Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma sikeresen fel.....tam az agyam.
Kettőkor jöttem el bentről, és 1/2 8 után értem haza. Persze akkor még kutyukat is kellett sétáltatni ergo: hulla vok.
A sztori rém egyszerű: elmentem a fogorvoshoz, aki meglepetésemre csak egy rendbetenni-való fogat talált a számban, a többiek jól vannak. :) Aztán találkoztam anyukámmal, hogy megvegyük a szülinapi ajándékát (egy MBT cipőt kapott a család minden tagjától összedobva), aztán mentem a háziorvoshoz! 5 óra után kicsivel értem oda, és 1/4 8-kor léptem ki az Egészségházból! Azt hittem, a guta megüt. Fáradt voltam, meleg volt, nyűgös voltam, és akkor még két órát várakozni is! Pedig 6-ig rendelt (elvileg) a doki. Jó is, hogy nem mért vérnyomást, mert kiakadt volna a masina! :twisted:
Amúgy meg detralexet kell szednem, napi 2x1-et a visszereim miatt. :? Újabb havi fix kiadás a semmiből... :(

Tigriske: gartula a manócskákhoz!

Böbe: Hajrá! És szólj, ha érdekel a múltkori ajánlatom!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: MBT-s cipőm nekem is van és nagyon jó. Fekete bőr, ősztől tavaszig ehzt hordtam, csak mostanában vettem e, hogy nagyon meleg lett. Milyet szeretnél?
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu:köszi a tippet a pattanásokhoz,kipróbálom :D laptetődet rakd el magadnak tarcsiba,de nagyon köszönöm aranyos vagy :D nekem sajna nincs rá szükségem,mert attól függetlenül,hogy nagy a szám,és osztom az észt,hogy senki ne teszteljen én nem bírtam ki és ma d.u. csináltam egy - tesztet :cry: jövőhónapban viszont az összes - tetesztessel meg persze veled és Sztyopánéval bebabásodunk :D :D :D
kiss angyal

Szia TRIX78
9mm petezsák :D :D :D
kéthét múlva sziv ultrahang :D :D :D Kép
rafiimola

Sziasztok!

Sztyopane!

Nekem a 120 perces inzulinom 191 :shock: lett.

Vickykém!

Nagyon gratulálok a betöltött 12. hetedhez, remélem kicsit megnyugszol már.

Tigriske!

De jó hírek, és milyen volt a doki? Szimpi? Nem lett rosszul, hogy mit vállal be??? :wink: :shock: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szia Vicky!

Nekem is van MBT-m, az új kollekcióból a duplapántos krémszínű (hátul keskeny mályvaszín szalaggal). Most anyumnak vettünk, hátha többet tud majd benne gyalogolni, mint a sima cipőkben. Egy fekete velúr-bőr kombinációst klumpaszerűt (aminek hátul pántja van, elöl zárt). Végül is sokat kell majd látogatnia az unokáját! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönöm a gratulákat!

Heni! jó fej volt és volt már neki tavaly 3-asikres anyukája. Szóval nem mondott semmit, csak azt, hogy fogynom kell, amíg a babák nőnek, így nem hízhatok egy kg-ot sem. Ebben szigorú volt, de nagyon szimpi.

Kaptunk képet, de sajnos csak a hasi UH-ról és azon nem látszik semmi, de a hüvelyinél teljesen látszottak.

Kiss angyal! :cry:

Kép
tigriske1978

Tigrincs!

Ja, utána rájöttem, hogy a másik topikba bizti leírtad, hogy milyen volt a doki, hiszen Trix ajánlotta :oops:
Nagyon örülök nektek és szívből gratulálok!!!!

Puszillak!!!

