Kedves Ildimama!
Valóban nem lesztek túl sokat négyesben. A műtét utáni megfigyelőben örülsz, hogy élsz ha kimegy az érzéstelenítés és elkezd a méhed összehúzódni.... Elvileg adnak Algopirynt ha kérsz, de sokat nem ér.Én kértem, legalább valamicskét tudtam aludni.Éjszaka rendbetesznek, letisztogatnak, na az nagyon jól esett.Reggel ébresztés után fel kell ülnöd majd elsétálni zuhanyozni. Segít a nővér de nagyon fog fájni a sebed.Nekem kb 20 percig tartott míg felültem.De ez napról napra jobb lesz, ne aggódj. A babáid úgyis kárpótolnak majd minden fájdalomért
Nálunk spinális érzéstelenítés volt, gerinc tájékra deréktól lefelé elzsibbadt mindenem és csak este 8 körül tudtam megmozdítani a lábaimat.(13:25kor születtett a baba)
Ja és nem árt ha csak forgatod a fejed és nem emeled.
Sok-sok folyadékot kell inni és lehet erős fejfájásod is a 2.3. naptól. Nekem volt de kibírtam.Sokat ittam, feküdtem.
A normál szobába pár percre bejöhetett a férjem behozni a kaját, ásványvizeket stb...de hozzá kell tegyem én egyágyasban voltam, ami tök jó volt. Csak magunkra figyeltem. Ha aludt olvastam, és ha társaságra vágytam telefonáltam, szomszédoltam, beszélgettem a többi kismamával.
Csütörtökön született Fanni és kedden jöhettünk haza, császár után elvileg 5 nap.
Nekem toxémia miatt lett császár, mivel nem fejlődött bent rendesen.2750 gr volt a születési súlya és szintén első baba.
Dr Farkasinszky Tibornál született a 38. héten, minden rendben volt a műtéttel és most is remekül vagyunk
A gyerekágyas részleggel meg voltam elégedve, megmutatnak mindent csak kérdezzél!!!!!!!!Én jól éreztem magam de baromira tudok alkalmazkodni mindenhez és mindenkihez!
Írok mélt is!
Drukkolok nektek.
Tibicsoki