Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Kiss angyal!
Én irtam egy ágyrol szerecse ágy de arra kis mamaként nem lehet feküdni .Én csak egy párszor voltam.Szedem az Aspirint az inszem npja otta.Ha nekem adod a laptetöt meg köszönöm!
Vicky!
Majd meg oldodoik a vérnyomásom szoktam inni egy kis vörös bort.Akkor jólehet ezzek szerint a cukrom ennek örülök.

Kép
rózsa11

Lugi,kpn,Havri.Tigriske.Bocsi ha valakit kihagytam hogy vagytok????

Vnbeni.
Én csak inszemes vagyok de engem ki irt már a házi orvos az elsö inekció után.mert én olyan helyen dolgozom szerintem ezt vele kellene meg beszélned.Irjál magadról valamit.Üdv.közötünk.Megyek csajocák magozom a barackot. Szép napot mindenkinek!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Drága Kiss Angyal:de jó is lenne ha azért jön ki az a fránya étel mert kismami lennél :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként én nem is gondoltam volna hogy ez a várakozás ez a két hét ennyire lassan telik!
tényleg rengeteg türelem kell és kitartás!
én most tanultam az első inszemből vagyis ebből a két hétből is !
én már nem fogok görcsölni!nem fogok tesztelgetni mert kikészíti az egész agyamat!
csak lazán.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti:köszi a privit!
egyébként megvagyok köszi minden rendben!
:lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: Ez a kulcsszó, "Csak lazán". Így igaz. Én ugyanilyen türelmetlen vagyok uh-k előtt. Már olyan régen voltam és a mai után legközelebb csak a 18. héten kell mennem a második genetikaira. Rá is beszéltem a páromat, hogy jöjjön be, mert a legközelebbi még olyan sokára lesz.

kiss angyal: Szerintem már simán hányhatnál a baba miatt, de ugyanennyi a valószínűsége annak is, hogy csak nem esett jól az a sok kaja. Azért még ne írd le a dolgot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.07.28 08:04-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Lugi! Rózsa!

Jól vagyunk. Teljesen kivirultam, a héten megyek végre dokihoz. Már izgulok, hogy mi van a Trióval.

Mindenkinek+++++ mára.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Ez a beszéd, Böbe! :) Csak lazán! :)

Amúgy én is úgy vagyok, mint Vicky! Olyan soká lesz még jövő hét péntek! Akkor megyek UH-ra (igaz, egyből 2-re, sőt, ha szigorúan vesszük, akkor 3-ra), és olyan messze van még! Már kikészít a várakozás! Azért abban, hogy semmilyen tipikus tünetem nincs (hányás, rosszullétek, stb.), van valami rossz is. Nem tudom kontrollálni, hogy odabent zajlik valami folyamat. Fogalmam sincs, hogy minden rendben van-e! Ha legalább a rosszullétek lennének, tudnám, hogy ott van a kis Poronty, de így... :?
Na, mindegy! A lényeg a pozitív hozzáállás! Minden OK! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Jó sokára mész még. Miért lesz ennyi uh? Már neked sem kell a budaiba vissza menni, ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

Ohh, már nagyon rég elbocsájtottak onnan! :)

Azért lesz ennyi, mert pénteken délelőtt megyek a János kh-ba a genetikai UH-ra, ami egy külső és egy belső UH is lesz (a dokim mintha azt mondta volna), és délután meg megyek a magánrendelésére a terhesgondozásra. Persze akkor lehet, hogy már nem kuksiz meg, de jó lenne, mert Apa csak akkor tud majd jönni, délelőtt nem. :? Na, mindegy. Legyen minden rendben. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Akkor jól emlékeztem. Sok sikert az uh-khoz. Remélem apa is láthatja a porontyát. Kíváncsi leszek az én párom mit szól majd hozzá ma.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Sting én is tanultam most az első alkalomból. Ez a két hét a legrosszabb, nem tudod, hogy mi van sikerült v. nem.
Én meg előtte azt hittem, hogy a szúri időszak lesz a legrosszabb, de az semmi. Az már egy esti rutin volt.