Babszika !
Te hogy vagy?

heni77

heni: Megnyugodtam, de egy kicsit mérges voltam tegnap, hogy a kombinált tesztet nem tudtam megcsiáltatni. Mindegy, még talán a jövő héten is időben leszek, legalábbis ezt mondta a csajszi. Ja, és szép magas lett az az inzulin.

kakti: Mi is vettünk anyunak is, de nekünk zárt fekete bőr van. Annyi a különbség, hogy az enyém fűzős, az övé meg tépőzáras.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek megint! :lol: :lol: :lol:

Kakti:remélem már picit megnyugodtál! :lol: :lol: :lol:

köszi a drukkot de egyenlőre még a vérzés sem jött meg !de aztán majd gőzerővel! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok:köszi mindenkinek a drukkot!kedvesek vagytok nagyon!

tegnap nagyon ki voltam,mára már kezdem túltenni magam hogy nem sikerült az inszem!
Mártika rettentő aranyos volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és aránylag hamar végezdtem:mentem 7re és már 10után kint voltam!

jah: A dokkerem mondta sajnos az inszeminációtól ne várjak első alkalommal csodát!!!!! :? :? :? :? :? :?
nah mondom ez azért jó de legalább a 6-ból csak összejön egyszer! ezen a mondaton viszont elkenődtem nagyon.....
sting1982

Sting, nagyon sajnálom. Majd a következő tuti sikerül. :cry:

Emeske, Hajrá 4. inszem!!! :D

Kiss angyal, most olvasok vissza, nem hiszem el -, nem lehet, hogy csak azért, mert a délutániból csináltad? Én nagyon remélem.

Én hétfőn megyek BMC-be. Tuti korán reggel kb. 7-re, mivel 12-ig be kell érnem a munkahelyemre és tudod hétfői nap a legrosszabb és még a dokinő sincsen.
Ja és szerintem nekem is annyi, nem is teszteltem, de ma reggel amikor az utrot felraktam kicsit barnás volt már ott. Tehát szerintem holnapra megérkezik és hétfőn már a 3. napon kezdhetem a szurit is.
Nem baj nem szabad feladni azt tudom, de akkor is rossz!
Pont most kaptam egy levelet az egyik partnertől, hogy kicsit előre dolgozik, mivel babát vár és szept.-től nem lesz. És erre még tegnap az egyik kolleganőm behozta a 2 hónapos babáját, nagyon édi volt, de akkor is nehéz volt ott állni, erre a másik kolleganőm megszólal a babának, hogy itt a hasamba van a társad. Nem is tudtam, hogy terhes (ok nagy a cég). Na akkor el is tűntem onnan, mivel már tudtam, hogy ilyenkor jön a köv. kérdés és neked mikor lesz már?
woody

Sziasztok!

Vicky!
Tudom, hogy szar az eredmény, remélem 3 hónap múlva meglesz a diéta és a Merckformin eredménye, akkor megyek megint vv re.

Szerinted lehetséges, hogy jó legyen ennyi idő alatt rendbejöjjön? Vagy előre kombináljak a még plussz 3 hónappal?

Köszi

heni77

Sziasztok !

Egy hete írtam , nektek, hogy infot kérjek a BMC-ről.

Választ kaptam. KÖSZÖNÖM :D

Már időpontom is van, szept 24-e.

De azért még egyszer megkérdezem, hogy tényleg csak a gyógyszerekért kell fizetni? A konzultációért sem kell?
És milyenek a dokik? Mi lesz az első konzultáción, csak beszélgetés?
Bocsi a sok kérdésért :oops:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Szia Surmi!

Szerintem a legjobb helyre kerültél.
Nekünk is ez volt a legfőbb szempont, hogy ne kelljen fizetni a megbeszélésekért, beavatkozásokért, vizsgálatokért, és megnyugtatlak tényleg nem kell!!!!! Épp elég lesz a hormonok árát kicsengetni.....És mindemelett szerintem a legjobb intézmény a meddőség terültén.

