Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A mi karácsonyunk "jól" indult, Danival a fülészeten kezdtük a napot, középfülgyulladás :cry: Remélem a folytatás jobb lesz.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Kép

A GYERKŐCÖKNEK PEDIG SOK-SOK ILYET:
Kép

EMMA! AZ ANGYALKÁKRÓL SEM FELEDKEZÜNK MEG :)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Én is mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok! :)

Kép

Kép
enahma

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Kép
Vendég

MINDEN ANYUKÁNAK, BABUCIKÁNAK, APUKÁNAK, EGYSZÓVAL MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!

Kép
timesz

Helló Csajok!

Úgy látom mindenki karácsonyozott, és én írtam utoljára 2 nappal ezelőtt. Hogy teltek az ünnepek? Teleettétek magatokat mindenféle jóval? Gondolom igen.

Nálunk nagyon jól sikerült a keresztelő tegnap. Féltem, hogy üvölteni fog a drágám a templomba, mert pont alvós ideje lett volna, de szépen végigaludta az egész szertartást, még akkor sem ébredt fel, mikor a pap lelocsolta a szenteltvízzel. Küldök 1-2 képet róla. Kép Olivér ünneplőben Kép Az oltárnál a kis családommal Kép Anyával

Kép
timesz

Timi,nagyon jó képek :D
Jól telt nálunk is a karácsony,Kristóf 24-én éjjel 11-ig játszott az autóversenypályával,amit kapott,másnap reggel meg már úgy ébredt,hogy menni kellett megint játszani. Persze voltunk szánkózni is-ha már van hó :wink: ,meg vendégségben is,és igen,ettünk,meg ettünk :?
Szülés után lement rólam kb.6 kiló,abból most visszajött közel 2,tehát kezdhetem az egészet elölről :evil:
Teszek majd én is képet,még a gépen vannak...

Csajok szilveszter? Mindenkinek otthon? Pocakosok,hogy vagytok?
Vendég

Timesz,
szuper képek!!! :)
Mi is keresztelkedünk januárban ha minden jól megy.
Az evésről szó se essék... :oops: na de új év, új diéta :D
Cseriani,
nálunk a favonat készlet aratott hasonló sikert. :wink:
Mi idén itthon szilveszterezünk. Nézzük a jobbnál jobb kabarékat a TVben :roll:

Én is teszek pár képet:
Barnus és az új alvósrongyi:
Kép

Enikő és a favonat:
Kép

Teszvesz városos mesekönyvet is hozott a Jézuska:
Kép

(azért ilyen kócos mert kiugrott az ágyból, és rohant karácsonyfát és ajándékokat nézni a délutáni alvás után közvetlenül :lol: )
Vendég

Amikor ezt olvassátok, már több, mint valószínű, hogy egyben vészeltük át a karácsonyt:-)Holnap (azaz 27-én) délután megyek megint nst-re, meg találkozom Kundokival. Megpróbálom elérni, hogy 28-án fektessen be, aztán valahogy indítsuk meg ezt a szülést...A gyermekfelügyeletet január elején már nem tudom megoldani, a családban mindenki kénytelen dolgozni, ha akar, ha nem, meg már kényelmetlenül is érzem magam, hogy lassan már két hete a nagyanyák éjjeli ügyeletben vannak nálunk:-)Szó, mi szó, érdekes kari volt, gyermekem beszedett vmi bacit, hasmenés+étvágytalanság, én már alig tudok menni, mindenki kérdezgeti, nem érzek semmit...Jaj, nehéz ügy!
Ha holnap sem történik semmi addig, nst után jelentkezem.
Enahma, hogy vagy?

Kép
Kép
banoed

Szia, banoed, még én is teljesen egyben vagyok, bár nálunk én kaptam be valamit, nem érzem jól magam. Ezen kívül azonban én sem érzek semmit, csak a gyereket, aki kis híján szétrúg.
Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek, és további sok szerencsét meg minden. Ha van valami, írok.

Kép

Kép
enahma

Sziasztok, ma voltam NST-n, és most van egy kérdésem. A gyerek egy csomót duhajkodott bennem, és ettől a pulzusa sokszor felment a "normális" 160 fölé. Tényleg sokszor. Tök ijesztő volt nézni, mivel máskor mindig bennmaradt a 120-160-as sávban. A doki és az asszisztensek azt mondták, ez ilyen sok mozgás mellett normális, és amikor nem volt sok mozgás, tényleg meg is maradt a sima sávban. Ti mit gondoltok?

Kép

Kép
enahma

Ha a doki azt mondta, normális, hidd el. Bármi lenne, küldenének más vizsgálatokra. Én mindig azon szoktam izgulni, hogy az enyémet meg állandóan ébresztgetni kell. Az se túl jó érzés. Minden rendben, ne izgulj!

Kép
Kép
banoed

Oké, köszi a választ. Látom, még ti sem "váltatok". Lehet, hogy egyszerre megyünk? :)

Kép

Kép
enahma

Enahma, semmi baj, nyugi. Én magam részéről szóról-szóra egyetértek Banoeddel, akiről már a hírt várom, de csaknemjön... :D Nyomozok utánad a blogodban, nem semmi türelemjáték, amit végigcsináltat veled a kislyányod! na, de majd meglesz a gyümölcse. Tuti 2007-es baba lesz még! :wink:
Timi, annyira gyönyörű a kisfiad! Mintha sokkal idősebb lenne, azzal az okos, komoly tekintetével, detélleg. Szép a családod!
Áfi, a tiéd is! :wink:
Vendég

Natess, nem frissítettem időben.. :mrgreen:
Vendég

Banoed! Bírd ki még 3 napig, és akkor velünk együtt szülinapoztok majd :lol: :lol: :lol: Dominik dec. 31-én született :lol: Nagy buli lesz szilveszterkor :D

Áfi, Timesz! Nagyon jók a képek! :D

Finisben lévő pocakosok! Ha valamelyikőtök mondjuk január 1-jén szülne, és az év első babája lenne itt Szd-on, és egy szemtelen újságíró pofátlan dolgokat kérdezne (idén így történt, szegény csajt úgy sajnáltam, kicsit butácska volt, az újságíró meg olyan bunkó volt, hogy már majdnem rászóltam én!!!), akkor nyugodtan küldjétek ám el oda, ahol jó meleg van. :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok lányok!!!

Banoed, Enahma! Kitartást nektek, szerintem is még idei babák lesznek, már nincs sok hátra!

Emmamami! Köszönöm a bókokat, büszke is vagyok az én egyetlen kisfiamra!

Csajok! Így az év végéhez közeledve kíváncsi lennék, kinek milyen év volt ez a 2007-es? Jobb mint az előző, vagy gyengébb és majd a 2008-as lesz talán jobb?! Ha van kedvetek írjátok meg! Én úgy érzem ez az év volt életem legszebb és ugyanakkor legborzalmasabb éve. Legszebb, mert megszületett a kisfiam - akit imádok, és mindent megtennék érte, és a legborzasztóbb is, mert a terhesség alatt kialakult ez a szörnyű daganatos betegségem, és kezdetét vette ez az embertpróbáló küzdelem a betegség ellen. A karácsonyi ünnepi hangulatra is rányomta bélyegét a tudat, hogy úgy kezdem a 2008-as évet, hogy megfosztanak attól az egy nő számára legfontosabb dologtól, hogy további gyermeket hozzon a világra, kiveszik a méhem. Január 2.-án fekszek be és 3.-án lesz a műtét. Ami még igazán meg fog viselni a műtéten kívül, hogy 1 hétig biztos bennt leszek és nem láthatom a kisfiam, sőt utána is csak nagyon óvatosan lehet emelgetnem, ha egyáltalán szabad. Szóval, én nem várom azt a "boldog" új évet, amit mindenki kíván egymásnak.........

