Új privát üzeneted érkezett!

Emeske: azért ne törj le,a lombiknál nagyobb esély van ám a bebaásodásra :wink: nem letörni,lelkesedni :D :D :D igaza van Sztyopánénak: de mindegy hogy mi lesz csak baba legyen belőle :wink: Szorítunk neked, és ezen aztán végképp nem keseregni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
és most még van egy laptetűd is :D :D :D

Sztyopáné: :D :D :D :D :D
kiss angyal

Köszike!!

Kép
emeske

Angyalkám:csáó!!!!!nekem a pocim hát igen érzem még de ez valahogy talán most nem olyan erős jelzések!nem tudom minden esetre majd meglátjuk....
nekem a múltkorinál is fájt a cickóm de egy idő után abban maradt!most még fáj,érzékeny...
az oldalt néztem köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajrá Emeske!!!!!!!!!!!!babaesőt jeleztek agusztusra :lol: :lol: :lol:
ugye Angyalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

kiss angyal: Long protokollon voltak, de nem akart neki megjönni és kiderült, hogy cisztája van és leállították a lombikot, amíg el nem múlik. Reméljük a mostani mensijével kimegy.

emeske: Abszolút nem akartunk elkeseríteni, de nem biztos, hogy 4 tüszőért érdemes a leszívás kockázatát vállalni. Ha persze mind a 4 megmarad és osztódik, az nagy siker lenne, de azért nem ez szokott lenni az arány. Ha valakinek 8 tüszője van, az más. Nekem egyébként amikor 4-nél több tüszőm volt, akkor leállították az inszemet, tehát ha neked mondjuk több lesz és leszívják, akkor jobban jársz. Csak nem jó, ha egy támogatott lombik beavatkozásod mondjuk feleslegesen megy el. A sógornőméknél legutóbb csak 1 embriót sikerült visszaültetni és annyira macerás volt már a stimuláció, hogy nem adtak neki sok esélyt. Persze nem sikerült és most már azt mondta, hogy inkább ne ültették volna vissza, hanem lefagyasztatták volna. Lombik csak 5 van, nagyon kell rá vigyázni. Tesóra is kellhet még. Ne haragudj, hogy elkeserítettelek. Persze mennek a drukkok, ha lombik lesz ha inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Emeske!

sajnos a rutinosak nekem is azt mondták, hogy annyira kell vigyázni a támogatott lombikokra, hogy ha nagyon kevés embrió lesz, akkor érdemesebb azt választani, hogy lefagyasszák, és vállalni egy következő stimulációt, azt is leszívják, megtermékenyítik, és ezekből együttesen ültessenek be...mert így sokkal nagyobb az esélye annak hogy baba lesz, ha a kettőt vissza tudják tenni, mint ha csak egyet! úgyhogy ebben egyetértek Vickyvel!

persze csodák vannak, és hinned kell a sikerben! úgyhogy fel a fejjel...ha negatív gondolatokkal kezditek, az nem jó...csak optimistán :)
nagyon drukkolunk, és ne kenődj el, még bármi lehet...és hallod...augusztusra babaesőt ígérnek :)
...remélem októberre is :D nyugtassatok meg :D

puszi

eszter82
Budapest

Eszter!

Sajnálom a dolgot :cry: :cry: Hallottam, hogy a Szigetre behurcoltak valami nyavalyát, remélem nem azt ragasztották rád. Küldök baciűzőt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Orsi!
De jó, hogy jelentkeztél! :D Megírhatnád mi van veled (akár priviben is), sokszor eszembe jutsz. Lelked hogy van?

Böbe!
Mindenkinél mások a tünetek úgyhogy nemááááá.....Sikerülni fog és kész.

Lányok, mindenkinek drukkolok aki épp eredmény előtt áll, hogy sikerüljön és ez legyen az utolsó nekifutás.

Következő héten megyek már én is BMC-be és nekikezdünk a 2. lombiknak.

Angyal!
Szóval te is Madonna koncert??? Majd integetek neked, figyelj :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok.

a miomámmal, hogy mi lesz, nem tudom. Az eddigi orvosok, azt mondták, hogy nem kell vele semmit csinálni, pedig hallottam, hogy ennél kisebbet is szoktak műteni. De hát én nem értek hozzá.

Kép
surmi
kockasfulunyul

sztyopane: Köszi a pocakdícséretet. Kíváncsi leszek, hogy a diéta miatt mennyit fogok hízni.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: Tuti babaeső lesz októberben is!! Ja és szeptemberben is!:D

Surmi: Reméljük nem lesz gond a miómád!

