Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Kalmanka: nekem azt mondták, hogy a 3. napi UH-ra nem kell bejelentkezni csak mennyek.

Heni: hajrá okt-nov.-ri laptetőőőő

Sajtocska : mi volt dokinál? Mondtak valami okosat?

angyalka drága: apa mikor jön szabira? már mennék a 4-es partira :lol:

csajok egy kis kép mindenkinek
Kép

Kép
sztyopane

Kép

Oroszlán:
Annyira sajnálom...
A nyaralás hogy sikerült?

Lukácsné:
Detto... De nem elkámpicsorodni, mert nemsokára jól meglombikolnak és jöhet a bébibumm!!!

Kiss Angyal:
A dokinéni, akit ajánlottál továbbküldött másikhoz, akit nem tudtam felhívni, mert folyton foglalt volt amikor próbálkoztam.

ViszonT! Úgy tűnik nincsenek véletlenek, mert az endrokr.dokim megígérte, hogy a Tétényi kótházba kér nekem ip-ot a mai napon és szerinte nem kell sokat várnom. Tökre örültem!
Aminek pedig nem: vennek kell egy mérleget :evil: ! Úúútálom a mérleget!!! :lol: :lol: :lol:
Az endokr.dokim szerint elég a napi 3*1 Merckformin, más bogyó nem kell, de heti 3*40 percet izzadós tornával kéne tölteni (ez lesz nehéz, mert lusti vagyok egyedül :? ), továbbá asszem v.mi 160CH diétám lesz (remélem jól írom).

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopáné:
Tündéri a fotó, a lila pedig az egyik kedvenc színem! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt, írtam pü.-t. :)
Vendég

sajt: Merckforminból nem mondta hogy melyiket? A 850-est vagy az 500-ast? A 3x850 mg-os az átlagos adag, de nekem a déli bogyóra nagyon nehéz volt a fellépés, bár nem sokkal utána estem teherbe, szóval lehet hogy megérte kínlódni. Fokozatosan szoktasd hozzá magad, ezt nem jó elkapkodni. Örülök, hogy ilyen hamar sikerül dokihoz kerülnöd. A mérleg meg majd a barátod lesz a 160gr-os diéta és a mozgás után. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Én kezdek ezen aggódni, hogy nekem elég e a 2*500 a Merckforminból, dehát ha egyszer ennyit írt fel a doki mit csináljak? Csak nem szólhatok rá, hogy 3*850 et kéne felírjon,mert az az átlagos adag, nem?
Hát gondolom csak jobban tudja, mint én. Pedig olyan szar lett anno az eredményem, azt hittem nekem is minimum annyi lesz, ha nem több.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Kedves Inszemes Lányok

Ti mikor szoktatok menni (a nap melyik szakában) az UH kontrollra, mikor nézik a petesejteket? Én eddig W. dokihoz jártam, és mindig 2 körülre hivott, de nem tudom, Sz. dokinál mi is a szokás. Holnap mennék a 3. napi UH-ra.
Köszi
Mari
kalmanka

heni: Én nagyon sokáig 2x850-et szedtem és a hormonprofilom jó lett. Ezért is nem tulajdonítottam a harmadik bogyónak a babát. Ha ennyit írt fel, akkor ennyit.

kalmanka: Én is W. dokihoz jártam, de már ő is reggelre hívott mindig uh-ra. Szerintem ez nem változott azóta. Menj jó korán, hogy hamar végezz. Én úgy tudom, hogy délután már csak az újak mennek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Ma voltam Biostrip-en, és POZITÍV lett!!!!!
Jövő héten kell UH-ra mennem.
Ez felfoghatatlan!
Kép :D
emeske

sziasztok lányok, az újak nem ismernek, de a régiek mint a rossz pénzt :wink:
rendszeresen zugolvasok, szomorúan tapasztalom, hogy mostanában nem vagyunk túl sikeresek... Sajtocska, látom te is merckforminozni fogsz? hát gratulálok :twisted:
rólam, az újaknak. volt 3 inszemem zsinórban máj, jún, júl, aztán pihi. most kezd bennem motoszkálni, hogy folytatnám. szerintem egy-két hólnap múlva ismát ringbe szállok. mert sajna spontán sem ügyködtük össze. kicsit tartottam tőle, hogy a férjemuram korainak fogja tartani és megpróbál lebeszélni, de legnagyobb meglepetésemre azt kérdezte, hogy nem lehetne már lombikozni??? :roll:
tényleg, sokat inszemezők segítsetek. ha kimarad több hónap, attól még ugyanúgy mehetek a 3. napi UH-ra? vagy hogyan lehet kiderítni, hogy milyen vizsgálatokat kell ismételni? gondolok itt apásra.

bocs a bőléért :lol:
kpn

kpn: Apa eredmény 3 hónapon belüli kell hogy legyen, az tuti. A legjobb ha betelefonálsz és megkérdezed, hogy neked kell-e vmi vizsgálat, bár szerintem nem. Sok sikert!
Kép
emeske

emeske, akkor pont jókor sopánkodtam, hogy nem olvastam sikerekről...
hányadik inszemed volt?
akkor ha júliusban volt inszem, még jók vagyunk októberig? vagy az ilyenkor adott minta nem számít. asszem holnap telefonálok.
kpn

kpn: Ez volt az 5.
Kép
emeske

Emeske: gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre valami pozitivitás :lol: :lol: :lol:

KPN: az ilyenkor adott cuccost nem számolják bele, legalább is nekünk nem :wink:

angyalka merre vagy?

Kép
sztyopane

Emeske gratulálok, már nagyon hiányzott, hogy végre valakinek sikerüljön!Remélem mostmár zsinórban mindenkinek sikerülni fog! :D
Vendég

5.? akkor annál is inkább gratula, most még halkan! :lol:
volt szünet köztük?
sztyopáné, te is régebbi motoros vagy sajna.
tényleg, kakti tábláját csinálja vki,netán kakti?
kpn

Sziasztok!

Emeske!
Hatalmas gratula, reméljük az UH n is minden rendben lesz!!! Igazán elmesélhetnéd részletesen is az eredményhirdetésedet, hogy merítsünk egy kis erőt!!!!

Kpn!
Jól eltűntél, hajrá!!!!!

Puszi

heni77

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek köszönjük a részvétett.Túl vagyunk a nehéz napon tegnap volt a temetést nagyon féltem hogy Aposom rosszul lesz mert fáft a szive nagyon.A miki meg jött 12napra már menni kellet volna de most a héten nem birtunk.Szerintetek telozak be hogy most szünetet tartunk?Ilyen lelki állapotba nem szabad bele vágni szerintem.Ugyhogy most pihi lesz.Remélem mindenki jól van!!!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, hiszen nem igazán történik velem semmi. Csak dolgozgatom és megpróbálok nem azon rágódni, hogy mi történt.

Oroszlán, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry:
Majd a köv. tuti fog!!!És persze jó nyaralást.

Lukácsné, sajnálom, hogy nem sikerült megismételni a csodát. Majd most az 1 lombik tuti sikerülni fog!

Kpn, a 3 hónap nem az inszemtől számít sajnos, nekünk is májusban volt a vizsgálat közben volt egy inszem és egy lombik, most lejárt a 3 hónap, ezért a szept. kimaradt és persze pihiztem és jövő héten ismét kell menni a férjemnek, utána tudunk ismét kezdeni.

Rózsa, szerintem telefonálj be és meséld el mi történt, de lehet, hogy azt mondják, hogy be kell menni, mivel le kell zárniuk (dokumentálniuk a dolgot). Sajnos ez kötelező a TB felé is.

Emeske, GRATULÁLOK! Látod nem is kellett a lombik, hiszen az inszem is sikerült!!! :D :D :D
Szuper, tuti minden rendben lesz az UH-n.

Lányok, most elköszönök egy kicsit. Elmegyek végre nyaralni a férjemmel!!!
És spontánkodunk egyet, hiszen az ovulációs teszt szerint holnap v. vasárnap lesz a jó nap.
Remélem, követem Lukácsné példáját és az első baba nekem is összejön a tengerparti nyaraláson. :D :D :D
woody

Sziasztok Lányok!!!!

