Verus, csak annyit mondtak az utolsó UH-n, hogy koponyavégű, meg is nyugodtunk, hogy minden rendben, eszembe se jutott, hogy lehet valami gond... Magdika volt a szülésznő, aranyos volt, csak látszott rajta a fáradtság, mert kb. 4 órát aludt csak, előttem pár órával segédkezett egy szülésnél.
Zizien, gondolom azóta már sokkal könnyebb a kisfiaddal
Nálunk napról-napra javul a helyzet, több órát kacarászunk itthon Botival, csodálatos ez az egész
2 ismerősöm is szült mostanában, az egyik baba szinte egész nap alszik, a másik baba úgy néz ki, hogy hasfájós. Szegény anyukát nagyon sajnálom, nem lesz könnyű ez a pár hét
Még nem gondolkodtam nődoki ügyben, az is lehet, hogy nem Bajcsy-s dokit választok, igazából nem is oda tartozok kerületileg (talán ezt már írtam korábban). Viszont ha tudtok ajánlani egy kedves dokit, szívesen veszem
Ha jól emlékszem Sunflower is Urbancseknél szül, remélem, ő elégedettebb lesz, mint én. Tudtok róla valamit?
Andi, nekem napi 3*2 magnézium tablettát írt elő a doki a terhesség közepétől, bevallom őszintén, én ezt egy kicsit soknak éreztem, nem mertem ennyit bevenni. A pocakom mondjuk keményedett gyakran a 30. héttől, mégis csak a 39. héten ésrkezett meg a drágánk. Pihenj, amennyit csak bírsz
Nyuszika, biztosan rendben lesz minden, ne aggódj! Bár én is akkor nyugodtam meg, mikor végre teljes egészében láthattam a kicsit, de legbelül tudtam, éreztem, hogy nem lehet semmi baja
Nálatok sem lesz ez másképp
Kvinna, a mi babánk rengeteget csuklott a pocakomban, annyira cuki volt
Ahogy a többiek is írták, ezzel csak a kis tüdejét erősíti
Hogy tervezitek, kértek EDA-t? Én kibírtam anélkül, végül a császár miatt mégis megkaptam azt a rettegett szurit a gerincembe
Viszont óriási megkönnyebbülés volt végre, mikor elmúlt a fájdalom
Ha lenne (bár nem tervezzük) második baba, valószínű, hogy kérném azt az érzéstelenítést.