Az orvosok nagyon jók, mindenki iszonyat kedves, csak egyetlen probléma van, hogy rengeteget kell várni, szinte egész napos elfoglaltságot jelent!!!

Az első konzin csak beszélgetés lesz, viheted a leleteidet amik már esetleg vannak, elfogadják őket. És elküldenek benneteket különböző vizsgálatokra.Illetve ott fognak majd mindent vizsgálni......Ez max 1-2 hónapot vesz igénybe és utána gőzerővel hajrá!!!!!

Sok sikert!

Sok sikert!!!

heni77

Szia Surmi!

1.) Tényleg nem kell fizetni semmiért, csak a gyógyszerekért. (Ha sikerrel jártok, és „sikerdíjat” fizetsz a kezelőorvosodnak, az a te dolgod.)
2.) Minden dokiról nem tudok nyilatkozni. Alapvetően nagyon jó szakember az összes. És végül is nem barátkozni jár oda az ember.
3.) Az első konzira vigyetek magatokkal minden papírotokat, eddigi vizsgálati eredményeket. Nem kötelező, hogy Apa is menjen, az enyém ragaszkodott hozzá, mert őt is érdekelte, hogy mi lesz. Kikérdeznek benneteket a korábbi orvosi dolgokról, és kiírják az elvégzendő vizsgálatokat.
Javaslom: a kérdéseiteket írjátok össze előre. Tapasztalatból mondom: ott ülve úgyis elfelejted! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Woddy: igen a d.u-ból csináltam,persze megbántam,hogy megcsináltam,mert pont ugyanerre gondoltam,hogy reggeliből kellett volna...na mindegy,de szerintem tuti,hogy nem jártam én sem most sikerrel...most meg azon paráztatom magam,hogy csak ne legyen ciszta..kész téboly,2 hétig para,hogy megfelelő méretű tüsző legyen,2 hét para,hogy van e baba és a bónusz na ha már nem vagyok terhes remélem nincs ciszta.. :roll:...hétfőn megyek én is,de szerintem nem fogok nagyon korán menni...szerintem már lesz hétfőn a dokinő...ne aggódjál nekünk is lesz babánk,csak nekünk többet kell tennünk érte az átlagnál...jövőhónapban baba zápor lesz :D :D :D
kiss angyal

Nagyon szépen köszönöm a sok infot :D
Már csak bírjam ki szeptember végéig :roll:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Még egy kérdés. Hány embriót ültettnek be, 2 vagy 3-at?

Kép
surmi
kockasfulunyul

Nektek rögtön lombik lesz? Erre nem emlékszem, lehet, hogy írtad.
Mondjuk válaszolni nem tudok, mi csak az inszeminációig jutottunk - hál'istennek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Surmi!

Én mindkétszer 2 t kaptam vissza, szerintem ez az általános.
Aztán hallottam olyat is, ha sokadik lombik, vagy valamilyen más eset indokolja akkor 3 is lehet, de a 2 a jellemző általában.

heni77

sziasztok, tigris, hatalmas gratula!!!
lányok, ne szomorkodjatok, amig van igazi belülről jövő lendület, menjetek tovább!!!
vicky, gratu a 12.-hez!
sajtocska, kiderült már valami?

én már nem értek semmit. elkezdtem ugye ovulációs teszteket csinálni. minden tök jól alakult: 10. nap semmi, 11.nap már csíkos, de még a kontrollcsíknál árnyalatnyival halványabb, 12. nap az egész (értsd mindkét csík) halványabb (gondoltam "lazább" a pipi), majd tegnap, a 13. napon vártam a brutálerős kétcsíkot, erre nem erősödött :roll: közben a 12.-en erős ovu fájdalom...
most annak kell hinni, hogy nem volt egyforma 2 csík vagy annak, hogy fájt???
kpn

Sziasztok!

Kiss angyal: Szerintem még ne add fel!Holnap reggel csinálj mégegyet!Lehet, hogy túl korai volt még, ráadásul délutáni....

