Új privát üzeneted érkezett!

Majd elfelejtettem, LAFIKA, nagyon köszönöm a tippet. Fogytam 6 kilót, már minden nadrágom lecsúszik rólam, két hét minusz 6 kilót, olyan jó érzés. 30-án megyek Mágushoz, biztosan ő is örül az eredménynek.
Vendég

Sziasztok,

megvolt a mai UH, éééééééééés szerdán 13 órakor punkció :D :D :D
Nagyon sokat nőttek hétvégén a tüszőim, kb 4-5 mm-t darabonként. Mindegyik oldalon kb. 5 sejtecském van, legalábbis ennyi látszik az UH-n.
Éjjel kettőkor kell repesztőt szúrni.

Stimu: nekem bement 1 900-as (január 5-én még létezett) és 5 300-as...az akkor mennyi is??? 2400 NE, plusz a Merionalból 12*75 NE, az még 900 NE.

A 900-as pen a Gonalból 29 800 Ft körül van a TB-s árlista szerint, a 300-as 10 200 Ft körüli.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro :P
Na ugye :D De azért a gratuhoz még megvárom a szerdát :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, OK.
Én most annak is nagyon örülök, hogy megnőttek a tüszőim...a punkció miatt még ráérek izgulni.

Hátad hogy van?

allegrobarbaro

Allegro: hurrá!!! És hajrá!!!!! :D

Pocifotók miatt én is átlestem, énisakajok!!!!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok csajok!Szeretnék csatlakozni hozzátok.Magamról röviden.Szegedre járok a kaáliba.épp mégegyszer a 2. lombikon vagyok tul.2 rakot a doki vissza,és most pénteken derülki h hogyan tovább.Remélem végre sikerülni fog. :D Nagyon drukkolok mindenkinek.Akinek már van babája annak pedig jó egészséget.Mindenki vigyázon magára.Jó éjt!Tücsök
tücsök26

Teljesen jogos! Lépésről-lépésre kell örülni :) És kell is, hiszen van rá okod!
Hátam jobban, köszönöm! Kopp-kopp-kopp

Snufi :P
Lesz Neked is :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Hűűű !Micsoda csini pocakfotókat láttam a "szomszédban"! :D
Fanni!Nagyon szép pocid van már!!!
Alle!!! :D Nagyon szorítok szerdán!-csak eljött a nagy nap!
Évi!Hogy vagy?Kiderült mi a bibi?Ragacs!+++++++++++++++++
Szia itt, Tücsök!

Jó éjszakát!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Allegro!
Jujjj, az nem piskóta mennyiség..bele se akarok gondolni az milyen hormonsokk... de ha ez kellett.... hát :roll:
Én is kiváltottam most 1800-at, az első hat napra, nem tudom mennyi lesz a vége. Most dupla adaggal kezdek, az elsőhöz képest, a másodiknál másfélszeres volt 225 naponta. :(
És a Merionalt azt még ráadásnak?? Azt hittem az alternatívája a Gonal-f-nek és nem egyszerre megy :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois: köszi az infót. :wink:

sannah: várunk vissza.

alle: éljen! drukk szerdára++++ táblába beírjalak? adataidat úgy is tudom :wink:

tücsök: a doktorúrhoz vagy a doktornőhöz jársz? én is a szegedibe járok.

viktu: drukkolok+++++

jó éjt!

katica
katica30

SZiasztok!

Allegro,
Ujjé, végre! Gondolom a repesztő ügyesen megvolt! :wink: Drukk holnapra!

Lois,
szurkok neked is már most, hátha nem kell megint lómennyiséget szúrnod! :roll: :)

Sannah,
semmi különös, látom egy nappal utánam mész konzultálni! :wink:
Gratulálok az ledobált kilókhoz! :)
angel37

Sziasztok!

Alle,
hajrá szerda, eljött a Te időd!:)

Tücsök
üdv itt

Lois,
nem semmi a Te adagod sem!
Vendég

Alle,
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxx szerdára :wink:

Babaváróson,
nem semmi pocakok vannak, nagyon édik :P

KépKép
tobi

Tobi,
szombaton mész UH-ra? :) +++++++++++
angel37

Sziasztok lányok remélem mindenki jól van?? :)
Angel szia 8)
Hogy vagy cukor falatom?? :lol:
Tegnap éjfélig dolgoztam, ma jó fáradtan is ébrettem :o
Nagyon izgatott vagyok a konzi miatt is, bár szerintem nincsen mitől félnem, félnünk nem igaz?? :D :roll:
Angel veled mizujs?? :?

