Új privát üzeneted érkezett!

Klárikám, hát csináltuk is volna évek óta, csak ez a kis flancos-francos jól megvárakoztatott minket....de most mindenért kárpótol az annyaúristenit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos fogok én is parázni ám, de elhatároztuk hogy adott helyzetben mindig annak örülünk ami van és abból hozzuk ki a legjobbat....... Na anyós is megjegyezte ma, hogy úristen milyen lazák vagyunk, mert ő bizony állandóan bőgött a gyerekek kiskorában annyira aggódott azon hogy minden megfelelő-e és ő bizony a nagykönyvi leírásokat mindig betartotta....és neki milyen fura, hogy mi nem ilyenek vagyunk... nem kommentáltam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:... most küldtem volna el melegebb éghajlatra???? Inkább fogtam a gyereket és odanyomtam a kezébe, hogy Vele foglalkozzon és ne a faszságaival bombázzon.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy egy faszkalap férjjel az oldalamon lehet én se lennék ennyire nagylegény, de R. iszonyat sok erőt ad azzal hogy mindenben támogat... én nem is gondotlam volna, hogy ennyrie felnő a feladathoz.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Számos Pancsi: köszönöm szépen.... úúúúúúú hát mi is most voltunk még csak a genetikain.... Gyere majd ám a jó hírekkel és ha fotó lesz mindenképp látni szeretnénk a kis fórumjövevényt!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsikám: Na Te szegény, ahogy látom Neked is kijutott.... Én néha már mormogom magamban az anyós-porhanyós összefüggést.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hú láttad volna azt a képmutatást ahogy ma is itt volt, ahogy lelkendezett az unokájának, odaállt vele a tükör elé, hogy lássa hogy ahogy fogja.... meg a nagy blúz szöveg hogy mama minden kincse, meg ilyenek (hányós szmájli kár hogy nincs....) ... na gondoltam hogy arra meg kb. szartál hogy hordom ki...de igyekeztem nem ünneprontó lenni.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Szóval készülj, mert nem csak az átalakítással fognak villogni, ha meglesz a gyerek még gázabb lesz a képmutatás lehet Nálatok is.... :roll: :roll:
A fürdéssel kapcsolatosan fogsz kapni recepteket a gyerekorvostól. Lesz benne gyógyszertári fürdetőkrém is, mi azt ma fogjuk használni először, mert csúszós és első körben a sima drogériás fürdetővel mertünk csak próbákozni.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Olajat, alkoholt is receptre kaptuk (úgy olcsóbb).. Mi amúgy megkaptuk előre a recepteket és szülés után lehetett kiváltani..... Steril vattát és gézlapot vettünk, és még Bepanthen kenőcsöt is.... A fülét (a fülbevalónál) az alkohollal és fültisztító pálcával kell kezelni.
Én a köldökcsonktól se idegenkedem, megy automatikusan, remélem gyorsan sikerül búcsút intenünk neki :wink: :wink: :wink: :wink:
A babát autóba tehető babahordozóban hoztuk haza, annyi hogy abban kissé hajlított testhelyzetben lenne alapból a gyerek, így mi majd vízszintesre kitöltöttük azt a részt egy összetekert kis pokróccal, ahol a gyerek feneke lenne, így nagyjából feküdt benne.

Estrella: De jó, hogy még egyben!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Nyákdugó előtt már nekem is elég erős volt a trutyi... folyton azt hittem bepislantottam.... :roll: :roll:
Amnioszkópia nem fájt!!! Én nem tudom ennek a ZOlinak milyen keze van, de az egész "közös pályafutásunk" alatt minimális fájdalmat "kaptam csak" Tőle....... Úgyhogy a szülés közben is csak 1 bazmegot kapott tőlem, ami azért jelzi, hogy milyen kíméletes is!!!! :lol: :lol: :lol: ..... (de majd megírom a szüléstörténetet aztán láthatod...)..... Szóval ezt az amnioszkópiát is úgy csinálta, hogy mondta hogy mikor sóhajtsak, mikor lazítsak, és ezekkel, hogy így odafigyel, nem csak beb..szarint mindenféle eszközt, szerintem nagyon sokat segített. Tényleg figyelmes pasi.... :wink: :oops: :wink: :oops: :wink: :oops: :wink: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Na úgy látom sokaknak kijutott az anyósból...
Én nem panaszkodhatok, nem szól bele semmibe.

Pancsi drukkolok a genetikai vizsgálathoz, biztos nagy élmény lesz!

Carla köszi, a végén még járni sem fogok tudni :) Férj mondta, hogy lehet, hogy nyomja szét a medencémet is...
Vettetek szívhangfigyelőt?
Sajnálom a keményedést, remélem segített a magnézium!

Teszek fel a pocakomról képeket, talán most utoljára :)
Szerintem FB-ra felteszem a fejes verziót is :) Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Andi!Köszi a "tanácsokat"!.......hányós smile!Ez teccc!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Buksit mivel "fürdeted"?

Kép
Kép
missancsi

Andi
azért jó, hogy ilyen lazán tudjátok kezelni, meg még írni is van időd, jól csináljátok!
Na az a lényeg, hogy túlélted a mai napot is és úrinő maradtál :)
/Sógornőm mondta, hogy élvezzem ki még ezt az időt, míg velem foglalkoznak, mert ha megszületik, engem már le sem fognak szarni :)/
Na meg Zolit is csak egyszer küldted el, akkor jó :)
Az én dokimnak is finom keze van szerencsére, remélem kíméletes lesz.

Kép Kép
estrella22

Estrella: most még elég sokat alszik, így "van időm" :)))))))))))

Ancsi: Mi a fejét a fürdővízzel öblítjük le, legalábbis a felkészítőn így mondták... remélem jól csináljuk..... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Estrella!Milyen szépséges a pocid!!! :wink:
Nagyon sokáig nekem is fájt a jobb lábam,forgóm-csípőm is!Volt,hogy arra a lábamra nem is tudtam első nekifutásból ráállni!Már engem is nagyon aggasztott a dolog,de aztán mondta a védőnő,hogy ez előfordulhat,vagy a baba nyom vmit,vagy "csúszok-tágulok",vagy miafene,szóval ne aggódjak!...meg Te sem!!!
Barinő volt?

Kép
Kép
missancsi

Igen Estrella, az előbb lemaradt..... nagyon-nagyon csini kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi!O.k!Nem tudtam,hogy arra esetleg kell-e vmi speckó?!Vagy jó simán a víz!....itt nálunk semmi felkészítő nincs! :?
Majd biztos jövök még hülye kérdésekkel...ha nem baj?!
Meg hát anyu is segít majd!

Kép
Kép
missancsi

Andi, ja, akkor ez még a "beetetős" időszak? :)
Köszi :)

Ancsi
Köszönöm neked is :)
Akkor jó, ha ez normális, nehéz így a végén eldönteni, mi baj és mi nem...
A felkészítőn azt mondták, hogy a fürdetőt a vízbe tegyük, így nem sima vízzel mosod meg a kis fejét.
Nem úgy kell, mint magunknál, hogy beszappanozzuk, és mehet...

Kép Kép
estrella22

Kisborsó: egy évvel ezelőttit kéne elolvasni a rossz hírekhez...

Szóval Kubunak a Lizácskája augusztusban született,és nekem épp akkor kellett mennem Sz-hez a lombik után.
Először mindenki gratulálhatott,hogy sikerült,de mivel alacsony volt a HCG szintem,visszarendelt 6 napra rá kontroll-HCG vv-re.

Akkor sajnos megtudtam (amit én már éreztem),hogy nem fejlődik kellőképp a baba (rossz helyen tapadt meg),így aznap abba kellett hagyni a támogatását,hogy magától távozzon.

De ennek lassan egy éve,és épp az évfordulójára vagyok kiírva a majd' 31 hetes kis Majácskával,úgyhogy a sors kárpótolt az elvesztett kis babóért! :)

Akkor anyum is elkísért meg a párom,és meg akartuk látogatni Kubut,de a rossz hírek miatt inkább nem tettük...
Vendég

Estrella: tűkön ültem ma,hogy milyen hírekre jövök haza :D :D :D

Nagyon csini a pocak!!! :)
Vendég

Kubu, Pancsi, Missancsi, SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Béku, tényleg legyen mindig nálad víz. Jó az iszol 1-2 kortyot és kész. De mivel meleg van sokat kell folyamatosan inni. Majának szüksége van rá. :wink:

Eszter, kívánom hogy az álmaid teljesüljenek! És fognak is hamarosan!

Vikus, ne gondolj semmi hülyeségre! A kis drágád karácsonykor meg fog születni jó kis ajándék lesz a fa alatt.

Andi, jó lett a János előtt a kép. :lol:
Na és Rajó előtt le a kalappal nagyon ügyes meglepit csinált.
Nálunk is ez volt az első fürdésnél, férjem nem merte. Szegény gyerek úgy sírt, persze még egy ideig sírt, de utána elkezdte élvezni és az egész fürdő tiszta víz volt.
Szopival nagyon ügyi voltál 50 az szép. Nálunk Lili eszik most reggel 140-et és ő 10 hónapos lesz.