Ahhoz képest, hogy tegnap nem vették fel a telefont, ma rögtön az első csörgésre felkapták a BMC-ben, hirtelen megszólalni sem tudtam annyira meglepődtem :D De aztán kértem időpontot a dokinőhöz, és azt mondták, hogy még 2 hétig nem lesz :( , így csak augusztus 19re kaptam időpontot.De aztán remélem felgyorsulnak az események. :)
Vendég

heni: Annyira helyre jöhet, hogy elkezdjétek a stimukat. Ha nagyon jól reagálsz a gyógyszerre. Az a lényeg, hogy a hormonjaid rendben legyenek. Szerintem.

sting: Az sem törvényszerű, hogy nem sikerül az első inszem. Én is több olyat ismerek, akinek már az első sikerült. De sok olyat is, akinek a második.

woody: Én ilyenkor mindig azt mondtam, hogy folyamatban van, már dolgozunk rajta. Ez mindenkinek elég volt, mert rájöttek, hogy nem nagyon akarok róla beszélni.

surmi: Csak a gyógyszerekért kell fizetni, a többit intézi a tb. Első konzi csak beszélgetés és a dokik rendesek, szakmailag ott vannak, de nagyon sok a dolguk, szóval nem érnek rá nagyon lelkizni. Annyit megtehetsz, hogy azokat a vizsgálatokat megcsináltatod a nődokid beutalóiddal, amit kérhetnek. Gyorsabban haladsz. pl. 3. és 20. napi vérvétel, nekem előre volt hsg-m, apának már volt 1 spermavizsgálata magánból, ilyesmik. Embriók a korodtól és a beágyazódási lehetőségektől függnek, de általában kettőt ültetnek vissza. Inszemben nem is gondolkodsz? Van valami oka?

kpn: Köszi, sokat nyugodtam, hogy túl léptem az első trimeszteren. Szerintem hogy fájt.
vicky79
Budapest III. kerület

Drága Böbém!
Ne szomorkodjál sikerűl a második!!És már szurod is magad???Puszikálak!!

Vickykém!
Most márb akkor lenyugodtál és élvezd a terheség minden percét!!!

Tigriském!
Nagyon örülök hogy minen baboca jól van na és persze teis!!!Nagyon vigyáz magatokra!!

Heni!
Te hogy vagy??

Wody!
Igen ezzek a kérdések szerintem egyikünknek sem jók mert nem akarunk beszélni hogy mi a helyzett.Én erre azt szoktam mondani hogy dolgozzunk a az ügyön!!

Sajtocskám!
Mi van már veled??

Bocsi de rohanok mert csinálom a vacsit!! Itt nálunk dörög az ég jó lenne egy kis esőőőő!Lányok nem tudom mi volt de egy párpercig ugy görcsölt a hasam lent és középen!Valamelyikötöknek volt e már ilyen?Amugy el vagyok!!Pusza mindenkinek!!!

Kép
rózsa11

rózsa: Fogjuk rá, azért a kombinált teszt eredményére is még kíváncsi lennék. Nekem inkább a két petefészkemnél volt ilyen görcs, középen nem nagyon.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kissé elvesztettem magam, de már megtaláltam valamennyire...
Két hét múlva kedden megyek vissza, addigra minden kiderül, pl. hogy negatívak :) azok a fránya tesztek és akkor indul a bakterház!
Addig meg eszem a kefét...

Lugi:
Bizony mi voltunk azok Szöszivel, kár hogy nem ültél ki velünk harmadik "vénasszonynak a padr" :)
Fel a fejjel! Majd a következő sikerül - tudod!

Kiss Angyal:
Köszi a bíztatást, igyexem pozitív lenni, kicsit nehéz, de egyre jobban megy...
Azt a negatív tesztedet ugye nem gondoltam komolyan?

Zsu:
Ikertesó - hűűűha!!! :shock: Legalább kiderült és mostmár indul a mandula! Gyorsítanod kell, nagyon szorítok! :)

Rózsa:
Először is nagy-nagy ++++++++++++++++++++++++++++-ot küldök neked!
A lakásunk "karácsonyra" biztos kész lesz, tötyörgés hegyek mennek nálunk, ráadásul nekem most semmi kedvem segíteni a férjemnek. Nyalogatom a lelkecskémet, hál'Istennek még nem utál érte, hogy most a lustábbik verziómat futtatom.

Vicky:
A párunk jelenléte a dokinál szerintem szinte mindenkit megnyugtat, örülök a jó eredményednek. A bébid pedig tündéri!!! :D

Tigriske:
Köszi a pozitív ~-okat, most nagy szükségem van rájuk! Te kis izgulós, látod, h. nálatok is minden oké? Sajna, h. nem tudsz képpel szolgálni nekünk, nagyon kíváncsi lennék már a három szépségedre! :D

KPN:
Naná, h. beírtam a gugliba! Kaptam is a frászt rendesen, mint a kezdő orvostanhallgató, amikor elolvassa a betegségek tüneteit!!! :)
Érdekesen csíkozódsz... Vagy nem... Mikor lesz tuti eredményed?

Titinyuszi:
Üdv a fórumon, gyors pocinövesztést! A dokid mindent elmond majd, csak kérdezz tőle bátran! :D

Heni:
Nem csodálom, h. rosszul voltál a MET-től, neértem miért nem mondta el a doki, h. folyamatosan kell hozzászokni? Némelyik olyan izé... Ne izgulj, :) majdcsak jobban leszel!

Sztyopáné:
Az IR leleten vannak referenciaértékek, vagy talán a neten is megkukkanthatod.

Lukácsné, Sting:
Úgy sajnálom... Deeeee:
Kép

Emeske:
Szorítok nektek! Most az utró lesz a leg"KÖZELEBBI" barátod :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Woody:
Szabványkérdésre én mindenkor azt válaszolom huncut szemekkel, hogy dolgozunk az ügyön! :wink: Ilyenkor már nem tudnak mit kérdezni és nem firtatják tovább a dolgot! A többi babás kolléganőidet elshiszem, h. szorokásan nézted, de inkább vedd fel a rózsaszín szemvegedet, h. íme itt van a mintavétel ideje és mekkora örömöt látsz rajtuk, amikor a gyermekükről beszélnek, vagy rájuk néznek. Ne félj, neked is ott virít nemsokára az a földöntúli boldogság az arcodon! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Mivel mindkét petvezeték elvan zárodva, nálam csak lombik jöhet szóba :oops:

A vizsgálattól a beültetésig mennyi idő szokott lenni, több hónap :roll: :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Szia Surmi: Nálunk is lombik lesz, a kiskatonák miatt.Nálunk a vizsgálatok májusban voltak, és ha nem jött volna közbe az én cisztaműtétem, akkor már rég belefoghattunk volna.Úgyhogy szerintem nem telik el sok idő.Csak az első konzultációra kell sokat várni.A vizsgálatok kb 1 hónapot vesznek igénybe.
Vendég

Csajszik: ma délután bekukkantott mensi-manó :( szólt,hogy itt van ő,ne aggódjak róka-koma nem azért látogatott be hozzám,mert a lurkó akart közölni velem valamit,csak elrontottam a gyomrom :( legalább ciszta nincs...pedig ma a kukából kibányásztam a tegnapi tesztet és persze virított rajta még 1 csík(rá van írva a dobozra,hogy 10 perc után ne értékelje a tesztet).Ezen felbuzdulva az egész családnak megmutattam,mindenkinek kikértem a véleményét.persze szemüveget is kaptak,hogy jól lássák,és beléjük hipnotizáltam azt amit hallani akartam...majd kimondták...annyira boldog voltam,hogy mindenki látja nem halucináció...gyorsan felrohantam a mi lakrészünkbe,hogy felrakjam az utrót..na itt már tudtam,hogy először gondolkozunk ezt követően cselekszünk..(mindig ezt tanították a szüleim,de hát én tűz jegyű ember lévén soha nem ezt teszem :shock: )...és itt már csak ismételni tudnám az első mondatomat :( ...bocsi,hogy hosszúra sikeredtem,de ezt az eszelős menetemet,gondoltam megosztom veletek...