Kép
csinicsilla

Csinicsilla,
köszi, vagyok, semmi extra! Csöndes fogievés! :D

NINCS mitől félned! :wink: De ha már most ennyire izgulsz, mi lesz előző nap? :)
angel37

Angel egy kis természetes izgalom csak előre viszi az embert :roll: :wink:
Milyen nevű fogit szedsz?:roll:
Drukk mindenkinek ma is+++++++++++++++++ :D :lol:

Kép
csinicsilla

Rigevidon!
angel37

Nincsen mellékhatása a fogidnak? :?

Kép
csinicsilla

Lois,
amikor rákérdeztem, azt mondta a doki, azért a Merionalt adja pluszban, mert a hatása uaz, mint a Gonal-é, csak a töredékébe kerül. Így az injekciókra kb. 80 000 Ft-ot költöttem, ugyanez Gonallal szerintem min.150 000 Ft lett volna.

Repesztő megvolt, pontban kettőkor :D

Táppénzt elintéztem, holnaptól otthon leszek, amíg ki nem derül, hány babánk lesz :D

Fanni, örülök, hogy javult a hátad :) Pocid szép nagy, pedig láttuk, nem volt semmi kezdetben :D És mi lesz még később???

Hanna, fogad rendbejött?

allegrobarbaro

Csinicsilla,
eddig nem volt, csak egy kis pecsételgetés az "elvileg" peteérés napjai környékén! :wink:

Régen 10 évig szedtem, igaz nem ezt a fajtát, de akkorse volt semmi.
angel37

Allegro!
Aha, értem...most tőlem is megkérdezte a dokim, hogy írhat e fel Gonalt, fogom e bírni anyagilag... eddig sose kérdezte meg...azt mondta, ha bírom, akkor mindenképpen a Gonal legyen :shock: Gondolom az előző esetek tapasztalata miatt jött ez elő, lévén, hogy mindig nagyon nagy mennyiség lesz a vége... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel,
bizám :wink:

KépKép
tobi

Miért kell a fogi? :D :roll:

Kép
csinicsilla

Sziasztok!Alle:Én is nagyon szoritok h szerdán minden jól sikerüljön.Katica:A doktorúrhoz járok.És te?Hol tartasz?Szép napot mindenkinek!
tücsök26

Hajrá, Tobikám! Bámulatosan közeledsz a siker felé! :D

Csinicsilla,
ilyen a short protokoll, a stimu előtt fogigátlóval leállítják a petefészkeket! :wink:

Lois,
még az első stimu előtt tőlünk is kérdezte, hogy jöhet-e a drágább szuri! :)
Drukkolok neked, hátha ez a tuti kezelés annyira jó, hogy gyorsan stimulálódni fogsz!
angel37

Viktu :P
Köszi!

Köszi :lol:
Nagyon nagy drukk holnapra!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Hazaértünk, 2 babó lapul a pocimban. :D Jahj, úgy megkönnyebbültem, nem aludtam egész éjjel, úgy izgultam, hogy felébredjenek... :shock: :)

Morzsi láttalak, ám! :)
Alle!Drukk holnapra!
Évi!Ragacs!+++++++++++++++++++++-nem írtál..minden rendben?

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu :P
Gratulálok a felolvadáshoz és a transzferhez!
Kell az utánpótlás, várunk a babavárósban 12 nap múlva :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

...megyek! :)

viktu

Helyes :P
És most spuri pihenni!!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Viktu, nagyon drukkolok!+++++++++++++++

Fanni, szédüléssel mi a helyzet? Megszűnt?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!
Hazaértünk! Nagyon pozitív tapasztalatokkal érkeztem haza.....

Viktu!
Én nem láttalak.... :( De Te honnan ismertél fel???Biztos nagyon bénán viselkedtem...De azt sem tudtam mit kell tennem..... :oops: :oops:

Sajnos nem hoztam jó híreket. Nem kezdünk ebben a ciklusban.Ugyanis magas a prolactinom(pedig nem is olyan magas, mint volt, és akkor azt mondta a dokim, ez jó, nem kell gyogyi), így most a mesninél kell vetetnem vért, elmenni egy UH-ra a mensi után, és ha magas lesz a prolactin, gyogyit kell szedjek legalább 1 hónapíg, és csak aztán kezdünk.
Kissé elszomorodtam, de igaza van, hiába kezdenénk, eleve esélytelen......Így majd kb. március-áprilisban lesz beülti......
Nem olyna egyszerű átvinni a fagyikat sem, mert azt sem tudtam, és papírt sem kaptam róla, hogy milyen "anyagban" fagyasztották őket le..... :roll:
Addig marad az esküvő szervezés!!!! :wink: :wink:
Viszont Clostival kapok egy kis rásegítést a beülti előtt...Olyanom még úgysem volt, így izgatottan várom! :lol: :lol:

