
A legegyszerűbb fertőtlenítőt vettem a gyógyszertárba...valami spray... nekem bejött :)
az a legjobb része - az én feladatom...aztán jön Lac, aki szúr, és utána megint én, aki azzal a fertőtlenítős vattával maszíroz utána :)
nekem az alkoholtól volt hogy jobban csípett mint ettől a fertőtlenítőtől, és piros is lett utána, de lehet hogy én vagyok nyomi ebben a témában... :?

Rony!

Igyekszem majd írni többet...pláne, ha most újra beindul a rendszer :D
De szívesen vesszük a híreket Rólatok is :D
Nagyon vigyázz magatokra és a pocira :)
hogyhogy három :D?
én is én is én is :D
...csak rinyálni kell érte? :D

Vayacon!

Nekem csinált Konc doktor rákszűrést az első találkozásunkkor (kb júniusban), mikor kezdődtek a vizsgálatok...még a stimu előtt jóval!
Sajnálom hogy lassítanotok kell, de azért bízz a spontán módszerben is! Végülis jobb élmény mint a beülti.. :D

Oroszlán!

Sajnálom nagyon a helyzeteteket, biztosan nagyon nehéz megélni lelkileg és testileg egyaránt, és remélem, hogy a lehetőségekhez képest a legjobban megy majd minden!

Vörösmacska!

nem kis dolgok vannak a Ti hátatok mögött sem!
Szerintem mikor rossz dolgokra figyelmeztetjük egymást, akkor is csak jót teszünk!
Persze olykor ijesztő, de talán azáltal, hogy valaki felhívja a figyelmünket ezekre is, jobban észrevesszük a jeleket, és időben tudunk lépni... úgyhogy köszönjük :)
Nekem Konc doktor azt mondta, hogy ezektől a vitaminoktól több nem lesz, csak a feje lesz nagyobb és az állóképessége... azért kell nekik nagy fej, mert abban van a dns!!!
Kutyidat sajnálom
:cry: :cry: :cry: ... nagyon emlékszem arra mikor nekünk kellett elaltatni a mi Olivérünket :(

Emeske!

Sajnálom a hányingert, de legalább tudjuk az okát :D
...és az jóóóó

Tigriske!

Az a fránya migrén nem lehet jó egyáltalán, és remélhetőleg lassan már lemond végre!
A babák nemét mindenképpen írd meg! Nagyon kíváncsi vagyok :)

Woody!

Jó hogy újra itthon :)
és örülök, hogy jól sikerült a nyaralás :)
...hogyhogy spontán hónap??? esetleg sejtesz valamit? :) :) :)
remélem úgy lesz, és sikeres volt ez a kis pihenés :D

Rólunk: ma van a 2. cn!!! :D :D :D
úgyhogy holnap a BMCben kezdek reggel :)
aztán szerda hajnalban felheppenek a repülőre az én kis Urammal, nyaralunk egy nagyot, és utána ha haza értünk, akkor hajrá újult erőkkel! :)
Végre megint egyre közelebb érzem magunkat a végeredményhez :)

puszi Mindenkinek!

addig még igyekszem jönni...

Eszter

eszter82
Budapest

Eszter jó nyaralást! Pihenjetek, kapcsoljatok ki!!
Kép

Kép

nekem is Tanár úr az orvosom.
vörösmacska

Sting! Köszi a kérdést, egész jól vagyok. Sokat kell pihenni és feküdni, de a babákért mindent.

Eszter! Jó nyaralást! Majd megírom a babák nemét.

Kép
tigriske1978

Maradt 3 doboz merional injekció. Ha valakit érdekel akkor írjatok. Az árban megegyezünk.
Erika
vnbeni

Babszika, én szívesen olvasnám a blogodat, de nem tudom, hogy hova szoktál írni. :oops:

Eszter, nagyon jó pihenést kívánok nektek! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?