Jó éjt mindenkinek :D

Sztopané: jó nyaralást!!!!!!most igyál,amíg még megteheted:D :D :D
kiss angyal

kiss angyal: Sajálom, hogy becsapott a teszt. A barátnőmnél amikor a fiával lett terhes, akkor reggel még nem volt rajta semmi, délutánra meg két csíkos lett és mégis terhes volt. Szóval erre én is azt mondtam volna, hogy szerintem sikerült. De így már sajnos nem. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kiss Angyal:mensi mnaó???????a fene vigye el :cry: :cry: :cry:
nem baj Drágám:nekünk is eljön egyszer a mi időnk.....
ha elsőre nem is majd 2.dikra!

nálam ez a fránya miki ténleg nem jött még meg!már kivagyok!hála istennek cisztám nincs de akkor miért nem akar már végre megjönni.......
már jócskán csúszott....

Rózsám:köszi kérdésed még nem tudok szúrni mert még miki sehol.....
amúgy mizus nálad?milyen lett a vacsi.....?
sting1982

Sziasztok,

Vicky,Sting: köszönöm a törőést :!:

Sting: nincs valami gyogyó rá,hogy megjöjjön?mikor volt aktuális?szokott késni?
Igen neked a 2.,nekem a 3. sikerülni fog :wink: de ha nekem a 3.sem akkor én nem próbálkozok tovább az inszemmel megyek lombikra...a koromnak ez az egy előnye van,hogy ha nem akarom mind a 6-ot végigcsinálni a 3. után mondhatom,hogy köszi ebből elég a lombikot kérném...

Pusszantás
kiss angyal

TÖRŐDÉST :D
kiss angyal

Lánykák!

Maradt néhány adag gyógyszerem, eladósorba kerültek. Bízom benne, hogy most már egy darabig nem lesz rá szükségem. :)
Szóval a cucc:

- 7 dobozka Merional (fecskendővel, tűkkel) - lejárat: 2010.11.hó
- 1 bontatlan doboz (30db) Utrogestan hüvelykapszula - lejárat: 2011.09. hó

Egyben az egész: 6.000.-

Ha esetleg csak az egyik, vagy csak a másik kell, abban is meg tudunk egyezni! :)
Privit írjatok, ha kell!
Puszi mindenkinek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Kiss angyal nagyon sajnálom, pedig nagyon drukkoltam neked. Közben nekem is megérkezett, délben le is kellett feküdnöm úgy fájt a hasam. De a lényeg, hogy hamar tudjuk folytatni. Szerintem hétfőn már kaphatjuk is az első szurit és akkor már aug. végére baba lesz a pocakunkban! :D :D :D
woody

woody: Nálad is sajnálom, hogy ez nem sikerült. De legyen úgy, ahogy írtad. :wink:

Nekem is maradt 1 doboz merionalom és utrogestanból is maradt, de az nem sok (kb. 10 db.) Ingyen odaadom, mert ez nem nagy tétel. Ha valaki kéri, küldjön privit.
vicky79
Budapest III. kerület

woody

Isten éltessen sokáig, ha jól emlékszem akkor holnap lesz ugye????

