Új privát üzeneted érkezett!

Béku,
ezek a modern kor vívmányai amik magukkal rántják az anyukákat, úgyhogy anyudnak egy negyedpillanatig se legyen semmiféle rosszérzése, mert szerintem annál nagyobb visszajelzés nem is kell hogy milyen a Ti kapcsolatotok !!!! ez az alapja mindennek !
jaaa és nem velem példálózni ugyan de tudod itt van én esetem, szóval részletek nélkül azt hiszem annál jobb igazolást tényleg nem kaphat egy majdnem nagymama hogy a lánya ugyanúgy szeretne mindent csinálni ahogy anno ő kapta azt a szüleitől.......

........

Kubunak sberugás ha nem tanul !!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: köszönöm.....!!! :oops: :oops:
bele is könnyeztem....
bár olyan édesanyád lenne,mint az enyém......!!!
Vendég

Kubu!Gyerekorvos és ugyanaz az irányítószáma??!! :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
missancsi

Vettem betétet is.....szerintetek vegyek Tena-t is?
(bocsi,de már teljesen be vagyok indulva,már a kórházi csomagom is félig meddig összekészítve!)...ja és szerintetek hány hálóinggel készüljek? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én vettem Tenát,az a biztos ;)
Hálóinget viszek többet is,mert nekünk nagyon izzasztós kórházi napjaink lesznek,no meg azért egy pillanat alatt "bekoszoljuk" majd...

én 2 gombos hálóinget,meg egy szintén gombos pizsamát viszek,amiben picit jobban érzem majd magam,de egyiket se féltem,azért vettem őket,hogy nyugodtan eldobhatóak,ha beszennyezem ;) :D

De ahogy Andi,alig várom majd én is,hogy a normális ruháimba átöltözhessek :)
Vendég

Vettem még én is pántos hálóinget is,abban könnyebben tudok majd szoptatni!Gondolom én!
De akkor veszek Tenát is!
Csajok!Bocs a témáért!!!Már kb.:4-5 napja van egy kis hasmenésem!Gyomorideggel kezdődött(mert ugyebár van gond a házzal kapcs-ban bőven),de még mindig kitart.Pocakom nem görcsöl,meg nem kell óránként mennem....annyi,hogy napi kb.:2x nem szilárdan jön....de szerintetek ez nem gáz,ugye?? :roll:.....már egyből ez a hasmenéses járvány jutott eszembe....de ennyi idő alatt már gondolom feldobtam volna a patkót ha az lenne..nem?!
Dokihoz nem szeretnék menni,mert semmi humorom neki a problémáinkat ecsetelni!

Kép
Kép
missancsi

kubu
Sajnálom, hogy elfelejtette a családod a születésnapod, ez nekem is iszonyú szarul esett volna :(
Jó, hogy még vissza tudtad csinálni a nyaralást, hova mentek?
eszter
Ööö, mik az ikrek jellemzői? Jobb, ha időbe felkészülök rá :)

béku
Mi van a gyógyszertári cuccban, ami káros? Én azt hittem, azzal teszem a legkisebb kárt…
Mit használtok majd helyette?
Anyudra pedig, most őszintén, tudja közülünk bárki is, hogy milyen babakocsink volt??? Vagy volt-e dekoráció a szobában??? Úgyis csak az együtt töltött időre emlékezik később mindenki, ez a sok felesleges dolog csak nekünk fontos…
Nem lesz végül baldachinotok?

ancsi
Majd bepótoljátok a 30.-at, úgyis megkapta már a legszebb ajándékot!
Szerintem kell Tena betét.
A hasmenés meg simán lehet az idegeskedéstől, én hétfő reggel a kórház előtt le sem tudtam szállni a WC-ről :)

Hú, jó nagy vihar volt itt, még jég is esett!