Emeske: GRATULÁLOK!!!!!!!!VÉGRE jó hírek!!!Nem a Konczhoz jársz? Tegnap voltam a BMC-ben és a Koncz kijött és egy lánynak kiabált,hogy na jöjjön egy kicsit terhes :D nem Te voltál???

Tegnap mondta a Mártika és a Dr.Nő is,hogy innentől 6 havonta kell ismételni a sperm.vizsgálatot!!!

Kpn: Üdv újra a csapatban :D

Woody: Jó nyaralást Nektek :!: :!: :!:

Szia Sztyopáné :D :D :D :D hétfőn akkor vigyed magaddal a ir eredményedet is...mikor letettük a telót akkor kapcsoltam,hogy úgy volt,hogy nekem is
kiss angyal

jajjj elküldtem befejezés nélkül,illetve a Cuki kutyám mert rálépett a gépemre :lol: hétfőn kellett volna mennem és akkor tudtunk volna talizni bent...de nem kell menni :oops:

Rólam:azt mondta a Dr.nő,hogy az éhgyomori cukrom 4,2 a 120 perces 3-as lett ez tök jó eredmény,mert a 60 percesnek kell magasabbnak lenni...azt mondta,hogy tökéletesek ezek az eredmények :D viszont az FSH hormonom a 3.napi magas lett,ami indokolja a lombikot,mert olyan az érték aminél nem jön össze a teherbeesés inszeminációval,mert nem engedi a hormon a megtermékenyülést :? nem nagyon értettem,gondoltam megnézem a neten,hát mégnagyobb lett a káosz az agyamban :oops: mindegy megkaptam a szurikat,jövőhét keddtől kell kezdenem és 28.án hétfőn kell mennem vizelet és u.h vizsgálatra...kicsit hosszúra sikeredtem...bocsi
kiss angyal

sziasztok!

angyalka: az fsh-nak mennyinek kell lennie? Megnéztem a papírjaimat és 6,8 volt a max. Ment Privi. Viszem a paíromat :lol:

Woody: Jó pihenést nektek és hajrá nyaralás!!!!!!

KPN: üdv újra köztünk!!!!!!!

Végre megjött!!!!! Hétfőn irány a B.M.C. És jöhet a 2. inszem :lol:

Kép
sztyopane

HellóóóóÓÓ! :)

Zsu:
Köszi, válasz reppent. :D

Vicky:
Már június óta szedem a Merckformint (napi 3*850-esből), még Szűcs doki írta fel az elsőt. Többen modják, hogy fogytam - szerintem meg nem. Most jövök a dietetikustól, aranyos fiatal lányzó a Szent Imre kórházból (Faragó Judit). Kaptam két tájékoztató papírt, mostmár lehet számolgatnom hivatalosan is a ch-ot. Ti hogy a csudába álltatok át (tudom a babát várunkba is van még aki matekozik), nem volt nehéz? Ja!!! A 13 órai fehérjés kaját, hogy oldtad meg? Meló mellett nekem csak a szendvics volt a megoldás... Az meg nem jó. :roll:

Emeske:
Jippííííí!!!! :lol: Micsoda jó hír!!! Gratula!!!
Kép

KPN:
Már rég szedem a Mercket, a hajam is kihullott a fejem tetején és oldalt bibííí! Persze ez nem a gyógyszertől volt! Mostmár talán abbamaradt a kopaszodásom, talán kezdek beállni.
Szerintem eressz meg egy telefont az uh miatt és talán kaphatsz már ip-ot a baci-vizsgálatra is.
Üdv a kék sarokban :wink: , kívánom, hogy most K.O-val nyerjetek! :)

Rózsa:
Ha szüneteltek szerintem nem kell betelefonálni, de ahogy érzed... Gyűjtsd az erőd, szükséged lesz rá. Kell most egy kis pihi nektek, főleg lelkileg...

Woody:
Jó nyaralást! ÉS:
Kép

Sztyopáné:
Hajrá bládi! :)
Nekem is megjövögetett, így sanszos a hétfői BMC-s uhu!