Most egy kicsit kivagyok, ismét teszteltem hátha (12. nap) és ismét negatív. Tehát nekem ennyi volt. Feladtam. Majd a köv. hónap tuti sikeres lesz! Annak kell lenni!!!

Remélem valakinek azért sikerülni fog a héten, hiszen még 3-an vagytok, ha jól tudom (Sting, Lukácsné és Kiss angyal) Hajrá lányok és persze mindenki! :D :D :D
woody

de tényleg lányok!amikor elkezdtem a szurkálást(nekem beadták)
akkor azt hittem ennél rosszabb nincs de rá kell jöjjünk hogy igenis ez a várakozás a legrosszabb!jól irod Woody!

és hogy fogalmad sincs róla hogy sikerült vagy nem :shock: :shock: :shock:

egyébként állitólag sokaknak nem mutat még ki ilyen korán semmit a teszt!

Woody:nem feladni!!!!!!!!!!!!!

de a következő hóban ha most esetleg nem is hidd el befutók leszünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sziasztok, rózsa köszi az érdeklődést. olvasok napi rendszerességgel, de mivel parkolópályán vagyunk, nem nagyon van mit írnom.
be kell hogy valljam, nagyon jólesik a fél év orvoshozjárkálás után
a pihi :lol:
tegnap, a ciklusom 10. napján pisiltem LH tesztre, kb a 15. nap táján szokott lenni peteérésem (már amikor éreztem), így még nem látszott semmi. illetve ha nagyon néztem sejtettem, hogy hol lesz a 2. csík...

minden tesztelőnek és UH előtt álló kismaminak megadrukk+++++
kpn

Sziasztok,

Rózsám:doooooooooobbbbbbbbbbbboooooooooooommmmmmmmm a laptetőt :D :D :D akkor ez egy másik ágy,mert ebben lehet hemperegni :D nem rázogat,csak szép lassan megy egy görgő a gerincen...

Sting Baba: én nem szeretem mikor előre iszunk (hányunk) a medve bőrére :D :D :D szerintem a leges legrosszabb az inszem utáni 2.hét...nekem az telt a leglassabban...az első után akkor ment el az agyam és egyfolytában tesztelgettem :oops: a második legalábbis nálam,már nem olyan gáz...eszembe jut ugyan,hogy mi lenne ha tesztelnék,de aztán lebeszélem magam róla,mert mindig eszembe jut az előző...nincs értelme,majd max .a 15.napon ha addig nem jön meg...mikor mész a Bmc-be???megjött már???nekem az utrotól egy napot sem késett..óramű pontosággal jött meg...

Vicky: de jó neked és Apának,hogy már tudtok gyönyörködni a Porontyotokban :D minden rendben lesz!!!hidd el!!!..én nem hiszem,hogy terhes lennék...a hétrvégi róka túra óta semmi jele nincs annak,hogy a terhesség váltotta volna ki a rosszullétemet...egyszerűen sikerült kapzsi módon bezabálnom :D

Kakti: akkor neked sem lesz az a pénteki nap séta galopp :roll: veled sem lehet semmi baj :!: ne gondolj rosszra :!: most egy picit nem szekál a pocaklakó,megsajnált hogy ennyit küzködtél érte és nem csinálja a terrort mindenféle hányásokkal :D

Sztyopane: merre vagy???

Babszika: veled mi-zu??

Woody: sajnálom a nega tesztet,de azért szerintem az még lehet,hogy korai volt :!:

Sajt: hol tart a lakásfelújjítás :?:

Szöszi,Lugi: Mai tesztelősök merre csavarogtok???
kiss angyal

Az utrótól nekem is megjött. Az első inszem utáni tesztelés napján.

Amúgy ha jól tudom, Böbe csütörtökön megy tesztre.

És én mindkét alkalommal csak aznap hajnalban teszteltem, hogy mentem a BMC-be ugyanezért. Felkészültem a várható hírekre. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

woody: Még mindig korainak tartom a teszted ahhoz, hogy elkeseredj. De ha mégis neked lesz igazad, akkor hajrá a következőhöz.

kiss angyal: Köszi, már én is nagyon várom. Remélem lassan mindenki követni fogja a példámat.

