Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a laptetőt, elteszem szeptemberre :D

Akkor még határon belül vagy, most kell odafigyelni, hogy nehogy föntebb menjen. Vettél már valamit a babónak?

Többiek merre vagytok? Délutáni szieszta?
A héten megy valaki BMC-be?

Kép
sztyopane

Sziasztok csajok!

Bocs, hogy ezer éve nem jelentkeztem de ennek sajna az volt az oka/ és még most is/ hogy állandóan hányok, semmi nem marad meg bennem, kórházban is voltam 3 napig infúzión, borzalom, pont mint 5 éve a kisfiammal. Lehet hogy ez a baba is fiú lesz? :roll:
Rémálom minden napom, szinte alig élek, és ez a 20.hétig tartott a kisfiammal, gondolom most sem úszom meg 12 héttel... :(
Nem akarok panaszkodni, hisz hülyén hangzana, de mégis most nem vagyok a topon, sőt mondhatni borzalmasan sz@rul vagyok....

Van még valaki így? Nyugtassatok meg..../2010.03.15-re vagyok kiírva./
csézjang

sztyopane: Már vettem neki baldachin függönyt és fejvédőt, a másikba felteszem. Itt nem akarom senki szívét fájdítani.

csézjang: Sajnálom a hányást. Nekem nagy szerencsém volt, hogy csak kétszer hánytam és már a hányinger is elmúlt. Remélem nálad sem tart sokáig.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Megjöttem a melóból, ha minden jól megy, akkor 1 egész hétig itthon lehetek :D .

Sztyopane: én szerdán megyek a BMC-be.

Csézjang: sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de biztos, hogy hamarosan túl leszel rajta.
Vendég

Vicky: megnéztem a képet, nagyon szép!!!

cséz: sajnálom, hogy rosszul vagy, de nem sokára csak emlék lesz :wink:

zsu: olvasok vissza felé , de nem tudok mindenkit megjegyezni :oops: :oops: , hol tartotok most ti?

Kép
sztyopane

sztyopane: És képzeld, 1800 Ft-ért vettem a vaterán. Hát ennyiből nem varrtam volna meg. Amúgy még egy kismami farmer, egy blúzt és még régebben a fürdőruhát vettem magamnak. A húgom vett még a babának egy bodyt, de azt még nem láttam.
vicky79
Budapest III. kerület

az iszonyú jó ár, nem semmi! Ennyiből nem hoztad volna ki az biztos ha magadnak varrod.

Kép
sztyopane

Azt meg még nem is mondtam, hogy ma egy farmert és egy blúzt 2500 Ft-ért. Tök jó állapotú mindkettő és pont az én mérettem. Imádom a vaterát. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.17 18:05-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sztyopane: szerdán lesz a leletösszesítő, aztán remélem szeptembertől kezdjük a lombikot. :)
Vendég

zsu: akkor mennek szerdára a drukkok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!

Vicky: hát ezek szerint érdemes a vaterán böngészgetni, majd kipróbálom én is. :wink:

Kép
sztyopane

Én is csak azóta böngészem igazán, mióta a babás cuccokat keresgetem. De eddig még meg vagyok vele elégedve. Nem vert át senki.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok :D

hát ahogy elnézem a dolgokat, idén csak a vizsgálatokon leszek akkor túl. Van 10cm-es miomám, meg 100 évenkét van vérzésem :cry: De már az is hogy, van időpontom :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

a (félsiker ) lemaradt :oops:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Szia Surmi, a 10 cm-es miómád nem semmi! :shock: :shock: Meg fogják műteni?
Vendég

