Sziasztok,
100 éve h itt voltam....
Ha lenne találkozó, mi mennénk Lucával, feltéve ha nem hétvégén van. Vagy ha 7 vége, akkor jó előre beszéljük meg az időpontot, mert egyelőre a köv. 3 hétvégénk fullon van, de gondolom ezzel ti is így vagytok.
Luca 2 hét múlva 1 éves, már szervezem a szülinapi bulikat, 3 db party lesz, 2 a családnak, 1 a barátoknak.
És IGEN!!!! Van már 1 db fog, kb. 1.5 hete vettem észre, hogy hoppá, fehérlik vmi Luca szájában. Abszolút észrevétlenül, mindenféle jel nélkül bújt ki, semmi hiszti nem volt. Sőt! Mostanában éjjel is alszik mint a bunda, max. 1-szer ébred hajnalban, iszik egy kis vizet, és kb. 5 másodperc múlva alszik, általában reggel 8-ig.
Elég viccesen néz ki ezzel az 1 db foggal ( a bal alsó bújt ki), de most arra számítok, hogy gyorsan kibújik a többi is.
És a másik nagy hír az, hogy múlt vasárnap óta EGYEDÜL JÁRKÁL a kisasszony!!!! 5 napja gyakorolja az önálló járást, most kb. 2 métert tud egyedül megtenni, napról napra ügyesebb. És marhára kitartó, mert ha lehuppan a földre, akkor azonnal feláll, és nyomja tovább, egész nap mászkálni akar, fáradhatatlan.
Sztem szülinapjára már tök magabiztosan fog mászkálni!
Mondja hogy: anya, apa, pápá, hoppá, hinta, nem, de, lámpa, baba. Utánozza az oroszlánt (hangos oroszlánbőgéssel, állati viccesen csinálja), a békát, a kutyát. Ha meglát egy kutyát, azonnal mondja, hogy vau-vau.
A lámpa mutogatása a mániája, mindenhol azt keresi.
Tuképpen mindent eszik, nagy kunyis, állandóan bele kell ennie a mi kajáinkba. Marha nagy mákunk van vele, mert egyedül a tökfőzit nem eszi, minden mást igen.
Állatkertben mi is voltunk múlt vasárnap, a zsiráftól leesett az álla, az apja nyakában ült és tátott szájjal figyelte őket, a tevéknél meg hangosan kacagott és meg akarta őket simogatni. Nagyon élvezte!
Hát velünk ez van, többiekkel mik a hírek? Találkozó ha lesz, szóljatok!
Rita