Harcimókus!
Köszi mindent, igazi kis tündér vagy!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

morzsa
morzsa25

Baba :P
Édes vagy. Ma autóztam, de előtte ittam egy kávét és láss csodát, semmi bajom sem volt :D Vérnyomi lehetett :wink:

Morzsa :P
Azért ezek jó hírek ám :wink: Előbb tehát rend lesz odabent, majd jöhetnek a picik!
A papírok átvitetésével mi a helyzet, erre mit mondott a doki?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Viktu,
gratu a két albérlőhöz, reméljük 9 hónapra veszik ki! :wink:

Morzsa,
sajnálom a csúszást, de így még biztosabbra mentek a fagyikkal! Örülök, hogy pozitív tapasztalatokkal jöttél haza! :)

Fanni :P
akkor eddig tartott a terhestünet? :? Szerencsére úgyse ezen múlik! :wink: Ne is szédelegj vezetés közben! :wink:
angel37

Hali!Viktu:én is gratulálok a kismazsolákhoz szoritok h megmaradjanak.Sokat pihiz,igyál sokat. :D Fani:hány hetes vagy? :D :roll:
tücsök26

Fanni!
Azt mondta, nem gond, (legalábbis nem mutatta ki),bár nem én vagyok az első, és nem is az utolsó, aki nem viszi minden papírját.A z is segítség, hogy volt egy stimus lapom, ami az enyém,csak azon ugye nincs rajta, hogyan reagáltam, és legalább látja,mennyi és milyen adagot kaptam ....Annyit mondott, reméli nem gördítenek akadályt a babók átvitetésében....(mert már volt példa, de nem mondta hol, bár remélem nem lesz semmi gond) :roll:
De sztem megpróbálják átkérni....A rákszűrésemtől kezdve, a clamidia, és minden ott maradt.Bár májusban lejár(1 év), úgyis kell újat csináltatni.Addig úgyis "fagyis lesz a nyerő".
:wink:
Én is örülök neki, hogy rendbetesz, mert őszintén szólva mondta, nem is kellett volna lombikozni ezzel a prolactin szinttel...vagy legalábbis kezelni kellett volna. :? Így jártam..... :(

morzsa
morzsa25

Angel :P
Na de tünetnek maradt ám ez a pók has :lol: Ez is elég lesz! Csak oh, de messze, még 2 hét az újabb UH-ig :shock:
Munka hőse, most már tessék hazamenni, még a vihar előtt!

Tücsök :P
A tickeremen látod, 14 hetes és 1 napos :D

Morzsa :P
De jó, hogy említetted a rákszűrést! A rákszűrés papírom kell a védőnőnek, el kell kérjem a Kaáliból!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Morzsa nincsen semmi veszve hamarosan ám velem együtt majd te is kezdesz :D
Minden jó ha jó a vége :lol:

Kép
csinicsilla

Viktu,
mennek a babaragacsok.

Morzsa,
sajnálom, de örülök, hogy azért tetszett a Kaáli, remélem a továbbiak is jól alakulnak és nemsokára mész a babavárós topikba.
Vendég

Fani:de jó neked,h már sikerült.Első babák? :D
tücsök26

Szia Csilla!
Persze nem aggódom, első az egészség!!!!!És már csak 2 ciklus....Ha jól számolom..... :wink:

morzsa
morzsa25

Allegro, holnapra nagyon drukkolok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Bella!
Köszi, úgy legyen! Van egy barátnőm, aki tudta most szeretném visszakapni a kicsikéimet...De mondta, ő megjósolta nekem, hoyg 2 hónap múlva fogok kismami lenni, most valamiért érzi, nem jön össze....
Akkor még nem tudtuk, hogy halasztani kell...Mondtam, a boszorkákat elégették már, Ő túlélte, úgy látszik...Hisz kb 2 hónapot kell várni! :lol: :lol: :lol: Bár ha tényleg csak ennyit kell várni, ám legyen! :wink:

morzsa
morzsa25

Azt szeretném már én is tudni mikora lesz kb-é nekem is a lombikom?? :? :roll:

Kép
csinicsilla

Talán várjuk meg a konzit......:)Meglásd nagyon hamar!Én is beleéltem magam, hogy már 2 hét múlva....De az eszemmel tudom, ez is csak egy lehetőség elúsztatása lenne..... :? Így nyugiban várok, azt hiszem, lesz mit tennem eddig! :lol: :wink:

morzsa
morzsa25

morzsa ebben nagyon is igazad van :roll:
Várok szépen és türelmesen :D

Kép
csinicsilla

Morzsa nagyon csecse a vonalzod :D :lol:

Kép
csinicsilla

Allegro: holnapra drukk!!!!!!!!!!

Viktu: babaragacs!!!!! +++++++++++++++

Évi: :?: