Sziasztok!
Kissé elvesztettem magam, de már megtaláltam valamennyire...
Két hét múlva kedden megyek vissza, addigra minden kiderül, pl. hogy negatívak
azok a fránya tesztek és akkor indul a bakterház!
Addig meg eszem a kefét...
Lugi:
Bizony mi voltunk azok Szöszivel, kár hogy nem ültél ki velünk harmadik "vénasszonynak a padr"
Fel a fejjel! Majd a következő sikerül - tudod!
Kiss Angyal:
Köszi a bíztatást, igyexem pozitív lenni, kicsit nehéz, de egyre jobban megy...
Azt a negatív tesztedet ugye nem gondoltam komolyan?
Zsu:
Ikertesó - hűűűha!!!
Legalább kiderült és mostmár indul a mandula! Gyorsítanod kell, nagyon szorítok!
Rózsa:
Először is nagy-nagy ++++++++++++++++++++++++++++-ot küldök neked!
A lakásunk "karácsonyra" biztos kész lesz, tötyörgés hegyek mennek nálunk, ráadásul nekem most semmi kedvem segíteni a férjemnek. Nyalogatom a lelkecskémet, hál'Istennek még nem utál érte, hogy most a lustábbik verziómat futtatom.
Vicky:
A párunk jelenléte a dokinál szerintem szinte mindenkit megnyugtat, örülök a jó eredményednek. A bébid pedig tündéri!!!
Tigriske:
Köszi a pozitív ~-okat, most nagy szükségem van rájuk! Te kis izgulós, látod, h. nálatok is minden oké? Sajna, h. nem tudsz képpel szolgálni nekünk, nagyon kíváncsi lennék már a három szépségedre!
KPN:
Naná, h. beírtam a gugliba! Kaptam is a frászt rendesen, mint a kezdő orvostanhallgató, amikor elolvassa a betegségek tüneteit!!!
Érdekesen csíkozódsz... Vagy nem... Mikor lesz tuti eredményed?
Titinyuszi:
Üdv a fórumon, gyors pocinövesztést! A dokid mindent elmond majd, csak kérdezz tőle bátran!
Heni:
Nem csodálom, h. rosszul voltál a MET-től, neértem miért nem mondta el a doki, h. folyamatosan kell hozzászokni? Némelyik olyan izé... Ne izgulj,
majdcsak jobban leszel!
Sztyopáné:
Az IR leleten vannak referenciaértékek, vagy talán a neten is megkukkanthatod.
Lukácsné, Sting:
Úgy sajnálom... Deeeee:
Emeske:
Szorítok nektek! Most az utró lesz a leg"KÖZELEBBI" barátod
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Woody:
Szabványkérdésre én mindenkor azt válaszolom huncut szemekkel, hogy dolgozunk az ügyön!
Ilyenkor már nem tudnak mit kérdezni és nem firtatják tovább a dolgot! A többi babás kolléganőidet elshiszem, h. szorokásan nézted, de inkább vedd fel a rózsaszín szemvegedet, h. íme itt van a mintavétel ideje és mekkora örömöt látsz rajtuk, amikor a gyermekükről beszélnek, vagy rájuk néznek. Ne félj, neked is ott virít nemsokára az a földöntúli boldogság az arcodon!