Kép
timesz

Drága Timesz, én biztos vagyok benne, hogy a jövő év folytatása nagyon szép lesz, és elfelejtheted lassan ezt a borzalmat, ami történt veled. Nagyon sok örömet fogsz találni majd a kisfiadban, ahogy fejlődik, nyiladozik az értelme.
Nem akarok hülyeségeket mondani, ilyesmire, ami veled történt, nem is lehet okosat mondani szerintem, de biztos vagyok benne, hogy a kisfiad kárpótolni fog mindenért és nagyon boldogok lesztek majd. Nagyon-nagyon sokat gondolok rátok.
Kérdésedre: nekem a 2007-es év nagyon szép volt, Ármin miatt. De végülis mióta van gyerekem, minden év egyformán szép, igazán nem is tudom megkülönböztetni őket, úgy vagyok vele, hogy amíg a családom (beleértve a szüleimet, a tesómat is) van, és velem van, addig nagy gáz nem lehet, és addig minden év jó év... :) Remélem, a jövő év is ilyen lesz, és együtt maradunk még sokáig.
Vendég

Jaj, Dadominak akartam: mily pofátlanságokat mert kérdezni az a szemtelen firkász ottan bent a kórházban szegény butácska mamácskától? :lol:
Jobban van már kicsi fiad?
Vendég

Timesz,
nagyon mélyen együttérzek veled!!! Kép Remélem hogy nem csak testileg, hanem lelkileg is meggyógyulsz majd hamar a műtét után. Nem lesz könnyű, de a családod biztosan sokat segít majd, elsősorban Olivér.
Nekem ez az év szép volt. Rögtön ahogy indult: januárban teherbe estem csodával határos módon. Aztán nyaralni is voltunk, először életünkben megengedhettünk magunknak 1 hét Balatont. Aztán októberben egészséges fiam született, és úgy egyáltalán, mindenki jól van, szép volt a karácsony is, még új csillárok is lettek a szobákban (régi házunk van és folyamatosan újítgatjuk) szóval én azt mondom: soha rosszabb évet mint az idei! :D
Vendég

Nagyon szépek a gyerkőcök egytől eggyig.
Timesz én is szurkolok neked, hogy minden rendben legyen. Egyet értek az előttem lévőkkel. Biztos, hogy nagyon nehéz.
Nekünk nagyon jól indult az év eleje. Mi is voltunk nyaralni is végre ez a második év volt. Mi kint Horvátországban voltunk nagyon szupi volt. Szeptemberben lagzin is voltunk. Nálunk az évvége nem jött össze. Férjem balesetet szenvedett, bátyjám élettársa meghalt, nővérem lányának arcát műtötték. Páromnak a munkahelyi könyvelője nem küldte el az adóbevallását, kaptunk rá felszólítást, koccant egy autóval (éppen céges autóval volt), most pedig levitték a visszapillantót szintén céges autóról. A szembenjövő túl közel ment hozzá és nem is állt meg. Én pedig valamitől csallány kiütést kaptam, folyamatosan vakarózom. Tegnap este vénás injekciót kaptam az ügyeleten. Szóval ezek a rosszak november óta történtek. Ezek után bízom abban, hogy a jövőévünk jobb lesz mint az évvége.
Kismamák szorítok, hogy mihamarabb a kezetekben tartsátok végre a babócátokat.
Vendég

Sziasztok!
Az én 2007-es évemet nem részletezném volt jó is, de annál több rossz . És csak annyit tudok, hogy nagyon nehéz évek következnek. De nem csüggedek, mert úgy vagyok ennél már csak jobb jöhet :D és előttem van az élet. Szóval én felkészültem a 2008-as évre (és senki sem állíthat meg :lol: )
Vendég