Estrella, nagyon csini pocak! :lol:

Ancsi, ha a gyógyszertári fürdetőt használod, akkor ahogyan Estrella írta úgy kell. :wink:
Mi nem azt használunk, nem szeretem… (Lilinek száraz volt a bőre, de ezt már mástól is hallottam.)

Nem tudom már mit akartam írni :? , most rohanok esti hami időszak van.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: ma nagyon büszke lettél volna rám,jó sokat ittam!! :D
Már reggel is teli flakonnal indultam,de még több helyen is iszogattam :)
Vendég

Az is vagyok! :wink: Így kell ezt csinálni! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

kukk,

utolsó vizsga, utolsó hét el sem hiszem, igaz kemény menet lesz, de Kubuci.... megoldja :-)

tegnap kiakadtam Ann látott is belőle egy über kulturált visszafogott szösszenetet, de már jól vagyunk :-)))))))

ma 9.20-ra megyek gerinc MR-re, jó hogy 3 hónapja amikor fájt a nyakam akkor elmentem geriklinikára ott volt röntgen de kellett az MR is, amire most kaptam időpontot :-))))))

Mindenkinek milliónyi cupp a köszöntésért, imádlak Benneteket !!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Borsó,
örülök Nektek, hajrá hajrá !!!!

Számos Pancsi,
jó hogy jelentkeztél ! további híreket várunk :-)

Estrella,
milyen gyönyörű pocid van.

Andi,
ügyesek vagytok, mindent csak lazán !!!!!

Ancsi,
hogy én is kommentáljak:

természetes ha bármi kérdésed van gyere és kérdezz !

fürdető: nálunk kezdetben a gyógyszertári nyert, vízben felold, fürdővízbe betesz, test, haj minden ment azzal.... boltit nem biztos hogy bemerném vállalni.....
ja és 18-as karika, gyenge gyomrúak itt átugrani pls: gyerkőceink bébinek soha nem voltak napi fürdők, de nincs is semmi szárazság, gonosz ekcéma stb. stb.
neugranormon nekünk soha nem volt (sajnáltam rá a pénzt), gyógyszertári popsikenőccsel nyomjuk mai napig, ha gebasz van akkor sudocream, abból volt egy 250 gr-os kiszerelésünk (khmmmm Marci születésétől megvolt, múlt héten fogyott el.......), jaaaaaaaaa és a csúcs naturlandnak valamelyik boraxatumos kenőcse, húúúúúúúúúúúúúúúúú az úgy helyrevágta mindkét gyerek fenekét amikor secperc alatt volt véresre kicsípés !!!!!!
ja koszmó: nincs gyerek akinek ne lenne koszmója, lehet gyerek fejét "dunsztolni" beolajoz, sapi, fürdés előtt levakar stb. stb. deeeeeeeeee ! a legjobb szintén közel 3 éves történet (még mindig van belőle) http://bolthely.hu/arcanum/id/01977_Bab ... mpon_200ml

hazahozatal: mózes vagy hordozó: lényeg hogy mindkettő beköthető legyen !!!! egyébként ahogy Andi is írta, fenék alá kitámasztás és tökéletes a hordozó, annyit meg úgysem mentek :-) hogy gond legyen, meg nem is lesz, meg mi gond is lenne :-)

mi ezekkel készültünk:

fürdetőkrém (gyógyszertári)
popsikrém (gyógyszertári)
babaolaj (gyógyszertári)
babahintőpor (gyógyszertári) köldökápoláshoz
steril vatta köldökápoláshoz jó a fülpiszka is !!!!
70%-os alkohol (doki) köldökápoláshoz
Konakion (K-vitamin, doki írja fel, csak anyatejes babának kell) kéthetesen az első, utána havonta 1x
Vigantol olaj (D-vitamin, doki írja fel) 2 hetes kortól, napi 1 csepp
lázcsillapító kúp (doki)
kamillatea

homeós cuccok:
chamomilla (fogzás)
thuja 30 ch (oltáskivezető)

dentinox fogínygél fogzásra
infacol (hasfájásra)

kubuspace

Kubu: ügyes csaj vagy,megoldod az utsó hetet is!!!! ;) :D :D :D

Drukkok mennek ezerrel!!!! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

(MR-hez is!)
Vendég

Béku,

köszi, nem vagyok maximalista de most úgy szeretném ha ötös lenne, mert akkor 4,77-el zárnám a félévet :-))))))))
na indulok is mindjárt MR-re ha megjön autóm mosásból :-)

kubuspace

Tegnap voltunk Agárdon és én vezettem. Részletek a blogon, lényeg hogy voltak parás helyzetek, de megoldottam őket. A gyerekem nem rajongott a vízért, elég hideg volt és csak megpocsoltam, de üvöltött mint a sakál. Viszont megfázni nem ettől fog, egyszer benyomott 2 dl jég hideg szódát. Úgy elkapta a műanyag poharat, hogy nem tudtam mást tenni, csak próbáltam azt megakadályozni, hogy mind a 3 dl-t magára öntse. Enni, aludni persze nuku. Még este visszaolvastam, de reagálni már nem ment.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: nyugodtan lehetsz maximalista is!!! :)
Szerintem simán megcsinálod! :D