és persze hogy aug végére már kismamik leszünk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
állunk hozzá és meglesz a baby.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Woody:hétfőn start :D :D :D

Kakti: ha merionalt irnak fel,akkor (ha addig nem adod el)én megveszem...úgy is közel lakunk egymáshoz,mert én a XVI.kerületben élek...
kiss angyal

hello!

ezt tényleg nem hiszem már el! :? :?
mindenkinek sajnos megjött a mikije de nekem még sehol.... :? :?

nah nem baj csajok:Agusztusban BABAESŐT jósóltak a meteorológusok.....

komolyan....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jó éjt ! :lol:
sting1982

Kép

Kiss Angyal, Woody, Sting:
No, ezek nem jó hírek!!! Kép
De majd teszünk róla! :wink: Figyeljétek az eget, mert most sok a hullócsillag és gyorsan kívánjatok valamit! Azt mondják, hogy valóra válik! :lol:

Tegnap egy kiscsoportos-kerti-önkéntes (KKÖ :D ) szúnyogfürdőzésen voltunk, mindenki jóllakott: a szúnyogok is és mi is. A barátunk felesége ukrán lányzó, nagyon aranyos, agyonfőzöcskézte magát, nagyon jókat ettünk és beszélgettünk. Már rég nem merek megmukkani oroszul - ukránul meg nem tudok - de sokmindent megértettem amit mondott. Jót tett a lelkemnek ez a kis kiruccanás!
Nagyon érdekes náluk a rendszer, szinte nincs társadalombiztosítás. Ha bajod van, az összes gyógyszert neked kell megvenni, azonban a beadásuk már nem kerül pénzbe, azt az állam fizeti. A műtétek is pénzbe kerülnek, csak a sürgősségi ellátás ingyenes. A jövedelemadózás meg még érdekesebb: a legtöbbet keresők - milliomosoktól felfelé - nem adóznak semmit, a "középréteg" - kereskedők, orvosok, köztisztviselő, banki dolgozók (ők is gyönyörűen keresnek!!!) minimálisan, az alsó réteg alig fizet adót. Mondjuk az alsó réteg szinte nincs, mert nincs munkalehetőség. A barátunk felesége szerint nagy a káosz náluk. Nekem kissé úgy tűnik, mintha királyság lenne és az iparosokat, szegényeket közepesen lehúzzák a "kiskirályok", akik ugyebár nem adóznak. Mégis hagyják élni a pénztermelőket, különben végképp megállna az élet. Az utakon nincsenek sávok felfestve, ezért is sok a baleset. Furi, nem?

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Kérdésem lenne, mert az első lombikot kezdjük és néha jön egy-egy kérdés - persze szigorúan hétvégén - amire nem tudom a választ... :roll:

A Decapeptyl injekciót 7. napja adjuk...
a kezelési lapon azt látom, hogy a kezelés végén természetes hogy megjön...akkor nem normálisan fog megjönni, hanem majd?? de mire elfogy a Decapeptyl szuri, akkor már kapni fogom mellé a Pergoverist is...

Tudtok ebben segíteni, hogy letisztuljon a kép?

előre is köszönöm!

Eszter

eszter82
Budapest

sziasztok csajok

ma délelőtt nekem is megjött, holnap megyek és akkor csinálhatjuk mi is az első lombikot.
azt még most bevállalom, ha nem sikerül mi is pihenünk egy kicsit.

woody
holnap remélem találkozunk

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sting

ne aggódj te is sorra kerülsz, te is holnap jössz?
én abbahagytam az utrót, mert nem volt értelme, ma meg is jött.
de azért még reggel is teszteltem, persze hogy negatívat, aztán délelőtt beköszöntött a miki.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!

Böbém!!
Ne bánkodjál de teszteltél már??? Kép

Lukácsne!
Sajnálom a mikit!!!Te már lombikra mész??Egyébként sokkal drágább a lombik!Ténleg ott mannyik a gyogyszerek?

Sajtocskám!
Az a lényeg ki kapcsolodtál és jól érezted magad!!A szunyi csipések meg elmúlnak nem soká!!!Hát igen azért ha az ember kiteszi ebböl az orszából a lábát egész más dolgokal szembesül!!!

