Új privát üzeneted érkezett!

sajt: Milyen gyógyszert kaptál? Nekem a duphastontól és a norculuttól mindig azonnal megjött, a proverától meg már csak akkor, mikor a dokihoz mentem volna vissza másik gyógyszerért. Nem egyformán reagálunk a gyógyszerekre. Remélem a merionalra jól fogsz reagálni (arra én is jól reagáltam). Azért én drukkolok az inszemhez, a nyálkahártyád meg majd megnő, egyél sok sajtot meg túrót-feltéve hogy szereted. Én nagyon bízom benned, az a lényeg hogy próbáld valahogy lazán felfogni. Tudom, hogy ez nem egyszerű, de sokkal hatékonyabb lehet a kezelés szerintem, ha valaki nem gondol állandóan a dolgokra. Nekem egy napi rutinná vált a szuri és így nem figyeltem annyira arra hogy hol is tartok. Sok drukkot küldünk neked még egyszer. Én teljes adag oldószerrel szívtam fel a merionalt.

sztyopane: A javaslatot csak belgyógyász írhatja tudtommal, de javaslat alapján már nekem írta a háziorvos. Egyébként jól vagyunk, a cukrom nem romlik. Holnap megyünk genetikai uh-ra, hátha látnánk végre a nemét is.

cukigabi: Üdv a BMC-ben. Ha a 20. napi és a 24. napi vérvételt is megcsinálták, akkor lesz egy leletmegbeszélés az eredményekről a dokival. Erre már nem emlékszem, hogy mikor volt, de olyan 25-30. nap között valamikor. Ekkor derül ki, hogy milyen eredményeket produkáltatok és hogy inszem vagy lombik lesz-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi az infókat,majd még biztos lesz kérdésem!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sztyopane, ezek a rokonok mindig mást akarnak, mint mi! :) Hajrá 2. inszem! +++

Sajt, tök jó hogy a ciszták leléptek és hogy nincs baci, a mnyh.-dat meg tuti megnöveszted addigra!+++

Cukigabi, üdv itt, én nem érdeklődtem az eredmény után, megvártam a többi vérvételt és akkor a dokinénivel kielemeztük.Ja apa eredményét azért megkérdeztük, mert ugye a pasik nagyon kíváncsiak, nem tudnak várni. :)
Egyébként fél 3-ig lehet kérdezni az eredményeket, mert a múlthéten én is 3/4 3-kor érdeklődtem, és már kikapcsolták a számítógépeket! :?

Mi pénteken megyünk, és felírják a gyogyókat, már izgulok, hogy sikerül-e magamat szúrkálnom!De lehet, hogy beszari leszek! :D
Vendég

zsu: Ne félj, csak az elsőnél. Utána egyre könnyebben fog menni. Remélem nem kell sokáig szurizni magad. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

Sajtikám!
Na végre, hogy lemondtak már azok a fránya ciszták, és kezdhettek! Igen azt én sem értem, hogy hogyhogy csak most találkoztál Bládival, de ne aggódj a Merional hatására minden úgy fog történni ahogy a dokik akarják!!!!Én is egész oldószerrel használtam, mint Vicky.
Drukkolok neked nagyon. Igazából azt nem értem nálad, hogy hogyhogy engedtek kezdeni a magas IR ed ellenére????
:shock: :shock: De igaza van Vickynek, csakis lazán, mert csak úgy sikerülhet!!!!!
Még egyvalamit nem értek csajok:
Sokszor beszéltünk itt arról, hogy meddig érdemes inszemmel "húzni az időt", illetve, hogy kötelező e végigcsinálni a 6 alkalmat. Akkor ugye azt is mondtuk / mondtátok, hogy a kor miatt is lehetséges, hogy ne kelljen annyiszor próbálkozni.
Bocs Sajti, nem akarlak megbántani, de pl a te esetedben 37 évesen miért nem javasolják inkább a lombikot? Hiszen 35 fölött már kevesebb az esély a fiúk randijára, nem?
Persze tudom, hogy te leszel a kivétel ez alól, és teljes szívemből drukkolok neked ehhez!!!!!!
Lakásról kérünk képet, mert csak akkor láttuk uloljára mikor a csupasz levert falak voltak!!!!!

