Nikilány
én bkv-t kocsival nem vállalom, mert többnyire régi buszok járnak, egyedül nem bírnám én sem feltenni, plusz Máté....és olyan is van, hogy fel sem férnénk, mert 2-3 babakocsi van hátul.
Arra meg amúgy sem várhatok, hogy álljon a busz, én elkezdek keresgélni valakit lentről, valahogy felszólok, hogy jöjjön le segíteni, észbekap, a busz közben vár vár...felkászálódunk, Mátét leültetem, de közben vigyázok nehogy a babakocsi billenjen...na ez így nem megy.
Hordozóval megyek, elöl Ábel, oldalt Máté kézenfogva, hátul hátozsák, másik oldalt táska, hogy ami kellhet, amiatt ne kelljen levenni a hátizsákot.....
Nekem szerencsére egyik gyerekemet sem kínozta mega foga, Ábelnek 4 van kint, remélem a többi sem lesz rosszabb.
Iszonyú garázda, hiába barikádozom el az erkélyajtót, eltol mindent, a tévét, lelöki, eltolja ami előtte van és megy dolgára. Máté ebben partner, sokszor égnek áll minden hajam szála...
,
nem a legkönnyebb korszak az biztos.
De imádnivalóak!
Ábel jár, sokszor már fut, futni próbál, mert kergetőzős a kedvenc játéka....ha szaladunk utána, hogy megfoglak, ő meg menekül...olyan 8600 gr körüli, az etetőszékben nem tudom bent tartani semmi trükkel 5 falatnál tovább. Ez eléggé feladja aleckét, mert utána menni meg nem akakrok, ne szokjon rá erre, de így meg nem eszik töredékét sem annak amit egyébként gond nélkül megeszik.
És amint kaját lát, rárabol, úgy menet közben bármikor képes enni, bármikor bárkitől bármit.
Azt, hogy anya azt mondja, de, vá, bú, még 1-2 szókezdemény.
A csavargás a mindene, na a a babakocsiban egyelőre el van, de csak, ha nincs kivéve, mert ha igen, akkor már visszatenni nem lehet. Vagyis balhé nélkül nem.
Még szopik, alvás előtt és éjjel.
Hunorra is nagyon kíváncsi vagyok, remélem legközelebb sikerül találkozni.
Végül hányan leszünk holnap?