Kiss Angyal:
Éljen a zavar, az ember minél többet olvas utána, annál jobban nemérti a dolgokat. A fő, hogy már szurizol! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Nem igazán tudom, hogy milyen fehérjés kajára gondolsz. Nekem annyi van most, hogy minden étkezésre elő van írva, hogy mennyi ch lehet benne. A többi tápanyagot nem kell számolgatnom. Az átállás nekem nem ment olyan nehezen, néha bűnözni kell egy kis cukormentes cuccal. A kenyérből is egész jók vannak kevés ch-val. A gyümölcsökkel már nagyobb bajom van, azokat nagyon enném.

rózsa: Szünetnél mi sem telefonáltunk be, bár mi mindig a 3. napi cn-nél mondtuk hogy pihizünk. Így nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Rózsa: az tuti,hogy az inszem ciklust le kell zárni egy nagatív pisivel...ezt azért tudom biztosan,mert én az első inszem után nem vittem pisit,mert ugy voltam vele,hogy minek az mikor dől a vér és Irénke elmagyarázta,hogy csak úgy tudják lezárni az inszemet,hogy van egy nega vizelet!!!szerintem ezt mindenféleképpen vidd be!!!
kiss angyal

Vicky:
Nekem azt mondta a dietetikus, hogy 13 órakor célszerű valami fehérjét, pl.: husit enni, de ugyebár nem mindegy hogyan van elkészítve. Mivel én általában akkor lót-futiba vagyok, macerás lesz valami számomra megfelelő kaját bevételezni...
Ah, a gyümölcsök, ne is mondd! :? Már érik a telken a halom szőlő. Na mit nem javasolnak?! :evil:

Pá Drágáim!
sajt@

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Hát a szőlőt azt tényleg nem nagyon lehet. Te mondjuk nem a baba miatt diétázol, úgyhogy egy pár fürt bűnözés nem árthat annyira. Ebédnél legfeljebb rántott husit egyél. Nem a legjobb a panír miatt, de zsemlével a lóti-futi közben is ehető.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma voltam Sz. dokinál, és mindenkinek üzenem, hogy új rendszer van, csak 6 havonta kell a férjeknek/pároknak mintát leadni elemzés céljából. Így az én parám, hogy még elfogadják-e az éppen lejáró sp. vizsgálatot, már nem para. Viszont sajnos egy tűszőt még talált (ciszta) az elmúlt hónapból, így nem kezdhettük el az inszemet. Felírt egyhavi fogamzásgátlót (peteérést gátlót), és kb. 1 hónap múlva tali. Ez az egy hónap csúszás még nem zavarna (jobb mint ha a sp. vizsgálat miatt lenne), de hogy épp fogamzásgátlót kell szedni ebben a helyzetben, az lelkileg most betett, alig birtam bevenni a bogyót. Valakinek volt ilyen élménye?
kalmanka

kalmanka: A cisztával nem stimulálhatnak, ez fix. A tudat tényleg furcsa, de ezzel nem lehet viccelni. Én minden inszemináció után 1 hónapig szedtem a gyógyszert, mert mindig maradt cisztám. És nekem egyre nagyobbak. A 4. inszemnél a baba mellett már mind a két petefészkem 7 cm-es volt a cisztáktól. Szerencsére elég hamar eltüntek, a terhesség sem tesz jót a cisztáknak. Remélem legközelebb neked sem marad, vagy ha igen, akkor a baba miatt szívódjon fel. Sajnálom a várakozást.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Emeske:nagyon nagyon sok boldogságot kívánok!szuper hírekkel jöttél! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok:jó sokat irtatok!!!!!!!!

Rózsa:elhiszem hogy kihagynád ezt a hónapot!nega pisivel zárd le!!!!!!!!
kitartás az egész családnak!! :( :( :(

Angyal:akkor most lombikozni fogsz??????????
hűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!az tuti siker lesz!
egyébként mizus? :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek drukkolok és mindenkinek sok kitartást kívánok csak annyira elvesztettem mostanság a fonalat hogy senkiről nem tudok semmit :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

Sziasztok!
Akkor hétfön fel megyünk.A lombikot hogyan kezdik miki 3napján?Pusza!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Rózsám!

Az attól függ, hogy kinek milyenek a hormoneredményei, és így milyen protokollt alkalmaznak. Nekem antagonista protokoll volt, és azt a mensi 3.napján kezdik, de a long ot a mensi huszonakárhányadikán.

Sting!
Üdv erre, következő hónapban inszem? :wink: :lol:

heni77

Sting:Szzziiiiiaaaaa!!!!most akkor lombikozunk!!!

Heni: a hormoneredményektől miért függ a protokol milyensége???ha tutik a hormoneredmények akkor anatagonista protokollt???

Rózsa: nekem a mensi 21.naptól kezdik a programot...

Vicky: fogigátló kitisztítja a cisztát?

Tigriske: migrén lemondtott már???mi a szitu a 3 babával?Tudjátok már a nemüket???

Lukácsné: Te mikor mész a BMC-be???
kiss angyal

woody
hajrá tengerpart.....

kiss angyal
nem tudom mit csináljak mert Apa 16-án megy vissza baci tesztre, és mivel nem jött meg így gyógyszert kell szednem hogy megjöjjön.
de azt meg nem akarom addig mig nem tudom hogy van-e nála baci vagy nincs.
ha biztos akkor megyek feliratni bogyót a dokival és utána kezdjük a lombikot.
ha bacis akkor ugyse lehet kezdeni akkor meg ő kap bogyókat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

emeske

gratula nektek már nagyon kellett egy pozitív teszt a fórumra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kiss angyal: Nem igazán fogamzásgátló ez. A funkciója, hogy ne termeljen a szervezeted olyan hormont, amitől nőne a tüsződ. Ilyen értelemben fogigátló. A cisztát nem ez tünteti el, hanem szerencsés esetben a következő mensi. Nekem szerencsére mindig eltűntek. Még most is. Egyébként ez csak a nagy stimulációs cisztákra igaz, nekem a pcos miatti kicsi cisztáimból mindig volt vagy 20-30 db. Érdekes módon amikor most a nagy cisztákat ellenőrizte a doki, akkor nem láttam a kicsiket sem.

lukacsne: A bogyót legalább 5 napig kell szedni és rá olyan 3-4 napra jött meg nálam. Szerintem beleférsz és a mensit akkor is meg kell hozatni, ha apánál baci van. Jobb, ha kitisztul.

emeske: Még nem is gratuláltam, most megteszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.09.12 17:16-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné: Azért várod meg Apa eredményét ,hogy ha bacis akkor gyógyszert kell szednie majd és hátha addig magától is megjön ???

Vicky: köszi az infókat :D lenne még egy kérdésem...tudom,hogy Te nem lombikoztál,de hátha tudod rá a választ...a lombik programhoz minek tüszőrepesztő???

Heni: lehet hogy Te te jobban tudod a Vickynek feltett kérdésemre a választ..?
kiss angyal

Angyal:Szia!sok erőt kivánok neked!lombikhoz....

azt szeretném kérdezni ,hogyha valami gond lett volna a hormoneredményeimmel azt szerinted mondták volna?
remélni tudom hogy eltünt a cisztám és tudunk kezdeni megint.....
és most sikeres inszemem lesz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsa:neked nem lombikod lesz ugye?vagy lemaradtam.....? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Heni:igen elméletileg ha odafentről is úgy gondolják 3.inszememet kezdjük.... :wink:
sting1982

kiss angyal: Szerintem a lombiknál sem a burokkal együtt szívják le a petesejteket, meg kell hogy előtte repedjen. Meg lehet hogy ez indít be valami hormontermelést, ami a beágyazódáshoz kell. Szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky:
Olyan jó, hogy segítesz! Lehetnének még "buta" kérdéseim?
A krumpli lassan felszívódő ch, vagy nem?
Nekem rengeteg lett az inzulinom, a dietetikus kifejezetten ellenezte a rántotthusit... Majdcsak beletanulok, csak még az elején nehézkes ez a méricskélés és ch-számolgatás, ráadásul a kcal-t is számolni kell, nem lehet több 1300-nál.