Cukigabi!
Üv itt nálunk, kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk, hiszen ezért van ez a topic.Mielőbbi babásodást nektek is, nálatok mi a gond?

Szuriktól senki ne féljen, nem érezni semmit, főleg ha van egy kis hájacska is :lol:
Az elsőnél nekem is nagyon remegett a kezem, de belelehet jönni, sajnos nagyon is.

Pusszantás!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok, majd próbálom magam összeszedni, hogy leszúrjam magam :) , de ha minden kötél szakad akkor a szomszédban lakik egy kedves, aranyos ápolónő....ő szívesen megteszi, :)
Vendég

Sziasztok!
Heni!
Én is 38éves vagyok 3inszemen túl vagyok kérdeztük a lombikot és azt mondta a Drnö hogy az eredményeink nagyon jók a korom miat kérhetem most még lesz vizsgálat és meg kérdezi a Drnö a Tanár úrat hogy lombikozhatunk e.Majd meg láttjuk mitt mond a Drnö.Akkár melyik lesz elfogadjuk és megyünk tovább.
Sajt:
Örülök hogy végre mehetel tovább és csak pozitivan.A lakásról kérünk képet.
Zsu!
Ugyis sikerül szurkálni magad bele jösz.Sok sikert hozzá.
Üdv az ujjaknak!!
Vikykém!
Hogy vagytok Drágám???
vigyázomn mindenki magára!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Hello új csajok!üdv itt nálunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megint nagyon sokat irtatok és nem győzöm olvasni a soraitokat :shock: :shock:

Emeske:fogadd hatalmas gratulációmat!nagyon örülök hogy sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsa:majd ird mi volt mit mondtak!
sting1982

Sziasztok!
Kicsit írok magamról:30 éves vagyok,párom 31.Másfél éve próbálkozunk(?),kb.Volt 3 clostis hónapom,de a páromat csak utána vizsgálgatták.Nem túl jók az eredményei,ezért mentünk a BMC-be.Röviden ennyi.Ma voltunk sperma :oops: vizsgálaton,jövőhéten megyek uh-ra meg vérvételre,akkor megkérdezem az eredményt,de nem sok jóra számítunk,bááááár....ki tudja!És nem voltak sokan!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu!!!
Külld el légyszi a tel számot amin lehet érdeklődni! :roll:
Köszi

Kép
cukigabi
Budapest

Szia!elküldöm én neked a teló számot:061-458-4579
vagy 061-4584580
de legyél kitartó mert sajnos elég sokan vagyunk és nehezen veszik fel !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sok sikert
sting1982

Köszi,nem szándékom állandóan oda telefonálgatni,csak,ha valami fontos lesz. :)

Kép
cukigabi
Budapest

rózsa: Köszönöm jól vagyunk. Néha már olyan, mintha érezném a babát, de nem vagyok benne biztos. Mintha néha összekapódna valami izom, de nem csinálok vele semmit. Egyre gyakrabban van ilyen. Ma megyünk 4d-s uh-ra (ez a genetikai is). Kíváncsi vagyok, hogy meg tudjuk-e a nemét. Eddig nem volt a drágám túl kommunikatív e téren :)

cukigabi: Inkább délutánra mondanám én is a telefonálgatást, de tényleg legyél nyugodtan kitartó.
vicky79
Budapest III. kerület

Cukigabi, látom a tel.számot már megkaptad. Nálunk is a kiskatonákkal van a gond, emiatt lombikozunk.

Rózsa, örülök, hogy úgy döntöttetek, hogy mentek tovább!Biztos a legjobb megoldást fogja a dokinéni javasolni!
Vendég

Zsu!
Nem is volt inszem?

Kép
cukigabi
Budapest

HalihóóóÓÓ! :)

Vicky:
Regulont kaptam, 21 napig kellett szedni. Én bízom benne, hogy sikerálni fog! A túrót szeretm, no problema. A szuriknál csak műbalhézom, szerintem a Zuram még élvezi is, hogy döfködhet :lol: , de így az 5. inszemre készülve már "megszoktam". Inkább pszihés a hisztim, hiszen nem is fáj. :)
1. hülye kérdés: a túró, sajt gyorsan felszívódó CH-nak számít?
2. hülye kérdés: a "nehézsúlyú" zöldségek (borsó, kukorica) lassan felszívódók?
Pl.: vacsira lassan felszívódót ehetek 40 g-ot. Ha csináltam vacsorára zöldséglevest (bab, krumpli, répa) és kiszámítom belőle a megehető adagomat, akkor az jó?

Pá Drágáim!
sajt@

Zsu:
Nembaj, ha betoji leszel, akkor beállsz a mi táborunka (Kiss Angyal is böket). :lol: A szomszéd önkéntes henteslány meg ragyoghat! :lol: :lol:
Szerintem azért érdemes megpróbálnod magadnak beadni, legfeljebb új hőst avatunk!

Heni:
Még anno, mikor kiderült, a doki azt mondta, hogy nem gond, mert a gyogyót úgyis szedem majd. És én is fogytam már kb. 3 kilócskát, csak nem hittem el senkinek. Mivel már vettem mérleget, így tudom követni a súlyomat. A korommal nem bántasz, amúgy sem bántanál :) Háát nemtom, miért nem lombikolok, a doki így döntött... Azért remélem, hogy ez most beüt! :)

Rózsa:
Nektek mikor derül ki, hogy mehet-e a lombik?
Te mit szeretnél inkább?

Cukigabi:
Ha olyan a gond a katonákkal, akkor egyből lehet lombikozni is, de maj a doki megmondja.

Vicky:
Tűkön ülök a kíváncsiságtól!!! Remélem ma már nem lesz olyan szemérmetes a kicsikéd! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Csézjang, Lugi, Babszika, KPN mizu csajok? Zugolvasgattok? Egy kis életjelet kérnék...

Pá Drágáim!
sajt@

Cukigabi, nem, mi egyből lombikozunk, az inszemhez nagyon kevesen vannak a katonák. :(

Sajt@, elég bonyolult mostanság az étkezésed...nagyon sok kitartást hozzá! :)
Vendég

Sajt, a "henteslány" már nagyon várja, hogy szúrkálhasson :)De azért megpróbálkozok vele először én, aztán majd meglátjuk!:)
Vendég

Zsu!Máshonnan vitt eredmény alapján nekünk is ezt mondta a doki.Ha nem változott azóta semmi,kb fél éves adatokat vittünk.
Kedden meglátjuk,akkor megtudjuk az ittenit.Ti hol tartotok?

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok csajok!

Sajtocska mi együtt kezdtük a szurit és remélhetőleg szerencsét hozunk egymásnak :lol: Tök jó lenne veled inszemezni :D

Csajok az mitől függ, hogy valakinek felírják B.M.C.-be a metformint? Nekem miért nem :cry: :?: De jövőhét szerdán megyek belgyógyászhoz és remélhetőleg meg is kapom a gyogyimat.

Kép
sztyopane

Halihó! holnap lesz az UH. Asszem izgulok,mint ááálllaaatttt :shock:
Kép
emeske

Emeske:
Én is izgulnék a helyedben, de hidd el, minden rendben lesz! :)

Sztyopikám:
Legyen úgy! Inszemezzünk együtt! :wink:
A Meckforminnal azért nem volt mákod, mert új szabályozást vezettek be nemrém - legalábbis nekem ezt mondták - ezért csak beleske, v. endokrin dokkertől kérheted a "mannát".

Na megyek hisztizni a Zuramhoz egy kis szuriért. :lol:
Ha leszúr véletlenül, akkor jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Emeske:Minden rendben lesz holnap :D Kérjük az infókat :!: :!: :!:

Vicky: láttátok a Baba nemét :?: :?: :?:

Sajt,Sztyopáné: tuti siker lesz :!: :!: :!: ez egy páratlan páros :wink: :D :wink:
kiss angyal

Sziasztok!

Üdv. az újaknak és további kitartást mindenkinek.

Emeske! Én is gratulálok, kicsit megkésve, de sajna csak most tudtam visszaolvasni.

Rony!
Remélem, hogy tegnap minden rendben ment. Ennek sikerülnie kell és jövő hónapban én is követlek.

Zsu! Neked is gratula az esküvőhöz, sok boldogságot és mielőbbi babásodást kívánok neked!

Sajt! Nekem is bejött az ir. gyanúm. Rossz lett az eredményem, úgyhogy merkformin 500-at írt fel Sz.doki, azt mondta, hogy okt-ben kezdhetjük a lombikot mert addigra rendbe kell jönnie. Azóta diétázok és persze parázok, hogy addigra tényleg rendbe jön? Igazából nem tudom, hogy miből mennyit ehetek, de próbálok nagyon kevés szénhidrátot bevinni. Ja és Regulont kell szednem okt. 3-ig. Ha esetleg diétában tudsz segíteni köszönettel venném.

Rózsa! Kívánom, hogy most sikerüljön. Azt mondják, ha Isten egyet elvesz, akkor egyet ad is! Remélem mielőbb bejön!
szöszi1977

sajt: Azt sajnos nem tudom, hogy gyorsan felszívódó-e a túró és a sajt, de nem sok ch van benne. Én igazából a zöldségek gi indexét sem nézegettem, nekem nem mondta a doki hogy nagyon figyelgessem.

sztyopane: Én nem emlékszem, hogy felírnák a bmc-ben a metet. Csak ajánlást írnak a belgyógyásznak.

Bocsi, hogy ide csak most érek, de apa meccset néz. Szóval kiderült, hogy a kis drágám kislány. Apa ráérzett és én is örülök. Már kezdtem egész megbarátkozni a fiúval, de talán egyszerűbb dolgom lesz a lánnyal. Anyósom teljesen odavan.
Körülötte csak fiúk vannak, az én kis hercegnőm nagyon el lesz kényesztetve. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi:
Mindenképpen el kell majd menned endokrinológushoz v. beleshez :wink: , mer csak ők írhatják fel a további Merckforminod. Ott majd megmondják, hogy hány grammos szénhidrát-diétát kell követned. Neked nem lett olyan rossz, mint az enyém, mert én 3*1 850-es Merckformint szedek és 160g-os CH-diétát tartok.
Ha már tudod hány g-os CH-diétád lesz szívesen segítek.
Addig is fontos, hogy naponta ötször kell étkezni!
Reggeli: 7-ig LASSAN felszívódó CH-ot,
Tízórai: 10-kor LASSAN és GYORSAN felszívódót,
Ebéd: 13-kor mindegy,
Uzsonna: 16-kor GYORSAN felszívódót,
Vacsi: 19-kor LASSAN felszívódót.

Ezeket az időpontokat is fontos betartani, mert a szervezet inzulintűrése (asszem v.mi ilyesmiről van szó) ilyen időpontokban változik, mindig másféle (ezt fenn melléírtam) CH-ot szabad enni emiatt.

LASSAN felszívódó szénhidrát:gabona termékek pl.: barna-, rozskenyér, korpás zsemle, durum tészta, barnarizs, korpás kekszek, teljeskiőrlésű cuccok.

GYORSAN felszívódó szénhidrát:
gyümölcsök és a belőlük készült termékek is (gyümölcslé, lekvár, befőtt), tej, kefír, joghurt.

A banán és szőlő kerülendő. Panírozás kerülendő, liszttel sűrítést inkább teljeskiőrlésű liszttel kell megoldani. Át kell térni a "sovány" termékekre (sonka, sajt, tejföl - inkább joghurt). Gyümölcsjoghurtot célszerű házilag készíteni, édesítővel.
Ja! A lényeg: cukrot felejtsd el!!! Használj helyette pl.: xilosweet-et, vagy egyéb cukorpótlót (szorbit-glukonon, fruktóz-gyüm.cukor, maltodextrin-Canderel), ill. mesterséges édesítőt (ilyen az aszpartam-bár ezt nem ajánlom, szacharin, aceszulfám-K, ciklamát).
No, ez volt az IR-gyorstalpaló. Ne izgulj, az elején kaki átállni, de utána már megszokja az ember.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Kép
Oltári nagy gratula!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Vicky!
Gratulálok a kis hercegnőhőz :lol: Úgyis kicsit túltengés volt fiú ügyben a babát várunk topikban. Szegény Ditát megüti a guta :wink: :o

Sajti!
Ha nem tudod, hogy melyik étel milyen gyorsan ill. lassan felszívódó CH t tartalmaz, akkor keress egy olyan táblázatot a neten, amiben a glikémiás index ek vannak. Ott megtalálod, melyik ételek a jók számunkra.
Örülök, hogy a mérleggel kezdesz barátságot kötni, meglátod minél többet fogysz, annál jobb cimbik lesztek. Én is így vagyok vele, a legjobb haverok lettünk -13 kg mal :lol: :lol: :lol: Pedig előtte gyűlöltem.