Csazjang!!Sajnalom,hogy hanyos vagy.Lehet,hogy emlekszel meg ram,en irogattam ide,de mar a masik topik lakoja vagyok.Azt irtad,irjon aki hasonlo cipoben jar.En a heten voltam infuzios kezelesen,mar a hatodik hettol,napi 4-szer hanytam.6 kg fogytam,es mar nem volt erom,ezert bent voltam a mult heten 4 napig.Sajnos a hanyingerem napi 24 oraban van,de par napja benn maradnak a dolgok,ez mar hatalmas javulas,de en sem tudom meg,hogy meddig fog tartani.En magne b6-ot szedek,de mar valami homeo bogyot is beszerzek,talan mar hamarabb kellett volna.Hogy-hogy mar te ilyen hamar korhazban voltal?Mindenkinek Kitartast...a hatterbol szurkolok,meg ha nem is irok!!!!
zoe33

Emeske,Vicky,kiss angyal
Köszönöm a válaszokat,ez jó hír :)
Nem volt fájdalmas az átjárhatósági,de azért nem szívesen ismételnék...mihamarabb szeretnénk belevágni a dolgok közepébe,bár gondolom nem én vagyok az egyetlen,aki türelmetlen.

Van köztetek olyan akinek zárt az egyik oldala?És plusz peteérése sincs...?mert én így állok,és jó volna tudni,látni,hogy mi fog történni...
Vendég

Milyennincsmeg!
Nekem mind a két oldalon el volt záródva a petevezetékem, úgy mentem a BMC-be. A Sz. doki elküldött laparoszkópiás műtétre, ahol elvileg sikerült átjárhatóvá tenni és inszemezünk. Sajna, ha nincs más probléma végig kell csinálni a 6 inszemet, persze ha előbb nem jön össze. De akinek csak egyik átjárható, úgy tudom, hogy simán inszemmel kezdenek és nem küldenek műtétre. Úgyhogy szerintem előbb beállítják, hogy legyen peteérésed és aztán hajrá inszem.

Cséz!
Zoe!
Mindkettőtöknek mielőbbi javulást és boldog babavárást kívánok!

Surmi! Tudsz már vmit, hogy mi lesz a miómával? Ekkorát már műteni kell nem ?

Sajt!
Hogy áll a lakás? És Te feltöltődtél már?

Woody! Mennek a drukkok szerdára, gondolom holnap éjjel már nem sokat fogsz aludni.Kitartás, nemsokára boldog kismama leszel.

Wicky! Tényleg jó üzeleteket kötöttél!

Sting! Ez lehet akár a beágyazódás is! Biztos, hogy nem mensit jelent.
Én tegnap éreztem egész este, hogy szurkál a hasam, de most megpróbálom, nem bemagyarázni magamnak, hogy sikerült, mert eddig mindig mindenre figyeltem, de sajna a testem mindig félrevezetett és jött a pofára esés. Most bevettem a le.... rom kapszulát.

Mindenkinek jó éjszakát!
szöszi1977

Szöszi

Köszi Neked is és drukkolok a babá(k)hoz![/b]
Vendég

milyennincsmeg,
én csak a háttérből csöndben jelentkezem.Sem peteérésem(3-szoros adaggal talán egy tüszőt sikerül összehozni) és az egyik petevezetékem elzáródott az "abortuszok miatt",talán. :cry: :cry: :cry:
De ha apa eredménye megfelelő,akkor van esély inszemmel is.Sőt!!!
Sok sikert neked!
Orsi
orsiborsi

Sziasztok! Ezen a fórumon mindig annyit termeltek, alig bírom követni. :wink: De azért igyekszem fölvenni a tempót.

Egy kérdés: valaki volt mostanában IR vizsgálaton a Mensmentisben? Nekem is el kéne menni, olvastam a fórumon, hogy a BMC-ben nem feltétlenül csinálják meg,ha nem indokolt. Igaz, én úgy tudom endósoknál nagyobb a kockázat, és én az vagyok (vagyis remélem csak voltam). Szóval az a kérdésem, hogy nagyjából mikorra adnak időpontot, ha bejelentkezem, és mennyibe kerül?

Csézjang, Zoe sajnálom a hányást, jól megszenvedtek. A hoemós bogyó tényleg jó ötlet, hátha segít.

