Új privát üzeneted érkezett!

Szia Titinyuszi: sajna foggalmam sincs az epilepszáról,de ha mész konzultációra úgyis mindent kikérdeznek tőled és elmondod ezt az egészet,és akkor olyan kezelést kapsz ami nem fog kiváltani ilyen rohamokat...melyik dokihoz mész azt tudod már???

Szerintem a drnő jövőhéten lesz...valaki kérdezte,csak nem látom az előző lapot...
kiss angyal

heni: És apránként szoktattad hozzá magad, vagy rögtön a 2x500-at szedes? Mert ehhez a gyógyszerhez apránként kell hozzászokni. Akkor nincs ilyen mellékhatása. Most már igazából mindegy, de szerintem először csak 2x250, utána 1x500+1x250 estére és utána 2x500. Elég nehéz őket flezni, de a többiek azt mondták, hogy lehet.

kpn: Hát így mutathat peteérést, csak azoknál mutat hülyeségeket, akiknél úgy tűnik, mintha csak erősödne, de napokig mindig pozitív és nem változik az erőssége.

Tettem fel a babásba uh-képet tegnapról. Olyan az arcocskája, mint egy kis ufó. Az én kis ET-m. :D
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

Vicky: szaladtam át a babásba megnézni a képet. Gyönyörű a babád!

Kiss angyal: már csak 3-at alszok!!!!!!!! hogy vagy? apa mikor jön?

Ma hívtam BMC-t apa negatív lett!!! Most már csak jöjjön menszi manó és mehetek!!!! Jippí Remélem kivárja a nyaralás végét :wink:

Csajok: ma megkaptam az IR- eredményemet az éhgyomri: 4,9
a 120' perces 97,2 Az magas? Nézegettem a neten ,de nem találok határt :(

Kép
sztyopane

sztyopane: Hát igazából 30-ig lenne jó, de nem mindegy a mértékegység sem. Köszönöm a babó dícséretet.
vicky79
Budapest III. kerület

És szerinted megvárjam amikor a 2. nap úgy is menni kell UH-ra vagy menjek előbb Z-hez az eredménnyel?

Kép
sztyopane

mIU/L a mértékegység

Kép
sztyopane

Szerintem felesleges odamenned ezért külön - ha a Jánosban csinálták az IR vizsgálatot. Azt ugyanis a küldő orvos is automatikusan megkapja!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sztyopane: Visszakerestem az én eredményeimet és ebben van nekem is. Nekem 2008.04.01-én volt 177. A dokihoz szerintem ráérsz akkor visszamenni, amikor egyébként is mennél.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

én reggel tesztelek , gondoljatok rám :)
remélem ++++++ lesz és kétcsíkos :)

majd írok

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lugi

sajnálom, de ne add fel.

woody
veled mi van, azóta nem csináltál tesztet?
én ma kaptam meg egy lánytól őket és alig várom hogy reggel legyen már, addig ki kell bírnom.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sztopane: ird be a google-be,hogy inzulinrezisztencia értékei vagy eredménye...Apa péntek este jön,alig várja a szombatot,hogy közösen teszteljünk...igen már csak 3-at kell aludni :wink: még mindig semmit nem érzek,csak tele van a homlokom pattanásokkal,úgy nézek ki mint egy koravén kamasz :D :D :D

Lukácsné: te egy igazi hős vagy,olyan mint Kakti...ott figyel a teszt és nem csinálod meg :D nagy ügyes vagy :D :D :D
kiss angyal

lukacsne: Persze hogy mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sztyopane: küldtem neked mailt,mert nem küldi el a privit ez a szemtelenke,melege lehet a netnek is 8)
kiss angyal

Lukacsne! Mennek ++++++. Remélem sikeres teszt lesz.