Kép Kép
estrella22

Andikám, Estrella!
Ikrek jellemzői pl:

http://www.webujsag.kibernet.hu/ezoteri ... /ikrek.htm

Ikrek mint gyermek:

Mozog keze, lába -így jellemezhetnénk az Ikrek jelben született gyermeket. Óriási türelemre van szüksége, szülõnek, nevelõnek egyaránt. A gyerek mellett idõnként az ember kételkedik abban, hogy lehet-e saját gondolata. Be nem áll a kis szája. Kérdez, elõad, közben megkérdezi, hogy figyelünk-e, majd a választ meg sem várva eltûnik, mert a gondolatai már máshol járnak. Idõnként azt érezzük, hogy õ a perpetuum mobile. Fáradhatatlan. Korán kel, és este nem lehet ágyba tenni. Tele van segítõkészséggel, közben dût-borít. Alig lehet az étkezõasztalhoz ültetni és már magára is rántja a levest, vagy jobbik esetben a földre és nem magára ejti a lekváros kenyeret. Ha iskolába kerül, az otthoniak kicsit fellélegezhetnek. Viszont a tanárokra nehéz idõszak következik. Álltalában jól tanul, de az iskolában -mivel nagyon jó a felfogóképessége- hamar megunja a 'banánt' és ha nem adnak rá lehetõséget, hogy produkálja magát, akkor padtársait szórakoztatja.

Hamar felébred benne a kereskedelmi szellem. Elad, csereberél, vásárol, de a dolgaira nem tud vigyázni. Korán kamaszodik és ha jó a szülõkkel a kapcsolata, egész nap csacsog az izgalmasabbnál-izgalmasabb kalandjairól. A nevelõ fõ feladata, hogy a tehetséges gyermeket ránevelje a tartósabb cselekvésre és türelemre, önmagával és másokkal szemben.

eszter82
Budapest

judit: Nem semmi csaj vagy, mindezt Mócival a pocakban. Most már tessék pihengetni egy kicsit.

eszter: Ennyi drukknak már csak meg kell legyen az értelme. Nyáron sikerülnie kell! A kételyek meg szerintem normálisak, csak hesegessétek el őket, ne telepedjen rátok.

estrella: Ma még nem fájlalta a torkát szerencsére. Én is nagyon ajánlom neki, hogy ne legyen beteg, mert a hétvégén megyünk a nagyikhoz és hát ők bele akarnak halni, ha az unokájuk beteg. :) A 36. hét után már nem szokták szedetni a magnéziumot, mert elnyomja a fájásokat. Én abba hagytam, de egy hét múlva szültünk és elég sok oxi kellett a fájások megindításához. Nálatok sem lenne már gond, ha akár holnap szülnöd kéne, de az hogy már nem szeded a bogyókat még nem jelenti azt. Szerintem már fúrja a kis fejecskéjét a helyére, azért fájsz odalent. De még ez sem jelenti, hogy holnap mész szülni. Kitartás. Itt is volt jég, bár mi nem lehetünk olyan nagyon messze egymástól, ha a Margitban voltál.

béku: Szerintem ha így gondolod a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, akkor pont hogy a gyógyszertárit kéne használnod mindenből. Amiket a drogériákban lehet kapni (még ha rá is írják, hogy tuti nincs benne semmi olyan), az mond agyontumkolt mesterséges szerekkel. De a gyógyszertáriak nem. Legalábbis én így gondolom. Milyet szeretnél te venni mondjuk fürdetőnek meg popsikrémnek? Tényleg érdekel, ha nem gond ha leírod ide. Nem biztos hogy az rossz, csak max. 3x annyiba kerül. Ez az az ár, aminél már talán azt mondanám, hogy az van benne, ami rá is van írva. Akkoriban még nem lehetett ennyi "hasznos holmit" kapni. De mi is megvettük, mert most már kell! Nem is tudom mi hogy nőhettünk fel baldachin nélkül. :D Anyudnak meg mond, hogya szeretetet úgysem lehet pótolni egy pár dologgal és ti abból kaptatok rendesen.

