Sziasztok!
Megjöttem. Minden ok volt, volt áramlásvizsgálat is most már mindig lesz). Andrea aanyira aranyos volt!!! Mondom: - ha nincs gond, meg lehetne kukkantani, fiú vagy lány? - kislány
jujj de jóóóóóó
akkor biztos. Erre vártam, hogy a klinika gépe is mutassa meg
Amúgy megint "elkaptam" Börzsönyi dr-t, nagyon aranyos doki, ahogy pl a babákat "törpéknek" hívja
Ő is megnézte a ctgt. Már ismerr a fél klinika
De most Andrea a pótmamám
Felmentem Ica nővérhez a gyerekágyra megmutizni a cicmet, mert elégé bekeményedtek. Aszondta, vigyem vigyem a mellszívót, mert hamar szükség lesz rá
És emlékezett rám!!!!!! Olyan boldogan jöttem el, hogy csak na!!!! Az Andrea nagyon aranyosan figyelt rám, nagyon nagyon kedves volt, a Börzsönyi dr szintén, akkor az Ica nővér is
úgy voltam, már olyan jó ott, annyi embre aranyos velem (ma csak velük találkoztam, statisztikailag a többiek is mind mind ennyire aranyosak) hogy ha be is kellene feküdnöm (különösen Peti éjszakai cirkusza után) nem lennék elkeseredve a társalgóban sem
olyan jóóóó volt.
Egy kis szösszenet: kongott az épület a zárlat miatt, de (nem vagyok rasszista) a sötétebb bőrű egyedek mind mind apástúl, sógorostul, unokahugostúl szambáztak, alig láttam fehér embert). Szerintem szegény portás gondolom nem mer szólni nekik, meg hát mit csinálna, ha odacsődülnek vagy 6-an? Feküdjön eléjük?
Amúgy amire kijöttem az uh-ról apa ott volt Petivel is. Mérges is voltam, minek jöttek be, állítólag belógtak. Ejnyebejnye.
Bár egy anyukára jól ráhoztuk a frászt
peti ekcémás ugye, és sajnos az arca is most ilyen lett. (tényleg elég foltos na).
Beszálltunk a liftbe, előrerohant Peti, utánna Csabi udvarisasan előreengedte a tyúkot babakocsistúl, majd mi is beszáltunk. Peti nem is nyúlt hozzá, meg semmi (nagyobbacska 1,5 év körüli gyerek volt) de a csaj végig duzzogott, meg tök ideg volt.
No menek mert megyek este kozmetikushoz.
Drága spórolós csabikám: nem mondhatnád le? Sokba fog ez kerülni.
Mondom, ugyan már, honnan az infó, utoljára 4 éve voltam, az esküvőnk előtt.......
Hát aszongya minek mész ilyen sűrűn........
Tényleg, nem tudjártok, mennyi egy "full serviz" a kozmetikusnál? (arctisztítás, valami jó kis tuning pakolás, szempilla-szemöldök...)
Pusza: Kata