Klárikám, hát csináltuk is volna évek óta, csak ez a kis flancos-francos jól megvárakoztatott minket....de most mindenért kárpótol az annyaúristenit...
Biztos fogok én is parázni ám, de elhatároztuk hogy adott helyzetben mindig annak örülünk ami van és abból hozzuk ki a legjobbat....... Na anyós is megjegyezte ma, hogy úristen milyen lazák vagyunk, mert ő bizony állandóan bőgött a gyerekek kiskorában annyira aggódott azon hogy minden megfelelő-e és ő bizony a nagykönyvi leírásokat mindig betartotta....és neki milyen fura, hogy mi nem ilyenek vagyunk... nem kommentáltam....
... most küldtem volna el melegebb éghajlatra???? Inkább fogtam a gyereket és odanyomtam a kezébe, hogy Vele foglalkozzon és ne a faszságaival bombázzon....
Amúgy egy faszkalap férjjel az oldalamon lehet én se lennék ennyire nagylegény, de R. iszonyat sok erőt ad azzal hogy mindenben támogat... én nem is gondotlam volna, hogy ennyrie felnő a feladathoz....
Számos Pancsi: köszönöm szépen.... úúúúúúú hát mi is most voltunk még csak a genetikain.... Gyere majd ám a jó hírekkel és ha fotó lesz mindenképp látni szeretnénk a kis fórumjövevényt!!!!!!
Ancsikám: Na Te szegény, ahogy látom Neked is kijutott.... Én néha már mormogom magamban az anyós-porhanyós összefüggést....
Hú láttad volna azt a képmutatást ahogy ma is itt volt, ahogy lelkendezett az unokájának, odaállt vele a tükör elé, hogy lássa hogy ahogy fogja.... meg a nagy blúz szöveg hogy mama minden kincse, meg ilyenek (hányós szmájli kár hogy nincs....) ... na gondoltam hogy arra meg kb. szartál hogy hordom ki...de igyekeztem nem ünneprontó lenni....
Szóval készülj, mert nem csak az átalakítással fognak villogni, ha meglesz a gyerek még gázabb lesz a képmutatás lehet Nálatok is....
A fürdéssel kapcsolatosan fogsz kapni recepteket a gyerekorvostól. Lesz benne gyógyszertári fürdetőkrém is, mi azt ma fogjuk használni először, mert csúszós és első körben a sima drogériás fürdetővel mertünk csak próbákozni....
Olajat, alkoholt is receptre kaptuk (úgy olcsóbb).. Mi amúgy megkaptuk előre a recepteket és szülés után lehetett kiváltani..... Steril vattát és gézlapot vettünk, és még Bepanthen kenőcsöt is.... A fülét (a fülbevalónál) az alkohollal és fültisztító pálcával kell kezelni.
Én a köldökcsonktól se idegenkedem, megy automatikusan, remélem gyorsan sikerül búcsút intenünk neki
A babát autóba tehető babahordozóban hoztuk haza, annyi hogy abban kissé hajlított testhelyzetben lenne alapból a gyerek, így mi majd vízszintesre kitöltöttük azt a részt egy összetekert kis pokróccal, ahol a gyerek feneke lenne, így nagyjából feküdt benne.
Estrella: De jó, hogy még egyben!!!!
Nyákdugó előtt már nekem is elég erős volt a trutyi... folyton azt hittem bepislantottam....
Amnioszkópia nem fájt!!! Én nem tudom ennek a ZOlinak milyen keze van, de az egész "közös pályafutásunk" alatt minimális fájdalmat "kaptam csak" Tőle....... Úgyhogy a szülés közben is csak 1 bazmegot kapott tőlem, ami azért jelzi, hogy milyen kíméletes is!!!!
..... (de majd megírom a szüléstörténetet aztán láthatod...)..... Szóval ezt az amnioszkópiát is úgy csinálta, hogy mondta hogy mikor sóhajtsak, mikor lazítsak, és ezekkel, hogy így odafigyel, nem csak beb..szarint mindenféle eszközt, szerintem nagyon sokat segített. Tényleg figyelmes pasi....