Missancsi és Pancsi:
Titeket is Isten Éltessen – bár megkésve, de nagy szeretettel!
Pancsi:
Örülök, hogy jól vagytok, aztán gyere mesélj, hogy minden rendben a genetikain és szépséges a babátok!
Andrea:
Hurrá, van tejcsi!
És nem is kevés, örülök, hogy ráérzett a drága az ízére. Fürdetést is túléltétek, azóta már biztos gördülékenyebben megy minden, mint elsőre. Azért kívácsi lettem volna Iza arcára, amikor a cickóval szembesült…
)
Urad nagyon jól kitervelte a meglepit!
Macsekod nem semmi, hogy be van tojva!
Anyósék meghívásáért extra pirospont!
Figyu! A kórházban megmutatták, hogy kell helyesen szopiztatni a picit? Egyik ismerősömnek utána lett leányálom a ciciztetés, addig szenvedtek. Állítólag nem mindegy, hogy kapja be a bimbit… Okosanyuk biztos tudnak ebben segíteni.
Zuram dumája a „bmeg”-re, amit Sz-nek mondtál: Andi szalonképessé tette a b+ szót számomra.
Kb. úgy mondta, mintha sose használta volna!
Horoszkópot szívesen, de nem kell szentírásnak venni – Te amúgy sem vagy az a fajta
, inkább egy kis érdekességképp küldtem.
Béku:
Kőpocit sajnálom. Nincs vmi másféle bogyó rá?
Anyudnak szerintem elmondhatnád, hogy a Te gyerekkorodban még talán nem is volt ennyi minden, mint most és amúgy meg a lelki „ajándékok”, az útravaló, amit tőle kaptál, tényleg mindennél többet ér.
Vicky:
Eltévelygés még lehet, hogy elő fog fordulni, a Zuram már ezer éve (és elég jól!) autókázik, mégis van amikor benézi, vagy nincs jól kitáblázva. Agárdig vezettél? Ügyes vagy! Barbus és a jéghideg szóda esete… Remélem ártalmatlan randi volt.
Magyon édi a hercegnő a kalapban és a napszemcsiben!
Missancsi:
Jól tetted, hogy törődtél magaddal is és még picúrnak is vettél ezt-azt! Kellenek az ilyen napok.
Anyós-após nem semmi, részvétem. Párod a TopShopból!!!
DD Kééész vagyok!
Kubu:
Nyaralás csiki-csuki ej-ej! Tök jó, hogy visszaszíttad, kell az a pihi!
Okés, hogy álmodtál velem, az is okés, hogy nem emléxel mit. Na de legalább jó volt?
)
Estrella:
Ne tess parázni, az nem tesz jót! Biztos mindennel kész lesztek, mire megszületik a babuci. Combbólé jönnek a fájásai?
Ez nem semmi!
A humorod az megmaradt szerencsére! Barátnődnek szerintem elég lett volna vmi rágcsa is, biztos nem enni ment hozzád, hanem azért, hogy veled lehessen és beszélgessetek.
Csodaszép kismami vagy! :
Oroszlán:
Jó, hogy bekukkantottál!
Nórika milyen jó kislány, úgy fekszik, ahogy szeretnétek.
Kívánom, hogy legyen sokáig tejcsi nektek is!
Kisborsó:
Hűű már a 17. hét? Gratula! Nem akarsz vonalzót készíteni?
Carla:
Keményedésre szedsz bogyót? Én is úgy hallottam, hogy a babák futnak a szívhallgató elől, de néha a szülőknek kell egy kis megnyugvás nem? Szerencsére a két fickócska jól van, Te meg nyugodj meg. Nagyon édik lehetnek, ahogy mocorognak.
Eszter:
A francba!
Akkor most a lombikért szurkolok nektek!!! Naaaagyon-nagyon!!! SIKERÜLNI FOG!!!
Ikrek gyerek: Korán kel, és este nem lehet ágyba tenni – ez annyira igaz rám!
) No meg ez is: Az iskolában -mivel nagyon jó a felfogóképessége- hamar megunja a 'banánt' és ha nem adnak rá lehetőséget, hogy produkálja magát, akkor padtársait szórakoztatja. Ebből volt gondom…
Judit:
Micsoda pörgés! Tisztára, mint vmi olasz família. Végre beköltöztek a szülők, most már nyugisabb időszakod lesz legalább.
Te (Ti) jól vagytok?
Lányod rendben?