Vicky ügyesen csinálod, hogy a vaterán szerzed be a cuccokat, jó ötlet, én is ki fogom próbálni, ha már ott tartunk.

Zsu, Surmi, milyennincsmeg drukkolok, hogy minél hamarabb kezdhessetek. Ez a mióma tényleg nem semmi. Nekem is volt bár csak cseresznye nagyságú, de leoperálták az endós műtétem alatt. MOndjuk szerintem az nem zavart be a babásodásba.
vayacon

Sziasztok!

Böbe! A mensis érzés (vicky jól mondta) a beágyazódás lehet! Reméljük! És drukkolok nagyon!

Milyennincsmeg: azért egy hónapnál régebbi papírokat is elfogadnak. 1 éven belülinek kell lenni általában. Mi februárban kezdtük a BMC-t. Apának tavaly augusztusban volt andrológiai vizsgálata, így azt simán elfogadták. És az én tavaly júniusi HSG-met is. Szóval inkább 1 év az az 1 hónap! Ne ijedj meg! Ha nem muszáj, nem csináltatnak végig mindent! :) Mondjuk a vérvételeket tuti nem ússzátok meg! :)

Én most elutazom a hétre, de kellene nekem egy kis segítség! Kissé elhanyagoltam a táblázatot (a sok orvoshoz járás és a meló miatt), de frissíteném, ha hazajöttünk! Kérlek benneteket, legyetek kedvesek megírni priviben, most ki hol tart! Az újabbaktól kérnék adatokat is (név, kor, doki neve, mi a gond, milyen beavatkozás következik, és kb. mikor)!
Köszi!
És megpróbálom most már nem elhanyagolni! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Orsi!

Remélem sikeretek lesz, már nagyon vártam hogy jelentkezz. Még inszemetek lesz? Lombik? Abban nem gondolkodtatok?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csajok:kedvesek vagytok hogy bízattok tényleg de a testem ennyire becsapna??????? :roll: :roll:
beágyazódási fájdalom szerintem még nem nagyon lehet mert már vagy 3napja érzem és csüt volt az inszem!

Kaktikám:jó pihit neked vigyázz magadra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszi:drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csézjang:szia!!!!sajnálom hogy most ilyen időszakod van!lehet megint fiacskád lesz!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
képet hozzál lassan nekünk jó?????

sztyopane:nálad mizus?????hogy vagy? :lol: :lol:

Surmi:mióma?te szegény!!!!!!!!
de sebaj eljön a te időd is :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal:sikerült békét kötni?????? :shock: :shock:
sting1982

Böbe-Baba: szerintem simán lehet az is,hogy beágyazódás :wink: Persze szent a béke,mikor hazajöttünk,volt egy kis hiszt-kriszti,de megbeszéltük a dolgokat (megértette végre,hogy előző nap haza kell jönni,mert nem birok aludni,ha nincs itt és nem a legjobb úgy inszemezni,hogy elájulok a fáradságtól)...megmutattam neki a neten egy rajzot,hogy mit csinálnak az inszem alatt velünk,hát elkerekedett a szeme és azt mondta,hogy minden úgy lesz ahogy én szeretném...itt tartunk :D

Vicky: Boltvezető lettem :D hogy van a pocakod? nem rendetlenkedik már?

Cséz,Zoe: sajnálom,hogy kínozgat benneteket a gyerkőc :( ,de kárpótolni fog benneteket az amikor a kezetekben foghatjátok a Törpördögöket :wink:
kiss angyal

sziasztok!

nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget!

ma voltam kontrollon Konc doktornál, és elég rossz hírei voltak,... leállította a lombikot a láz és a megfázásos tüneteim miatt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

mondta, hogy a rekedt hang és a nátha még nem annyira akasztotta volna ki, de a láz (37,3-37,8 közti) az nagyon gáz, úgyhogy 4-6 hét múlva előről kell kezdeni az egészet!