Timi,hidd el,hamar túl leszel rajta. Az egy hét ott lennt szörnyű lesz-bocsi,hogy őszinte vagyok...-de ezt tudom. Kristóf épphogy elmúlt egy éves,mikor epére műtöttek Pécsen..mivel ismerős intézte a műtétet,megengedték,hogy csak aznap menjek le,mikor műtenek.Kedd reggel mentünk le,de.műtöttek,és szintén kivételesen,csütörtökön már jöhettem haza. Nagyon rossz volt lennt nélküle. Ráadásul nem láttam első önálló lépteit sem :cry:
Itthon is rossz volt,6 hétig nem emelhettem,de csak 2 hétig bírtam ki. Igaz,akkor Kristóf már azért nehezebb volt,mint Olivér most.
De itthon már nagyon jó volt,együtt aludtunk napközben a nagyágyon,csak mindig vigyázni kellett,nehogy megrúgja a hasamon a vágásokat.
Én vittem egy képet Kristófról magammal,meg a telefonom is tele volt róla készült képekkel,azokat nézegettem,meg sokat olvastam. Biztos te is majd megismerkedsz,összebarátkozol kicsit a szobatársaddal-én is így tettem-és,ha beszélgettek,akkor is azért gyorsabban megy az idő. És mindig gondolj arra,hogy Olivér jó kezekben van,meg persze te is,és hidd el,elöbb túl leszel rajta,mint amilyen hosszúnak tűnik majd...
Ha még megvan a számom küldj ám majd egy sms-t,hogy mi újság veled,ok?
És nagyon,de nagyon drukkolunk neked itthon mindannyian :wink:
Vendég

a 2007-es év nekem is olyan volt,hogy jó is,meg rossz is,nem részletezem,hosszú lenne... :?
A legjobb volt benne,hogy megszületett Eliza. A rosszakat inkább nem írom le,szeretném őket elfelejteni. Gondolom megértitek...
Vendég

Kedves Timesz,
biztasson, hogy a kisfiad egészséges - és velem bizony megesett már párszor, hogy nagyon rosszul induló éveim végül nagyon jól sültek el. Remélem és kívánom, hogy a 2008-as neked is ilyen legyen.

Nekem nagyon jó év volt az idei, az egyik legjobb az utóbbi tízben, főleg, mivel minden tanulmányomat sikerült végre befejeznem. Már nagyon utáltam a tanulmányi osztályokat - azt hiszem, ezek miatt utáltam meg teljesen a magyar felsőoktatást úgy tanárként mint diákként...

Ami Ármint illeti, most már valahogy biztos vagyok benne, hogy idén nem könyörül meg rajtam. Az elmúlt héten megkétszereződtek rajtam a stirák (eddig alig volt belőlük), szerintem a gyerek 60 centisen és min. 4 kilósan akar megszületni. Legalábbis amit tapintok belőle minden olyan *nagy*. :) És állandóan mozog. Komolyan, szerintem sosem alszik - és nagyon fájdalmasan tud mozogni. Ez egy sajtkukac, nem is gyerek. :D De azért, banoed, neked szurkolok, hogy minél hamarabb meglegyen már a babád. Én meg tűrök, mi mást tehetnék? :)

Kép

Kép
enahma

Banoed írt: Szülőszobán vagyok, nem engedtek haza már! Szülünk! Drukkoljatok!
Vendég

Sziasztok! Banoednek drukkolok!! Az én évem is elég jónak mondható,Nekem is januárban jött a jó hír.........kisbabát várok :D 2 év után végre sikerült. Nagyon rosszat nem is tudok,(kivéve hogy meghalt a nagymamám :cry: )úgyhogy legalább olyat kívánok magamnak mint az idei év volt.