Kép
tigriske1978

sziasztok

sajna -------- lett :(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsné! Nagyon sajnálom, majd a következő sikerül. +++++

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Köszi az infót a Merckforminról. Igen hülye voltam, mert egyből 2x500 at szedtem, gondoltam, hogy ez lehet a ludas, de a doki nem mondta, hogy felezzem, na mindegy, remélem pár nap és jobban leszek.

Sztyopane:
A o perces tökéletes szerintem, de én úgy hallottam, hogy a 120 perces nem lehet több, mint ötszöröse az éhgyomrinak.

Tigriske!
Mi volt a dikonál, elvállalt? Vagy ma mész csak? :oops:

Lukácsné!

Sajnálom, majd a következő!!!! Kitartás!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni! Csak ma megyek, de már nagyon várom, egész éjjel rémálmaim voltak a babákról, a dokiról, szóval egész gáz éjszakám volt.
Remélem jobban leszel és hamarosan jöhet a babaprojekt.

Kép
tigriske1978

Lukácsné, ne már! Ezt nem hiszem el, eddig kibírtad és még nem is pozitív. Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem a köv. sikeres lesz (mindegy, hogy inszem v. lombik)! A lényeg, hogy Filipnek legyen minél hamarabb kistesója, hiszen annyira szeretné.

Azóta nem csináltam tesztet. Nem akartam ismét csak az egy csíkot látni. Ha nem jön meg a ma v. holnap, akkor csinálok majd. Nekem hivatalosan pénteken kellene megjönni, viszont nem tudom mennyit zavar be az utro.

Kiss angyal, most te jössz. Rajtad a világ (fórum) szeme. Remélem neked sikerülni fog!!! :D :D

Sting, veled mi a helyzet eltűntél. Nem tegnap voltál BMC-be?
woody

Sziasztok!

Lukácsné!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült!De ne ad fel uj hónap uj remény!!

woody!

Megy a ++++++++++

Vickykém!

A lakásban jobban el birod viselni a kinti höségett.Remélem jól vagytok??

Böbém!
Te merre vagy??

Kis angyal!!
Bizom benne hogy elkezded a pozi tesztes listátt mert most nagyon leállt!!És megyünk utánad mindannyian!!

Sajtocskám!
Hogy vagy????

Puszi nektek!!
Kép

Kép
rózsa11

Lányok!

Böbe/Sting ma ment tesztelni a BMC-be!
Kíváncsian várom az eredményt én is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

ez a mai nap senkinek nem túl jó mint olvasom!

nekem sem sikerült! :cry: :cry: :cry: :cry:
éreztem én hogy így elsőre nem fog ez ilyen hamar összejönni!

de ez csak bemelegítés volt!lassan indul a mandula.....
és ebben a hóban csak összejön már az a kis manóka :lol: :lol: :lol:

csajok én mindenkinek nagyon drukkolok már kicsit elvesztettem a fonalat de mennek a drukkok!

Lukácsné:sajnálom!

Woody:kiss angyal:hajráááááááááááá csajok!!!!!!!!!!!!!

na most megyek melózni majd holnap jövök puszilok mindenkit pocaklakóknak sok sok simike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok! Megvolt a 4. inszemi. Fáj a hasam, eddig sose,még jó, hogy jövő 7-től szabin vagyok. Szűcs, doki monda, hogy szedjek terhes vitamint, eddig miért nem mondták????

Kép
emeske

Sziasztok,

Sting,Lukácsné: sajnálom,hogy nem sikerült,de nem szabad feladni :!: :!:

Woody: Te mikor mész a BMC-be tesztelni?

Emeske: a mostani inszemnél nekem is napokig fájt a hasam és még véreztem is..tudom,hogy milyen kellemetlen érzés,de hátha pont ez fog sikerüln Neked,azért mert nem olyan mint a többi...nem tudom miért nem mondták,nekem mondta a dr.nő,hogy szedjek vitamint...de mostmár tudod és kezd el eszegetni...mennek a drukkok :D :D :D

Rózsám: Te érzel valamit???

