Köszönöm, hogy ennyire vártok a hírekkel. Akkor ide is felteszem mi volt az uh-n:
Megjöttem uh-ról. Minden rendben, a baba 58 mm és szépen mocorog. NT: 1,9, úgyhogy ez is jó. A cukrom 7,7 lett, de a doki elküldött egy dietetológushoz, hogy a 24. hétre ne legyen sokkal rosszabb. Egy képet kaptam csak, azon az arca van, de szegénykém úgy néz ki, mint egy ufó.
Megnyugodtam. Holnap hívom a nőcit a kombinált teszt miatt. Dokihoz legközelebb aug. 25-én kell mennem.
kakti: Elesett a kutyaiskolában, amikor egy akadályt gyakoroltak. Keresztszalag szakadása lett, de már 1 hónapja feküdt vele. Most műtötték, hogy a porcot helyretegyyék, de közben kiderült, hogy nem a porccal volt a gond, hanem hogy az elszakadt szalag közéékelődött a porc közé. Elsorvadt egy kicsit, de ez pont arra elég, hogy már nem ér össze. Majd pótolni kéne neki. Így is működhet, de addig nem lesz megbízható, amíg meg nem csinálják. Szóval nem tudom, hogy mi lesz hamarabb a műtét vagy a lombik.
woody: Mindenkit szeretettel várunk a csíkosok táborában.
babszika: Örülök, hogy már jobban érzed magad.
sajt: Én örülök, ha erőt ad a dolog, de én azért voltam egy picit irigy a kismamákra, mikor még nem voltam az. Remélem tényleg nem lesz semmi baj nálad, megértem hogy be vagy rosálva. Csak eltűnik ez a csúnyaság végre. És nőtt vagy ugyanolyan maradt?
szöszi: Sajnálom, hogy nem sikerült, legközelebbre már remélhetőleg nem lesz ott a ciszta.
sztyopane: Akkor írok ide is.