Kép
Kép
josi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Kitartás Banoed nagyon szuper!
Szoritunk érted!
Nagyon izgi!
Képzeljétek éreztem a fiacskám mozgását! :) :) :) :)
Vendég

Ezt az üzit másodszor írom, már egyszer beírtam, és mielőtt elküldtem volna Dani egy gomnyomással mindent eltüntetett :evil: :evil: :evil: :evil: . Aztán rögtön nem is volt kedvem még egyszer leírni. Most remélem nem tűnik el minden. :roll:

Emma! Az a csaj 19 éves volt, egyedül vállalta a babát, mert az "apa" lelépett. Az a szemtelen újságíró pedig valahogy ezt kiszedte belőle, és arról faggatta, hogy ugyan már miért vállalta a gyereket így egyedül és miért nem vetette el inkább? Hát a legszívesebben odamentem volna és pofán vágtam volna a nőt (ebben azonban megakadályozott az, hogy még az oldalamra fordulni is fájdalmas volt, nemhogy felpattanni hipp-hopp :wink: ).
Dani már jobban van (rossz, mint az ördög), Dominik viszont nem akar rendbe jönni, annyira rekedt, hogy szinte nincs is hangja, alig tud még sírni is. Szerdán megyünk vissza a dokihoz.

A 2007-es évről túl jó véleménnyel nem vagyok, nagyon beteges év volt nekünk. A jó az volt, hogy megszületett Dominik (bár ő még 2007 előtt két órával született, de olyan mintha idén született volna) - nem ismétlem ám a szavakat :roll: De aztán mikor egy hónaposan elkapta Danitól az influenzát, az kegyetlen időszak volt, ráadásul segítségem sem volt a két beteg gyerek mellett, Dominikot naponta hordtuk a dokihoz, így sikerült csak megúszni a kórházat. Aztán négy hónaposan befulladt, kórház lett belőle. Ráadásul a vizsgaidőszakom kellős közepén. :?
Nyáron azért kicsit lazítottunk, voltunk pár napot a Balcsin is. De az ősszel megjöttek a betegségek is, most is épp benne vagyunk. A szentesténket már leírtam, hogyan indult, most kihagynám.
És még két nap visszavan az évből, de remélem az már nyugis lesz.
Szóval én remélem, hogy 2008 egy kicsit könnyebb, betegségmentesebb év lesz. És remélem, hogy nyár elején én is talárba bújhatok, és átvehetem a diplomámat :lol:

Banoednek szorítok! Szóval nem akar velünk egy napon szülinapozni :wink: , sebaj!

Moni! Ugye milyen jó érzés? Majd ha megszülsz, utána olyan furcsa lesz, hogy megszűnt a mocorgás, nekem nagyon hiányzott utána, de mocorognak itt kint is eleget a lurkók :lol: :lol:

Ja, és most látom, hogy visszanéztem gyorsan, hogy Olivér ma 4 hónapos!!! Boldog hófordulót neki!!! :lol:

dadomi

Úgy látszik nem megy ma az írás:
:shock: gomnyomás = gombnyomás :?

dadomi

banoed drukkolunk nagyon!!! Kitartás!!!!
:wink:
Vendég

ráadásul,ha banoed ma szül,akkor a kisfia névnapján születik meg a kistesó :D
Vendég

Nyomjad Banoed nyomjaaaad!!!! :D
Remélem szép, könnyű szülés lesz.
Kép
Vendég

Hű, Banoed, nagyon drukkolok, gyors és sima szülést neked! Remélem, nem lesz császár, ahogy szeretnéd (mármint: ne legyen császár, mint az első, hiszen azt nem szeretnéd).
És naggyon kíváncsi vagyok már a kislánykád nevére! :mrgreen:
Várjuk a híreket, Rékababa!
Vendég

Jaaj, a nagy örömködésben elmaradt: Moni, gratula a mocorgáshoz! Hogy vagy?
Enahma, kitartást!
Timesz: veled vagyunk!
Vendég

És boldog hószülinapot Olivérnek!
Vendég

Emma!
Köszi jol vagyok,talán már a hányinger sem gyötör többet,pár napja már nem vagyok szarul.
Nö a pocakom is ugyhogy minden rendben köszi! :D :D :D
Jan.9.-én megyünk dokihoz csinál 4D is már nagyon várom! :D :D
Vendég

