Sziasztok!
Orsoly gratulálok!!!!!!
Hát lányok, ma nagyon nem volt jó nekem
Reggel 8-kor kezdtem a CTG-n ami utólag kiderült nagyon "csúnya" lett. Mondja a ctg-s, mutassam meg a dokimnak.
Telefon: doki délig minimum kikapcsolva, mert máshol operál (tudtam, megbeszéltük)
Szülésznőm suliban egész héten, jövő héten szabin. Szerencsére vele sms-ezni lehet.
Felmegyek a szülőszobához első körben, valakit a föld alól is, nézze meg a ctg-t. Börzsöny dr (?) - talán, de olyan ideges voltam....tök kedves, megnyugtató: menjek azért uh-ra....
Na ismertem innen a dörgés, Petinél pont ennyi idősen volt egy u.ilyen para. A szülésznőm mondta is, valószínű, benn tartanak, mert Peti is emiatt lett császár.....ha akkor nem vagyunk ott a klinikán, én meg a ctg gépen, hanem mondjuk otthon, most nem valószínű, hogy itt ugrálna mögöttem
UH. Andrea tök kedves, behív hamarabb, azt mondja, az áramlás jó, de 2 óra múlva menjek egy újabb ctg-re, és ha az nem lesz csudaszép, valószínű benn kell maradnom. Na, két óra bőgés, telefonálgatás a klinikán össze-vissza, elintézni Apát váltsa le valaki, jöjjön a kórházi cuccal, para, hogy Petivel mi lesz, bőgés Őmatta, hogy hogy 4 hétig nem látom.......
Aztán CTG, apa persze abban a pillanatban érkezik, hogy feltesznek a gépre, be nem jöhet, kizavarják, azt se tudja mi van, tök ideg, mert a telefonom össze-vissza ökörködött mikor máskor, ha nem most...
Aztán: CTG elfogadható, vissza Andreához. Andrea: ez ok, hazamehetek, de feltétlenül hívjam fel a dokimat 1 után, és Ő majd mondja, mi legyen. Haza.
Enni - inni nem merek, mi van, ha vissza kell menni és csázár....
Doki elérve fél kettőkor, megnyugtat
szokás szerint, szigorúan 2 naponta CTG
Most itt ülök, és figyelem, mozog-e. Ha nem , para, ha igen, akkor az: ez volt-e az utolsó..
Puszi: Kata