Hello Csajszik
Ranikám,
ezek szerint nem lesz tartható a Mikulásos szülés-terv??
Pocakod nagyon szép, enyém is ilyen forma volt
Lili!
A "Ketteknek" millió drukk, szerintem nektek is remek karácsonyotok lesz
Tillikém,
elveszett bárányka
ÉnFiam is igen lassan fejlődött, igazából mikor annyi idős volt mint a lányod kábé az ő szókincse itt hatszavas volt. Most meg már annyira meglódult hogy követni sem tudom, számol tízig, tudja a színeket, meséket mondja előre, énekel, nagyon bonyolult szavakat is ismer és megfelelően használ ( távirányító, egészségedre, szeretlek Anya
, bocsánat Anya, Mrs. Goggins
) ezeket csak kiragadtam, de tényleg derült égből jött a változás.
Nagyon sokáig volt anyjamajma is, ez azért nagyon sokat oldódott, járunk már miniközösségbe, sőőőt, múlt hét szombaton először a tesóméknál aludt
Amina!
Nekem őszintén szólva csiripeltek a madárkák némi örömteli információmorzsát rólad, nagyon örvendezem, hogy ilyen szép vonalzót látok nálad
Keny!
NA most már elég a vetítésből, tessék most már idekábelezni valami fotográfiát arról a pocakról
Én jól vagyok,az utro már négy nap után felmart, így volt némi pecsételés, de higgadtan kezeltem, átálltam a szájon át szedésre. Minden nap alszom délután mikor a Zétény
Némiképp émelygek, de csak minimálisan,kb. mint Zéténnyel Arra jó, hogy ne felejtsem el, hogy zajlanak bennem a dolgok
Azért hobbiból még tesztelgetek: