Sziasztok!
Csanómanó, kettőt akartam tőled kérdezni. Az egyik, hogy mi a pontos neve a zacsinak, mert nekünk is lehet, hogy kell. A másik, hogy én eddig kétszer próbálkoztam de mind a kétszer összegyűrődött azacsi. Szóval hogy oldod te ezt meg?
Egyébként azért kell, mert Szonja megint lázas volt, valószínű a foga miatt, de köv láznál vinnünk kell vizeletet, hogy biztos ami biztos.
khajni, azt hiszem te kérdezted a nappali alvást. Szerintem nem attól nem alszik este, mert sok a napközbeni alvás. Egyébként sokkal nyugisabbak nappal a gyerekek, ha délelőttt és délután is alszanak, az ilyen kicsik. Szerintem ráér átszokni az egyszerire, de te tudod...
verna, tami, én 15 kg híztam és Surányi azt mondta teljesen rendben van
pimpoka, a mérleget feljtsd el! Mindig mondom, hogy én sosem mértem Szonját, most öt hónapos és nem tudom mennyit eszik egy evésre, csak azt tudom ,hogy szépen gyarapszik. (elég szépen
7.5 kg) Nekünk nem volt mérlegünk az elején hetente elvittem a védőnőhöz megmérni, utána meg havonta és kösznjük megvoltunk így . Ne mérlegezz az csak dühít.
Amúgy tudtátok, hogy a roomingin rendszerben a kórházban sem nagyon lehet méricskélni? Most tudtam meg. Tehát aki folyton méricskél, az szabályt szeg!
klmaria, kössz az infót a babaúszásról. Egyébként nem drága. Ti borsos áron jártatok Klauszka!
Sütöttem mézeskalácsot, és holnap következik a gyümölcskenyér. Ti miket süttök ilyenkor? Bejglit az anyósom csinál.
Ajándékok fele még nincs becsomagolva
Ja, és azt mondtam, hogy Szonjának fölül is kandikál két fogacska? Ijesztően gyorsan jön neki.
Giga szerintem megszült már. NA jó éjt mindenkinek, még holnap bekukkantok, és Becsi, majd akkor írok privit
üdv!!