Új privát üzeneted érkezett!

Holnap megyek uh-ra, remélem jó sokat nőttek tüszőcskéim! Gondolom a repesztést is megbeszéljük, várom már nagyon!!!!! Úgy érzem, most sikerülni fog!!!!!! :oops: :D

Jó éjt!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi+++++++++++++nagyon drukkolok. Tuti, sikerülni fog!++Gyere majd a hírekkel!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! Gyors drukkhegység, két napig nem leszek!

Fanni :P
nagy szurk a picijeidnek! Ez most a te hónapod! :D
Szívesen a tudósítást! Hátha nemsoká a hcg szintedről írhatok... 8)

Bella, Petitkata,
drukk az embrikéiteknek :) :)

Snufi,
így is kell! :wink: Mindent bele!

Bonikám,
nem elkeseredni, ebből még lehet jó! :wink:

Baba,
december már nincs is olyan messze! Sztem jó, hogy váltottatok lombikra! Már most drukk! :)
angel37

Sziasztok!

Snufi,
Hajrá!

Viktu,
veletek mi újság?

Fanni,
Hajrá!+++++
Nem én írtam be, hanem Alle, hogy végül 6 érett petesejt volt és abból 5 termékenyült meg.

Coca,
Hogy vagy?
Vendég

Bella :)
Drukk a gyerekeknek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni :)
Pihengess sokat a kényelmes fotelban, a babák pedig kapaszkodjanak ügyesen! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Snufi :)
Drukk a mai UH-hoz +++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni :)
Ebből még baba is lehet, a hőd ezek szerint igéretes? Drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babaimádó :)
Szuper! Most már hipp-hopp babás leszel :D

Petikata :)
Nálatok hány magocska van? Hogy vannak? Drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cocamami :)
Pihenj sokat, Röfike kapaszkodik rendesen! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap este beadtuk az első szurit, utána kicsit rosszul voltam (nem bírom a szúrás látványát, vérvételnél is inkább a másik irányba nézek), de ma igyekszem jobban viselni (ma már kettő lesz). :)

Pusz
Buboskemence
buboskemence

Köszi lányok a bíztatást! :lol:

Mindneinek ölelést küldök, megyek takarítok!
Vendég

Szép napot! :D

Fanniiuuuuuui,
szuper hírekre jöttem, csak így tovább :P
babaragi-tapi ++++++++++++++++++

Bella, Pkata
fiúknak-lányoknak +++++++++++++++++++

Cocamami,
pihikézz!!! Röfike pedig kapaszkodjon és növekedjen szépen!!!

Snufi,
hajrá tüszőcskék :)

Boni,
drukk, hogy legyen bébi :)

Baba,
hajrá decemberi lombik :D

Bubi,
gratula az első szurihoz, bele fogsz jönni :wink: :)

KépKép
tobi

Sziasztok!

Angel!
Légyszíves mond meg Fanninak hogy puszilom,és nem felejtettem el,csak nem akarom most zavarni.

Röfike:pihengess!!!!!!!!!!

Bubi!
ügyes leszel,majd belejössz.

Mindenkinek drukk!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
csiperke

Sziasztok lányok!

Katica
Én is kb 1 hét betegállományon gondolkodom, nekem nem nagyon támogatják itt a dolgot. Eddig mindenbe beavattam őket, de nem nagyon kapom vissza azt a bizalmat, úgyhogy innentől kezdve inkább nem mondok semmit.

Abban tudtok segíteni, hogy Merionalt és Gonal F-t kapok holnaptól, 12-én uh, akkor onnantól már nem sok a leszívás? És az, hogy milyen gyógyszert kap és mennyit? Ahogy visszaolvasgatlag benneteket, mindenki elég nagy adagokat kap, én a Gonalból csak 75 egységet, a merionalból pedig 2 ampulla, ezeket is kb kétnaponta.

És egyidőben kell őket beadni minden alkalommal?

Köszi
Pat
pat74

sziasztok!

viktu: drukk a holnapi uh-hoz++++

fanni: mennek a drukkok++++

baba: hajrá lombik!

snufi: drukk+++ mi volt a dokinál?

bella: nagyon drukkolok+++++

kemence: kitartást a szurikhoz!

pat: drukk neked is++++

rólam: megkaptam a mai adag szurit, tegnap óta kettesével mennek a hasamba. miután én is félek a tűktől, így maradt az a verzió, hogy a kaáliban adják be nekem. szerdán uh lesz.

katica
katica30

Sziasztok Lányok!!

