Sziasztok!
Szia Katus!
Olyan aranyos vagy, hogy így aggódsz!
Jól esik!
Még egyben vagyunk, Zsófi imád bent lenni. Én nagyon nehezen viselem, főleg az éjszakákat. Akkor nagyon fáj a csípőm és a két lábam.
Nagyon várjuk Zsófit. Annyira kíváncsi vagyok már erre a kis csöppségre, aki szerintem minimum akkora lesz, mint a bátyja.
Minden rendben van, az orvosom nagyon rendes, Csabán fogok szülni. Ennek is nagyon örülök. Egyáltalán nem félek semmitől, bár a gátmetszést azt hanyagolnám
. Remélem hamar fog gyógyulni a seb.
Ha megszületik a kis drága, akkor majd jelentkezem, amint csak tudok, vagy Enikő beír vagy ide, vagy a békéscsabai topikba.
Ti jól vagytok? Milyen dolgozni? Panna gondolom élvezi a bölcsit. Most nyáron hogy oldjátok meg a lányok elhelyezését? mennek tovább oviba, bölcsibe, vagy van segítséged?
Geri itthon marad velem, bár úgy volt, hogy nyári táborba megy. De inkább most legyen itthon, mert akkor összeszokik Zsófival. Biztos nehéz lesz, hátha még nem is találkoznának csak este.
Az ovi május végéig van és június 1-én lesz az évzáró. Oda már biztosan nem megyek. vagyis már reménykedem benne.
Annak viszont nagyon örültem, hogy anyák napján el tudtam menni megnézni Gerit. Felejthetetlen élmény volt!
megyek, mert van még egy kis dolgom, utána nagyot pihenek.
Puszi!
Anikó