Most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert amikor még nem volt baba, akkor ezek a kommentek engem eléggé szíven ütöttek. Azt hiszem ezeket mégis csak a babásba fogom feltenni és majd írok, hogyha van velem valami történés. Remélem nem okoztam senkinek fájdalmat, kicsit elfelejtettem milyen is ez. Este azért majd jelentkezem a hírekkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: szerintem senkit nem zavar,inkább baromira örülünk,hogy itt vagytok még velünk :D én csak +++ tudok meríteni belőletek :!: :!: :!: sőt mindig kíváncsian olvasom,hogy mi van a kismamikkal :D ha eltünik valamelyikőtök 1-2 napra már mindenki irogat,hogy mi van veletek...szóval várjuk a történéseket :!: :D
kiss angyal

kiss angyal: Akkor jó, csak most eszembe jutott, hogy persze az ember örül a más babájának, csak akkor előjön hogy nekem miért nem sikerült még. A sógornőmmel beszéltem erről legutóbb és nagyon elszomorított, mert már teljesen elfelejtettem az életemnek ezt a szakaszát. Ők sajnos most megint nem mehetnek a következő lombikra, mert újra műteni kell majd a térdét. Csak telik az idő és nem történik náluk semmi. Nagyon rosszak ezek a várakozások. Azért örülök, hogy neked pozitív gondolataid lesznek tőlünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky!

Nekem is műtötték az egyik térdemet, és kellene a másikat is, de ez mostanság kivitelezhetetlen lesz. Viszont elkezdett az is fájdogálni, így muszáj lesz az orvosommal konzultálni, mert így nem biztos, hogy két lábon hordom ki a Porontyot. :? Megkérdezhetem, hogy sógornődnek mi a gond a térdével?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tudom lehet, hogy korai a tesztelés, de az elsőnél még nagyon lelkes az ember. Szerintem itt tanulom meg, hogy majd a következőnél mit-hogyan kell máshogy csinálni. Az tuti, hogy majd csak a 14. v 15. napon fogok tesztelni.
vicky79, engem nem zavar, még jó is! Mindig mesélem a férjemnek, hogy kivel mi van, és mi történik, kinek sikerült stb.... Nekünk ez erőt ad. Mindig azt mondjuk, ha nektek sikerült, és ti is át tudtátok vészelni ezeket a dolgokat, akkor ez nekünk is fog. És persze hamarosan mi is csatlakozunk a két csíkos csapathoz! :D :D :D
woody

sziasztok!

köszi a hiányolást!
apa nem túl sokat enged a géphez, mert vigyáznom kell a KicsiBabokra, de gyorsan írok :lol:

végre ma egész jól érzem magam.
bár a hasam elég nagy - olyan, mintha a hasizmomat feszíteném egész nap és néha görcsölgetek (remélem, ágyaznak)
de ma már a kedvem is jobb :wink:

ölelés nektek!

babszika

Nagyon köszönöm a biztatást. Rám fér. Eléggé elkenődött vagyok.... :cry:

Kép
emeske

Sziasztok!

Vicky:
Nekem is jó, ha látom a pozitív eseményeket. Az én agyacskámban sosem fordult meg az, hogy jé neki is sikerült, akkor nekem miért nem... Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, vagy igen? Igenis várom az új híreket a kismamikról és a bébikről, miért nem hiszitek el, hogy ez erőt ad?

Magamról:
A konyhabútor váza már bent van, az ajtók és a munkalap kb. 2 hét. Holnap jön a burkoló a maradék csempézést megcsinálni. A mázolással lassan haladunk - de biztosan! :) Óóó, karácsonyra tuti kész leszünk! :wink:
Lugikám nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk! Szöszivel sikerült, jót trécseltünk. :)
Csajok, annyira magam alatt vagyok!!! Már itthon jól kibőgtem magam, de úgy érzem, hogy még lesz 1-2 köröm... Az uhu-n még mindig megvolt a cisztám és az a fura valami, amire a doki nemigen mondott semmit. Illetve azt mondta, hogy nem kell megijedni, szerinte jóindulatú, mégis elküldött valami tumortesztes vérvételre. Azt sem tudom mi az, de nagyon be vagyok sz...va! 2-3 C...-betűs vizsgálatot kért és AFP-t is láttam a beutalón. Tökre ki vagyok!!! :(

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

Vicky: meg ne próbálj lelépni, én nagyon örülök, hogy babásak is vannak itt!!! Uh-on mi volt?

kiss angyal: nem soká szombat , az ajándékom el ne felejtsd!!!!!!! Hogy vagy?

