Új privát üzeneted érkezett!

igen,akkor csengetnek,mikor a csecsemősnek menni kell a pólyával... :D
Timi,egy ismerősömet is nemrég műtötték pécsen.Ugyanilyen műtéte volt.Csak azért volt bennt 7 napot,mert sincumart szed,és azt vissza kellett állítani neki,egyébként 5.nap kiengedték volna.Nagyon könnyen viselte a műtétet,most sem érez semmi különöset,jól van.Ugyanúgy 6 hétig kellett kímélnie magát,mint szülés után.Ő is kicsit odavolt lelkileg,de mondtuk neki,hogy nézze úgy a dolgot,hogy eltávolították a szervezetéből a csúnya betegséget. Ez segített neki.Szerintem nézd te is így a dolgot :wink:
És írj bármikor,tudod :wink:
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog, békés, sikeres, betegségmentes új évet kívánok!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

köszönjük dadomi...
Mi meg nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk Dominiknak!!!!
Neki mindig hatalmas szülinapja van,igaz? Ünnepel az egész ország :lol:
Vendég

Köszi Cseriani! :) Igen, ilyen mázlistát, nem is csak az egész ország, az egész világ ünnepli a szülinapját :lol: :lol: :lol: Tűzijáték, pezsgő, bulik - jó kis szülinap, mi? :wink: Na megyek, gyorsan befejezem a tortáját a kis 1 évesemnek, amíg alszik, aztán feldíszítjük Danival a szobát (lufik, szerpentin stb.) és délután szülinapozunk. Este meg szilveszterezünk :lol: :lol: Buli buli hátán.

dadomi

dadomi milyen tortát készítesz? Kérünk ám majd képet!!!!!
Csajok,készültök a szilveszterre? pezsgőzés?
Mi megbeszéltük itthon,hogy Elizával leisszuk magunkat pezsgővel,Kristóf meg az apjával besörözik :lol:
Egyébként hidegtálat készítettem,Elizának biztos ízlik majd :lol:
Vendég

Cseriani! Csokitortát :lol: :lol: Amint kész lesznek a képek rakok be, nem ússzátok meg :P :lol:

dadomi

Boldoooog szülinapot Dominiknak!! (Azé nem irigyeltem vón egy évvel ezelőtt Dadomit... :roll: )
Kérjük a képeket, igeeen!
Cseriani, nagyon tecc az alternatívátok a mai estére vonatkozóan... :lol:
Enyim bohócaim tennap előszilvesztert tartottak pizsamában. Félreértések elkerülése végett: Árminon csak vééééletlenül van rózsaszín... :twisted:
Kép

Jah, na ezt még muszáj idetennem nektek a fogatlan vámpírkáról... :twisted:
Kép
:D
Remélem, Banoedék jól vannak. Rékababa, nincs új hír?
Vendég

Emma nagyon édesek :D
A kislányod még mindig gyönyörű :wink:
A kisfiad meg nagyon édi,ugyanolyan kis gombóc,mint Elizám :D
(Ne haragudj meg ám!!!) :wink:
Vendég

A további képekig elégedjetek meg a szülinapi tortával (magam készítettem, ezért nem olyan szép mint a cukrászdai)
Köszönjük a köszöntéseket!

Kép

dadomi

Cseriani, muszáj valahogy kinéznünk, a fiadra gyúrunk! Meg Dadomi Danijára is gyúrunk, szal... :roll: :lol:
Dadomi, cíííp a torta, és biztos finomabb, mint a cukrászdai! Tök szépen ráírtad a feliratot, én biztos nem tudtam volna... Na, de megsütni sem tudtam volna, úgyhogy... :lol:
Vendég

Emma! Csodaszépek a gyerekeid, nagyon huncutak lehetnek így a kép alapján.

Dadomi! Dominiknak BOLDOG SZÜLINAPOT! Add át neki is a cuppanós csókomat a pici pofijára.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
timesz

A szülinapos:

Kép

dadomi

Dadomi boldog szülinapot kívánok nagy fiadnak!
Banoeddal ma nem beszéltem, majd csak szerdán hívom, hogy mi újság. Azt üzeni, mihelyt géphez kerül tesz fel képeket. A gratulációkat átadtam.
MINDENKINEK, BÉKÉS, BOLDOG, SIKEREKBEN GAZDAG (stb. stb. stb.) ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Vendég

Békesség,boldogság kísérje a léptetek,
a gond és búbánat kerülje a fejetek.
Álmaitok,vágyaitok váljanak valóra,
ezt kívánjuk Nektek,ha éjfélt üt az óra.
Mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet!!!
Vendég