Most értem haza a Kaáliból.
Vettek vért a HCG szintem 483-om.
A Progim alacsony igy kaptam progiszurit!
Harcika látott valamit az UH-n ha minden igaz valami fellazulás vagy mi a szösz! :roll:
Tehát lehet hogy még nincs veszve semmi!? :oops: :roll:
raniko

Raniko :P
Ez jó hír! Nagyon drukkolok. Mondjuk a progid az 1. vérvételkor is alacsony volt... akkor sem ártott volna valami pótlás... Mi a következő lépés? Aztán végül mégis igazad lesz, s ez lesz/lett az első anyai megérzésed :wink:

Csipikém :P
Édes vagy! Pihengetek, de néha benézek :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

[quote="fanni73"]R írta:fanni73aniko :P
Ez jó hír! Nagyon drukkolok. Mondjuk a progid az 1. vérvételkor is alacsony volt... akkor sem ártott volna valami pótlás... Mi a következő lépés? Aztán végül mégis igazad lesz, s ez lesz/lett az első anyai megérzésed :wink:

Csipikém :P
Édes vagy! Pihengetek, de néha benézek :wink:

Fanni

Hát a következő lépés a napi 1 progiszuri.
Meg kaptam még valamit amiböl a héten 2 kell szúrni egyiket Harcika be is adta!
Hétfőn kell mennyek megint! :wink:
raniko

RAni++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

5 embriónk van, holnap 13 órára megyek a beültetésre!

Raniko,
Hajrá!

Fanni!
Vigyázz magatokra.
Vendég

Katica! Végre haladtok! Nagyon drukkolok, végre haladtok!
Fanni! Hess pihenni!
Bella! Nagyon drukkolok!!
Snufi??

babaimádó
Kép
babaimado

Raniko :)
Szuper jó hírek! :) Nagyon drukkolok nektek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica :)
Drukkolok a szerdai UH-hoz +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi lányok a bíztatást, szerintem is jobb lesz már a mai :D

Viktu :)
Drukk a holnapi UH-hoz, várjuk majd a híreket. :wink:

Bella :)
Gratulálok! Hányat kérsz vissza? Mennek a drukkok holnapra! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pat :)
Ha ilyen a helyzet a munkahelyeden, akkor jobb is ha elmész betegállományba, fő a nyugalom és a harmónia, neked most erre van szükséged.
A lombikstimulációval kapcsolatban nincs nagy tapasztalatom (most szúrunk az elsőhöz), de szerintem max. 10-12 napig tart a short stimuláció. Neked is short van?
Nekem a dokim azt mondta, hogy igyekezzek mindig ugyanabban az időpontba beadni, de picit el lehet csúsztatni az időpontokat.

Kismamák pihenjetek sokat, növesszétek szépen a babákat.

Cocamaminak és Pandusnak továbbra is mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz
Buboskemence
buboskemence

Sziasztok!

Igen én is boldog vagyok de nem élem bele magam!!!
Nemsokára megyek megvenni a progiszurit!!

Bella gratula az 5 embrikéhez!!!Megy a drukk holnaptól meg a babaragi!

Buboskemence nagyon köszi neke is igem modst tök normális a HCG szinem!!!!
raniko

Rani,
nagyon drukkolok +++++++++

Bella,
hatalmas gratula :lol: holnapra +++++++++++++++ :lol:

KépKép
tobi

Kérdés:
A beültetés napján is ugyanúgy kell az utrogestant használni? Hogy néz ki, hogy odamegyek és csöpög belőlem a kúp?
Vendég

Bella :P
Nem gond. Kell az utro és kész. Azért nem csöpög :wink: , bár valóban nem túl guszta. Nyugtasson a tudat, hogy mind úgy megyünk oda...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Rani! Nagyon szurkolok!
Bubi!Az első mindig nehéz :)
Bella! Nagyon drukkolok holnap!!!-és már most előre küldök jóóó sok ragacsot++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Snufi? Mi volt ma?

Fanninak ragacs:+++++++++++++++++++++++++++++++++

Holnap megyek 1. uh-ra, long-om van, így még egy hétig biztosan szurizunk :) Túl sok látnivaló még nem lesz holnap :D

DE! Végre megnézhetem a szupi új vizsgálókat :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Bella!

Igen, ugyanúgy. Háát... nem guszti, ez tény, de kell és kész... :lol:

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Lányok köszi a infót!

Viktu, akkor talizunk nekem is 13-re kell menni! Miről foglak megismerni? :shock: :lol:
Vendég

Bella!
Sajna nem talizunk, mert 8/30-ra megyünk:(

viktu

Rani :D
Nagyot dobbant a szívem, amikor olvastalak... Persze még nem akarok semmit elkiabálni. Megint 1 hét... Hú... Lélekben veled leszünk.

