sziasztok!
hááát, én nem tudom ki és milyen bacikat hozott a szigetre, mert mikor kint vagyunk, nem igen látok híreket
...de szégyelje magát, hogy megfertőzött
az biztos, hogy két barátnőm is kint volt végig, és ők egy nap csúszással, de ugyanúgy állnak mint én
mindenesetre már minden ok, csak az orrunk folyik, de majdcsak kikúráljuk azt is.
Zsu, Sting!
nagyon igazatok van!
mi ez a néhány hét ahhoz képest amit eddig vártunk
ha majd' 5 évet kibírtam, ez a 4-6 hét már gyerekjáték lesz
asszem ma már kicsit derüsebben látok mindent...
egy jó oldala is van ennek a szünetnek:
a férjem szept végén lesz 40 éves, és egy utazást kap ajiba...már régóta tervezgetem, és nem voltunk még soha 9 év alatt együtt nyaralni, se nászúton, ...ilyen ez a rendezvény szakma
, és így éppen az utazás után lesz az újrakezdés
hazajövünk egy hét pihiből, és belevágunk most már remélem megállíthatatlanul a babázásba
...egyébként is nagyon vívódtam magamban hogy szabad-e Barcelonába menni 6 hetes pocival...nehogy valami gond legyen...
de ezt most megoldotta az élet és a sors
Lacit meg sem tudtam kérdezni róla hogy mit gondol, mert ugyebár ő nem tudja, mivel meglepetés
Woody!
nagyon szupi hírek
pihenj, pihenj, pihenj...és növeszd a kis manócskáitokat a pocidban
ha már nem vagy a kanapéra száműzve, mindenképp írj, hogy mi újság veletek!
Lukácsné!
jó pihit
a nagy kikapcsolódások állítólag jót tesznek a babaesőnek...én is ebben reménykedem
Rony!
hajrá az újrakezdéshez...
majd én is igyekszem utánatok becsatlakozni
Lányok!
azt olvasom mindenhol, hogy a második lombik a legesélyesebb, mert akkor a szervezet már kicsit ismerősként fogadja ezt a mesterséges állapotot, és ilyenkor a legkönnyebb neki gond nélkül végigcsinálni a terhességet! ez igaz?
(a barátnőim azzal vígasztaltak, hogy a hormonok tekintetében az októberi már a második lesz, így semmi gond nem lehet
)
puszi: eszter