Na, így már mindjárt más!
Lányok, köszönjük szépen a köszöntéseket.
Angel
igazán nehéz akkor már Diócska! Nagyon szépen sonkásodik, narancsos már a feneke??
Kezdi már emelgetni a buksiját? vagy még lehet az korai.Kengurút mi i szeretjük, meg az erszényt is még mindíg használjuk, bkv-ni így a legjobb.Na mire jó a pehelysúly??!!
Hanna
Olivér ácsorgásával mi lett? Lassan már Ő is 8 hónapos!!?? Hogy fogadja a hozzátápit?
Szöcske
édes az a sapi nagyon, emlékszem rá.majd figyelek én is.
a HD. bemutatóórát Léna nagyon élvezte.Ő amolyan gyorsan oldódó csaj, így azonnal rohanhattam utána, h. ne mutassa be minden babán a szemecskéjüket.
szóval azt hitte nagy játék van, ami jó.De kicsit utánaolvastam meg nyelvtanárokat kérdeztem én is, és mindenhonnan az jött vissza h. korai még, ill. nem tartós tudás ez.Vagy járatom sulis koráig vagy elfelejti ha nem gyakorolunk folyamatosan. Így meg nekem kicsit drága mulatság.De ha megtehetném vinném amúgy. kiszámolva 7évre nem kevés.Most arra jutottam h. gyakran hallgatunk majd anyanyelvi angolt, mesék, dalok stb, meg tanítgatom az okosbabás módszerrel, aztán meglátjuk.
Boni
nagyon édes Zsigid ahogy élvezi az állatkertet!!! Hatalmas élmény igaz? Már Lénának is nagyon tetszett. Mondjuk ottjártunkor a tigris olyat üvöltött h. tele lett a nézősereg gatyája
kicsi gyereknek nem volt olyan vicces.De látom Ti jobb napját fogtátok ki!
Angel
a helyes kis kártyánkal potom pénz a zoo is! Ha gondolod majd tavasszal levegőzetethetnénk ott a srácokat 1szer (300píz
)
És akkor picit a szülinapról. Még csak mi köszöntöttük, a családi banzáj 7végén lesz. Répatortát rendeltem a kis nyuszifülűnek, ebbe simán belemászhatott, mócsingozhatott és fogyasztott is belőle szépen. Finom is volt amúgy.
És igen sztem érezte h. más ez a nap, szépen aludt jó kedve volt és az ajándékok is tetszettek neki.A kérdésre h. kinek van ma szüüüüülinapjaaaaaaaaa? így örvendezett!:
Amúgy 8kg körül van és sztem 74cmlehet.Járkál a bútorok mellett és ha fogom a kezét.Ha elfelejt kapaszkodni néhány mp.re áll magától.Be nem áll a szája
NEM, mama, baba,pápá kristálytisztán,és a világ leguniverzálisabb szava a BE. tik tak, kukucs, apa tökéletesítésre vár. Nagyon mozgékony,baromi eleven kislány,nem tud megülni 10mpre sem.Általában mosolyog, de már hisztizini is tud.((És kb 1 hete átalussz az éjszakát!)) Szopizik még este és reggel.Tejtermékekből csak a sajtot bírja, többitől bukik, tejet nem kapott még persze.Amúgy mindent eszik már, kézzel falatkákat, fog nélkül
csináltam klippet az 1 évükről, majd felteszem.