Na sziasztok!
Nálunk is lementek az ünnepek, kicsit rövid volt most ez a "téli szünet".
Zsolti nagyon édes volt, ahogy várta, meg ahogy örült az egésznek.
Anikó még sosem volt beteg, és persze mikor máskor jött volna elő, mint 25-én. Már lázasan ébredt, és egész nap lázas, nyűgös volt. Másnap aztán semmi. Mi lehetett? Vagy lehet, hogy az Oscilloscoccinum tényleg csodaszer?
Egyébként rendben vagyunk, és lekopogom, eddig még a Zsolti is megúszott minden őszi téli vírust.
Anikó is sokat "tejesített" mióta nem írtam: kibújt 2 alsó foga, mászik, térdel, felhúzódzkodik, ül! Szinte egy teeljesen más gyerek lett!
Fütyi téma: nekünk azt mondta a doki, hogy lassanként, mindig csak addig húzzuk, amíg magától megy. Ezt már pár hónapos kora óta csináljuk, és eleinte sokkal inkább le volt tapadva, most már szinte teljesen OK.
H. Kata,
Ezt a webkamera dolgot én is szivesen bevezetném!
Vigyázz magadra, mert bár tényleg pár nap és a kritikus időszakon túl leszel, de azért csak jobb a kislánynak odabenn! A fertőzésekkel tényleg vigyázz, no meg az összebújással is.
A pocak méret nem számít! Bár annak idején én is mindig elcsodálkoztam egynémely hason!
Kataa,
Ritka dolog, hogy az Alex beteg! És persze pont ilyenkor nincs kéznél a nagymama! Reméljük, tényleg csak ennyi volt, és holnapra kutya baja!
Katus!
Végre! Nagyon klassz kis kölyök ez a Beni! Gyönyörűek! Milyen nagyfiú lett! És ahogy elnézem, elég hamar le is hagyja majd a nővérkéjét! Tényleg hasonlítanak egymásra, na meg az apukájukra!
Zsuzsa,
Nem tudom hol olvastad azt, hogy a 30. hét után kevesebbet mozognak, de ez nálam sem jött be, sőt!
Kópé