Banoed írta: Zsófia ma este 9-kor 3500 grammal, 55 centivel, császárral megszületett! Jól vagyunk!
Többet majd holnap írok, akkor felhívom.
Moni én is gratulálok a mocorgáshoz. Mostantól már egyre jobban fogod érezni. Nagyon jó érzés. Én még a végefelé is élveztem. Akkor már ki tudod, majd venni, hogy milyen testrészével rúgodt meg éppen. Akkor most már, hogy nő a pocak végre megnyugodhattál.
Vendég

Gratulálunk a kis Zsófihoz!!!!!
Mégiscsak megszületett Tamáska névnapján :D
És mégiscsak császár lett :?
Na,de a lényeg,hogy jól vannak,és végre megérkezett a kiscsajszi :D
Rékababa add át légyszi a gratulációnkat..köszönjük...
Vendég

Banoed GRATULÁLOK!!!! :lol: Jó egészséget,most már pihengess!!

Kép
Kép
josi

Banoed,
Kép

Kép
Vendég

Jajdejójajdejóóó! :D
Gratulálok én is, és jó egészséget kívánok nektek! A lényeg, hogy jól vagytok. Majd, ha lesz időd és energiád, ugye mesélsz?
Addig is gyors felépülést! Akkor ezek szt egy szobában vagy most épp a rokon asszonykával... :D
Vendég

Gratulálok Banoed a kis Zsófikához!

Nektek meg lányok köszönöm A BÁTORÍTÓ SZAVAKAT, bárcsak már túl lennék az egészen.....

Kép
timesz

timesz pár nap,és túl leszel,úgy el fog repülni az idő,hidd el...
És nagyon-de nagyon drukkolunk. Kitartás. De te nagyon erős csajszi vagy,a kemoterápiád is eléggé húzós volt,és hogy túllettél rajta...már csak egy rossz emlék.
Tudom,rossz az,ami történik majd ott veled,de neked már akkor is van egy gyönyörű kisfiad. Mennyivel rosszabb lenne,ha ez az egész akkor történik,mikor ő még nincs...
Tehát csajszi,kitartás,már nincs sok vissza!!! :wink:
Vendég

Banoednek nagy gratula Zsófi babához!!! :lol: Tamáska szép ajándékot kapott a névnapjára :lol:

Timesz!
Nagyon szorítok neked. Tudom, hogy nagyon rossz, hogy nem lehet Olivérnek tesója, de legalább ő van nektek!!! A kemo meg minden után, amin te már átmentél a műtét már "gyerekjáték" lesz. És a rossz évkezdés után minden jobbra fog fordulni, biztos vagyok benne! Nem tudom, itt írta-e valaki, vagy a kórházban hallottam, hogy a császár és a méheltávolítás között, mint műtét nagysága nem sok különbség van, tehát a fizikai részét nagyjából sejtheted, hogy milyen, bár lelkiekben hatalmas a szakadék a két műtét között. De ha Olivérre gondolsz végig, talán könnyebb lesz. Kitartás, és gyors felépülést kívánok neked a műtét után.

dadomi

Banoed és Zsófi baba jól vannak. Picur mikor szopizni viszik alszik, nem igazán akar felébredni, de utána elég mohón eszik, majd utána újra elalszik. 5 órát vajúdott és nem tágult, a végén már folyamatosak voltak a fájásai. A baba szívhangja pedig esett le, ezért Kun doki úgy döntött, hogy császározza, Banoed megkönnyebülésére. Tegnap döpping volt a szülőszobán, 6-an szültek ebből kettő lett császár. A csecsemőrészleg tele van, ezért nincs baba-mamás szoba, sajnos. Ha minden rendben lesz akkor holnap már lekerül.
Üdvözleteket átadtam és köszöni szépen.
Enahma jól vagy? Még egyben?
Vendég