Tigriske: mi-zu a 3 Porontyoddal :?:

Szerintem nekem nem sikerült,mert elkezdtem érezni a hasamat...olyan menzis érzés :(

Babszika: nálad mi a helyzet?jól vagy?

Szöszi: menzi-manók bekukkantottak már???

Sajt: hogy haladtok a lakással???és persze a legfontosabb,hogy hogyan vagyol???
kiss angyal

Kis Angyal!
Fel ne ad minden negativ dolog kerüljön most el!
Öszinte legyek nem a legjóbban!!
Emeske!!
Megy neked is a drukk!Az elsönél nekem is végig fájt a hasam!
Pusza lányok!!+

Kép
rózsa11

sziasztok!

kiss angyal: olvastam az email-ed :D időbe! Nem adod fel!!!!! Hallod?!!!!!!!

Lukácsné, Sting: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!!! :( Mentek most tovább?

Tigriske: mi volt dokinál?

kakti: nem a BMC-be csinálták az IR-t magánba voltam.

Emeske: hajrá 4. inszem , Vickynek ez hozott sikert!

heni: neked a 120 perces mennyi lett?

Vicky: akkor kispista vagyok tehozzád képest, de holnap felhívom BMC-t és rákérdezek, hogy mi legyen

Kép
sztyopane

Tigriske!
Mi a helyzett gyerre már a hirekkel!!! Kép Kép
Mindenkinek!
Ma csak be ugrok még olvasni!!!
Puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Sztyopane: küldtem privit
kiss angyal

ment a válasz :cry: :cry: :cry:

Kép
sztyopane

ment vissza :lol:
kiss angyal

oda is :lol:

Kép
sztyopane

sztyopáné

azt mondta a férjem hogy próbáljunk meg egy lombikot aztán ha nem sikerül akkor pihenünk egy kicsit, csak már nincs szabadságom csak szeptember elejére írtam ki 4 napot és ugy uh-ra most is 3szor kellett mennem, meg nem tudom hogy megjön-e magától vagy nem?
az lenne jó ha szept1-én lenne a leszívás és még azon a héten a beülti is és utána eljönnék táppénzre legfeljebb, de nem hiszem hogy örülnének neki nagyon hogy kivettem az összes szabimat aztán meg elmegyek táppénzre.
nem tudom ,hogy mit kéne csinálnom, mikor kezdjek el gyógyszert szedni ha nem jön meg magától.
hétfőn megyek bmc-be ha megjön hétfőig vagy ott akkor van rá esélyem, bár nem tudom hogy meddig kell injekciózni magam.....
majd meglátjuk

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

tigriske

mi volt az uh-on?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Mindhárman jól vannak!
Egy: 36 mm és Ő szopta az ujját és fent volt (szerintem Ő a csaj)
Kettő: 34 mm Riszálta a popóját és mutogatott (bár lehet, hogy Ő is lány)
Három: 30 mm aludt, Ő van középen a kis elnyomott
Mindháromnak láttuk a szívverését, nagyon nagy élmény volt. Apa teljesen ellágyult.

Köszi az érdeklődést mindenkinek.

Kép
tigriske1978

Lukácsné: de ez most hányadik inszem volt? És nem tudnád magad most ki írattatni táppénzre akkor maradna szabid is?!

Kép
sztyopane

Éljen tigriske és a triumvirátus!!!! Örülök, hogy jól vagytok. Hát nem csoda , hogy apa ellágyult 3 babócától :lol:

Kép
sztyopane

sztyopáné

nem tudom most maradjak itthon 3 hétig ??? nem mondtam meg hogy mire készülök mit mondjak bent????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsné! Én megmondtam odabent, hogy mire megyek és egész jól fogadták, illetve ha bejelented akkor elvileg nem rúghatnak ki. De Te tudod milyen a munkahelyed.

Kép
tigriske1978

Háááááááttttttttttttttttttt nem tudom. Ha megmondanád ,hogy mielőtt álltok? Táppénz alatt meg nem rúghatnak ki. Nekem szerencsém van mert tudják bent melóba.

