Boglárka
Éjszak vagyis, amikor tök koma Kori, akkor sem fogadta el a bimbóvédőt.
Szóval visszaadom, remélem hétfőig meggyógyul Fanni! Jobbulást!
DM kuponfüzet: születési kivonat másolattal és a dm-be kirakott igénylőlapot leadva tudod igényelni. Aztán levélbe értesítenek, hogy átveheted. Szerintem érdemes, azt írják, hogy az összes 25.000,-Ft, pl.: van benne két vagy három 500Ft-os liberos kedvezmény, ingyen mam cumi, és sorolhatnám, de nincs most kedvem, de ha érdekel, leírom! Nekem már alig van benne valami!
Szopi, hát egyre rosszabb napi egyszer szopik, a cicijeim szétdurrannak. Tegnap reggel 9-kor szopizott, gondoltam este más majd megint szopizik, de NEM.
Nagyon kész voltam, szegény Laci csak hallgathatta a tombolásom. Nem voltam hajlandó leszívni, mert akkor az azt jelenti termeljen csak. Már csak reggel hajlandó szopizni.
Külön szoba: végre valami jó is!
Tegnap előtt átraktuk a szobájába, tegnap még 2-kor felkelt tápizott, és háromnegyed 9-ig aludt! Nagyon örültem! Tegnap 11-kor feküdt le, éjszaka nem kelt fel és megint háromnegyed 9-ig aludt. Ez nagyon jó lenne, de minden csoda 3 napig tart. Meg gyanítom, hogy hidegfront van, akkor alszik jókat.
Cas
Matricát vigyek a talira? Jó már írtad, viszem! Már összekészítettem. Csak itthon ne felejtsem.
Remélem
Aztán olyan könyvem is van, hogy a korának megfelelően miket játszunk a gyerekkel. Ha érdekel elviszem. Baba-móka a születéstől 3-éves korig 140 szórakoztató, fejlesztő játék. Amúgy én a dokinál ezt is megkérdeztem, hogy szellemileg hogy fejlesszem? Azt mondták építsek tornyot, amit ő ledönt. Dobozba rámoljon be, meg ki. Tök örültem, hogy olyat csináltunk, amit mondtak, szóval ösztönösen jól csináltam. A könyvbe más dolgok vannak.
Myra
A pelust csak neten lehet megrendelni? Szomszédnak meséltem és érdekelné, de nincs nete, telefonon szeretné megrendelni.
Doris
Sajnálom, hogy csak jöttél-mentél
, és ki tudja mikor hallunk felőled megint?
Laga
Kori 9 hónapos koráig 4 óránként szopott, annak ellenére, hogy fél-1 üveg főzeléket benyomott közben.
Szilvi
Akkor a mi lányainknak az infót ide tegyük fel! Enikő nagyon ügyes!
Aranyhold
A mi (zsák)utcánkba nem jönnek be Cora újságot bedobni, csak a többibe, néha máshonnan ellopom.