Bizonyám, Enahma, most te következel! Mi hogyan tudjuk meg a nagy hírt? :roll: :D Remélem, jól vagy!
Rékababa, köszi szépen a híreket! Szegény Banoed, jó, hogy vitték hamar a műtőbe akkor... Soksok tejecskét neki és Zsófia hercegnőkirálykisasszonynak. :lol:
Jön a hó? Ennyien szülnek, basszus... Bár, mikor Hanna született, akkor is rengetegen voltunk. Tele volt a szülőszoba, még jó, hogy engem még be tudtak suvasztani az alternatívba... Cseriani, 1 nappal előtte mi volt a helyzet? :wink:
Bár most gáz, mert oda mennek ugye a bonyhádiak is, vagyishogy, akik ott szültek volna... :|
Timesz drága, az utolsó nagy próbatétel van még előtted, ne félj, hamar felépülsz majd! Soksoksok erőt hozzá - ha csak picit olyan erős leszel, mint az eddigiekben, már nyert ügyed van... Tényleg nemsokára vége ennek a szörnyűségnek.
Vendég

mikor Kristóf született nem szült más aznap éjjel,bezzeg másnap :D Én is az alternatívban voltam,a másik szülőszobán sem volt senki.
Mikor Eliza született,akkor is az alternatívban voltam,a Slágerrádiót hallgattam,jókat röhögtem a Boros-Bocskorom kínomban :lol: :P
A rá következő éjjel kilencen szültek,folyamatosan tolták ki a kismamikat..folyamatosan csengettek :)
És még ikrek is születtek :D
Vendég

Tényleg jól esnek a szavaitok lányok!

Cseriani! A te számod megvan, majd írok sms-t ha túl vagyok rajta és megírod ide a topikba a többieknek!

Dadomi! Remélem, hogy fizikailag tényleg nincs sok a különbség a császár és az én műtétem között, hiszen azt már legalább ismerem, tudom mire számítsak, de lelkileg biztos nagyon meg fog viselni a tudat, hogy már nincs....és többé nem is lehet..... Tudom, hogy kívülről semmi nem fog látszani, és az orvos szerint a párom sem fog semmi "mást" érezni az együttlétek során, de valahogy olyan csonkának fogom érezni magam....

Remélem 6 nap után itt is haza engednek, bár a prof szerint ez ugye nagy műtétnek számít , 4-5 órás a császár fél órájához képest, és ugye itt altatnak, nem epidurális lesz. Majd meglátjuk, mindenesetre már elkezdtem szedni egy homeopátiás bogyót a gyorsabb heggyógyulásért, és gyorsabb javulásért, remélem hat.

Kép
timesz

BANOED, GRATULA!!! (De jó egyeseknek... :lol:)

Jaj, én még mindig egyben vagyok, sőt, most, hogy tudom: nincs baba-mamás szoba, mondtam is Bubónak, hogy várjon pár napot. Vagy ambulánsan szülök. Vagy mittomén.

Timesz: egy barátnőmnek nemrég kellett - más jellegű betegség miatt, mint a Tiéd - eltávolítani a méhét. Ő is azt mondta, hogy az egyedüli különbség szerinte és a férje szerint is (a menstruáció kivételével, persze) "fejben" van: az ő érzéseiben. De Te eddig is nagyon kemény csaj voltál, tudom, hogy meg tudod oldani ezt a részét a dolognak. A fájdalom semmi nem lesz ahhoz képest a kínszenvedéshez képest, amin eddig keresztülmentél. Szurkolunk. Nagyon-nagyon. :)

Kép

Kép
enahma

Cseriani, azé csengetnek, hogy baba született? Mit gondolkodtunk rajta... Volt olyan is, aki aszonta, azért, mert jön egy császáros... :lol:
Csajszik, de legfőképpen Timesz: boldog-boldogabb újévet kívánok nektek, és, hogy minden vágyatok teljesüljön, detélleg...
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?