Lafi
Hmmm, akkor legalább nem vagyok nagyon hülye
De már azon sem csodálkoznék. Valahogy a fiúk születésével egyidejűleg a memóriám egy része eltávozott. Szétszórt vagyok és sosem tudom, mit hová teszek!? Réééémes!
Kicsi H. akkor elég sok fejtörést okozhat a szüleinek
Köszi, Nani
Viktu
De jóóóóóóóóóóó, ezt nem is tudtam. Én egyébként amondó vagyok, hogy másodjára sokkal könnyebb az ikrekkel, mintha első babának jönnek, amikor még azt sem tudod, hogy mit vállaltál... Most sem tudod pontosan
de azért Téged nem féltelek!
További drukkok... én 15+3 voltam, amikor 4D-n megmondták, hogy fiúk
Elhiszem, hogy izgultál ekkora hcg-vel
Lois
Fő, hogy azért valakitől használt a poci dörzsi
A tranzitos talik mindig jól sikerültek!
KisZé ügyes, nekünk is van ilyen fellépőnk, pont ebben a színben, de a pisihez már szívesebben állítom őket a wc-hez, a nagyobb dolog meg olykor már nagyon sietős és könnyebb őket a bilire dobni
SZOBATISZTASÁG:
Én csak a saját tapasztalatom tudom leírni. Nekem a fiúk a 3. szülinapjuk előtt 3 héttel szóltak, hogy nem kérnek már pelust. Nem erőltettem én semmit, csak példálóztam ismerős gyerekekkel
meg mutogattam a szép bugyikákat, amiket beszereztem
És megértek rá. Szóltak és Márkkal azóta egyetlen egyszer sem volt gondom. Milán még nem volt rá érett, őt a tesó "húzta" és ez meg is látszik, mert neki időnként még be-becsorran...
De az ismerősök/barátok tapasztalatait is hallgatva az a legjobb, ha magától szól. Amúgy is megy, csak lassabb és nehezebb lesz...
Rani,
Te Milánkád még nagyon pici hozzá. De a jövő nyárnak lehet realitása szerintem simán
Szandra