Nani, Gabi néni H gondozója volt, Kriszti néni a kicsikkel a mellettünk lévő szobában, felváltva voltak ügyeletesek négyen, de alap 2 gondozónő van,és az egyik a "fő" gondozónő. Mindkettővel csak jól jártatok
én szerettem Krisztit is, mégha effektíve ő ügyeletes gnő volt, míg GAbi néni a főgondozónőnk, nagyon aranyos ő is
majd említsd meg, hogy jó barátok vagyunk
Krisztivel már tegeződtök?Én csak amikor elballagott, akkor engedtem meg neki...ez valami új?addig tiltva volt a tegeződés...Gabi nénit meg értelemszerűen nem tegezem.
hogy telik az idő, pont két év bölcsi után már eltelt egy év óvi, szeptembertől középsős lesz...nagy már, nagyon nagy.
mi megvagyunk, meleg van, dolgozok, még van óvi 2 hétig, aztán hogy oldom meg az 5 hetet még nem tudom, mert nincs az Istennek sem ennyi szabija.
lediplomáztam (megint) közben, gyerek nagy, hokizik, floorballozik, úszik már egyedül, angolul tanulunk, mert a suli!!!!! amit kinéztem, angol és matek felvételi lesz, szóval tanulunk már a felvételire, ami alig több mint egy év múlva lesz....tök gáz...suli....
kistesó projekt 365 nap múlva indul (kb.)
pcos és ir eltűnt nekem, szedem a metet azért biztos ami biztos alapon, alacsony viszont most már minden értékem, hálistennek, talán nem lesznek gikszerek kistesónál, remélem, és spontán összejön, nem is megyünk Kaáliba sem. még 5 kg van rajtam és így kb 40-43 kg ment le összesen, szóval nem rossz
az egészségem rendben, kivéve hogy túl alacsony a cukrom, 3 egész lett a 120 perces is, erre oda kell figyelnem, szóval minden rendben, fogyás, egészség, jöhet a baba 2014-ben