Sziasztok Lányok!
Gyorsan írok, míg Blanka elpihengél magában
Sajnos mostanában elég ritkán tudok jönni, tegnap is dolgoztam a munkahelyemre. Meg mostam, takarítottam, gyerekeztem. Plusz még ortopédiára is menni délután. Úgyhogy már alig vártam, hogy a férjem hazaérjen!
Sétálás nálunk már csak annyi, hogy együtt levisszük a kutyát, aztán alszik a teraszon. Megmondom őszintén nekem nincs kedvem hidegben sétálgatni egyedül, múltkor is már majd lefagyott a kezem. Ha még lenne egy másik kismama akivel "elsétafikálnék" itt a lakóparkban akkor talán.
Tamara, szerintem is fel a fejjel. Krisztinek igaza van, egy ilyen pici babának csak is kizárólag az anyukájára van szüksége. Mi sem járunk sehová, és még egy ideig nem is akarok kifizetni egy fillért sem azért, hogy elmondhassam én elviszem a gyereket ide-oda. Mindenképpen megakarom várni, hogy legalább üljön egyedül, és csússzon-másszon.
Szerintem ha jön majd a jó idő és Anna is nagyobb lesz, mehettek majd a játszóra és ott kisbarátokat is szerezhet. A legolcsóbb szórakozás, mégis gyerekek között van, velük játszik, levegőn van.
A kanalas etetéshez pedig kitartást, valószínűleg korán kezdted ezért utasítja el. Nekem ezt mondta a barátnőm, 4 hósan elkezdte a babája hozzátáplálását, először el is fogadta a pépet, aztán valamiért egy hónapig nem akarta a kanalat még látni sem. Azt mondta, hogy ő a másodiknál már csak akkor fogja így etetni ha kinézi a szájából az ennivalót
Olvastam hogy állítólag ehhez is meg kell érnie a gyereknek.
Turi: nekem szinte minden gyerekruha kölcsön kapott. És vettem is már turis ruhát. Szerintem egyáltalán nem ciki, mert ezek a ruhák szinte újak. Nem lehet a kisbabaruhákat elhordani, ezért vannak ilyen jó állapotban.
Kriszti, örülök hogy már jobban vagy. Ádinak is jobbulást. Szopi hogy megy Annának?
Andi, jó hogy Te is bejelentkeztél. és nagyon ügyes Zsófi baba, hogy már fordul
Látom szépen gyarapodtok. Fentebb írtam a sütökkel kapcsolatban. Én úgy fogom eltenni, fogalmam sincs mennyi ideig lesz kapható.
Anikó! Köszi az infót a hőméréssel kapcsolatban. Azt tudtam, hogy a popsiban mértből le kell vonni fél fokot, de a homlokon mérttel nem voltam tisztában. Hát elég drága darab ez a hőmérő ami nekünk van. Jól ránk sózta a nő a minimanóban a legdrágábbat, de a férjemet mindennel meglehet etetni. Közölte vele, hogy mennyivel humánusabb, hogy nem a fenekébe kell beletenni, hanem egy másodperc alatt már tudjuk is hőmérsékletét a gyereknek, ha a homlokán végig húzzuk ezt a szerkezetet. Nos nem volt kérdés melyiket veszi meg a drágám.
Cipellő: tegnap voltunk az ortopédián és a doktornéni nagyon durván beállította neki a cipőt. Most olyan a lába mint Chaplinnek
) Szakadtunk rajta a röhögéstől. Bár Blankának nem olyan vicces, mert simán lerugja. Gondolom marhára feszítni neki. Doktornéni azt mondja, hogy alakul a molekula
, úgyhogy már csak fél napot kell viselni. 2 hét múlva megint kontroll.
Boti nagyon szép kisfiú! Ennyi csaj között jó dolga van, mert mindig csodáljuk, dicsérjük
Eszter, majd írd meg mi volt Glóriával a dokinál.
Majd még jövök!