1 éve ilyenkor már "rángatták" mindenemet, 22 óra 8 perckor emelték ki a manókámat :lol: :lol: - csak egy kicsit nosztalgiázok :oops:

finom lett a torta!!! :lol: :lol:

dadomi

dadomi nosztalgiázz csak,én is szoktam :D
Egy éve ilyenkor már megvolt Eliza,csak még nem tudtunk róla :shock:
Ráadásul egy nagyon jó szilveszteri buliban voltunk,egész éjjel táncoltunk és ittunk. Be is paráztam rendesen,mikor kiderült,hogy terhes vagyok :oops:
Vendég

Boldog új évet mindenkinek!!!
Hogy telt a szilveszter?
Vendég

BÚÉK!!!

Kép

A mi szilveszterünk így telt:

Kép
Vendég

Banoed Gratula a kis Zsófikához :D
Mindenkinek B.U.É.K.
Vendég

Áfi Enikő nagyon-nagyon szép a kisképen :lol:
Kisfiad is édes,de Enikő igazi nagylány :D
Vendég

Cseriani,
köszönjük szépen!!!
Kép
Vendég

Mindenkinek gratula a múlt évhez és a gyerekekhez, és sok sikert és kitartást az idei évhez!

Én még egyben vagyok, de a férjemet már felvilágosítottam, hogyan kell ide belépnie, hogy hírt adjon, ha véletlenül történne valami... :D

Kép

Kép
enahma

enahma,jóltetted. Írjon is csak apuka,amíg te nem vagy gépközelben :lol:
Gondolom,már szívesen mennél kicsit be a kórházba :wink:

Tudjátok,mennyi otthon szülés van? Teljesen meglepődtem,mikor hallottam,hogy nagyon sokan szülnek otthon.
Vendég

Banoedék holnap mehetnek haza, akkor tesz fel képeket. Jól vannak és a picur szépen eszik 100 ml-t. A nővérekkel nincs megelégedve, nem igazán segítenek. A nővérek influenzásan dolgoznak, a főnővér nem engedi őket tp-re. Holnaptól már nem lehet látogatni a szülészeten, mert sok a beteg.
Enahma szurkolok, hogy már ne kelljen sokáig egyben lennetek.

Cseriani én nem merném bevállalni az otthonszülést. Az ember soha nem tudhatja, hogy mi jön közbe. Én felelőtlenségnek tartom, azért mégis csak a gyerekemről van szó, legalább az esélyt megadom, hogy minden rendben legyen.

Lenne egy-két kérdésem: Normális az, hogy az én lányom még mindig sokszor 3X alszik egy nap? Nem túl sok ez? Másik: Velem van a baj, hogy már 6 hó-san ült a lányom a babakocsiban? Mostanában azt látom, hogy ekkora gyerekeket még fektetve visznek,söt még 1 évest is.
Vendég

rékababa,Elizát nem bírom lefektetni,ha nem alszik a babakocsiban,akkor hasizomból felül. Az ölemben is ül,nem marad fekve,nem tudok mit csinálni vele. Le nem kötözhetem,nem?
Elég nagy baj a nővérkéknek is,hogy betegen dolgozniuk kell...
Örülök,hogy banoedék jól vannak.
A lányod mennyit alszik egyszerre?
Vendég

Kb. 1 órát szokott aludni, tegnap kétszer egy órát, utána pedig majdnem kettőt. Evelin is jó alvó volt, de ő ilyen idősen kétszer aludt, 15 hó-san meg már csak egyszer.
Rékát én sem tudtam sokáig csak fekve vinni babakocsiban, alig várta, hogy nézelődhessen. Én csak azt nem értem, hogy marad meg más gyereke ilyen idősen fekve?
Vendég

hát rékababa,nem tudom,mit mondjak: Kristóf egy évesen tért át a napi egyszeri alvásra,de délután a mai napig képes 2-3 órát is aludni. Reggel 7 körül kel,és este 9 után alszik el. Elizát inkább még nem mondom :D

Itt őcsényben is volt egy csaj,aki még 9-10 hónaposan is fekve sétáltatta a kisfiát. Ja,mármint a kisfia feküdt séta közben 9-10 hósan :lol: Na,ebbe jól belegabalyodtam :oops: :lol:
Meg sokan még egy évesen is bébihordóban cipelik a gyereket. Eliza szerintem bele sem fog férni hamarosan :lol:
Vendég