Babszika te mikor mész tesztelni? Vigyázz nagyon a babócákra :D

woody: biztos, hogy korai volt a teszt, még nem feladni!!!!!!!!!

Kakti: csütörtökön izgalmas napod lesz, remélem párodnak is sikerül megnéznie a babót!

kpn: láttam én is 1 KPN-es rendszámot :lol: :lol: :lol: Hajrá spontánkodás!

Sajtocska: felújítás ,hogy áll?

Tigriske: mikor mész UH-ra?

Kép
sztyopane

Sajtocska nyugi nem lesz semmi baj! Elmész a vizsgálatokra és minden negatív lesz! És jöhet a következő inszem vagy lombik ami egyben az utolsó mert sikerül6nek a babóca/cák

Kép
sztyopane

Ja! És minek az AFP-vizsgálat? Nem is vagyok terhes!
ASzinte az összes pozitív energiám felemésztődött, az ember ilyenkor naná, hogy csak a legrosszabbra gondol!!! Az eredmények miatt 2 hét múlva kell visszamennem a dokihoz és csinál uhu-t is.

Pá Drágáim!
sajt@

Azt nem tudom minek az AFP, a dokik biztos tudják ha oda küldtek, de nem mondta? És mikor mész a vizsgálatokra? Igen az ember ilyenkor a legrosszabbra gondol, és nem is tud megnyugodni, csak ha megvannak az eredmények. De próbáld meg, te vagy itt a legnagyobb pozitív gombóc!!!! Küldöm a pozitív energiákat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Szívjad befelé

Kép
sztyopane

Jól írjátok mindannyian:erőt ad nekünk még nem babásoknak ha valakinek sikerül!!!!!!!!!!
próbálunk egymástól tanulni,mit hogy csinált mit használt és mit él élt át!ezek szép dolgok és ez a fórum szuper kis csapatból áll és örülünk mindenki sikerének! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sztyopáné:
Minden vizsgálatot vérből végeznek el, rögtön le is vetettem a központi laborba, két hét múlva kiderül...
Köszi, szívom - szívom, de még nagyon bilifüle vagyok...

Pá Drágáim!
sajt@

Szöszi:
Eredmény?

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky!
Szerintem is nagyon jó, hogy még ide írogattok, sokszor erőt adtok nekünk.

Sajt@! Én is nagyon örültem, hogy taliztunk. Igazából nem tudom, hogy mit mondhat ilyenkor az ember, mert ezek az átlag szövegek, hogy ne izgulj szerintem nem ide valók, hiszen az ember úgysem tud megnyugodni csak kavarognak a gondolatok. Kitartás!!!!

Babszika! Szorítok, hogy jól megágyazzanak a babák!!!!

Rony! Mi van Veled? Mikor folytatjátok???
Vasikáéról tud valaki??

Woody! Nem elkenődni. Volt olyan aki 15. napon negatívat tesztelt és a BMC-s teszt 17. napon + lett. Mindig van remény

Rólam: Megint nem sikerült + én is nyertem egy 22 mm-es cisztát baba helyett. Ha megjön 2. vagy 3. nap kell visszamennem és remélhetőleg távozik. Kicsit elkeseredtem elég csődtömegnek érzem magam. Mostanában semmi nem sikerül.
szöszi1977

Szöszi:sajnálom hogy még baba se és ráadásul egy fránya ciszta :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
csak kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Sting! Már félig-meddig fel voltam készülve rá, hogy nem sikerül, de azt hiszem, hogy erre soha nem lehet felkészülni. Még az utolsó percig reménykedtem, hogy hátha mégis. De azért nem adom fel.
Te mikor mész?
szöszi1977

