Ezt az üzit másodszor írom, már egyszer beírtam, és mielőtt elküldtem volna Dani egy gomnyomással mindent eltüntetett
. Aztán rögtön nem is volt kedvem még egyszer leírni. Most remélem nem tűnik el minden.
Emma! Az a csaj 19 éves volt, egyedül vállalta a babát, mert az "apa" lelépett. Az a szemtelen újságíró pedig valahogy ezt kiszedte belőle, és arról faggatta, hogy ugyan már miért vállalta a gyereket így egyedül és miért nem vetette el inkább? Hát a legszívesebben odamentem volna és pofán vágtam volna a nőt (ebben azonban megakadályozott az, hogy még az oldalamra fordulni is fájdalmas volt, nemhogy felpattanni hipp-hopp
).
Dani már jobban van (rossz, mint az ördög), Dominik viszont nem akar rendbe jönni, annyira rekedt, hogy szinte nincs is hangja, alig tud még sírni is. Szerdán megyünk vissza a dokihoz.
A 2007-es évről túl jó véleménnyel nem vagyok, nagyon beteges év volt nekünk. A jó az volt, hogy megszületett Dominik (bár ő még 2007 előtt két órával született, de olyan mintha idén született volna) - nem ismétlem ám a szavakat
De aztán mikor egy hónaposan elkapta Danitól az influenzát, az kegyetlen időszak volt, ráadásul segítségem sem volt a két beteg gyerek mellett, Dominikot naponta hordtuk a dokihoz, így sikerült csak megúszni a kórházat. Aztán négy hónaposan befulladt, kórház lett belőle. Ráadásul a vizsgaidőszakom kellős közepén.
Nyáron azért kicsit lazítottunk, voltunk pár napot a Balcsin is. De az ősszel megjöttek a betegségek is, most is épp benne vagyunk. A szentesténket már leírtam, hogyan indult, most kihagynám.
És még két nap visszavan az évből, de remélem az már nyugis lesz.
Szóval én remélem, hogy 2008 egy kicsit könnyebb, betegségmentesebb év lesz. És remélem, hogy nyár elején én is talárba bújhatok, és átvehetem a diplomámat
Banoednek szorítok! Szóval nem akar velünk egy napon szülinapozni
, sebaj!
Moni! Ugye milyen jó érzés? Majd ha megszülsz, utána olyan furcsa lesz, hogy megszűnt a mocorgás, nekem nagyon hiányzott utána, de mocorognak itt kint is eleget a lurkók
Ja, és most látom, hogy visszanéztem gyorsan, hogy Olivér ma 4 hónapos!!! Boldog hófordulót neki!!!