Szöszi!
Ha diétával kapcsolatosan kérdésed van, szívesen tudok én is segíteni, bár Vicky a vérprofi az ügyben.

Én nagyon gondban voltam a teljes kiőrlésű kenyérrel, mire megtaláltam az ideálisat. Sok helyen a 350 g os kenyér 500 Ft :shock: :shock: :shock: körül mozgott, de az Aldiban van szeletelt teljes kiörlésű kenyér 500 g os és csak 146 FT. És tök jól kilehet számolni a CH értéket, egy szelet 12g szénhidrátot tartalmaz, ja és ehető is :lol: :lol:

Emeske!
Ne aggódj, semmi gond nem lesz az UH n!

Sztopane!
Tuti sikeretek lesz Sajtival!!! Drukkolok!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Emeske:igen jól mondják a csajok nem lesz semmi gond csak óriási krokodil könnyek az örömtől!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky:kis hercegnő???????de jó!!!!!!!!!!
tiszta szívből gratulálok még 1x!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszi:nem irigyellek titeket akik diétával szenvednek!
de kitartás! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsám:hogy vagytok?nem is tudom mit irjak neked csak biztatni,támogatni tudlak :!:

sztyopane és sajtikám:mikor kezditek az inszemet???????
:lol: :lol:
sting1982

Vicky: jó dolga lesz ennyi fiú között a kishercegnődnek :D Mostmár csak a nevet kell megkérdezned a családtól ,hogy mi legyen :wink: :D :D (Te írtad,hogy mikor megtudta a családod,hogy babát vársz azonnal mondták,hogy mi legyen a neve...) :D :D :D

Rony: Mi van veled, nagyon eltüntél :roll: :?: Csak annyit írj,hogy minden rendben veled....aggódok :!: :!: :!:

Heni: 13 kg minusz az király :!: :!: :!: nagyon becsülöm bennetek diétásokban,hogy ilyen ügyesek vagytok!!!Nem elég,hogy nem ehetitek azt amit akartok,még figyelni is kell mindent :? Le a kalappal előttetek :!: :!: :!:

Rózsa: tudod már,hogy inszem vagy lombik lesz :?: ...és Szöszinek igaza van"ha Isten egyet elvesz, akkor egyet ad is!"

Eszter: merre vagy :?:
kiss angyal

Sziasztok!

Én a babát várók topicból jöttem egy kicsit.
Lenne egy kérdésem:
Mikor mi kezdtünk a BMC-ben, akkor a vérvizsgálatoknál ragaszkodtak az ott levett vér eredményeihez, és ők csinálták a szükséges nőgyógyászati vizsgálatokat is. Nekem csak a HSG-t fogadták el.
Most az ismerőseim mikor időpontot kértek és azt mondták nekik, hogy csináltassák meg ezeket a vizsgálatokat, mire mennek.
Ennyit változott volna a helyzet azóta?
Ha esetleg tudtok olyan vizsgálatot, amit nem fogadnak el, akkor szívesen veszem, ha elmondjátok!

Előre is köszönöm!
És sok sikert kívánok mindenkinek a mielőbbi babásodáshoz! Remélem nemsokára találkozunk a babaváró topicban!!!

Kép

Kép
vevikk

sziasztok!
Sajt! Heni! Köszi az infókat.
Nekem nem mondta a Sz, doki, hogy később már nem tudja kiírni a merkformint, pedig kérdeztem, hogy meddig kell szednem.

Vicky! Gratula a kis hercegnőhöz.

Rony! Merre vagy? Remélem azért pihi közben benézel, hogy tudjuk minden rendben ment-e?
szöszi1977

Sziasztok!

Kiss Angyal!
Amennyiben a kérdés, miszerint hol vagyok, nekem szólt, nagyon köszönöm, jól esett :) :) :)
...szép csendben sutyiban olvasgatok minden nap többször :)

Először is bocsánat a szótlanságomért mostanában, de valahogy úgy elrohantak a napok, ...és kicsit kezdek megint kiakadni magamon, hogy csak várom hogy benézzen piri, hogy végre mehessek vissza Konc Tanárúrhoz, és újra kezdhessünk előről mindent, de ezt nem tudom befolyásolni, csak várok várok és várok...de egyelőre semmi :(

Vicky!

Gratulálok!!! :)
Kíváncsi leszek hogy hogyan fogják hívni a kis Hercegnőt? :)

Emeske!

Nagyon izgulok Értetek, hogy mi a hír az uh után!
gyere majd mindenképpen!

Újaknak!

Üdv köztünk! És mielőbbi pocakosságot kívánunk Nektek is!

Zsu!

szuri témában én úgy voltam, hogy van egy közeli nagyon nagyon jó barátom, aki cukorbeteg. ő nem lelkizi túl ezt a kérdést...az a tipus, aki ruhán keresztül ahol van megoldja az inzulinozást...
és mikor megláttam a tűt, és hogy kb úgy néz ki mint az én szurimon lévő, elkezdtünk beszélgetni erről...
azt mondta, hogy az első injekció előtt úgy 2-3 órát vívódott, mire beadta magának, de onnantól ment minden rendesen, és fel sem tűnik neki az egész :)
állítólag csak azt kell leküzdeni, hogy te magadba beleszúrsz egy tűt. de tényleg egyáltalán nem fáj.
Nekem mondtak olyanokat, hogy jó ha az ember pocakján van egy kis zsírszövet, mert akkor tényleg nem érzi kellemetlennek...nekem nemigen van, de így sem fájt egyáltalán...
Nekem a csajokhoz hasonlóan az uram adta be az összeset, és nekem scak a pocakomat kellett tartani...nagyobb para volt minden reggel, hogy elkezdek röhögni közben, míg Lac orvososat játszik a hasamon :)
úgyhogy bátorság!!!

puszi mindenkinek :)

eszter

eszter82
Budapest

Cukigabi, nekünk holnap írja fel a dokinéni a gyógyszereket, és jövőhéten kel elkezdeni szúrkálódni.

Emeske, te ne izgulj, majd én izgulok helyetted! :)

Szöszi, köszönöm szépen. Remélem hamar rendbejön az ir-ed!

Vicky79, gratulálok a kishercegnőhöz! :)

Vevikk, nekünk elfogadtak minden vizsgálatot, amit vittünk, de itt is újra megcsináltak mindent.
Vendég

Eszter, szerintem én is úgy leszek, hogy először majd szemezek a tűvel :D pár órát, de megpróbálok majd erős lenni! :) A kedves uramat is kérdeztem , hogy esetleg ő?de a rémült képét látva inkább letettem róla! :D
Vendég

sziasztok

Köszönöm a reagálásokat. Amit Vicky és Sting irt, az vonatkozik rám is kb. Sikerült felhívnom az orvost, és nem a háta mögött döntenem, megnyugtatott, és vár a következő hónapom 3. napján.
Szerintem nagyon nehéz tudattalan erőknek szembemenni tudatosan, épp most nekem sem sikerült.
kalmanka

Eszter82: igen téged hiányoltalak :wink: Örülök,hogy itt vagy és csak zugolvastál nem eltüntél :lol: ne idegesítsd feleslegesen magad,mert ezt úgysem Te döntöd el,hanem a szervezeted!!!mikor kell/ett volna ,hogy megérkezzen piri :?: minden renden lesz,megjön,szurizod magad és babád lesz :D :D :D
kiss angyal

Kiss Angyal!

:)
ideges nem vagyok, csak már egyre türelmetlenebb :roll: :oops: :roll: :oops:
elvileg még van 4 napja :)
DE mivel elutazunk jövő szerdán nyaralni, így jó lenne ha pontos lenne, hogy még előtte gyorsan el tudjak szaladni a BMC-be ahogy megígértem Konc Doktornak :)
abban maradtunk, hogy a ciklus 1-2-3 napján megyek valamikor...
de ha ez külföldön történik akkor megint csúszunk 1 hónapot :(

még nem görcsölök rá, de azért foglalkoztat, hogy időben történjen minden :)

...azért az nem semmi, hogy így kiszámoltam februárban ezt az utazást :lol:
akkor vettem meg a jegyeket, és még a végén jó lesz így :D
de ha túlfeszíti a húrt piri, akkor megmondom neki, hogy monnyon le minimum 1 évre :lol: :wink: :lol:

eszter

eszter82
Budapest

Eszter: szerintem nem is kell megvárnod,hogy túlfeszítse a húrt :!: modjon le a lombik után :wink: Neked nem long protokollt csinálnak??
kiss angyal

Kiss angyal: Igen, most jönnek a nevek. :)

Köszönöm a gratulációkat, a babásba tettem fel egy képet.