elég rossz kedvem lett tőle, de ez van...majdcsak eltelik ez az idő is...várakozásban úgy tűnik, nagyon jók leszünk már :?
néha alig hiszem el, hogy ennyire nem megy nekünk simán semmi...de reménykedek a sikerben...csak győzzük kivárni...

addig lehet hogy kicsit csak olvasó üzemmódra kapcsolok, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi újság veletek, és nagyon drukkolok mindenkinek!

addig is vigyázzatok magatokra és puszi:

eszter

eszter82
Budapest

ja, egyébként a kontrollon minden rendben lett volna...ha nem vagyok beteg...

a tüszők szépen elkezdtek nőni mindkét oldalon jobb oldalon 8db, bal oldalon 6 db volt, és mind 1,5 és 2,5 közti volt 4 napnyi szuri után...asszem ez legalább jóhír a jövőre nézve...

eszter

eszter82
Budapest

sziasztok!

Eszter: sajnálom, hogy le kellett állítani a lombikot, de nem elkenődni!!!!

kiss angyal: hogy vagy? Apa mikor jön most haza? Nem rúgott gólt az uram, de adott egy gól passzt és nyertünk 6:0-ra
:lol: :lol: :lol:

sting: a tested direkt csinálja, hogy félre vezessen :lol: :lol: Nyugi ott van az a babó , helyezkedik!!!

kakti: jó pihit nektek és vigyázz nagyon magatokra

vayacon: én a Biovital-ba (mammut2) voltam 1 hónapja terheléses inzulinon 5000.- volt. Időpont nem tudom hogy ,hogy van mert én hétfőn hívtam fel őket és következő hét péntekre kértem időpontot.

Sajtocska: felújítás, hogy halad?

Kép
sztyopane

Eszter

Így ismeretlenül is nagyon sajnálom! :cry:

Kakti

Akkor megnyugodtam,bár természetesen állok elébe mindennek,ha kell(a vérvétel nekem nem gond :D
Gondolom akkor simán jók lesznek a most nyári friss papírjaink.

Vayacon

Nagyon kedves vagy,köszönöm!

Orsiborsi

Neked is köszi és ha azért lapítasz a háttérben amire gondolok,akkor viszont kívánok minden jót....

És Mindenkinek szorítok-ne haragudjatok,hogy így egyben-amihez kell!!
Vendég

sting: Hát igazából én az inszemtől éreztem a hasam végig és még most is ugyanazt érzem néha, csak kisebb intenzitással. Szóval nem tudom.

kiss anygal: Már nem megy és nem is fáj.

eszter: Sajnálom, hogy le kellett állítani a lombikot. Nagyon rossz dolog, a sógornőméknél is le kellett állítani most a long protokollt ciszta miatt. Ő is nagyon elkeseredett, de meg is értem.

Tettem fel a babásba cukros dokinős kálváriám első felvonásáról sztorit. Meg pocakfotót is.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, nagyon sajnálom, de fel a fejjel, biztos hamar eltelik az idő!Mi már edzettek vagyunk a várakozásban.. :?
Vendég

Eszter, ezt nem hiszem el. Nagyon-nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry:
Nyugi, hamar eltelik az a kis idő. :wink:
woody

Sziasztok:
Angyalom:örülök hogy sikerült békét kötni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem nem küldenéd át az oldalt ahol mutattad az inszemet?
legalább most már tudja hogy miken mész át hogy manó legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter:sajnálom! :cry: :cry: :cry: de a tüszikék szépek úgyhogy nem feladni hamar eltelik az idő!!!!!!!!!!!!

sztyopane:tündér vagy te is!de már hinni sem merek mert megint koppanok akkorát mint állat :cry: :cry: :cry: :cry:
sting1982

sziasztok

woody mi újság??

nem hiszitek el de ma voltam magán uh-on.... és 2db 16mm tüszőm
van a jobb oldalon , a bal oldaliban számos apró tüsző van.
most pihi hónapban vagyunk és pénteken indulunk horvátországba.
/ott fogant a kisfiam 4éve, újaknak írom akik nem tudják/
a férjem megjegyezte hogy a dokim nagyot lesne ha hazajönnék és 2 hét múlva ha mennék akkor terhes lennék, de megmondom őszintén én is így 2 sikertelen inszem után :)

azt hiszem már nem fogok tudni jönni mert dolgozok minden nap hogy el tudjunk menni pénteken délután.

mindenkinek sok sikert , woody mikor lesz a visszaültetés?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné, hajrá spontánkodás és Horvátország! :D :D
Holnap megyek 11-re. Nagyon kiváncsi leszek, hogy hányan maradtak meg. Remélem az összes. :D :D :D Majd írok, ha valamikor van időd, akkor gyere még.
woody

Woody:csak nyugalom!minden ok lesz!
majd irj mi volt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukácsné:de jó lenne ha megint ott a nyaraláson foganna a manó!!!!!!!!!!!!!de a tüszikék szépek :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vicky:átlestem a másik babát várunk topicba:hát valami kis gyönyörü pocikád van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Lugi! Itt vagyok én, csak olyan sokat írtok, hogy mindig le vagyok maradva és mire elolvasom addigra már egy csomóan válaszoltak.

Nekem volt zárt az egyik oldalon a petevezetékem, de akkor a doki egy rajzon megmutatta, hogyha az egyik oldalon megérik a tüsző, akkor a másik oldal petevezeték csápjai átnyúlnak a kilökődött petéért, ezért lehet sikeres az inszem. Nálunk bevált, hiszen mindkét oldalon volt tüsző, amiből a babók lettek.

Rólunk: Jól vagyunk, csak sokat kell pihenni. Küzdök a hízással, mert a doki szerint nem hízhatok egy grammot sem. Állandóan elfáradok, és ha nem eszem akkor hányingerem van. Mozgásról szó sem lehet, szinte állandóan feküdnöm kellene. Szóval 22-es csapdája. Persze nem panaszkodom, hiszen a Trió bármit megér.

Kép
tigriske1978

Lukacsne

Mit is írjak??Hajrá!!!! :D

Tigriske

Ez nagyon jó hír számomra és még nem is hallottam ilyesmit!!!(mármint amit a zárt oldalról írtál)
Miért nem hízhatsz? (elnézést,ha már százszor leírtad)
Vendég

Sziasztok!

Tigris:szia! ne csodálom hogy hamar elfáradsz 3manóval a pociban!!!!!!!!de hát minden fáradtságot megérnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ezt a zárt oldali átnyúlást nem is halottam még!mire képes a testünk!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Mert nagyon túlsúlyosan indultam, így a doki javasolta, hogy inkább már ne hízzak.
Hát igen ez a petevezeték dolgon én is csodálkoztam, de nálunk bejött.

Kép
tigriske1978

csajok itt látszik CSODÁK VANNAK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tigris a példa!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hinni,hinni és hinni kell!!!!!!!!!!!!
sting1982

Sziasztok!

Vagyok ám, zugolvasok és mindenkinek nagyon drukkolok. Főleg akik most vannak akcióban.

Jól írtad Böbe, hinni kell benne, ennyi az egész!!!!
Nagyon drukkolok neked is 31-ére!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Helló minmdenkinek! Ma voltam UH-on és még sose voltak ennyien odabent. Jobboldalon egy 13, balon egy 14 és két 11-es. Teljesen meglepődtem. Mennem kell pénteken is (3napi hideg élelemmel,mert sokan lesznek) és ha ennyien maradnak akkor lehet, hogy "átkonvertálnak" lombikra. Ebben maradtunk a doktornővel. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

eszter:Sajnálom, rossz lehet most neked, kitartás!!!!
Kép
emeske

emeske: 4 tüszővel lombik? :shock: Nekem is ennyi volt és simán ment az inszem. Iga, hogy nekem kettő maradt, Tigriskének meg három, de azért 4 tüszőnél még nem szoktak ombikozni. Vagy most ez a divat? Nekem már többször csináltak ennyi tüszővel inszemet. Furcsa.
vicky79
Budapest III. kerület

