Kedves Mindenki!
Itt Niki... Megszületett a kislányom november végén itt a Kútvölgyiben. Épségben, egészségesen és nagyon kellemes élményekkel, emlékekkel távoztunk a kórházból...
Papás szülésünk volt. A férjem mellett a válaszotott szülésznõnk is velünk töltötte az éjszakát, és természetesen az orvosunk is idõben megérkezett!
A szülés utáni napok szinte rohantak a kórházban....
Úgy láttam minden kismama elégedett volt, éjjelente boldogan keltünk szoptatni, fejni, drukkoltunk egymásnak.
A csecsemõsnõvérek segítenek, szóljatok nyugodtan. (Pl. én megkértem segítsenek tisztába tenni a babát, utána én is bátran csináltam, éjjel mentünk fejni, lehet kérni, hogy kihozzák-e a babát stb.)
Ami meglepetés volt, hogy a kicsit születési anyakönyvi kivonatát, TAJ- és lakcímkártyáját elintézik. Ezt úgy tudom nem minden intézményben teszik meg. Ez jó volt, mert a sok rohangálást, utánajárást megúsztuk.
Köszönök mindenkinek mindent! (Név szerint is megtehetném, de nem tudom mindenki nevét és ez nem lenne igazságos!)
Remélem 2-3 év múlva újra talákozunk, mert szeretnénk még testvérkét a kisasszonynak...
Ágnes!
További jó munkát, köszönöm a segítségét!
Kellems ünnepeket mindenkinek!
Niki