Vicky: nem kell Barbust félteni :D
a pancsihoz meg lehet,hogy a víz túl hideg volt még.

Én legalábbis finnyás vagyok erre :)
Vendég

Béku: Biztos, hogy a hideg víz nem tetszett neki, de sajnos a strandon sem sokkal melegebb. Tavaly az sem tetszett neki, reméltem hogy idén majd már jobban fogja bírni. Még reménykedem.

Koszmó: Érdekes, de nekünk nem volt koszmó és szájpenész sem. Szerencsések vagyunk. Koszmó most jött elő, ezt a sampont én is ki akarom próbálni.

Nekünk gyógyszertári krém van a fenekére, ha piros a fogzáatól vagy has.enéstől, akkor bekenem a boraxossal. Ez tényleg tuti. Fürdetőnek már j&j-t használunk. Ez is csak bele a vízbe. Haját is ezzel mosom.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm a tippeket,tanácsokat! :D :wink:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: látom,Nálad is beindult a nagy készülődés :D :D :D

Nálunk majd csak Pünkösdkor lesz átalakítás,addig az apróbb dolgokat szerzem be :) Külön sampont felesleges venni a babának,a fürdető jó a kis fejére is :D

én mondjuk nem nagyon szeretném a gyógyszertárit (sem),vettem már olyat,amit használnék,persze ha indokolt lenne,akkor bármit,amit mondanak :) :)
Vendég

Andikám!
Jajj de nagyon szép meglepetéssel várt haza Benneteket R! :D
Mennyire rendes, drága ember :D
Nagyon szép dekort talált :)
Gondolom, hogy nem maradt könny nélkül a kis akciója!!! :)

Képek gyönyörűek...az a haza menős is olyan szép...igazán gyönyörű kis család vagytok! És a pancsolós is nagyon szuper :)

örülök, hogy indulgat a tejci :) csak így tovább :)

igyekszem majd jönni bővebben is, ha a reggeli roham lemegy itt az irodában :evil:

Ja, és nem kaptunk a névnapomra babát :( :( :(
Megjött tegnap :cry: :cry: :cry:
A jó a rosszban, hogy 4 nappal előbb megjött, mint ahogy vártam, így lehet hogy éppen 2 nyári fesztivál közé befér a lombik, és akkor Lac tud menni normálisan dolgozni, nem kell ingáznia! :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Még élünk, csak éppen napok óta nem kerültem gépközelbe 8)
Anyumék költöztetése kisebb rémálom, nagyon nem részletezném, a lényeg, hogy szerdán délután átvettük a kulcsokat, azóta minden nap reggel 7-8-tól este 8-9-ig ott carakodtunk a lakásban (csavarok, tiplik helyét glettelni, festést javítani, karnist felszerelni, villanytszerelni, konyhabútor, stb, aztán szombaton jött a teherautó a bútorokkal...) :?
Persze apám a világon semmit nem tud megcsinálni, meg a 80 éves nagyanyám is állandóan láb alatt, anyám meg azt hiszi, ő mindent jobban tud...párommal totál kiakadva, de melóztunk végig...nekem a lábaim carrá mentek, rettenetesen fájt minden este, csak a jégzselé segített valamennyit :roll:
DE beköltöztek, elvileg már csak a kisebb cuccok kipakolása van, azt meg megcsinálja anyum. Így ma csak főznöm kell nekik, meg nagyanyót orvoshoz vinni délután.

Igyekszem visszaolvasni és reagálni majd, bár totál el vagyok maradva :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Eszterkém,nézd akkor a dolog jó oldalát! :)
most úgyis olyan szép alaposan kivizsgáltak Titeket,hogy nagyon profi lesz a lombik!!!! :D
Ezzel most tutira mentek nyáron :) Én egyébként sokkal szívesebben jártam (tavasszal-)nyáron lombikozni,akkor a napsütéstől jobb a kedve az embernek, sokkal bizakodóbb ;)

Nekem eléggé megterhelő volt lelkileg télen bejárogatni,persze szívesen mentem,de nekem télen olyan elcs*szett hangulatom bír lenni,mert hideg is van,meg hó,és csúszik,és hajnalonta -mikor már a BMC előtt állok sorba- még sötét is.

Most meg csicsergő madarak mellett haladsz el odáig is,már reggel Rád süt a napocska,és ez olyan szép!!! :) Jó illatok vannak,az emberek jókedvűek :) Na jó,picit néha túl meleg is van,de csak derűsebb az ember ilyen szép időben :D :D :D :D
Vendég

Judit!
Azért pihenj is! És nagyon vigyázz magatokra!
Ne hajtsd túl magad, mert Neked is egyre nehezebb lesz ahogy nő a pocak :roll:

Béku!
Nem vagyunk elkenődve miatta - tudod, az nem a mi műfajunk - csak reménykedtünk, de Mary jött...
Nekem évszak független minden :) csak mehessünk :D
Bevallom, ahogy megjött, az volt az első érzésem, hogy akkor maradunk a lombiknál... és beköltözött egy pillanatra egy fura érzés, hogy mi van ha nem sikerül? Most olyan biztosnak érzem, hogy menni fog minden és rendben lesznek a dolgok ezúttal, de mi van ha rosszul gondolom?
Lacnak az volt az első, hogy akkor ezek szerint nem kerülhetjük el a sok szurit, izgalamt, drukkot, hogy vajon sikerül-e, rendben lesz-e a megtapadás, növekedés,... minden.
Szóval egy picit bekakkantottam/tunk... de már ki is vertem a fejemből, és csak arra koncentrálok, hogy sikerülni fog!!!!! :D
Gondoltam leírom majd a blogban részletesen, de egyelőre nem tudom pontosan megfogalmazni azt a kételyt ami bevillant!
Na, majd ha sikerül megtalálni a jó szavakat... :)

eszter82
Budapest

Jóreggelt!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: Sajnálom a névnapost....de szuper, hogy "ezzel egy újabb" lehetőség került előtérbe!!!! Ezügyben fel is ajánlanám a laptető egyik felét Neked, a másik pedig Estrelláé, hisz többek közt Értük izgulunk most, de nagyon!!! :)

Juditkám: tudom, hogy muszáj most ott lenned a toppon költöztetés ügyben, de vigyázz Magatokra kérlek szépen, amennyire csak lehet !!!!

Na... épp csak elkezdem...de már megyek is, mert beindult Iza-sziréna.... majd jövök... csók!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Béku
Remélem még egy ideig nem lesznek hírek, hivatalosan holnapig dolgozom :)
Én nem is értem, mi van, jó sok fizut kaptam a hónapban, pedig 17 napot voltam kórházban…
Kíváncsi leszek az átalakításra!
Mi is hosszú hétvégén (húsvét) estünk neki…

kubu
Drukkok mennek a vizsgához és az MR-hez, vizsga tuti 5-ös lesz!
Miért akadtál ki?

vicky
Ügyes vagy, jó sokat vezetsz, menni fog ez!
Remélem Barbus nem fázott meg….

Én felhívtam a dokim, azt mondta, már ne szedjek magnéziumot.
De ha nem szedek semmit, meg mászkálok is, akkor kb semmi nem tartja bent a gyereket, nem??? :(
A kórház meg elmehet a francba, sürgősen be kellett volna jelentkeznem 38. heti UH-ra. Eddig ugye nem mondták, mert a dokik semmi esélyt nem adtak nekünk, hogy eddig húzzuk, így pénteken szóltak rám.
Bejelentkezés 8 és 10 között.
8 óta hívom, tárcsáztam a melléket, senki nem veszi fel…
Úgy fél10 felé feltűnt, hogy másik mellék van megadva a 12. hetinél, és az akkor anno sikerült. Na hívnám az új melléket, de azóta már az automatáig sem jutok el!
Most meg már elmúlt 10 óra és cseszhetem.. :(
Persze lehet addigra már rég meglesz a baba, de akkor is!

Kép Kép
estrella22

eszter
Sajnálom Maryt :(
De legalább korábban kezdhettek!!!

judit
Nem kéne neked már ilyeneket csinálni!!!!
Mindjárt szülsz, aztán még költöztetsz, na szép!
De legalább túl vagytok rajta.

andi
Köszi a felajánlást :)
Próbálok most nagyon pozitív lenni, este még vicces szülős sztorikat olvasgattam.
Volt, hogy apuka annyira be volt sózva, hogy bevágta a liftajtót az asszonyka előtt és egyedül rontott be a szülőszobára a csomagokkal és kiabált, hogy szülünk, mire megkérdezték, hogy jó, de hol a felesége?! :)

Én is kezdek picit nyűgös lenni, ne vegyétek nyavajgásnak, csak szeretném tudni, normális-e… Néha alig tudok lábra állni, a combtövemnél fáj nagyon, és szurkál a hólyagomnál és a hüvelyemnél valami…
Na meg óriásiakat rúg a pici fiam, az tudom, hogy normális, de hihetetlen ereje van, tud fájni :) Kis vasgyúró :)

Kép Kép
estrella22

Eszter: ne legyenek kétségeid,a célegyenesben már nem szabad!!! :)
Én annyira biztos voltam a dolgomban másodjára,pedig ott volt az első eset,ami mutatta,hogy másként is alakulhat,de tudtam,hogy az az eset AZ volt,ez meg EZ :)

100%-ra mentem,meg a szobatársak idegeire,mikor hirdettem az "igét",hogy TUDOM,hogy sikerülni fog!! :)

Kapóra jött azért egyiküknek a pozitív kisugárzásom,mert neki első beavatkozása volt,és épp akkor játszották el velünk a 2 napos visszaültetést (előtte nekem 5 napos volt),ráadásul csak 3-3 petesejtünk volt össz....

Egyszerre fektettek be (azaz Sz egymás után csinálta kettőnknek),így egymást néztük az én beavatkozásomkor is a lánnyal,és mindkettőnknek sikerült!!!! :)
Talán akik ott voltak az eredményhirdetésemen,talán emlékeznek a leányzóra,aki visongva jött ki az örömtől... :D
Vendég

Eszter! Nagyon boldog szülinapot!!!!!

olvasgatok... ha hagynak, aztán jövök egyszercsak :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és a többieknek: Kubu, Ancsi, Pancsi - utólag szintén nagyon boldogságosat!!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Béku!
Igen, én is azt próbálom erősíteni, hogy sikerülni fog, és ez nem az elmúlt 3 eset!
Csak az eddigi tapasztalatok alapján mondhatnánk, hogy a vv eredményhirdetésig nem lesz baj, hiszen az az akadály mindig ment...de utána???
De már nem merem kimondani hangosan, hogy a megtapadásig sínen vagyunk, mert mi van ha ebből lesz majd a nagy pofára esés?
Csak tudod, az ember minél többször esik pofára, annál inkább fél...
Mondjuk félni nem félek, és hiszek, bízom a sikerben.
Jó lenne már benne lenni...azt hiszem ez csak a türelmetlenségem generálta feszültség most nálam...
Nagyon várom már hogy kezdhessük, és mivel az agyam folyton ezen pörög, van ideje hülye irányokba is elmenni :?
Igyekszem egyre többet meditálni és visszahozni a tudatos, nyugodt, para mentes énemet...csak a jót erősítem :)
Béku!
belütetlek a műtőbe pozitív energy sugárzónak a punkciómra és az et-re, jó??? :D Belém szugerálod a Pirinyókat :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2011.06.06 09:45-kor.

eszter82
Budapest

Navi!
Kösziii :)
Kétségkívül Te vagy az első idén a szülinapi köszöntéssel - mert csak holnap öregszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos vagy :D

eszter82
Budapest

Andi, én úgy, de úgy örülök a boldogságodnak! Természetesen ez alól a többiek sem kivételek, csak most olyan jó olvasni téged... kicsit nosztalgiázom közben :D Anyóssal nem törődni, Rajóval annál inkább :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jajj, de balf@sz vagyok :D
Sejtettem, h. újra meg kellett volna néznem... :oops: :lol: Azért szívesen, így tényleg én vagyok az első!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Én pl. azt mondtam a punkciónál, hogy ha minimum 3 petesejtet sikerül nyerni, akkor abból 1 manócska LESZ!!!! és lett! Szóval Béku, nyomasd csak Eszternek az igét ezerrel! :wink:
Eszter, te pedig ne engedd a gondolataidat szerteszét, jó?! Tudom milyen egy "ikrek-agy" ...kombinálni, kombinálni,... de most ne tedd!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky,
ügyi vagy !

Béku,
kivi vagyok hogy a gyógyszertárit miért nem szeretnéd ?

Eszter,
legyen akkor két fesztivál között, és egy-kettő gyönyörőséges kismanó érkezzen meg hozzátok tavasszal !

Judit,
lényeg hogy beköltöztek, ügyesen menedzseltetek mindent.
pihenés ?

Estrella,
köszi köszi.
kiakadás: asszem tegnap kiborultam, jobb napot nem is választhattam volna, valószínűleg a sok fájdalom tegnap jött ki belőlem, bánt hogy mi még szülinapozni se tudunk egyet mármint anyámékkal meg fájt hogy a családom is csak este 9-kor eszmélt rá hogy nekem szülinapom volt.
énapa tüneményes volt, csak szegénynek többször lekiabáltam a fejét :-(((
uhu időpont :-(
hajrá nyavalygás, mi szeretjük, és hidd el teljesen természetes dolog, pihipihipihipihipihi !!!! :-))))))))))))))))))))

kubuspace

Estrella, nagyon csini vagy!!!!

Vikus, köszi a névdicsit! (remélem jól emléjkszem, h. te írtad, de már semmiben sem vagyok biztos vagy mégsem?! :D)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Nálad a pont!
Itt üt vissza, hogy ikrek vagyok... :D
Igyekszem nem kombinálni, de azt nagyon nehéz... :roll: :roll: :roll:

Sebaj...inkább koncentrálok Béku igéire :D

eszter82
Budapest

Kubu: semmi extra kifogásom nincs :)
Már a terhesség alatt igyekeztem minden káros anyagot távol tartani magamtól,és nagyon jó érzés volt,és szeretném Majánál is folytatni.

Nem esem túlzásokba,tehát nem fogok minden nap biopiacra járni,vagy ilyesmi,de kicsit tudatosabban szeretném csinálni.
Mindenkinek meg lehet erről a véleménye,csak a kedvemet ne vegyétek el légyszi! :D :D :D :D

Párommal együtt határoztunk így (nem igazán tetszett a gyógyszertári kencék -popsikrém- összetevői sem),ezért kerestünk más alternatívát :)
A kórházban senkivel nem fogok ezen összeveszni,csinálom amit mondanak,de amint hazaérünk,bevetem az ismerősöknél már bevált, természetesebb dolgokat :)

Sok hülyeségem nincs az életben,de ezt komolyan veszem ;)
Vendég

Béku!
Csináld úgy, ahogy Te/Ti jónak gondoljátok!!! :)
A Ti életetek, Ti Babátok Maja, és nyilván a legjobbat szeretnétek neki! :)
Egyébként biztosan jó sok mesterséges dologtól kímélitek majd meg így! :)

eszter82
Budapest

Eszter: akkor azt kívánom,hogy csak rajtam múljon a sikeretek,és én Beléd szuggerálom a babácská(ka)t!!!! :D :D :D :D :D

Ha személyesen még eljutok oda bálna-üzemmódban,akkor úgy,ha nem,akkor csak telepatikus úton ;) :D :D :D

Nem hagyom ám,hogy feladd! :)
Annyian bízunk Benned/Bennetek,hogy muszáj bebizonyítanod,hogy jól gondoljuk ;) :D

Navi: rajta leszek az ügyön!!! ;) :D

Engem meg Te pátyolgattál,mikor megtudtam a 2 napos visszaültetést,és keveselltem :)
Vendég

Kubu!Szülinapot sajnálom,megértelek teljesen!Apának 3-án volt a 30.szülinapja,nekem meg tegnap(nem a 30.!)...szerinted szülinapoztunk??!....de megfogadtam,ha ennek a hülye háznak egyszer a végére érünk(bár tegnap már azt mondtam,hogy robbanna inkább fel) és én is megszülök,csinálok apának valami meglepi banzájt!Szegény úgy sajnálom!Egyszer 30 az ember és hetek óta a meló melett itthon "kínlódik" 23-ig 24-ig!Beszélni is csak annyit beszélünk,hogy egyél+hogy engedjek vizet fürdeni?! :cry:

Judit!Te aztán jól nyomod!!!Téged inkább kímélni kéne!!!Basszus mindjárt szülsz!

Eszter!Mary-t sajnálom!Kombinálást megértem...én is ikrek!

Hát igen,kezdem én is betárazni a dolgokat!Szinte minden megvan!Kivéve a fürcsiztető dolgok!Kádállványt hétvégén beszereztük,már csak kiskád kell rá,amit kaptunk hozzá,megmondom őszíntén nem tecc!
Van egy ismink,hát már agyrémet kapok tőle!Elkezdett hülyeségeket venni nekünk...totál 1 pálcás,gagyi bucsus dolgokat!Egyik nap valami idétlen konyhai órát,hogy így legalább tudom majd mikor jár le a kifőzési idő!Mondtam páromnak,hogy haza ne merje hozni!Most meg vmi giccsparádés magasság mérőt vett!ÁÁÁÁ!Inkább venne egy csomag pelust!...amúgy teli dellával az ismi!Mégis ilyen szarokat vesz!