Háát Szöszi! Ez neked sem volt jó nap! Ilyen amikor a pozitív csajok besokallnak :roll: Nem vagy csődtömeg, csak most völgyjáró bakancsot húztál, de nemsokára hegyre mész, meglátod!Egy francos ciszta még nem a világ, biztos eltűnik a bládival. Aztán jöhet a következő! :)

Most pattogtattam egy kis kukit, ezzel vigasztalom magam, más nem jut az eszembe. Nem vagyok orvos, sem elég okos, hogy megnyugtassam maga, marad a popcorn :?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!
Te nem vagy semmi. Mindig meg tudsz nevettetni. Nagyon szépen fogalmaztál. Egyébként én is most tömtem magamba egy csomag kukit. Úgy látom elég sok közös van bennünk. Bár ma ez tényleg nem volt a mi napunk, azért látunk mi még jobb időket is!!!!
Ja és még másfél órát ültem hazafelé a nulláson a dugóban, persze a kocsin csak ablakklíma van.
szöszi1977

Szöszi:nekem most lesz életem első inszeminációja ami sajnos akkora negatív "élmény" :cry: :cry: szó szerint hogy erre gondolom több csalódás után meg végképp nehéz felkészülni!
egyébként csütörtökön megyek vissza BMC-be!
sting1982

Köszönöm, hogy ennyire vártok a hírekkel. Akkor ide is felteszem mi volt az uh-n:

Megjöttem uh-ról. Minden rendben, a baba 58 mm és szépen mocorog. NT: 1,9, úgyhogy ez is jó. A cukrom 7,7 lett, de a doki elküldött egy dietetológushoz, hogy a 24. hétre ne legyen sokkal rosszabb. Egy képet kaptam csak, azon az arca van, de szegénykém úgy néz ki, mint egy ufó. :D Megnyugodtam. Holnap hívom a nőcit a kombinált teszt miatt. Dokihoz legközelebb aug. 25-én kell mennem.

kakti: Elesett a kutyaiskolában, amikor egy akadályt gyakoroltak. Keresztszalag szakadása lett, de már 1 hónapja feküdt vele. Most műtötték, hogy a porcot helyretegyyék, de közben kiderült, hogy nem a porccal volt a gond, hanem hogy az elszakadt szalag közéékelődött a porc közé. Elsorvadt egy kicsit, de ez pont arra elég, hogy már nem ér össze. Majd pótolni kéne neki. Így is működhet, de addig nem lesz megbízható, amíg meg nem csinálják. Szóval nem tudom, hogy mi lesz hamarabb a műtét vagy a lombik.

woody: Mindenkit szeretettel várunk a csíkosok táborában.

babszika: Örülök, hogy már jobban érzed magad.

sajt: Én örülök, ha erőt ad a dolog, de én azért voltam egy picit irigy a kismamákra, mikor még nem voltam az. Remélem tényleg nem lesz semmi baj nálad, megértem hogy be vagy rosálva. Csak eltűnik ez a csúnyaság végre. És nőtt vagy ugyanolyan maradt?

szöszi: Sajnálom, hogy nem sikerült, legközelebbre már remélhetőleg nem lesz ott a ciszta.

sztyopane: Akkor írok ide is.
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi:
Extra jó lehetett az a "lég"kondi :)

Vicky:
Tök jó, hogy minden rendben a bébivel, az ufós korszak meg majd elmúlik. :wink:
No majd jól megreformál a dietetikus és csak-csak csökken (hmm... micsoda alliteráció!) a cukrod!
Őszintén, f..ngom sincs, hogy nőtt-e az izém... A félelemtől beindult megint az IQ-mínusz nálam és kevés dologra emlékszem... :oops:

Szebb holnapot! Szép álmokat és jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajt, halvány rózsaszín szoknya, és szürke-fehér csíkos fölső??? Akkor vettelek észre amikor felálltál és mondtad a szöszi:) lánynak, hogy örülök, hogy találkoztunk....szerintem ti voltatok...na majd legközelebb, én is sajnálom....