Wood.
Sajnálom hogy beköszöntöt de uj hónap uj remények!

Kis angyal!
Veled mi ujság??
Bocsi a töbiektöl de mennem kell mosogatni hagyom a Drágámat pihenni.Egyébként el vagyok!!

Vickykém!
Hogy telt a hétvégéd????

Kép KIVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
rózsa11

sajt: Igen, furi dolgok vannak ukránban. A sógorom is ukrán állampolgár+most már magyar is (nem adta vissza a másikat). Ő is mondta, hogyha hivatalos papírt kell intézniük, akkor van, hogy nem az önkormányzatba mennek, hanem a helyi főnökhöz és egy kis pénzért hamarabb hozzájutsz. Ha pl. boltot akarsz nyitni, akkor előtte el kell menni hozzá és megkérdezni, hogy mennyiért adhatod az árudat és abból mennyit jattolj le nekik. Ott ez már csak így működik.

eszter: Én inszemes voltam, sajnos nem értek ennyire a lombikhoz.

rózsa: Köszönöm kérdésed, egész jól. Tegnap reggel elmentek a barátnőmék, tegnap pihiztem az elmúlt két napot. Ma meg strandoltunk, úgy döntöttem, hogy megkockáztatom. Sosem voltam fertőzésekre hajlamos. Remélem most sem lesz ez másképp. Diétát próbálom tartani, de a gyógyszer mellett nehéz. Majd kiderül, ha már méregetek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Rózsa11
Kérdezted, hogy mi volt velem.
Ime a történetem röviden: volt egy spontán terhességem amit a 20. héten megszakítottak nyitott gerinc miatt. Közben kiderült, hogy a férjem beteg. A kezelése előtt fagyasztottak le spermát, majd ezzel volt egy sikertelen lombikom. A férjem meghalt. Később amikor találkoztam az mostani párommal egy idei spontán próbálkoztunk, de nem jött össze, aztán majdnem egy évig ciklus követéssel, a következő másfélévben inszeminációval, közben kiderült, hogy van egy enyhe IR-m. 2008 október óta járok a BMC-be. Januárban volt az első lombikom, ami sikerült, de elvetéltem. A márodik juniusban, de nem sikerült. Most várom a következőt.

Az Irénkétől azt monta, hogy a doktornő aug 10-től lesz.

Erika
vnbeni

Szia vbeni!!
Nagyon sajnálom ami veled is történt.Tudom milyen érzés ha a párunkat el veszitjük mert az elsö férjem nekem is meghalt.Öszinte részvétem..hogy ilyen fiatalon történek ilyen dolgok ez nagyon szomorú!És az hogy enny lombikod volt meg az a terheség.,szörnyü dolgokon mentél már keresztül.Akkor jösz 10én?Egyébként nekünk is a Drnö az orvosunk.akkor ha sikerül talizhatun!!és a legg ntosabb hogy te is meg találtad a mostani párodat.Nagyon sok sikert kivánok neked!Ha ugy érzed hogy irni akarsz irhatól privit egész nyugottan!!!A többiektöl el nézést kérek hogy ilyen szomorú dolgokról irtam!!! Puszi Ercsi

Kép
rózsa11

Sziasztok!
Lukácsné, nagyon köszi igen jól emlékeztél ma van a szülinapom.
Na akkor tényleg mindenkinek megjött. De új hónap új remény, ahogyan rózsa is írta!!! :D :D :D
Holnap én korán megyek, de remélem azért találkozunk.

Sting, nálad mi a helyzet a mikivel?

vnbeni, nagyon sajnálom ami veled történt. Nagyon drukkolok, hogy most sikeres legyen a lombik.
woody

Woody: Boldog szülinapot! :D
Vendég

Már megint laptető! :D :D Remélem ebben a hónapban már tényleg történik valami jó! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?