Kép
Kép
missancsi

Na csajok.... én akkor meg full csöndben maradok, mert pont Béku-ellentettje vagyok.... simán képes leszek nyomatni bármi drogériás piperét a gyereknek is, ahogy magunkra is... (már persze ha nem lesz érzékeny rá a bőre....) ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Navikám: hát igen, az a legenyhébb kifejezés, hogy madarat lehetne fogatni velünk.... :wink: Köszönöm szépen a szép szavakat.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: Na ezt az ikrek dolgot eccer majd jól átbeszéljük, hogy mire is számítsak a kis szépségünkkel kapcsolatban.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bár Sajti annyira tünemény volt, képzeljétek elküldte az ikrek jellemzőjét a gémélemre és már azt is megnézte hogy az aszcendens: szűz... :wink: Sajtikám még meg se köszöntem, de köszke-köszke!!! :)))))))))

Kubukám: nem csodállom hogy kijön Belőled időnként a fájalom... tényleg nekem "csak" anyós az aki bumburnyák, de így is nehezen viselem.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Képzeld Rajó bement az Örsre ügyetintézni és hozott pelenkázós feltétet..... babydream 10+1 gratis volt egy csomagban, úgyhogy egy db-ig elleszünk vele.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

kukk, igaz most tanulok, apa úgy tudja :-)))) de mivel Lizi és Ő is alszik :-)

Béku,
mesélj már ötleteket, engem érdekel.

Ancsi,
:-( kívánom hogy terveid megvalósuljanak, és tudjatok pótolni és a fel nem robbanó ház is mielőbb készüljön el.
apropó van egy kedves barátunk, gyerekorvos és ugyanaz az irányítószáma mint Nektek :-)
kedves ismi, hát igen, inkább pelus, azzal aztán soha nem lehet mellélőni :-)

Andikám,
:-)
én se merek megszólalni, főleg hogy Lizacica hasábburit tömött magába hétvégén, há micsinájjak, büdös kölke nem eszik semmit tápin kívül így hagytam, ha ez begyere akkor hajrá :-)
örülök pelenkaalátétnek.

na tanulás !!!!!!!!

jaaaa tegnap annyira lemerültem hogy hirtelen felindulásból még a nyaralásunkat is lemondtam :-) azóta azt már visszacsináltam :-) persze kellemes volt menstruálóhisztipicsa mivoltomra hivatkozni :-)

kubuspace

Eszter: persze,Majácska a legfontosabb,és mindezt érte teszem :)
Sok máson tudtunk spórolni,így megéri nekem ebbe többet belefektetni,ha az a lelkemet is megnyugtatja,hogy lehetőségeinkhez képest a legtöbbet és legjobbat nyújtottuk neki :)

Jaj lányok,erről jut eszembe,a szívem szakadt meg szombaton,mikor anyummal beszélgettem... Mesélem neki mindig nagy lelkesen,hogy épp miket szereztem be,és aztán nagy nehezen kibökte,hogy picit lelkiismeret furdalása van amiatt,hogy nekünk sose voltak ilyen szép dolgaink,mint pocakfüggő,meg baldachin (hozzáteszem,ezen már túladtam!!!!),meg rácsvédő......

Istenem,hogy hitessem el vele,hogy én meg azon vagyok,hogy Majának legalább a töredékét tudjam nyújtani mindannak,amit ÉN kaptam gyerekkoromban?! :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nálam boldogabb gyerek biztos nem volt.... (pedig anyum pedagógusként 1 keresetből tartott el 2 tesómmal együtt minket)
Nem gondoltam,hogy a hülye nagy lelkesedésem miatt rosszul fogja magát érezni,hisz tudja,hogy anyagilag nem vagyunk mi sem eleresztve,ezért majdnem minden használt,ami Majának van,de minden csodaszép,és biztos nagyon boldog lesz,és én is,hogy ha használtan is,de tudom neki mindezt nyújtani!

Az első perctől az lebeg a szemem előtt,hogy a szüleim mit hogyan csináltak körülöttünk,hogy minél jobban tudjam imitálni...

Így amint lehet,mi is utazgatunk majd Majával,ahogy velünk a szüleim, mindenbe bevonjuk majd,sokat járunk a természetbe,stb. :)

Bocsi,ha ez most panaszkodásként jön le,de édesanyám a legfontosabb az életemben,meg az új kis leendő családom,és nem szeretném egy pillanatig sem azt éreztetni vele,hogy bármit is nélkülöztünk volna annak idején,hisz nem tűnt fel soha....
Vendég

Andi,

ezt majd idővel intézzétek

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... onusz.html

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?