Nekem is jó f.s napom volt, reggel elfelejtettem az első, ittam félóra alatt egy litert, amiből kijött 2 ml.
Beértünk fél 8-ra, mondtam a csajoknak, hogy csak gyök 2 a pisim, de amúgy is megjött, mondták, hogy pont elég, akkor jóóó.
Ugye nincs a dokinő, föl Szűcs.................11-ig semmi...ááááá.......... majd........persze negatív, majd egyszer visszamegyünk....ennyi.

Kismamik, ne tünjetek sehova, mert én is úgy szeretem olvasgatni, hogy kivel mi történt.

Kpn, mi is leparkoltunk, és most olyan jó egy kicsit, hogy nem kell stressszelni még emiatt is.

Sajt, Szöszi, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz veletek, gondolok rátok!

Rózsa, lekvározol??? hmmm...nyamnyam Jó munkát!:)

Lányok, amikor kijöttünk a BMC-ből pityeregtem egy kicsit, pedig tudtam, csak mégis amikor a doki mondja az más......szóval nem lehet rá felkészülni...szerintem.
lugi

Jaajjj Csajok, nem jó hírek :cry:

Sajt: én is olyan vok,ha valami rossz hírt kapok sokkos állapotba kerülök és nem bírok koncentrálni...leblokkolok...nagyon remélem,hogy semmi komoly nem lesz..biztos bitang sz@r lesz ez a két hét,próbáld valamivel elterelni a gondolataidat :? annyira pozitívan állsz mindenhez,hogy nem lehet gond :!: :!: :!:

Szöszi: sajnálom,hogy neked sem sikerült...és még ez a ciszta dolog is :cry: ha megjön biztos kiürül :!:

Lugi:ne pityeregj, előbb - utóbb mindannyiunknak sikerül...pihenjetek, spontánkodjatok és majd az újrakezdésnél megtörténik a csoda!!!

Sztyopane: szombatig már csak 4-et kell aludni!!!

Vicky: Örülök,hogy minden rendben a Babóval,a cukrodat meg majd be fogják tutira állítani :D

Jó éjt Mindenkinek...és szebb holnapot Nektek :!:
kiss angyal

Kép Lányok!
Kis anygyal!
Köszönöm szépen a laptetööööööööt!Hátha szerencsét hozz!!
lugi!
Mész tovább ugye?Ne szomorkogjál jövö hónapba csak ugy tolongnak a pozi tesztek :lol: :lol: fözöm a lekvárt olyan édes hogy cukrot nem is kell bele raknom.Valamelyikötök fözött az idén?
Szöszi!
Sajna hogy nem sikerült de fel a fejjel!!Majd a következőőőő!
Vicky!
Örülök hogy minden rendben van!Láttod megirtuk mink hogy nem lesz semmi gond!Maradjatok itt velünk kismamik!!!!
Sajtocskám!
Nem lesz semmi gond csak pozitivan te amugy is az vagy!!!Biztos hosszu lesz ez az idö de eltelik mert el leszel foglalva a lakásoddal!Ténleg mikor lesz kész???
Böbém!
Te hogy vagy?
Én el vagyok bár tegnap du.elég sza.ul éreztem magam! Kép Mindenkinek!!

Kép
rózsa11

lugi: Sajnálom hogy megint negatív lett a teszt.

rózsa: Ti megmondtátok. :) Jó, hogy volt aki bíztatott, tegnap a dokinál már nem voltam annyira ideges. A vérnyomásom is egész jó lett. Mondjuk ebben lehet mondjuk szerepe a páromnak is, hogy eljött velem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sztyopane! Nekünk szerintem holnap lesz.

Sajt! Nem kell idegeskedni, ha doki nem ijesztget, Te se sokkold magad. Küldöm a +++++.

Lugi, Szöszi! Sajnálom, hogy nem sikerült, de majd a következő! +++

Kép
tigriske1978

Sziasztok

Tegnap jöttünk haza a nyaralásból, a "hülyekollaganő" miatt egy kicsit sietősre sikeredett a hazaút, de azért jó volt ez a pár nap pihi.
Ma telefonálok a dokinak aki műtött, hogy mi az eredménye a szövettannak, aztán holnap már kérhetek időpontot a BMC-be is.Tudja esetlegleg valaki, hogy Skriba dokinő van-e már?

