Ahojahoj
Szilbee, köszi a titkárnősködést
Nadekomolyan, köszike szépen!
Ami a mi neveinket illeti: az enyém totál rám illik, Attié (szerintem) félig teljesen igaz
, Annalucusról még nem nagyon tudnék nyilatkozni...
Fanna, nem rokonyság van köztünk, uracskáink révén ismeri egymást a két kis család
Jaimee, azt elfelejtettem írni, hogy déralíz nálam se látott szinte semmit, hunyorgott a szemügéje mögött, oszt ismételgette, hogy nem nagyon látom
Közben nyomta a hasamra ezerrel azt a szarságot... első Uh...fasza élmény
Érdekes, Jakabnak nem volt szüksége a tele hólyagomra a jó látási viszonyokhoz
Hüvelyi UH-om nekem is volt, egyszer. Nem volt fájdalmas... Azt is Jakab doki csinálta
Még a teherbeesésem előtt fél évvel...amikor nagyon nem akart rendeződni a menzim, babát meg mán nagyon akartunk... A nyálkahártyát mérte vele.
Ivett, a Vigantolt én is hetente szedtem 1x5 cseppet. Elvileg 2x5-öt kellett volna, de dokim aszonta, amíg szedem a Gravidát, csak 1x5 cseppet nyomassak a Vigantolból, mert D-vitamin van a Gravidában is.
Ildi, 1x, 2x én is megfeledkeztem Annalucus vigantol adagjáról
De azé legtöbbször adom neki böcsülettel
Én a konakiont (csak kokainnak hívom) hagytam el, tökre megkönnyebbültem, amikor a védőnő mondta, hogy tápszeres babáknak nem kell adni, mert a tápiban van K-vitamin. Ki az az idióta, aki üvegbe teszi a kicsiknek szánt gyógyszert??? Egyszer adtam csak Bogyómnak, de feltörtem vagy hármat, mire egyet be mertem neki csöppenteni (a szilánkok, meg üvegpor, ugye) a tejébe