Sziasztok!
Gyors bekukk!
Vumenke:Alíz nagyon édes! Szeretném,ha Niki is szopizna majd még ennyi idősen... Bár már most is megdöntöttem a saját rekordomat, a nagyokat ilyen idős korukban már nem tudtam szoptatni,most viszont pótlás nélkül bírom
Betti: Gratula az ügyes nagyfiadhoz,és utólag is boldog névnapot!
Juj,már Murphy is a finisben van, hú de elrepült az idő! Szorítok Nekik!
Labkat: És orvosilag/emberileg mi a véleményed most az első találka után a dokinkról? Amúgy,amit írtál,hogyha nem tudsz Nála szülni, akkor akit ajánl, az is jó Neked, ebben igazad van. Én a 30.héten voltam most a lányommal, mikor bejelentette, hogy elmegy 3 hónapra külföldre, de ajánl maga helyett valakit.Nagyon nem örültem,nagyon Spániknál akartam szülni, de nem volt mit tenni. Kicsit tartottam az új orvostól, de szerencsére olyan kedves és emberséges dokit "kaptam", hogy le a kalappal!
Nagyon odafigyelt ránk, soha nem kellett rá várnom, pedig nem magánba jártam hozzá, sőt, amikor mentem hozzá uh-ra, előtte megbeszéltem Vele,hogy vinném a nagylányomat is,mert nagyon kíváncsi rá. De Neki el kellett rohannia szülésre, ezért először csak ctg-t akart nézni.De mivel ott volt a lányom ctg mellett még gyorsan csinált uh-t is, mert tekintettel volt arra,hogy csak emiatt hoztam el a lányomat. A szülést is profin,2 óra alatt lezavartuk.
Szülés után is figyelt ránk, és még a 6 hetes kontrollon is megismert
Pedig addig nem kapott semmi borítékfélét...
Ktc:[/b] Csak így tovább:)) A 13+6 az 13 hét, de a 12+6 az 12 betöltött hét
Lamme: Mi volt állás ügyben?
Na jó sok lettem! Ritkán jövök,de akkor bőven
Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:22-kor.