Puszi: jól tetted! Ne nézzenek már madárnak, azért hihetetlen, hogy mik történhetnek egy "hivatalban". Engem darabokra szednének a főnökök-ügyfelek, ha ilyenn történne. Hogy lehet egy ilyen fontos papírt "elveszteni"???. Remélem, meglesznek valahogy, ha más nem másolatban megküldi újból a TEGYESZ, aztán meg rövdített ügyintézési határidővel megküldik a határozatot.
Kugli: örülök a tanfolyamnak
, végre!
Érdekes volt, amit a testvérpárról írtál. ilyenkor látszik, hogy a gyermek utáni vágy mennyire szubjeketívvé tesz minket...gondolok arra, hogy eszembe nem jutott volna, hogy ilyen problémák lehetnek egy testvérpárnál. Én sem neveltem még gyereket, nekünk tényleg minden újdonság lenne. De ha csak egyszerűen arra gondolok, hogy a környezetemben lévő kismamik, hogy "küzdenek" a nagytesó féltékenységével/hisztijével, amikor ott a kistesó... huh... És az még fényévkre van ettől a öf-i helyzettől.
És milyen igaz, hogy az adott helyzettől mennyire függ minden. Ha nálatok is "kéznél" lennének a nagyszülők, sokkal könnyebb lenne ebből a szempontból.
Ezért jó hozzáértő, tapasztalt személyekkel beszélni. Én pont a betegségeken gondolkodtam az utóbbi időben. BEvallom lelkiismeret-furdalásom van, hogy "kikötöttük", hogy csak egészséges babát(korrigálható betegséggel) szeretnénk. De ha jobban átgondolom, nem tudnám kezelni a helyzetet, nem volt még gyerekem, környezetben sincs beteg ember... Fel kell nőni a helyzethez, lehet ha már lenne egy csöppség, lenne tapasztalatom egyáltalán a gyermeknevelésben netlántán a környezeben is megtapasztalnám ezt, vagy mondjuk eü-i dolgozó lennék, akkor másképp gondolnám. Lehet, már második szívszernit babánál, simán bele is fér majd.
ezt most csak úgy leírtam... Remélem, nem haragszotok érte... egyáltalán más hogy van ezzel?
Hm... lenne még egy aprócska kérdésem, de fúrja az oldalamat. Miért pont fiút szeretnétek? (akár privibe is jöhet a válasz)
Azért kérdem, mert jópár öf-ni szándékozó vagy mindkét nemüt, vagy kizárólag fiút szeretne. Kizárólag leányzóra várókról nem is hallottam
. Kiwiw lettem
Pocinix: most már te is topiclakó lettél, ez kötelezettségekkel is jár
- mindig be kell számolni a részletekről
Naná, hogy mindenkit érdekel!!!!
Megkérdezhetem, hogy a férjed miért tart a nyílt öf-tól? Mi a véleménye róla? (persze, csak ha le akarod írni! )