Sziasztok
Alex jelentem meggyogyult,meg a heten nem vittem bolcsibe,mert jobb ha teljesen kipigheni magat,de a doki amr szerdan gyogyultnak mondta
Na ezm eg is latszott rajta,egy kis mozgekony ordogocske volt itthon,fel napot en voltam vele felet meg Evi nenik,akinek szerencsere jo sok lelemenyessege+turelme van
Hoka
Apa mindig ilyen keson jar haza?Bar neked ott lesz delutan Leni tarsasagnak+segitsegnek
Kormoszs,
Nagyon edesek a fiukes hasonlitanak mint ket kis gomba
Katicuska
Hat Alex nem teljesen csak reszlegesen van korulmetelve,tehat van mit rajta huzogatni
Egyebkent nem van tapasztalatom mindket fajta pasibol,es hat zongorazni lehet a kulonbseget
Dori
Jo a fototok,hiaba anyja fia
Csini voltal
Zsuzsa
Akkor megprobalod elobb a sima szulest??Remelem minden ugy lesz ahogy nektek jo
Gratula a sok vasaralshoz,de azert jobb par jo minosegu bodyt is venni,mert TESCO-sok nem sok mosast birnak ki,elgalabbis szerintem.Nagyon jo a LEOpoldi es a Prince Oliver marka,es nem tul dragak,de tartjak a minoseguket.
Viszont jo ha tobb ruhad van az elejen is,mert sokt kell oltozteteni az elejen,pisi+bukas miatt.Legalabb 6-8 db mindenbol hogy ne kelljen surun mosnod es minidg legyen tiszta.A Libero a tuti pelus szerintem +DM Babylove,ezeknek gumis a drereka es semmi sem folyt ki nekunk soha
Cumisuvegbol nekem az AVENT valt be,mellszivobol a MEDELA.
Suezika,
Udv itt:0Hat akkor latom kozben voltal dokinal es minden rendben
Diana
Cuki Gaborka,szomoruan olvasom hogy voltak rossz tapasztalataid a sokikkal,mega bent lettel
Viszont hatalmas gratula hogy megy a szopi megis,ez nagy dolog,pl;ane annak akinek nem indult siman
Mennem kell mert vendegek jonnek,a tesomek ebedre Zalannal.
Kataa