sziasztok!!
Letty látom te is beindultál és most már be tudsz jelentkezni.örülök h köztünk vagy.
Zéta sztem kedves orvos egyébként nekem ö volt mikor még tinédzserként csak igy vissza gondolva 2 évig szenvedtetett vizsgálatokkal várvételekkel mert é mégse jött rá mi a gondom.végül a Németh Otto 1 perc lelet nézegetés után rájött.
de ez persze régen volt már 4 éve és aNémeth Otto mögött majdnem 40 év tapasztalat van.
De például szülés után ö volt az egyetlen aki megnézte vizitkor a császáros hegemet és ö vette észre h folyat.
nagyon kedves de többenis irták ha visszaolvasol még h mindenkit a magánrendelöjébe hiv és az 4-5000ft egy honapba.
Nekem Kádasi a dokim most.vele teljesen megvagyok elégedve eddig
az elözönél a Györe volt és most h tudom kihez hasonlittani én nem bántam meg h váltottam.
Pont tegnap voltama Kádasinál vizsgálaton és az a kedvesség h felsegit miután megvizsgál megkérdezi minden rendben van-e,addig hallgathattam a szivhangot ameddig szerettem colna.szoval ilyen aproságok de lehet h érzékeny vagyok de nekem sokat számitanak.és mindezt a korházba teszi pedig neki is magánrendelöje.
A györe például sose nézett szivhangot se vérnyomást nálam anno de beirta a kiskönyvbe mintha nézett volna.egy labor eredményem se nézte meg.semmi vitamint nem irt fel
de az biztos h minden embernek vannak rossz napjai.csak nekem szükségem volt rá h megnyugodjak.most ezt megkapom.
de majd holnap kiderül mit gondolsz a Zétárol az biztos h a személyes találka a sorsdöntö.nagyon drukkolok de 2 teszt nem hazudik.
én hármat csináltam most mind negativ lett másnap meg az ultrahang kimutatta h ott a baba.de a pozitiv sztem biztos biztos
Arkcsiga téged is üdvözöllek köztünk.te már akkor tapasztalt anyuka vagy 3 gyerköccel.
de jó neked h 2 kis tökös után egy kislány is jött.
Keszthelyen meg voltál elégedve adokikkal.mert van egy társunk aki Keszthelyi Danyuci de ö neki nem nagyon tetszettek az ottani dokik.
miota laktok zegen?megszoktatok már?nem volt fura agyerekeknek a költözés?
A Györe száma biztos h az amit Anyci irt mert nekem is ez van meg és azért párszor hivogattam. a Kádasié:06302164990
kicsit halkan beszél ugyhogy oda kell figyelni
Meli ezen nagyon ledöbbentem amit irtál a Kovács Lajosról ezt eddig nem is mondtad.hogyan lehetett ennyire ennyire szemét.egyszoval..ááá nem értek egy két embert minek megy el egyáltalán orvosnak.
Látom ma jol beszélgettél az újakkal ugyhogy remélem a következö talin egyre többen leszünk.A Meli nagyon aranyos és ha látnátok milyen szép
ugyhogy csak irjatok látjátok nagyon szivesen látjuk az újjakat akik már nem is újak hiszen itt ténleg ugy lehet beszélni mint a barátnöknek
Móni te mi jót csinálsz ma?a fiuk mit szoltak otthol az ujabb fiucskának??