És helyzet van a sógornőméknél. Eddig nem beszéltem róla, mert megígértem hogy nem kiabálom el. Szóval a long protokoll előkészítése közben, két elzáródott petevezetékkel spontán terhes maradt! Ma volt uh-n és a jó helyen tapadt és már van szívhang. Le kellett állnia a szurival, de nem lesz a babának tőle baja. Nagyon boldogok vagyunk, a családunk éve lesz 2010.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

vicky: Gratula a lánykához és várjuk a nevet :lol: És a sógornődnek is nagy nagy gratula!!!

angyalka: hogy vagy? küldtem privit!

zsu: a tűvel én is úgy voltam, hogy én ezt nem bírom megtenni, már az egész hasam le volt 5x fertőtlenítve (az jól ment) mire bemertem szúrni a tűt, de azóta oda se figyelek ahogy adom :lol:

eszter: mennek a drukkok, hogy megjelenjen nálad bládi!

szöszi: az nem lehet, hogy Szűcs doki belgyógyász is , mert akko elvileg felírhatja ő is :?: :!: :shock:

Sting: kedden kezdtük el szurizni magunkat sajtocskával és kedden kell majd visszamennünk :lol:

Kép
sztyopane

Hát sziasztok! Jól esik, hogy drukkoltok!
Megvolt az UH.
13mm-es a petezsák és ott van a sarkában egy kis karika!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szóval minden rendben. Jövő 7en csütörtökön vár a doktornő megint, aztán elbocsátanak. monda, hogy gondolkozzam kórházon ill. orvoson, ha még nem tettem.
Ja és 5 hetesek vagyunk, ami ugye valójában 24 nap, de ez nemv is lényeges. A lényeg, hogy minden ok.
Kép
emeske

Emeske: nagy nagy gratula nektek. Ez szuper!!!!

Kép
sztyopane

emeske: Gratulálok, jó egészséget.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:szuper hogy a sógornődéknek spontán sikerült :D :D :D

Lányok:ilyenkor lehet látni,hogy vannak CSODÁK :!: :!: :!: :D :D :D

Emeske: örülök,hogy minden rendben veletek :D :D :D
kiss angyal

Emeske, ez nagyon jó hír!Gratulálok! :)
Vendég

sziasztok Mindenkinek!

megjottunk a nyaralasbol, jol sikerult, pihentunk, ettunk-ittunk, kirandultunk, furodtunk, stb.

Meg nem tudtam teljesen visszaolvasni, de igyekszem. Emeske, neked gyorsan gratulalok, jo hogy megtorted a negativ hullamot, most mar rajtunk a sor:)

Sajnos en ma eleg rossz hireket kaptam a BMC-ben, vissza kellett mennem nyaralas utan uh-ra, hogy megnezzek nincs-e ciszta. Nem volt szerencsem, talalt a doki egyet a jobb oldalon es meg hcg-t is neztek gyorsan, ami igen magas lett 400 koruli, igy holnap ujra kell mennem, mert mehen kivuli terhessegre gyanakszik a doki.... Eloszor vmi injekciot kapok 4-5 napig, es ha nem hasznal, akkor sajnos mutet... Hat, mit mondjak, be vagyunk parazva rendesen, erre nem szamitottunk, meg a cisztara sem, 6 inszem alatt egyszersem volt! Holnap majd jelentkezek, hogy mi volt, drukkoljatok, hogy nem kelljen mutet!!!!

Mindenkinek kitartas es millio pozitiv energia:)
Oroszlan

Kép
oroszlán

szia oroszlán, hát nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál, és nagyon szurkolok, hogy ne kelljen műtétre menni.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?