Kalmanka:
Szerencsésebb, ha nem így agyalod le a fogigátló-szedést, hanem arra gondolj, hogy ettől rendbejön a belsőd és elmúlik a ciszta/tüsző. Én pont most hagytam abba, szintén emiatt írta fel a doki, de nekem is megfordult a fejemben, h. még életemben nem szedtem fog.gátlót, aztán túl is léptem rajta. Másképp nem is lehet ezt csinálni, mert bedilizne az ember, ha mindent a lelkére venne! No para! :lol:

Sting:
Minden okés lesz nálad, ne rinyálj!!! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Azt hallottam, hogy lassan, de biztosan jön a babaeső!!!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Nyugodtan kérdezz, ha tudok segítek természetesen. A krumpli elméletileg ehető, csak a krumplipüré nem igazán jó, mert elég gyorsan felszívódik. A rántott husit nekem a cukros barátnőm mondta, hogy kb. 10 gr. szénhidrát van benne a panír miatt. Az inzulinom annak idején nekem is nagyon sok volt, de nekem nem nagyon mondott a dokim semmit. Biztos írtad már, de mennyi is volt a terhelt inzulinod? Nekem 177. Nem tudom, hogy a teherbe esésemkor mennyi lehetett, mert ezzel nem eshettem volna teherbe. Egyébként a kajákra visszatérve, állítólag mindenkinek másra reagál rosszul a cukra. Nekem a sült krumplit nem bírja, viszont a tésztákat meg nagyon jól. Ki kell tapasztalni, hogy neked mi a jó. És állj be a zuhany alá mielőbb. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Fürdök én mindennap!!! :wink: :wink:
Vacsira lassan felszívódóból 40 ch-osat kell ennem, akkor a tepsiben sült krumplikarikák rendben vannak+egy kis mezítelen hal.
A 120 p-es inzulinos 205 volt.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Hát tényleg sok az inzulinod. Szerintem a tepsis krumpli a halacskával belefér bőven. Jó étvágyat hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

kösszike! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

Tegnap telefonáltam a BMC-be, apa cucca bacimentes! :) Úgyhogy jövőhéten felírja a dokinéni a gyógyszereket, és kezdhetünk.Nálunk long protokoll lesz az endometriózis miatt, ami a 20.napon történik!
Ja, és képzeljétek ma férjhez mentem!Annyit kajtattunk az élettársi papír után, hogy inkább összeházasodtunk. :D
Vendég

Pontosabban a 20. naptól kezdődik. :)
Vendég

Kedves Vicky,
Hát én nagyon a szívemre vettem a dolgot, tegnap bevettem az első bogyót a fogigátlóból (regulon a neve), és éjjel arra ébredtem, hogy hányingerem van. Mondtam is, ezt én nem csinálom, persze nem tudom, abbahagyhatom-e a szedését, de inkább most hagyom abba egy szem után, mint még két nap szedés és telefon hétfőn az orvosnak. Ugy vagyok vele, hogy szerintem azért kell szedni, hogy most ne érjen pete, hogy biztosan ne maradjon vissza semmi. De ha most nem szedem, és érik pete, akkor az vagy elmegy vagy megint ott lesz, de hátha nem lesz ott. Nekem eddig sosem volt ott. Most először.
Egyszerüen nem tudom bevenni, ez valami pszichés dolog lehet, hogy most ne érjen pete, ezt nem tudom lenyelni.
Mit gondolsz, abba lehet hagyni? vagy az orvos nagyon mérges lesz?
kalmanka

kalmanka: Én azért a helyedben nem hagynám abba. A hormonod a megmaradt cisztádra is hatással van és azt is növeszti. És sajnos szétrepesztheti extrám esetben a petefészkedet. Nem akarlak ijesztgetni, nekem még a 7 cm-es cisztákhoz idomult a petefészkem, de belső vérzés és a petefészek elvesztése lehet belőle. Én orgametrilt szedtem, attól nem volt semmi bajom. Sajnos itt nem a babásodás a cél, hanem hogy visszatérj a természetes állapotodba. Én hétfőig megpróbálnám szedni és hétfőn felhívnám a dokit, hogy adjon valami mást. Én ezeket a hónapokat pihizésre fordítottam, nem kellett állandóan uh-ra járni, szurizni és akkor lehettünk együtt apával, amikor csak akartunk. Próbálj meg erre koncentrálni és a következő hónapra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?