Nikó!
Szomorúan olvastam, hogy megállt a a babóca a fejlődésben
Hanna!
3 blaszto...hűha, ezek aztán a tuti esélyek
Viktukám!
Képben vagyok a blogod okán, sajnálom, hogy volt nagy ijedezés, és igen, nem csodálom hogy nem emlékszel, de valóban így volt, 33-34 héten kinyíltam teljesen végig, úgy hogy a dokibácsim a manuális vizsgálat közben Zé kobakját simizte, már elnézést a szemléletes elbeszélésért
De mit sem számított végül, mert a méhszájam vette hogy nemtetszésemet fejeztem ki neki, megemberelte magát, és ügyesen benntartotta a kispasimat a legvégéig. Úgy hogy az utolsó 4 hetet végignyargalásztam cseppet sem kímélő üzemmódban, vizsgaidőszakkal na meg kőkemény nyári kánikulával ésatöbbivel
Lili!
Hogy bírod a Gonalt?? Emlékszem nekem annyira durván fájt tőle a fejem végig
Farkas J.
Icsilya elveszett, tőlem egy levél augusztus óta csücsül a kimenő postában neki, nem nézte meg, szóval gondolom nem nagyon jár erre. De már biztos megszült, októberre volt kiírva emlékeim szerint.
Mirólunk
új téli lenyűgöző kunszt, hogy Zétény meg tudja pucolni egyes egyedül a mandarint
valamint végre elkezdett danolászni, épp a Postás Pat a sláger, arra nyomja roppantul színpadias táncelemekkel körítve
NA meg dumál, dumál és dumál.
Mostanság esett meg, hogy odajött hozzám, a kis kezével megfogta az arcomat kétoldalról, és teljes komolysággal kérdezte engem fürkészve, hogy
Anya boldog?? ........ majdnem elbőgtem magamban, olyan édes volt...