Fanni :D
Volt egy olyan megérzésem, hogy nem fogod bírni a 3 napos fekvést :wink: Nem baj, a Mütyürkék már szépen megkapaszkodtak odabent!

Bella :D
Nagyon szorítok holnap!!! Hányat kértek vissza? (Utroról én is rágódtam már ET előtt, és végül elcsúsztattam az utolsó időpontját, mert pont az ET időpontjában kellett volna... De az Utro abszolút "túl van adagolva". Ezt nekem a dr.nő mondta. Tehát biztos, ami biztos alapon kapjuk, nem nagy probléma ha kicsit csúszol a beadással, vagy véletlenül 1X-2X egy beadás kimarad. A szervezetünk termeli a sárgatesthormont, ez tényleg csak egy jó erős kis mankó :wink: A tüszőnövelő-repesztő szurikkal kell igazán odafigyelni.)

Baba :D
Hajrá lombik, hajrá kezdés, hajrá karácsonyi babásodás!!! :D

Harcika :D
Írok Neked privit!

Mindenkire sokat gondolok!
Véda
5+5
7 nappal az UH előtt
Vendég

Raniko!!
Szuper hírek, csendesen drukkolok én is!! :wink:
Fanni!
Az előző lombikoknál is feküdtél??? Vagy most úgy döntöttél, hogy még ennyit sem kockáztatsz??? Továbra is szúrod a véralvadásgátlót??
Katica!
Azért ez elég macerás lehet, hogy oda kell berohangásznod szúrni :? Senkit nem találtál, aki beadná??
Búboskemence!
Belejössz hamar :wink:
Az utrofolyással kapcsolatban:
Nekem is azt mondta a dokim, hogy az utro, csak amolyan biztonsági tartalék, és ha semmi előzmény nem indokolja, akkor nyugodtan használjam az "orális" utrot is. Ha nagyon viszolygok a hüvelygolyóktól :oops: Szerinte nincs jelentősége, hogy melyiket használom.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

rani: drukk+++++

bella: hányat kaptok vissza? drukk++++

lois: tőlünk a kaáli 10 perc gyalog, így elég gyorsan odaérek. nem kell messzire mennem.

katica
katica30

Véda :P
Remélem, tényleg már beágyazódtak, de én ebből abszolut semmit sem érzek :shock:

Lois :P
Még sosem feküdtem... ezért gondoltam, most kipróbálom. Egészen másfél napig sikerült is... mondjuk ma sem tettem ki a lábam itthonról. Ücsörögtem, olvasgattam, videoztam...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Én is megkezdem a másokdik lombikot, long protokol. Lenne egy kérdésem. A 21. napon elkezdtem a Suprefact orrspray használatát. Ma vagyok a 33. napon és még mindig nem jött meg. Szerintetek ez normális?

Mindenkinek drukk!

Fanni

Most biztos sikerül!!!

Buborék
buborék5

Szia Buboskemence :)

Nem nagyon tudom mi az, hogy short meg long, nekem csak azt mondta a dokinő, hogy hasfalba a két szurit, egyiket az egyik oldalra, másikat a másikra, de hál istennek van nővérke ismerős, úgyhogy be tudja adni, csak olyan hülyén dolgozom, egyszer reggel, egyszer délután, de majd este 8-kor fogom beadatni, addigra hazaérek.

ÉS lányok milyen érdekes is az élet. Miközben én itt várakozok és lassan felőrli az idegeimet a gyermek utáni vágy, a kishugom, akinek már van egy gyönyörű 4 éves kisfia, időközben minden további nélkül újra teherbe esett....
:roll:
Pat
pat74

Szia Buborék :P
A Suprefact eltolhatja a vérzést... de ha még 1-2 napig nem jön meg és amúgy szabályos ciklusaid vannak, esetleg csinálj egy tesztet, mert baba is lehet a dologban!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Köszönöm a gyors választ!

Buborék
buborék5

Sziasztok!

Hazaértünk a dokitól! 3 szép tüszőm van, péntek óta nem nagyon nőttek ugyan, de így is szépek: 18,5 ; 18 és 17 mmesek. A méhnyálkahártyám 12 mm (???)! :D Meg is kaptam ott egyből Harcikától a repiszurit a pocakomba, mivel az LH tesztem + volt. Kedd este és szerda reggel kell együtt lennünk, mert elvileg szerda hajnali 2kor reped meg. :wink: Csütörtöktől kell szednem 3 x 1 Duphastont. Jövő 7 kedden megyek uh-ra és vérvételre.
Nagyon bizakodó vok, ill. vagyunk a férjemmel!!!!!
Harcikának bemutatkoztam, hogy én volnék Snufi! :oops: 8) :D Nagyon aranyos volt, az uh-nál is ő volt bent, meg a szurit is ő adta be. (kicsit féltem, mert én is félős vok, de nem volt gázos) Utána megmutatta a vizsgálókat, mind nagyon szép, jó izlése van, az biztos!