ancsi: Ezek a carok tök jók lesznek majd a gyereknek. Nem mindegy mit vág majd földhöz? :) Anyutól én is kaptam ilyen dolgokat, de Barbus 2 perc alatt tönkre teszi és utána már nincs vele gond. Egyébként én a a 26 hét környékén voltam 30. Hát bulizás nálunk sem nagyon volt. Majd a 35-en. Ha csak nem leszek akkor is terhes. :D Nekem volt tena, de vagy 3 db-ot használtam csak el, utána nekem elég volt az éjszakai. Én csak a szülőszobán voltam hálóingben, utána melegítőnadrág és póló. A mávban ezt nem vették annyira szigorúan. Ez a hasmenés inkább idegi eredetűnek tűnik nekem. A járványos az nem így nézne ki.

kubu: Barbus ropin élt tegnap. Szerinted? De legalább evett valamit. Dm-es nekem is volt, de az első után nem küldtek én meg mindig elszórom a tel. számot, amit adnak. Mindegy már, lassan úgysem jár, nem?

Mi éppen haza értünk még a zuhi előtt. Faca kis vihar lett. Szegény kis kocsim megint carrá ázott. Ha lehetne feltolnám az emeletre.
vicky79
Budapest III. kerület

eszter: Lehet hogy Barbus is ikrek??? Ugyanez jellemző rá is. Pedig tudtommal még az aszcendense sem ikrek.
vicky79
Budapest III. kerület

Na ha már kétszer küldte el a rendszer a hozzászólásomat, akkor kaptok egy képet Barbusomról. Ez tegnap készült:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Vnbeni!neked mihez kell ogyi engedély?Neked is IVIGed lesz?
Segítenétek nekem?
GLU0:4,4
60p.5,8
120p.4,9

INZ0:8
60p.30,7
120p:30,5
Ezek rosszak?Neten kérdeztem egy dokit,azt írta folytassam a meforalt.Hát sokat nem segített!
:roll: :roll: :roll: :roll:
ritabmc

Vicky!
Hááát, nem tudom... :D
Mondjuk én nagyon nem vagyok Ikrek!!! legalábbis mindenki ezt mondja! :roll: de azért vannak olyan iker tulajdonságaim, amik nagyon jellegzetesek... :)

autó a lakásban??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

eszter82
Budapest

Vicky!
Hűűű de nagy csaj már Barbus :D
tök jó lett ez a kép :D

Rita!
Igen, Beniéknek is IVIG lesz :)
Egy ilyen eredményre Tűű is folytattatná a gyógyszert!
Nem olyan vészes szerintem, de határesetnek elmegy!!!

eszter82
Budapest

rita: Tényleg nem olyan vészes, de a met az kell szerintem is.

eszter: Hát jól megnőtt, az biztos. Most kezdjük már a dackorszakot, mindenhol lefekszik a földre, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné. Ez van a fejbeverés helyett, ennek azért jobban örülök. Bár ma elég sáros lett már délelőtt. Délután meg nem hiszem, hogy lemegyünk, minden tiszta víz. A kocsi a lakásban tényleg tök jó. Tetszenek a képek. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Rita, nekem a márciusi vérvételem volt hasonló, csak az inzulin 0 perces 6 volt és 2x500g Meforalt szedek.

Vicky, nagyon aranyos Barbus. Hogy bírja a napszemüveget? (mivel Lili utálja ha a szemébe süt a nap, gondolom a kék szeme miatt gondoltam veszek egyet, meg hát a nyaraláson is jól jöhet majd)

Én azt mondom, hogy mindenki azt használ ami neki, valamint a babájának jó. :D És gyógyszertári popsikrémből is van többféle. Pl. Lilinek az olcsóbbat írta fel a doki, de aztán ő mondta, hogy váltsunk másra 2 hét után, mivel ez a fajta neki nem jó (érzékeny rá a bőre) és írt másikat.
Én pl. a naptejre nem sajnálom a pénzt, csak olyat akartam venni amit a gyógyszertárban lehet kapni. Hát nem olcsó, de én biztosabbnak érzem, mint ha vennék egy sima Nive gyereket…
(tudom sokan nem így gondoljátok, de mindenkinek megvan a saját hülyesége) :wink:
Ja és mi is más fürdetőt (bio) és popsikrémet használunk…. De ez már más kérdés :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Beni!
Elküldöd nekem az elérhetőséged priviben?
persze ha nem zavarlak a hülye kérdéseimmel.Picit elakadtam a Fülöp féle forgatag és az OGYI között.köszi!
Köszi Eszter,Vicky!
Barbus tündéri!
ritabmc