Lugi, Szöszi:a következő tuti sikerülni fog!+++++

Rózsa:A baracklekvárt nagyon szeretem, anyu is szokott főzni, én még nem főztem soha.:)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

sajtocska, bízzunk benne, hogy nincs gebasz, csak alapos a dokker ++++ nem ütögetett be a gugliba a kért vizsgálatokat?
hátha megnyugtat kicsit, vagy a plafonra ugorhatsz :wink:
nyugi!!!

minden negatív tesztelőnek jobbulástpuszik!!!

tegnap már volt halvány csík az ovulációs tesztemen, ezekszerint
képes vagyok magamtól is petét érlelni... ja és ez az első zebra tesztem életemben :wink:
Merckformint szedő PCOS-ok, tudunk mi LH-t termelni, vagy mittoménmit, azt a hormont, amitől egy ilyen teszt + lesz úgy, hogy közben nincs peteérés?
kpn

kpn: Persze hogy tudunk, nálunk pont az lehet a baj, hogy alapból magasabb az LH szint a szervezetünkben és ezért lehet fals pozitív a teszt eredménye. De ha esetleg a hasad is érzed és a nyálka is tojásfehérjés, akkor peteérésed van. A többi tünet is jó ha van. Nekem egyébként olyan minimikroszkópom van, de nem nagyon vált be.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok! :lol:

Ma találtam erre a fórumra, szeretném a tanácsotokat kérni. Hosszas keresgélés után mi is a BMC-ot választottuk, ugyanis az egyik petevezetőm kivették méhen kívüli terhesség miatt, a másik nem átjárható, tehát mindenképp lombikra lesz szükség a babához. A problémám az hogy amikor a méhen kívüli terhességet még nem vették észre és fenyegető vetélésnek gondolták Duphaston-t kaptam, amitől epilepsziás rohamom lett. (Azóta sem volt és előtte 9 éves koromban egy, de nem ilyen súlyos, gyógyszert sem kell szednem) Volt valakinek hasonló tapasztalata ezzel a gyógyszerrel? Nagyon félek :shock: hiszen a lombikprogram első része hormonális kezeléssel kezdődik. Egyébként augusztus 31-én megyünk először. Tudna valaki valami biztatót mondani? :lol:
Köszönök minden választ! Puszi: Timi

Puszi mindenkinek! Timi
titinyuszi

titinyuszi: Szia. Annyira nem vagyok otthon az epilepsziában, de lehet hogy nem a progeszteron hormon váltotta ki, hanem az egyik vivőanyag, ami ebben a gyógyszerben van. Én ugyan inszemes voltam, de a bmc-ben vagy utrogesztant adnak, ami hüvelygolyó (talán nem okozna gondot, mert nem megy végig a szervezeteden) vagy progeszteron injekciót. Mondjuk ez elég durva napi kétszer, de ha ez kell a babához, szerintem nem tiltakoznál ta sem. A lombikos előkészítésnél nem pótolnak progeszteront, csak a leszívás/beültetés után. De mindenképpen a doki szava dönt, nem az enyém. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky, Sajti!

Tök örültem, mert hétfőn kezdtem a gyogyit, és 2 napig semmi bajom nem volt a Mercformintól, most meg olyan furin érzem magam. Szinte egész nap émelygek, hányingerem van ( aki ráharapna, TUTI NEM BABÁTÓL :lol: ) Nektek is volt hasonló?

Amúgy 2x1 kell szednem az 500 mg osból.

Köszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni, igen lehet ilyen, nekem is volt 3*1 500ast szedek. émelygés, étvágytalanság, hányinger, szapora szívverés, nekem is okozott nehéz napokat. most már jó, hozzászoktam :)

vicky, de ha a 10. napon teljesen negatív volt, a 11.-en meg már erősödö tesztcsík, az nem fals sztem... az emelkedett LH szint miatt akkor folyamatosan +at jelezne, nem? :roll:
kpn

laptetü is :lol:
kpn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?