Brekuc!
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy.
Annyit szeretnék csak mondani, hogy próbálj meg erős lenni és küldd el azt a szemetet melegebb éghajlatra!!! Finoman fogalmaztam....
Tudom miről beszélek. Nagyon fogod bánni, ha nem teszed. Már most bánod. Én is hagytam, hogy a végtelenségig megalázzon a volt férjem, és rettentően bánom, mert semmi önbecsülésem nem maradt. A végén még röhögve meg is kérdezte az a rohadék, hogy mi mindent tud még megcsinálni velem, mikor mondanám azt, hogy elég? Pontosan tudják, hogy nyeregben vannak, mert tudják függünk tőlük, akár érzelmileg, akár anyagilag...
Ráadásul a várandósság és a gyermekágyas időszak az, amikor a nő érzelmileg és mindenhogyan kiszolgáltatott helyzetben van...
Aki képes elhagyni egy terhes nőt, az MINDENRE KÉPES, az szar alak, semmi jót nem lehet tőle várni a későbbiekben.
TAPASZTALATBÓL beszélek.
Brekuc, itt írod le, hogy milyen egy szemét az a pasi. Lépd már meg végre, amit kell! Te is tudod, mit kell tenned. Minél tovább húzod, annál rosszabb lesz neked és a gyereknek. Csak vesztegeted az idődet, hónapokat, esetleg éveket vesz el az életedből. Nem ilyen jövőt képzelsz el magadnak, nemigaz?
Add ki az útját! Ebből soha működőképes kapcsolat nem lesz. Szomorú, és tudom, hogy nehéz elfogadni, de ez van: rossz "emberrel" akadtál össze.
Rúgd ki! Add meg magadnak az esélyt, hogy találkozz egy olyan férfivel, aki igazán szeret téged és a babádat. Hidd el nem lehetetlen. Csak tegyél érte. Amíg ebből nem lépsz ki, addig nem is lesz igazi társad. A pasid ezt pontosan tudja, ezért beszél nagy mellénnyel, hogy ha majd találsz valakit, akkor ez lesz meg az. Pontosan tudja, hogy hatalma van feletted...
Az a férfi, aki nem áll ki 100 %-osan a várandós nő mellett, nem igazi társ. Nem lehet rá számítani. Az ilyenekre nem lehet családot alapozni, sőt semmit sem lehet alapozni. Az ilyenekkel alapvető jellembeli baj van (bár azt is kétlem, hogy van jellemük): mondhatnám nem a gerincesek osztályába tartoznak. A földigiliszta hozzájuk képest gerincoszlop.
Tudom, nem könnyű, de le kell őket írni, amilyen gyorsan csak lehet.
Utána egy kis szünet, aztán lehet keresni és találni igazi társat. Nem lehetetlen. Számos eset bizonyítja.
És immár tapasztalatok birtokában OKOSABBAN tessék választani!!!
Tmoni!
A fiktív apa szerintem sem rossz ötlet. Nálam sajnos ez nem jöhetett szóba. De ha belegondolok, mennyivel jobb azoknak, akik ezt választották: így nincs semmi joga az "apának", nem kell attól tartani, mikor bukkan fel és viszi el a gyereket. Ha most választhatnék, biztos hazudnék az apaságot illetően. Még akkor is, ha így nem kapok gyerektartást. Megérné, mert akkor aztán csak az enyém lehetne a babám...
nem kell attól tartanom, hogy elviszi magával a gyerekemet, vagy esetleg még el is akarja venni, mert a kurvájának nem lehet saját gyereke. Történt már ilyesmi is.
Sőt ez én exem száját is hagyta el olyan mondat, hogy ne izguljak, nem fogja tőlem elvenni a gyerekem, pedig megtehetné. Belegondolni is iszonyú!
Tmoni, Brekuc!
Elnézést kérek, ha kicsit kemény voltam, nem bántani akartalak titeket, csak megóvni a hibáktól...
Sok erőt kívánok!