Henikém:köszi a drukkot!remélem a "jó istenke "velem volt"inszemkor :lol: :lol: :lol: :lol:

emeske:4tüszivel lombik?húúúú!!!!
de van valami baj nálatok hogy nem inszemet csinálnak?most nekem is 4tösző volt és inszemeztünk :roll: :roll: :roll:
sting1982

sziasztok!

köszi a bíztatást :)

nagyon el voltam kenődve, még ma sem vagyok valami jó kedvű, de majdcsak belenyugszom már...
az a pocsék, hogy leállították tegnap a láz miatt, és "természetesen" tegnap este már nem ment fel a lázam, és már nem is köhögök, és az orrom sem folyik... tehát kb jól vagyok teljesen...
de már nincs mit tenni, mert kimaradt a tegnap esti és a mai két szuri :?

nem tudom mi az oka, de biztosan van, mint mindennek... majdcsak megértem egyszer...próbálok már többet nem agonizálni ezeken a dolgokon, hanem csak előre nézni és várni a szept. vége-okt.elejét!!!
most egy örökkévalóságnak tűnik, remélem nem tart majd sokáig :?

nagyon drukk mindenkinek, és WOODY!!! nagyon várom hogy írj és mesélj, hogy mi volt! Milliószor eszembe jutsz minden nap...nagyon szorítok értetek!!! :)

na, ennyit az olvasós üzemmódomról... :D :D :D :D

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Eszter: nagyon sajnálom,hogy leállították :( :( :(

Woody: mi-zu? írjál,hogy mi történt :?:

Emeske: ezt nem nagyon értem :oops: 4 tüszővel nem szoktak lombikozni sőt nekem a 11-eseket nem is számolták meg...hanyadik napon vagy ma???

Vicky: sógornődnek miért állították most le a lombikot???

Sting: fáj még a pocakod???én érzem...a cickóm már nem akkora mint egy lufi,de még most is fájdogál...nem tudom átküldeni neked,mert nem tudom hogyan kell...nem értek én ilyenekhez :oops: a fotóról sem tudtam lopni gyereket,mert nem tudtam kiszedni belőle egy darabot sem...de,ha beütöd a keresőbe az inszemináció

Sztyopáné Haaallllóóóó: itt vagyok :D :D :D Apa pénteken jön elvileg...gyakorlatilag nem tudom,de szombaton megyünk Madonna koncertre szóval legkésőbb szombat délelőtt itt lesz...Nekem a volt férjem focista volt, és hát tudom,hogy a gólpassz pontosan olyan mértékű siker mintha ő rugta volna a gólt :D :D :D szóval gratula Sztyopának :D :D :D
kiss angyal

Sting az előbb nem fejeztem be,de itt van ahol megtalálod...http://www.oviklub.hu/betegeknek/1_ferfie.php..nem egy rémisztő rajz a nőknek,de egy férfi aki szinte bele tud halni a náthába az meglepődik rajta,hogy miket csinálnak velünk ahhoz,hogy sikerüljön egy baba :D
kiss angyal

Én se nagyon értem a dolgot, ez lesz/lenne az 5. inszem. Gondolkodott mi legyen,mert hogy hétfő még sokára van, meg ilyenek és hogy meglátjuk ezek mekkorák lesznek, stb. Reggel még nagyon lelkes voltam,de folyamatosan letörtök :? Én se értem ám :oops:
Kép
emeske

szia kiss angyal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan rég beszéltünk :wink: , hogy vagy? Átadom sztyopának.

Emeske: én se hallottam még, hogy 4 tüszővel lombik, de mindegy hogy mi lesz csak baba legyen belőle :wink:

Vicky: kifigyeltelek a másik topikba :oops: : nagyon édes pocakod van :!: :!: :!:

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?