Szevasztok,
Bocsi az elntünésért, ha írni nem is de olvasni olvasok.
Lili,
Most olvasom ezt a fütyi dolgot. Nem tudom merre laktok, de ha Bp-en akkor esetleg ajánlanám nektek dr Mona Tamást a Madarász utcai gyerekkórházban. Tavaly januárban voltunk előszört, mert hát pisi jött sugárban, de néha még a gyerekorvos is kérdezte, hogy ezen tényleg jön ki pisi. Szóval elmentünk, és tényleg dr Mona is ( kenünk már csak Doki Tomi), meglehetősen szűknek találta, DE azt mondta, hogy ha nincs probléma pl.: gyulladás vagy egyéb akkor 3 éves korig nincs teendő. Dömi ekkor volt 1,5 éves. 2011. szeptemberben sikerült egy fitymazsák gyulladás beszereznünk - hogy a szűkület miatt nem tudott a váladék tisztulni, vagy a Hévizi fürcsi tett be nem tudom, de hogy konkrétan megduzzadt és kissé görbül lett a délutáni alvás után a fütyi az tuti. Szóval irány Doki Tomi, aki kitisztította neki, majd a gyulladásra kaptunk krémet. A következő 2-3 napban mindenféle trükköt bevettem, hogy pisiljen, volt olyan hogy 12 órán keresztül nem pisilt, sőt még visszavitette magát a dokihoz,hogy én nem foghatom meg és ne segítsek neki pisilni, csak Doki Tomi nyúlhat hozzá, hát megmozgatták neki és még akkor sem pisilt be. Hazajöttünk és itthon a folyosón szószerint kiénekeltük kimondókáztuk belőle a pisit. Kb. 1 hétig volt éjjel-nappal szobatiszta, majd mikor elmúlt a fütyi mizéria akkor visszaszokott a pelusra.
Szóval szeptemberben kaptunk Ftorocort nevű krémet, amit napi 1-szer kellett használni és októberben visszamenni kontrollra. Hála isten nem voltunk itthon, így a kenegettünk tovább, mire 1 hétre rá esti fütyi kontroll alkalmával simán feljött a bőr. 2012.januárban voltunk kontrollon , ahol javuló fázisba kerültünk és további kenegetést javasoltak. Feb.27-én voltunk újra kontrollon és meg volt elégedve Doki Tomi, most április 11-én megyünk vissza.
Szóval ahogy a kissé hosszú ajánlólevél mutatja van remény, elkerülni a sebészeti beavatkozást. Ha mégis arra kerülne a sor, azt gondolom akkor már az lesz a helyes, de egyenlőre kivárunk mindannyian, mert tényleg javul a helyzet, a fürdőkádban is engedi felhúzni amennyire lehet.
Én azt javaslom, hogy ha mégsem idetartozok, akkor egy bátor mozdulattal bejöttök hozzá akkor amikor ő van ügyeletben és kész. Vagy megkeresitek telefonon a kórházban és ad időpontot az ügyeleti idejében is.
Fel a fejjel, én is ettől paráztam, de Doki Tomit annyian ajánlották nekem, és ha Dömi el tudná mondani milyen keze van a csávónak csak olyasmit mondana, hogy finom, mert hogy az én fiam totál letapadt fütyijét, fájdalomcsillapítás nélkül olyan finom húzta fel, hogy a fiam mozdulatlanul feküdt neki, mint aki beszívott.
Gratula az újabb fütyishez.
Lois,
Végre már hogy itt vagy. Sokszor voltál eszemben, örülök, hogy jól vagy, és hogy kifosztottad a környék boltjait az ovutesztekért
szasztok Farkasok Jé