Sziaszztok!
Ma voltam genetikai UH-n, meg a dokibácsinál. Minden rendben van, a baba szépen fejlõdik, AFP rendben. Toxo még nincs kész/nála, bár doki azt mondta, hogy ha gond lenne, a laborból rögtön a dokinak szólnak, úgyhogy az is valószínûleg rendben van. De jövõ hét szerdán felhívom, vagy bemegyek hozzá, hiszem úgyis megint mennem kell UH-ra. Mégpedig azért, mert ugyan vittem kazettát és fel is vették rá a babát, csak nem jól és egy nagy fekete képernyõt lát az ember a kazin 3 percen keresztül
Felhívtam õket, hogy nem okés, és ugye ezért nem kell fizetni (2e Ft). A szonográfus rendes volt, õ ajánlotta az új idõpontot és még várni sem kell majd
Ja, és rákérdeztem, hogy lehet-e már látni a nemét, erre a dokinéni kerek perec kijelentette, hogy kisfiú
Párom repdesett a boldogságtól
Úgyhogy marad a nagycsaládon belül a férfiuralom, úgy néz ki. Bár majd kiderül, mikor megszületik a baba
Évica,
Igazad volt, tényleg nem jöhetett be a párom az UH-ra
Viszont azt a kolléganõm is mondta, hogy õ ugyan nem járt és a párja sem terhesoktatásra, mégis bemehetett a szülõszobára. Persze ezt is elfelejtettem megkérdezni lányos zavaromban.
Manó,
Én azért megpróbálom a kengurut, valami jobbat, mivel novemberi lesz a baba, így tán azzal, hogy meleg nem lesz gond. Meg aztán ha kell majd BKV-zni (márpedig valószínûleg kell), akkor ne kelljen a babakocsit cipelni. Sajnos nekünk nincs autónk, így ez a sors vár ránk. De babakocsi is lesz persze a sétákhoz
A nandu-féle kendõ/kenguru az unokatesómnál sem jött be, szerintem õ sem használta soha.
Szirom,
Te gyanúsan Horányban laksz, jól látom a helyzetet?
Párom szüleinek ott van telke, és sûrûn szoktunk kijárni. Tán egyszer össze is futhatunk
Levegõztetésrõl annyit, hogy szerintem ha jól felöltözteti a babát az ember, nem árt kivinni egy kicsit levegõzni, akkor sem, ha hó van, vagy hideg (persze nem -20 fok). Nagyanyáink, anyáink is ezt tették, és lám, senki nem halt bele, sõt
Pusz
Hanzika
18+6 (UH szerint)