woody: Volt egy kis harc a szemüveggel, mikor elkezdtük, de most már egész jól elviseli. Csak azért veszi le, mert próbálja egyedül felvenni. Na az annyira még nem megy. Amikor meg bepipul valamin, akkor meg úgyis földhöz vágja a kendőjével együtt.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Woody!
Szedem tovább.febr-ban13,7 volt a 0 perces inzulin. Cukor rendben volt akkor is.Talán javulok.
ritabmc

Woody!
este veszed be 17kor és 21 órakkor?Én néha picit megcsúszok.A vérvétel előtt esküvőn voltunk,és bűnöztem.Lehet hogy ettől is változik az érték?
ritabmc

Ezeket a termékeket vettem meg (ha para lenne Majánál,hogy nem használhatom,akkor magamra kenem őket ;) ):

http://www.biobaby.hu/termekek/1
(ez az én hülyeségem ;) :D )
Vendég

Béku: Ezek nagyon jól hangzanak, csak árat nem látok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: én a Minimanóban vettem őket,ott vannak árak is ;)

http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... zerint/121
Vendég

Azért is jönnek jól,mert Maja miatt iszonyú érzékeny lett a bőröm, viszketek minden vacaktól... :(

Párom meg a hiperérzékeny bőrével... :roll: :D
50 faktoros naptejjel bekenve is szénné égett egyik nyáron... (utca végében van a Balcsi,tehát nem voltunk messze tőle).

Szóval elkezdtem vele kísérletezni,nálam már bevált,most jön majd a párom :D
Vendég

Nnna, próbáltam képbe kerülni :roll:

Kubu, Ancsi, Pancsi,
utólag is nagyon hepiséges szülinapot kívánok!!!

Kubukám,
vizsgához drukk-drukk
szülinaphoz no comment :(

Eszter,
gólyás álmok teccenek :D Ne tessék agyalni, eddig is te voltál az egyik nagy példakép kitartásból és optimizmusból!

Vicky,
ügyes vagy, Velencei-tó az már jó távolság :)
Barbus haláli a kalapban napszemcsivel :D

Andikám,
Rajó tündéri férj!!! A fürdetős képen meg olyan profi módon fogod a kiscsajt, mintha mindig is ezt csináltad volna :wink: Anyóshoz nem tudok mit hozzátenni, le a kalappal ahogy próbálsz úrrá lenni a helyzeten!

Estrella,
rendes srác Zsombor, olyan klasszul kitartott edddig! Most meg már nem lehet semmi para, nézd csak meg a kis Bazsit :wink:

Breki,
hát én nem tudom, nekem anno Simon a gagyi Gabi fürdetőszettel volt ellátva, és kutya baja, Eszter mindenféle gyógyszertáras cuccal kezelve is ekcémás :shock:
Nekünk most Bübchen cuccok vannak itthon, meg valószínűleg kiváltom a gyógytárit is, oszt majd alakul :roll:

Ancsi,
anyósról csak annyit, hogy amíg Simon a pocakomban volt, addig az ÉN gyerekem volt (mindezt eléggé lenéző hangsúllyal) aztán amint megszületett az Ő unokája lett :?
Szülinapozás milyen jó lesz már babával együtt pótolva! Annál szebb nem is kell!
Hasmars: szerintem ennyi totál belefér, még mindig sokkal jobb mint az ellenkezője, amikor napokig hordozod magadban a salakot...

Csajok,
tök izgatott vagyok ettől a nyártól, egyrészt mert érkeznek sorban a babák, másrészt meg azért, mert mire megszületnek, már át is veszik helyüket az újabb pocaklakók!
Jó sűrű lesz a történet, hiszen rengetegen akcióznak mostanában: Eszter, Rita, Beni, Csucsu, Sajti, Ann...remélem nem feljetettem ki senkit :oops: :oops: :oops: Szóval tavaszra ugyanilyen bébibummra számíthatunk mint idén nyáron :D :D :D

Kép
judit0713

kukk,

Béku,
úgy írnék valamit de semmiképpen nem akarnálak megbántani 8)

kubuspace

Kubu: az elvontabb részét gondolhatod,hogy nem is írnám meg ide.... (ez még az emészthetőbb változat...) :roll:
Ezért nem is boncolgatnám a témát tovább..
mondom,ízlések és pofonok.
Vendég

Kubu:
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!! :)
Kép

Eszter:
Neked holnap lesz, de nembizti, hogy jövök, ezért:
Isten Éltessen Sokáig!!! :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

értem, akkor nem írok

kubuspace

Ha az ÁEK eredményt email címre kértem, akkor nem emlékeztek (már akinek volt ilyen), hogy ki lesz a feladó? Remélem nem találja ki a lev.rendszer, hogy spam, mert akkor biz én kitörlöm, mint a szél, ha nem beazonosítható a feladója, ill. a téma... :roll:

Minnnyáááá jövök, csak visszaolvasok.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: mindjárt megnézem Neked,ha nem töröltem ki ;)
Vendég

Sajti: írok privit!
Vendég

Missancsi és Pancsi:
Titeket is Isten Éltessen – bár megkésve, de nagy szeretettel! :)
Kép

Pancsi:
Örülök, hogy jól vagytok, aztán gyere mesélj, hogy minden rendben a genetikain és szépséges a babátok! :)

Andrea:
Hurrá, van tejcsi! :) És nem is kevés, örülök, hogy ráérzett a drága az ízére. Fürdetést is túléltétek, azóta már biztos gördülékenyebben megy minden, mint elsőre. Azért kívácsi lettem volna Iza arcára, amikor a cickóval szembesült… :))
Urad nagyon jól kitervelte a meglepit! :)
Macsekod nem semmi, hogy be van tojva!
Anyósék meghívásáért extra pirospont!
Figyu! A kórházban megmutatták, hogy kell helyesen szopiztatni a picit? Egyik ismerősömnek utána lett leányálom a ciciztetés, addig szenvedtek. Állítólag nem mindegy, hogy kapja be a bimbit… Okosanyuk biztos tudnak ebben segíteni.
Zuram dumája a „bmeg”-re, amit Sz-nek mondtál: Andi szalonképessé tette a b+ szót számomra.
:D Kb. úgy mondta, mintha sose használta volna! :D
Horoszkópot szívesen, de nem kell szentírásnak venni – Te amúgy sem vagy az a fajta :D, inkább egy kis érdekességképp küldtem. :)

Béku:
Kőpocit sajnálom. Nincs vmi másféle bogyó rá?
Anyudnak szerintem elmondhatnád, hogy a Te gyerekkorodban még talán nem is volt ennyi minden, mint most és amúgy meg a lelki „ajándékok”, az útravaló, amit tőle kaptál, tényleg mindennél többet ér. :)

Vicky:
Eltévelygés még lehet, hogy elő fog fordulni, a Zuram már ezer éve (és elég jól!) autókázik, mégis van amikor benézi, vagy nincs jól kitáblázva. Agárdig vezettél? Ügyes vagy! Barbus és a jéghideg szóda esete… Remélem ártalmatlan randi volt.
Magyon édi a hercegnő a kalapban és a napszemcsiben! :)

Missancsi:
Jól tetted, hogy törődtél magaddal is és még picúrnak is vettél ezt-azt! Kellenek az ilyen napok. ;)
Anyós-após nem semmi, részvétem. Párod a TopShopból!!! :DDD Kééész vagyok! :)

Kubu:
Nyaralás csiki-csuki ej-ej! Tök jó, hogy visszaszíttad, kell az a pihi! :)
Okés, hogy álmodtál velem, az is okés, hogy nem emléxel mit. Na de legalább jó volt? :))

Estrella:
Ne tess parázni, az nem tesz jót! Biztos mindennel kész lesztek, mire megszületik a babuci. Combbólé jönnek a fájásai? :D Ez nem semmi! :D A humorod az megmaradt szerencsére! Barátnődnek szerintem elég lett volna vmi rágcsa is, biztos nem enni ment hozzád, hanem azért, hogy veled lehessen és beszélgessetek.
Csodaszép kismami vagy! :

Oroszlán:
Jó, hogy bekukkantottál! :) Nórika milyen jó kislány, úgy fekszik, ahogy szeretnétek.
Kívánom, hogy legyen sokáig tejcsi nektek is!