Rékababa,
nagylányom is hasonlóan jó alvó volt, nem hiszem hogy baj volna ha sokat alszik, különböző az alvásigénye a gyerekeknek.
Az otthonszülés nem gondolom hogy felelőtlenség volna, van aki ott érzi biztonságosabbnak a szülést nem a kórházban. Mindenki tehesse amit jónak gondol. :)
Vendég

Üdv csajok 2008-ban! :lol:
Banoed, örülök, hogy hazamehettek hamarosan, nagyon várjuk a képeket!
Enahma, Ármin apucját is nagyon várjuk a hírekkel! :wink:
Rékababa, örülj neki, ha sokat alszik... :wink: Főleg, ha éjjel is alszik. Hannám is jó alvó volt, Ármin pont az ellenkezője sajnos... :cry:
Ha stabilan ült 6 hósan, mér lett volna gáz? De szerintem az se gáz, ha valaki fektetve sétáltatja akár az egyévest is, lehet, altatni próbálja, vagy mittomén. Vagy úgy szeret a gyerkő. Enyimek sem bírtak fekve megmaradni, egész picinek már dönteni kellett a kocsi támláját, hogy valamennyire kilássanak; aztán 6-7 hósan már ültek ők is.
Nagyon-nagyon drukkolok holnapra Timesznek...
Vendég

csajok rotavírus elleni "oltásról" mi a véleményetek? Beadatta valaki?
Kristóf idejében még nem volt,ezért nem sokat tudok róla,csak annyit,hogy kétszerre kell a szájba cseppentetni,fél éves korig lehet beadatni,és 2xkb.16000 ft. Hatásos a vírus ellen,viszont mint olvastam,elég sok a mellékhatása...pedig azt mondják,nincs mellékhatása... :shock:
Vendég

Hát, már én is várom, hogy apuci megjelenhessen, de egyelőre Ármin jól érzi magát odabent, jókorákat rugdos, állandóan mozog. Én meg újra nekifogtam dolgozni, nem látom értelmét, hogy hetekig csak a plafont nézzem, bármennyire is nehéz már a gép előtt ülni...

Egyébként olyan szépek a gyerekeitek, és ahogy megy az idő, egyre szebbek... Már úgy nézegetném a sajátomat is... Hajajj...
Szurkoljunk Timesznek, szegénynek ma van a műtétje! Remélem, minden rendben lesz, és hamarosan újra itt lesz közöttünk!

Kép

Kép
enahma

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Cseriani,
arról nem is beszélve, hogy vajon van-e értelme beadatni 2x16ezerért? Nem hiszem hogy valós veszély lenne ez a rotavírus dolog...

Timesznek nagyon szorítok!

Képzeljétek, bő 3 hét múlva keresztelkedünk! :D
Vendég

Sziasztok lányok!
Kicsit szégyenlem magam, hogy eddig nem jelentkeztem, de úgy ézrem valahol ide is tartozom habár nem a szekszárdi kórházba járunk, de ti tartottátok bennem annó a leket és nagyon sokat segítettetek.De most van egy nagy hírem és nektek is elújságolom:
kisfiam lesz! :lol:
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Kép

Edina
edied78

edied78 Gratulálok! Nem is olyan sokára te is babázhatsz.
cseriani Én csak az agyhártya gyulladás elleni védőoltást adattam be a zsombinak!
Vendég

Edi!Tudttam hogy valahonnan ismerös a neved!
Tényleg régen irtál!!!!
Most akkor végülis ki lett az orvosod?
Azt hiszem te voltál aki nem tudta hogy ki legyen.
De bocsi ha rosszul emlékszem.
Hát akkor neked is fiacskád lesz!
Nagyon gratula hozzá!!!!!!!!!!!!!
Mi jövö hónapba költözünk haza szekszárdra,és ettöl annyira boldog vagyok.
Nagyon hiányzott az a város,bár nemtom miért ,pár éve meg menekülni akartam onnan,de hát mégis csak ott nöttem fel.
Bocsi csajok irogatok össze vissza. :oops:
De rá fogom a kismamaságra! :lol:
Vendég

moni írogass csak :D
Hogyhogy visszajöttök?

Áfi,így vagyok vele én is. Kristóf egyszer nem kapta el,de egy ismerősöm kislánya vagy 3-szor :?

edied,gratula :lol: :lol:
Vendég

Timesznek én is nagyon szorítok, remélem hamar felgyógyul nem csak testileg, lelkileg is.

Edied gratulálok!

