Noémi!
Nem volt probléma, hogy ezen a telcsiszámon zavartad?
Első vizsgálat:
- kétkezes vizsgálat (ha kb. egyidősek vagyunk, akkor nálad már nagyon jól fogja érezni, hogy megnagyobbodott a méhed).
- UH lesz-e, azt nem tudom. Van egy gyengébbminőségű UH a rendelőnél is... Engem megvizsgált UH-val, de lehet, hogy csak azért, mert nem érezte rendesen, hogy van-e baba, és meg akarta nézni (nagyon fiatal volt a terhesség).
Még vizsgálat előtt szólj neki, hogy baba van, azért jöttél ill. vegyen le kenetet rákszűréshez, ha olyanod nem volt mostanában.
El fog küldeni különböző vizsgálatokra (vérvétel, vizeletvizsgálat, EKG), de erről majd az asszisztensével tudsz beszélni (időpont). Ha van kérdésed, akkor azokat is írd össze, és kérdezd meg (mondjuk a szülés még elég messze van, de ha arról akarsz tájékozódni, hogy hogyan áll hozzá a dolgokhoz (mert valamiről konkrét elképzelésed van), akkor akár azzal kapcsolatban is).
És nem nyusziskodni!
Remélem nem kell sokat várnod, de azért vigyél valamit, amivel elfoglalhatod magadat (ha minden rendben megy, és nem is csúszik ő időben a vizsgálatokkal, akkor is előfordulhat, hogy azért csúszik a rendelés, mert éppen szüléshez kell rohangálnia, így jártam én a múltkor).
Fiona!
A tapasztalatadat a szülésről a dokival érdeklődéssel várom!
Beszti