Kisborsó:
Hűű már a 17. hét? Gratula! Nem akarsz vonalzót készíteni?

Carla:
Keményedésre szedsz bogyót? Én is úgy hallottam, hogy a babák futnak a szívhallgató elől, de néha a szülőknek kell egy kis megnyugvás nem? Szerencsére a két fickócska jól van, Te meg nyugodj meg. Nagyon édik lehetnek, ahogy mocorognak. :)

Eszter:
A francba!
Akkor most a lombikért szurkolok nektek!!! Naaaagyon-nagyon!!! SIKERÜLNI FOG!!! :)
Ikrek gyerek: Korán kel, és este nem lehet ágyba tenni – ez annyira igaz rám! :)) No meg ez is: Az iskolában -mivel nagyon jó a felfogóképessége- hamar megunja a 'banánt' és ha nem adnak rá lehetőséget, hogy produkálja magát, akkor padtársait szórakoztatja. Ebből volt gondom… :)

Judit:
Micsoda pörgés! Tisztára, mint vmi olasz família. Végre beköltöztek a szülők, most már nyugisabb időszakod lesz legalább. :) Te (Ti) jól vagytok?
Lányod rendben?

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
Priv elolvasva! Köszi! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Nincs mit,remélem érsz vele valamit... :roll: :)
Vendég

morgen,

Missancsi,
igen igen, ugyanaz az irányítószám, de közben gondolkoztam hogy valószínűleg helyben nem rendel csak a városban :-)
tena mindenképp ! a legjobb, meg eldobható hálós bugyi !
hálóing: nekem 3 volt bent, egy nap kettőt használtam max, igaz apa mindennap jött és amit elvitt azt másnap visszahozta tisztán :-)
hasmars: tuti lehet idegesség, no para járvány nem jár felétek !
ja tényleg Vickynek abban igaza van hogy gyerek egy idő után úgyis rombol, hetente dobunk ki valami éppen tönkretett játékot :-)

Estrella,
Rab sziget két hétig :-) meg Németország egy hétig, meg Balaton egy hétig, meg csillagtúrás Ny-Mo 4 napig :-)
szerintem nem csinálsz rosszat a gyogyós cuccal, már miért lenne káros ? én is felnőttem vele, hugim is, Marci is, Liza is és semmi extra :-)
vihar minket is elkapott, naná hogy éppen hazafelé voltunk autóval, kemény volt gyerkőcök evakuálása autóból házba biztonságos helyre, ezerrel ömlő esőben :-)

Eszter,
ikrek jegyek felnőttként is igazak rám :-)))))

Vicky,
"Itt is volt jég, bár mi nem lehetünk olyan nagyon messze egymástól, ha a Margitban voltál." - ezt nem értem :-(
éljen a ropi ! remélem hercegnőd jól van :-)
dm 2 éves korig jár, én kihasználtam a sok sok kedvezményt :-)
kalapos kép csúcs ! napszemüveg: M csak az enyémet hajlandó használni ! elmentünk pár napja venni neki sajátot, felpróbált egy csomót illegett, billegett benne aztán amikor kérdeztem hogy melyik kell visszatért a sajátomhoz, majdnem felrobbantam, úgyhogy amikor együtt vagyunk ő használja az enyémet, szerintem veszek magamnak egy másikat :-)

Woody,
:-)
hugimnál láttam valami 6000 forintos 50 faktoros naptejet, dobtam egy hátast tőle :-) én is 50-essel nyomom, de az enyém ötöd annyiba került :-)

Béku,
jézusom van még elvontabb rész is ? :-)

Sajtikám,
álom jó volt :-) csak tudnám mi :-) de legalább nem zombin keltem úgyhogy ebből kiindulva :-)))))))))

Andi,
Iza hogy bírja a meleget ? Ti hogy vagytok ?

köszönjük további köszöntéseket !

kubuspace

ja és a laptetűmet

ajánlanám esz-szel kezdődő kedves fórumtársaimnak,

Eszter, Estrella hajráááááááááááááááááááááá !!!!!

kubuspace

és akkor a legfontosabb !