Devcsa akkor nektek még egyszer be kell adatnotok a szurit. Nem akartál egy éves koráig várni? Akkor elég csak egyszer megbökni a védőoltással. Mi ha minden igaz akkor kedden kapjuk meg az agyhártyagyulladásellenit, most már 1 hónapja húzzuk, mindig volt egy kis nátha mikor mentünk volna.
Vendég

Boldog új évet! Köszönöm mindenkinek a drukkokat, Rékababának a biztatást, aranyosak vagytok! Itthon vagyunk Zsófi babával, tanulom a kétgyerekes anyák mesterségét, bár egyelőre sok segítségem van, bele se merek gondolni, hogy mi lesz, ha nincs nagymama vagy férj mellettünk :)
Képeket tettem az internetes naplómba, ide nem tudtam kicsinyíteni, béna vagyok!
www.tomimatyi.blogol.hu
Szóval, amint tudok, jövök, jók legyetek!

Kép
Kép
banoed

Cseriani!
Hát addig rágtam a férjem fülét hogy én annyira de annyira szeretnék vissza költözni szekszárdra.
De nem az én nyavajgásom volt mérvadó a döntésben hanem az,hogy akié az Érdi ház el akarja adni,pestre meg nem szeretnénk költözni,viszont az a bibi,hogy férjemnek marha jo munkahelye van pesten ugyhogy azt nem hagyhatja itt,ugyhogy az lesz hogy kiveszünk nekem egy albérletet szekszárdon és én ott leszek férj nélkül kb két hónapot aztán utána remélhetöleg férjem is tud jönni utánam,ö meg addig beköltözik pestre.
Én azért nem költözök vele pestre mert van a két kutyink és pesten csak egy 1 szobás lakást tudunk bérelni mert hát itt 2-szer 3 szor annyi az albérlet mint szekszárdon,és én tuti megörülnék 2 kutyával meg 1 férjel.A kisebbik kutyi még nem is olyan nagy baj de hát a roti az már durva lenne!
Tehát ez a helyzet.
Booocsi már megint leirtam a fél életem. :oops:
És még az is lehet hogy össze vissza.
De remélem azért értelmezhetö :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kis vonalzócsere :)

Kép
Kép
banoed

Banoed grtaulálok, végre otthon! Használd ki míg sokan segítenek és pihenj amíg csak lehet. Zsófi gyönyörű baba és nem látszik rajta, hogy megviselt lenne.
Vendég

Banoed!Gratula nagzon szép a babád!
Nagyon irigyellek.
Fantasztikus boldogságot érezhetsz most!
Örülünk nektek nagyon.
Mondanám hogy pihenj de gondolom nem nagyon tudsz.
Vendég

banoed,gratula :lol:
Hogyhogy császárral 5.napon hazamehettél? És milyen volt Kundoktorbácsi?
Vendég

banoed megsasoltam a lánykád :D
Nagyon édes :D
És milyen sok haja van..hozzá képest Elizám kis kopaszka :P
Vendég

moni a kutyákkal még el is lennél,de mit kezdenél a férjjel,mi??? :lol:
Örülök,hogy visszaköltöztök. Párod itt keres majd munkát?
Így te is ott lehetsz majd a tavaszi találkán...na,ezt most találtam ki ám,de már jó lenne tényleg :D
Vendég

Szoval tavaszi találkát szervezel!
ÉN MÁJUSBAN SZÜLÖK!!!!!!!!!!!
Hát ha a párom szekszárdon dolgozna akkor biztos nem élnénk meg!
Meg probálja rábeszélni a fönökét hogy dolgozhasson otthon.
Hát remélem bele megy!
Vendég

Tényleg jó lenne találkozni :D

Áfi hol lesz a keresztelő? Sokan lesztek?
Nálunk nem lesz,férjem nincs megkeresztelve,templomi esküvőnk sem volt. Kristófnak fél évesen volt névadója,Elizának is így tervezzük :roll:
Vendég

Cseriani,
ááá nem leszünk sokan. Csak a keresztszülők, a nagyszülők, meg mi. Ennyi épp elég is. Itt lesz a faluban a keresztelő, tegnap beszéltünk a lelkésszel. Nem a templomban mert az 3 fokos, hanem a parókián van egy nagy terem, nagyon szép és fűthető, télen ott vannak az istentiszteletek. Az istentisztelet után (amin ugye megkeresztelik) lesz egy ebéd, és ennyi. Ismét nő egyel a reformátusok száma a családban :) apa egyedül katolikus. :P
Vendég

Enikő is református? Nem szerette volna férjurad kicsifiát katolikusnak?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?