Nemrég értünk haza, voltunk a BMC-ben, leletösszesítőn.Sajnos csak a következő ciklusban kezdhetünk hozzá, ami szeptember közepe felé lesz, mert lejárt apa spermalelete.Úgyhogy nem férünk bele ebben a hónapba.Annyit még tudok, hogy long protokoll lesz.
Most már csak győzzem kivárni, de ha már ennyit vártunk, akkor ez a kis idő meg sem kottyan. :D

Esetleg valaki tudja, hogy mennyi pénzzel készüljek?Valaki írja meg, akár priviben is, nehogy pofára essünk! Köszi előre is!:D
Vendég

Sziasztok! Otthon vagyok már. Sajnos nagyon sokat kellett várni, 11-re mentem és 15-ra kerültem sorra. De nem is érdekel már. A lényeg, hogy most visszakaptam 2 szép drágaságot. Az egyik nagyon szépen fejlődött, az 250 sejtes a másik kicsit lemaradt kb. 2 órával az pedig 170 sejtes. Nagyon érdekes volt, amikor megnéztük a képernyőn. Még van 2 ami szépen fejlődik, ezek ha megmaradnak holnapig, akkor mennek fagyibabának (az már a 6.nap lesz) A többi 4 is még megvan, de azok nem fejlődnek olyan szépen, de a biológus szerint még bármi lehet. Pénteken telefonálhatok, hogy mennyi lett végül a fagyibaba.
Most 3 napig tuti sokat fekszem. Utána már lehet mozogni, doktornő mondta is, hogy ne feküdjek végig. Jövő hét pénteken (28-án) mehetek vérvételre. Remélem nagyon-nagyon szép (magas) HCG-m lesz.
Most megyek vissza a kanapémra feküdni.
woody

Rony: akkor keressük egymást :D :D :D szerintem könnyű lesz :D :D :D

Zsu: szeptember már nem olyan hosszú idő :wink: hamar el fog telni...igen, a sperma vizsgálatot észben kell tartani,most már én is tudom,mert az előző inszemnél majdnem mi is igy jártunk :?

Eszter: én is hallottam,hogy bevittek vmi jó kis vírust a szigetre :( ....de az év hátralévő részére igérik a babaesőt :D :D :D
kiss angyal

Sztyopané: küldtem privit :D
kiss angyal

woody: Nagyon drukkolok a manócskáidnak, nagyon bíztatóan haladnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody: mennek a ddddrrrrrrruuuukkkkokkkk :D :D :D Vigyázz magadra és pihenj sokat :!: :!: :!:
ez a része a lombiknak úgy működik mint az inszem :?: :?: :?: bemész a műtőbe,felrakják a 2 lurkót megbillentenek és 15 perc múlva kész vagy???vagy más a menete?
kiss angyal

woody

drukkolok, akkor pont mire jövök a "babával", addigra te meg jössz a jó hírrel, 28-án jövünk haza Horvátországból.

most elmesélem nektek a sztorit:
pénteken láttam a cégnél egy visszamondott horvátországi utat, lestoppoltam, hazajöttem és mondja a férjem hogy nincs útlevele a gyereknek, na mondom akkor most mi lesz??? hétfőn délután munka után mentünk a Visegrádi u-ra útlevelet csináltatni neki gyorsított eljárással, mondanom sem kell hogy aznapra már nem volt sorszám, az égiek úgy intézték hogy egy bácsika mellé álltam hogy na de szuper nincs sorszám most mi lesz ???? mondta hogy ő kettőt húzott egyiket ideadja ha a másikat hamarabb hívják, de nekem csak az egyik volt jó, pát persze hogy azt meghagyták nekünk... szóval köszönjük neki...
majd mondta az ügyintéző hogy 5nap a gyorsított, mondtam hogy nekem az sok 2nap múlva kell, mindegy menjen aztán reménykedünk.
Kedden megkérdezte a férjem a tesóját, mert ő meg olyan helyen dolgozik ahol meg tudja nézni hogy elkészült-e ???? hát megcsinálták kedden neki.
Ma felhívtam őket hogy mennénk érte ott van-e??? azt mondták igen......
Tegnap ugye mondtam nektek hogy elmentem magán úton uh-ra és van 2db 16mm tüszőm , szóval most nagy az öröm és ma 7 előtt nem sokkal mentem kunát váltani, szóval holnap még dolgozok és pénteken indulunk......

jók legyetek és majd jövök mindenkinek szorítok a jövő hétre :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Hajrá horvátország és hajrá spontán baba/ák. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lukácsné:nagyon jó pihenést kívánok nektek és hajrá spontán babásodás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody:látod látod:minden szép lassan de elindultak a fejlődésben!!!!!!!!!!!kitartás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pihizzél sokat sokat sokat!