Eszter,
nagyon nagyon nagyon nagyon boldogságos születésnapot kívánok Neked !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

tudom tudom én sok mindenben rendszerellenes vagyok, de ezen dobtam egy hátast

http://www.bugyola.hu/ :shock: :?

kubuspace

Kubu: azért írtam Estrellának, hogy nem lehetünk messze, mert a mi kerületünk tartozik a Margithoz, meg a környező települések. Már nem emlékszem hol laknak, pedig szerintem már írta. Megyek megnézem az oldalt, amit feltettél.

Eszternek nagyon boldog születésnapot kívánok!
vicky79
Budapest III. kerület

Megnéztem, nekem ez spec. tetszik. Én nem tudtam volna pólyálni Barbust, pedig mikor nézem az amerikai szülős műsorokat, ott minden gyereket pólyálnak. Szóval mégsem lehet annyira rossz, de nekem furcsa hogy jól érezheti magát egy baba így bebugyolálva.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter

nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!

Kép Kép
estrella22

morgen,

Csajok,
akinek van + matricája és már nincs szüksége rá, lécci gondoljon rám, van egy kedves ismim és neki is gyűjtenék :-)

Vicky,
mondom, én gondolkozom másképp, ha totál mozgásképtelenné akarnám tenni a gyereket akkor ahhoz nem hogy 9-ért vennék egy ilyet hanem egy plédbe betekerném :-)

kubuspace

9000-t biztosan én sem adnék érte, de ha valaki hozzám vágná lehet hogy használnám. Bár annó mindenki próbált rábeszélni a pólyára, de én is azt mondtam, hogy kizárt hogy jó legyen az örökmozgó gyerekemnek ha lekötözöm. De lehet hogy akkor, amikor nagyon nyűgös volt bevetettem volna.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: a pólya -én úgy tudom- csak az újszülöttek esetében jelentős, nekik biztonságérzetet ad,kicsit az anyaméhre emlékeztető,hogy olyan "szorosan" átöleli őket :)

Kubu: az még nem elvont,hogy kereskedelemben ugyanúgy kapható,csak más márkájú krémet veszek le a polcról,mint az átlag.
ezek ugyanúgy ott vannak a Brendon polcain is (onnan vettem az elsőt!),mint más kence.
Vendég

Béka,
bingó, sőt én átlag alatti vagyok, totál take it easy kategóriában nevelem a gyerekeimet :-)

kubuspace

Eszter Drága!

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!!! És, hogy teljesüljön minden vágyatok!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kubu:
Nem mindenkinek ugyanaz válik be,én pl. már nem moshatok se Ariellel,se mással magamra,és öblítőt se használhatok,és iszonyatosan viszketek tőlük.

Múltkor gondoltam nem para,ha nővérem mosásába beledobom pár fehérneműmet,mert igen fogyóban voltak,és mi külön mosunk....Hát mondanom se kell,teljesen kipirosodtam,kiütéses lettem,és nagyon viszketett...

Emiatt maradok a mosódiónál (mosószódánál),ami nekem teljesen megfelel,semmivel se nagyobb munka,de legalább nem kell mindent 2X kimosni,mikor rájövök,hogy képtelen vagyok egész nap olyan ruhában lenni,amitől viszketek.

Hozzátenném,hogy a hasamon levő csípést megvakarni is marha kellemetlen,a méhem nem örül neki... :roll: :shock:
Vendég

Én is ezekkel mosok, mert bevált és olcsóbb. És még a környezetet is kímélem vele. A marhaepe szappan is bevált Barbus foltjaira. Egyedül fehérítőt nem olyat használok.
vicky79
Budapest III. kerület

Drága Eszter, Isten éltessen Születésnapod alkalmából! :D :D

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?