Kép
sztyopane

Tigriske: szuper!!!!!!!végre mára is van jó hír :D :D :D

Lukácsné: ez hanyadik inszemed volt? szerintem azt kell mondani,hogy nőgyógyászati okok miatt..és akkor nem is füllentettél :wink: és ha nem jön meg akkor adnak gyógyszert rá?meg lettél u.h.-zva is ma?
kiss angyal

Tigriske: képet kaptál?

nászasszony ment pü. :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Sziasztok

Megvan a szövettan a cisztáimról, kiderült, hogy az ikertesóm fejlődött a petefészkemben, ez olyan ijesztő!!! :shock: :shock: :shock: Mellette meg egy endometriózis ciszta volt, úgyhogy azt mondta a doki, hogy sürgősen essek teherbe, nehogy a másik oldalon is legyen cisztám.!Ma próbáltam hívni a BMC-t, de nem vették fel a telefont, majd holnap próbálom megint.Nekünk májusban voltak a vérvételek, szerintetek újra kell majd csinálni az egészet?
Vendég

rózsa: Jól vagyok a hőséghez képest. Persze ma egész nap a vidám-parkban voltunk. Nem sok mindenre ültem fel.

lukacsne: Nagyon sajnálon. :( A sógornőm is elkezdte a szurikat és nem akart neki az istennek se megjönni, de neki sajnos kiderült hogy cisztája maradt. Ezt csak azért írom, hogy ne várj túl sokáig.

sting: Neked is megy a drukk a következőhöz. :(

emeske: Drukkok mennek a babákhoz. Azért nem mondták a vitamint, mert így mire elkezdődik a szervek kialakulása, addigra raktározódik annyi.

sztyopane: Neked is javulnak majd az eredményeid. Nem kell mindenkinek olyan sokáig várni, hogy a bogyó hasson. Ha újra kezdeném, akkor azt a másik bogyót kértem volna már hamarabb, ha nem javulnak az eredmények. De már mindegy.

tigriske: Gratulálok a három babádhoz.

Ma nem sikerült megcsináltatnom a kombinált tesztet, mert mire visszaértem a kórházba, már elvitték a vért. Mindegy, megpróbálom levetetni a margitban, vagy ha nem, akkor még ráérek állítólag a jövő csütörtökön bemenni a máv-ba.
vicky79
Budapest III. kerület

szia Zsu!
Hát ez tényleg ijesztő. Szerintem csak apának kell ismételni a vizsgálatot. Addig csörgesd még nem veszik fel!

Kép
sztyopane

kiss angyal

2.inszem volt, de Apa nem produkált sok kiskatonát egyik inszemnél sem most csak 4milla volt tisztitás után, és 20 millió alatt nem csinálnak inszemet, az elsőnél is 8milla volt csak.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne: akkor hajráááá Lombik :!: :!: :!: megmondom őszintén,hogy én a lombikban hiszek..ott már tényleg csak annyi a dolguk,hogy befészkeljék magukat... :D
kiss angyal

Zsu: :shock: ez tényleg furi,de ilyen van sajna...ne add fel holnap a telefonálgatást :!:
kiss angyal

Sztyopane: Apának tuti, hogy kell megint vizsgálat, mert a nagyobb baj a kiskatonákkal van sajnos, ezért a lombikkal indítunk rögtön.Holnap már kitartóbb leszek, folyamatosan csörögni fogok!
Vendég

Kiss angyal:Semmiképp nem adom fel holnap a telefonálgatást!Tegnap írtad, hogy szenvedsz a pattanásoktól...én is, a múltkor vettem egy golyós gélt (Garnier Pure), ami jó rá, és ahogy érzem a puklit rögtön kenegetem és a legtöbbször visszahúzódik, próbáld ki. :)
Vendég

Kiss angyal: Laptető a szombati teszteléshez? Nagyon szívesen adom! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?