Ronykám:hajrá 2.lombik!!!!!!!sok sok erőt és babát(babákat)kívánok!

zsu1981:sebaj tóbiás
:lol: :lol: :lol:
ez a kis várakozás már nem számít.....
hamar elmegy....és utánna.....

BABAESŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

surmi:ne idegeskedjj!szerintem a dokik tudják mit csinálnak felesleges ezen agyalni!persze gondolom nem könnyű de próbálj bízni bennük mert más lehetőséged úgy sincs :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Szia Sting, tegnap még szomorkás voltam, hogy várni kell, de ma reggel (ill.délelőtt :oops: :))úgy ébredtem, hogy ez a pár hét semmi ahhoz képest, amennyi időt vártunk eddig! :)
Na megyek, mert soha nem lesz kész a szilvásgombóc!
Vendég

így így!ez a jó hozzá állás!
szilva gombóc???
hűűűűűűűűű!az finike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting: tudom nem figyeljük a jeleket,de mégis érzel valamit :?: :D

Lukácsné: jó pihit,és sok-sok energiát a spontánkodáshoz :wink: :lol:
kiss angyal

sziasztok!

hááát, én nem tudom ki és milyen bacikat hozott a szigetre, mert mikor kint vagyunk, nem igen látok híreket :? ...de szégyelje magát, hogy megfertőzött :(
az biztos, hogy két barátnőm is kint volt végig, és ők egy nap csúszással, de ugyanúgy állnak mint én :?
mindenesetre már minden ok, csak az orrunk folyik, de majdcsak kikúráljuk azt is.

Zsu, Sting!
nagyon igazatok van!
mi ez a néhány hét ahhoz képest amit eddig vártunk :) ha majd' 5 évet kibírtam, ez a 4-6 hét már gyerekjáték lesz :)
asszem ma már kicsit derüsebben látok mindent... :)

egy jó oldala is van ennek a szünetnek:
a férjem szept végén lesz 40 éves, és egy utazást kap ajiba...már régóta tervezgetem, és nem voltunk még soha 9 év alatt együtt nyaralni, se nászúton, ...ilyen ez a rendezvény szakma :? , és így éppen az utazás után lesz az újrakezdés :D
hazajövünk egy hét pihiből, és belevágunk most már remélem megállíthatatlanul a babázásba :D
...egyébként is nagyon vívódtam magamban hogy szabad-e Barcelonába menni 6 hetes pocival...nehogy valami gond legyen...
de ezt most megoldotta az élet és a sors :D
Lacit meg sem tudtam kérdezni róla hogy mit gondol, mert ugyebár ő nem tudja, mivel meglepetés :)

Woody!
nagyon szupi hírek :D
pihenj, pihenj, pihenj...és növeszd a kis manócskáitokat a pocidban :D
ha már nem vagy a kanapéra száműzve, mindenképp írj, hogy mi újság veletek! :)

Lukácsné!
jó pihit :)
a nagy kikapcsolódások állítólag jót tesznek a babaesőnek...én is ebben reménykedem :D

Rony!
hajrá az újrakezdéshez... :D majd én is igyekszem utánatok becsatlakozni :)

Lányok!
azt olvasom mindenhol, hogy a második lombik a legesélyesebb, mert akkor a szervezet már kicsit ismerősként fogadja ezt a mesterséges állapotot, és ilyenkor a legkönnyebb neki gond nélkül végigcsinálni a terhességet! ez igaz?
(a barátnőim azzal vígasztaltak, hogy a hormonok tekintetében az októberi már a második lesz, így semmi gond nem lehet :D :D :D )

puszi: eszter

eszter82
Budapest

apropó..
akinek van olyan ismerőse akinek ugyanúgy egyik pillanatról a másikra leállították a programot mint nekünk, nem tudja véletlenül, hogy mi lett az illető ciklusával?

az egy dolog hogy mikor jön meg?
de mi lesz azokkal a tüszőkkel amik most majd kifúrják az oldalamat?
most majd kiürülnek mind?
vagy mi?

:oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, a meg nem termékenyült tüszők a menstruációval kiürülnek,elvileg...
kiss angyal

Sziasztok!
Regota olvaslak titeket, de eddig nem irtam. Most szeretnek veletek megosztani egy elmenyemet es kerdezni is szeretnek. Mi 5 eve probalkozunk es most vagyunk az 1. lombik finish-eben, ami azt jelenti, hogy kedden volt a punkcio es penteken kapok vissza 2 embriocskat. Az elmenyem a punkcioval kapcsolatos: mentunk 7.30-ra ahogy kellett, el is foglaltuk az agyat, amikor megkerdezte a fonover, hogy mindenki ehgyomorra van-e es ugye nem is ivott semmit? Hat, az utobbi kerdesre eloszor csak egy lany vallotta be, hogy 2 korty vizet ivott, azutan en is mondtam, hogy reggel 6-kor 1 korty vizet ittam, nem gondoltuk, hogy ennek kovetkezmenye lesz. Sajnos felboritottuk ezzel a beavatkozas sorrendjet, es 1. ill. 2. helyrol a 3. es 4. helyre csusztunk, hogy biztos ne legyen galiba az altatasnal (allitolag meginditja 1 korty is a nyalelvalasztast, ezert nem lehet inni). Hiaba bizonygattuk, hogy senki nem mondta, hivta fel a figyelmunket erre, hogy 1 korty vizet sem lehet inni, altalaban ehgyomri vervetelnel pl. megengedett 1-2 korty viz, es a tajekoztatoban is az allt, hogy ha olyan gyogyszert szed vki, amit nem lehet kihagyni (pl. vernyomascsokkento) akkor 2 korty vizzel vegye be mutet elott is. Na mindegy, azert meseltem el, hogy mindenkinek felhivjam a figyelmet: az ehgyomor a punkcios altatas elott azt is jelenti, hogy nem lehet inni 1 korty vizet sem!!!

A kerdesem azzal kapcsolatos, hogy mikor lehet megnezni az embriokat? Woody, neked hogy volt szerdan? Valahogy errol nem beszelnek, en pl. csak innen a forumrol tudom, hogy egyaltalan van ilyen, hogy megnezik az embriot, sot ha jol tudom van aki le is fenykepezi:) Elore is koszonom barki valaszat, akinek ezzel kapcsoaltban van tapasztalata!

Mindenkinek sok pozitiv energiat es kitartast kivanok:)
Koszi, Oroszlan
oroszlán

Szia Oroszlán, üdv itt nálunk :D
Nekem nem volt lombikom,de én úgy tudom,hogy amikor mész vissza pénteken akkor megmutatják neked. Sokszor volt,hogy csücsültem a váróban,vagy a inszem előtt a szobában és hívták a lombikosokat,hogy nézzék meg a lurkókat...szerintem ezt az élményt senkinél sem fogják kihagyni :D Sok sikert és gyors pocakosodást :D :D :D
kiss angyal

szia Kis Angyal!
koszi a valaszt, most hogy irod, nekem is remlik vmi meg az inszemes korombol:) oszinten szolva nekem hianyzik a reszletes tajekoztatas ezekrol a lepesekrol. tudom, hogy nagyon sokan vagyunk, de lehetne egy leiras ezekrol, amit az ember kezebe nyomnak, ha nincs ido mindenkit tajekoztatni szoban... lehet, hogy tul nagy az elvarasom, de sokat segitene az amugy is reszketo lelkunknek:)
neked is sok sikert:)
Oroszlan
oroszlán

Oroszlán: ne izgulj, itt minden kérdésedre szívesen válaszolunk, bátran kérdezgessél,mindenre kimerítő részletes válaszokat fogsz kapni :D a Bmc-be pedig ha mindenkivel 20 percet beszélgetnének akkor nem tudnának ennyi emberkét lekezelni sajnos,mert baromi sokan vagyunk...de ez a fórum mindenkinek segítséget nyújt :D :D :D gyere nyugodtan és ne szégyenlősködjél kérdezgetni :wink: itt mi annyi infót és olyan +++energiát adunk egymásnak,hogy soha nem megyünk reszkető gyomorral a Bmc-be:D
kiss angyal

Sziasztok

Eszter, nagyon jó a szülinapi ajándéka a férjednek! :)

Kis Angyal, és te? érzel valamit? :)

Oroszlán, drukkolok neked péntekre!Biztos minden rendben lesz! :)
Vendég

Sziasztok!