Harcika: köszi mindent! :D

Rani: ezt neked küldöm: Kép

Bella: Kép

Kati: nézd mit találtam neked: Kép

Boni: továbbra is drukkolok!

Coca: remélem jól vagytok!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok Lányok!!

Megkaptam az első progiszurim!!
Köszönöm a drukkokat!!!
Snufi neked külön köszönöm ezt az igen találó épet!! :wink:
Gratulálok a 3-om szép tüszőhöz!!
raniko

Sziasztok!!!

Raniko!!! :D :D :D :D :D :D
Nagyon, nagyon jó hírek!!!Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!

Fanni!! :D :D :D :D :D
Tessék csak nyugodtan pihengetni!!!Három embrió nagyon szép!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Snufi!
Jó akciózást!! :oops: :oops:

Buborék!!!
Én Suprafactot szúrok de még nekem sem jött meg!Ahogy Fanni már írta csúszhat egy kicsit!!!
beu9

Raniko++++++++++++++++++++++++szorítok neked továbbra is!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat előre is! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
nap közben nem tudtam jönni, az, hogy elborított a munka, nem eléggé kifejező :oops:

Bella,drukkolok holnapra +++++ utána meg mennek a babaragacsok :)

Raniko, kinevezlek a topik UFOjának :wink: Jól teszed, ha nem éled bele magad, de az biztos, hogy valami történik a szervezetedben.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba, hajrá a decemberi lombikért :)

Pat, ez már csak így szokott lenni :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

RAniko, ez szuper hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(én tp-n vagyok, kisebb méhszáj, éjjel kórházban voltam, ahol Pandus....leállították a fájásaim....most itthon vagyok és szedem a gyógyikat!Pandus jól van, jöhet haza, beszéltem vel!)
Vendég

[quote="raniko"]
írta:
ranikoVettek vért a HCG szintem 483-om.

a múltkori óta meg tök tankönyien nőtt :lol:
drukkolunk nagyon!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lafi :P
Fő, hogy jobban vagytok, mindketten :D
Akkor ezennel azt hiszem, be is fejezted a munkát egy időre.
Jó pihenést!
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lafead köszi a hireket Pandáról szupi hirek és örülök hogy te is jobban vagy!!

Allegrobarbaro elfogadom az UFO kinevezést köszönöm!!! :lol:

Icsilya igen pont ugy nőt ahogy kell és a doki is mondta hogy az első 11 napi HCG vel ugy mond ne is foglalkozzak.
Kovács doktornö meg mondta Harcikának hogy nem mindig duplázódnak az elején a HCG szintek vagy valami hasonlót! :lol: :oops: :roll:

Harcika az UH képet lefénymásolta hog megmutassa mit látott rajta de babonából nem hoztam el!
raniko

Fanni!
Hát már ezért is ügyes vagy, hogy eddig bírtad....nekem mindig az megy nehezen ahogy épp lennem kéne.. ... :oops: de szerintem is érdemes ezt a verziót is kipróbálni :wink:
Katica!
Hjjja kérem így könnyű...... :)
Raniko!
Csuriban a kezem érted továbbra is, én biztos befordulnék ettől a héttől, ami most mögötted áll :? , továbbra is a legjobbakat kívánom :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lafi, agyon drukkolok érted.++++++++++++++++++De jó, h. Pandus jön haza, hurrááááá

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Én nem tom mi van! de nem maard abba a pecsételéses barnázgatásom :twisted: már a 7.dpon elkezdet, és még minidg most vagyok a 11dpon vagyok.. én annyira de annyira próbálok türelmes és pozitív maradni, de így nehéz de nagyon! :lol:

Szép Napot!
Vendég

Sziasztok!
Lenne megint egy kérdésem.
Amig beülti után az ember szedi az Utrot, addig a mensi nem jöhet meg? Vagy hogyan van ez?

Előre is köszi!
petra76

petra megjön akkor is! ha nem vagy babás
Vendég

Köszönöm szépen boniko!
petra76

na nekem ennyi volt, nem lett spontán baba :cry: már több cucc is van! :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?