oroszlán!szia!üdv itt nálunk :lol: :lol: :lol: :lol: tényleg kérdezz bátran....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal:fáj még pocikád????mizus nálad?????
jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kismamik:az létezik ti mit tapasztaltak:hogy PL
Vicky:hogy az elején irtam hogy fáj a pocim,és hogy ez a hasifájás elmúlik vagy csak nagyon néha néha fáj picit!ez normális??????
vagy most mivan?????????? :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
értetted remélem mit akartam kérdezni!!!!! :oops: :oops: :oops:
sting1982

Jó reggelt!
Tegnap sokat feküdtem csak kicsiket és lassan sétáltam a lakásban. Szerencsére nem fáj semmim, tényleg nagyon jól érzem magam. És a legfurább, hogy még a mellem sem fáj. Remélem ez nem rosszat jelent, hanem jót.
Férjem nagyon aranyos, szó szerint kiszolgál, reggelit, ebédet, készít stb. Ok, imád főzni, de akkor is mindig ketten szoktunk ügyeskedni a konyhában. :)
Most telefonáltam a BMC-be és sikerült 2 kis 6 napos embriót lefagyasztani. :D :D :D

Oroszlán, igen minden alkalommal megmutatják az embriókat. Mi voltunk szerdán az elsők, a nevemet mondták és bementünk a főnővér szobába. Ott elmondta a biológus, hogy mi a helyzet az embriókkal. Utána kiment a „tenyésztőbe” és egy monitoron lehetet megnézni és közben még magyarázott is hozzá, hogy most mit láttunk. Mi telefonnal csináltunk képet is.
Nekünk mindent elmagyarázott nagyon aranyos volt, jó sok kérdésünk is volt és mindenre válaszolt, ezért vagy 15 percig is bent voltunk.
Ha bármi kérdésed lenne, írjál.

Most megyek vissza feküdni egy kicsit.
Lányok, mindenkinek kitartást és tuti elindul most augusztusban a babaeső!!! :D :D :D :D
woody

szia Woody!

Koszi az informaciot, hamarosan indulok a BMC-be:) Egyelore annyira izgulok, hogy egy kerdes sem jut eszembe.... :wink:

Vagy megis: neked volt hatching? Azt is ott mondjak a beultetes elott, hogy kell-e ilyen eljaras? Es beultetes elott csinaljak kozvetlenul? A fagyasztassal kapcsolatban tudod, hogy meddig tartjak fagyasztva?

Orulok, hogy veled minden rendben es jol erzed magad, csak igy tovabb, hadd tapadjanak meg odabent:):):)

Mindenkinek sok drukk:)
Oroszlan
oroszlán

Sziasztok,

Woody: a 8-ból most tulajdonképpen mennyi maradt meg???vigyázz nagyon magadra :!:

Sting, Zsu: nem tudom,hogy vélt vagy valós érzéseim vannak :oops: fájdogál a pocakom,de nem mindig...tegnap este olyat beleszúrt valami a jobb petefészkembe, egy éles érzés volt nem is tudom semmihez sem hasonlítani..

Oroszlán: mennek a drukkok :D :D :D Jelentkezz,hogy mi volt veled :!: :!: :!:

Elveszettek merre csaviztok???: Sajt,Rózsa, Sztyopáné,Vicky,Kakti és akik nem nyaralnak....
kiss angyal

Sziasztok!

Woddy: Nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen, és szept 28-án jó hírekkel jelentkezz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Oroszlán: neked is nagyon drukkolok. :lol: :lol: :lol:

Eszter: Csalódottan olvastam ami veled történt, de örülök neki, hogy már nem szomorkodsz. Biztos nagyon fog örülni a férjed az ajándéknak.

Rony: Csak pozítiv gondolkodás! Most biztos sikerülni fog. :lol: :lol:

Valaki tud esetleg arról infot adni, hogy miben különbözik a lombik, ha valakinek pco-ja van.
Előre is köszi!

Mindenkinek további jó hétvégét!
mako30

haliho!

1 oraja ertunk haza kb, most is sokan voltak, 12.30-ra mentunk es 2.40-kor kerultem sorra, en voltam az utolso ET-s:) (allitolag 14 altatas vagyis punkcio volt ma, + az inszemek, + az ET-k). Nalunk 5 petesejtet szivtak le kedden, amibol mind megtermekenyult, mara pedig 4 maradt, amibol 2-ot kaptam vissza, 2-t pedig lefagyasztottak.

Minden rendben ment szerencsere. Nekem meg mindig hihetetlen, hogy mire kepes ma az orvostudomany, ezt nem lehet ep esszel felfogni. Vegul is, nem mindenkinek adatik meg, hogy monitoron nezhesse a kis embriojat:)

4 nap szigoru fekvest, pihenest ajanlottak, szept. 1-en kell mennem vervetelre es eredmenyhirdetesre! hat izgi, az biztos :)

Jo hetveget mindenkinek es kitartas!
Oroszlan
oroszlán

Szia Mako!

Azt nem tudom, hogy kifejezetten, ha valakinak pco-ja van akkor milyen eljárással csinálják a lombikot, de asszem 2 féle van, egyik a long protokoll, ami a ciklus 21.napjától kezdődik, a másik meg az antagonista protokoll, ami a ciklus első napjától kezdődik.Nekem long protokoll lesz az endometriózis miatt.
Vendég

Sziasztok csajszik!
Hogy vagytok??Mizus veletek??

Kép
rózsa11

Sziasztok! Érdekes és hosszú napom volt a Bmc-ben, 7-13.00-ig tartott. Ma még több tüszőt számolt a doktornő. Meg is küzdött vele(m), nyomkodott közben folyamatosan bocsánatot kért, végül besegített az asszisztens nő is, mert nem volt több keze. Azt nem tudtam követni hányat számolt, de mennem kellett hormonos vérvételre, azt megvárni és még jó sokat várni a beavatkozások miatt. Végül is hétfőn lesz és inszem lesz,már nem adhatok több Merional-t, csak holnap az Ovitrelle-t.

Kép
emeske

Üdv az újjjjjjaknak és sok sikert azoknak, akikre most igazán ráfér Szóval mindenkinek!!!!!!.

Kép
emeske

Sehol senki sem??
Jó pihenést nektek!!!

Kép
emeske

Hello lányok!!!!!!!!!!!

Emeske:húúúúúúúúú!ennyi tüszikéd volt?
hajrá inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyal:mikor tesztelsz????????én valahogy legutsó pillanatban!
de talán csüt péntek körül már talán kéne mutatni vmt a tesztnek :roll: :roll: :roll: :roll:
sting1982

Én is meglepődtem és ő is. Nem nagyon örült, de mivel jó lett a véreredmény,azt mondta mehetünk így tovább.
Kép
emeske

Volt egy lombikos lány, 20 tüszőt számoltak neki, hétfőn megy leszívásra. Azért az sem semmi.
Kép
emeske

Sting: szeintem is...ha csütörtökön nem jön meg akkor pénteken csinálok egy tesztet..legjobb lenne ha kiirnám szombatig, de az elmúlt inszemeim alatt kiderült,hogy a kíváncsiság eluralkodik rajtam hamar :lol: fáj még a pocód és a cickód?
kiss angyal

sziasztok csajok!

emeske: gratulálok a sok petéhez, és mennek a drukkok hétfőre!!!

kiss angyal, sting: hogy vagytok? Alig várom a pozitív teszteteket!

angyalka drága: estére jó szórakozást nektek :!: :!: :!: A másik: csápolni csápolhatsz, de a pogózást most hagyd ki. Ja és ha Madonna közelébe férkőzöl akkor kérjél nekem is autógrammot :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: olvastam a másik topikba, hogy be kellett feküdnöd a kórházba, sajnálom! De lehet ,hogy jobb így ha már most beállítják a cukrod mintha később lenne belőle gond. Kitartás és gyere hamar!

Lukácsné: hajrá Horvátországi spontánkodás!!!!!!

Sajtocska: merre vagy? Hogy vagy? Mikor mész dokihoz?

Kép
sztyopane

Sztyopáné: feltétlenül kérek neked is névreszóló rövid üzenetet Madonnától :D :D :D nem terveztem az agyelhagyós ugrálást erre a koncertre csak amolyan szép komótos és öreges lötyögésre gondoltam :lol: :lol: :lol: majd megírom,hogy milyen volt és hogy Ronyt sikerült e felismernem a tömegben úgy, hogy soha nem láttam még :D :D :D
kiss angyal

Jó szórakozást lányok!!!
Kép
emeske

Lenne egy kérdésem az inszemesekhez. Mennyire kell komolyan venni a zárón, hogy javasolják a betegállományba vételt???
Köszi előre is!.
Kép
emeske

Szia Emeske!

Én az első inszemnél itthon voltam 1 hetet, jó volt pihenni, de nem éreztem azt, hogy ez befolyásolná a sikert.

Kép
sztyopane

Laptetüüüüü!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
És még Vicky-től is kaptam egyet :wink: :D

2laptetővel kezdek bele a 2. inszembe!!!

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?