Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

becsengő: hát köszönöm, már az infókat, és tényleg jó ötlet, hogy meglátogassatok. A gyerkőcök is biztos élveznék :)

lamme: igen, milyen kicsi a világ. fórumokon mindig át meg átfutott az agyamon, hogy talán ismerősökkel levelezek, és nem is tudok róla. Na de engem azért mégsem túl nehéz felismerni :)

cosmo: nagyon édi a kislányotok!

banyoszka: hát nekem is igen izgi, hogy ikreket várok :) a ti csöppségetek is csudi aranyos :)

lilisgabi: remélem a tej majd beáll a baba igényeinek, és nem kell éjjelente felkelned fejni. Lili biztos feldolgozza majd, hogy anyu most már nem csak az övé, de az tényleg jó, hogy Lottit szereti...

Kata
labkat

banyoszka milyen nagy baba már Niki! Nagyon édes! :)

cosmo Milyen cuki a fotókon a kiscsaj! Tényleg hihetetlen ütemben gyarapszik!szegény Petrus, ezek az oltások majdhogynem jobban fájnak az anyukáknak, nem? Nálunk még eddig semmi gáz nem volt a szurikból, Gergő tök jól viselte, az össz. reakció egy szemöldökfelhúzás volt,Csabi viszont mindig üvöltött!!! :D

labkat Üdv itt! Tényleg jól fogod érezni magad mind itt,mind Spániknál,csak szokj hozzá a gondolathoz,hogy semmi nem fog gördülékenyen menni... :lol: (Honvéd-Máv kettős)

ktc halad az idő, nem semmi!:) Remélem minden oké veletek!:)

pepitanna boldog szülinapot Panninak!

Gabi Maximálisan át lehetett érezni az írásodból minden apró rezdülésedet! Szép volt a történet, szépen leírtad az érzéseidet! Kezet foghatunk, Gergőt én is csak titokban szeretgettem! :lol: A lényegen nem változtat, 6 hónap eltelt, nálunk is én vagyok a mumus:"utállak","nem szeretlek, én csak apát szeretem". Csupán azért írtam le, hogy ne érjen váratlanul, ha esetleg az utálat az idő elteltével csak erősödik! :lol: Soha nem mondott még ilyeneket nekem a nagy, de mostanság előszeretettel vágja a fejemhez. Néha már az apjának is mondogatja.Sokszor elszakadt már az én cérnám is, néha olyan tehetetlennek éreztem magam, hogy elbőgtem magam, de ugyanakkor ízekre tudtam volna szedni Csabit. Jelenleg a két véglet közt vergődünk. Ha nem tetszik valami neki: utál, de 2 perc és elfelejti, jön smúzolni:"nem akartam, ne haragudj, én téged szeretlek a legjobban, te virágszálam" stb Szóval ne csüggedj, bízzunk mindent az időre! :lol: :lol: :lol:

Végül hoztam pár aktuális képet én is. :) Kép Kép Kép Kép

damara

Sziasztok!
Én is akartam ám írni,édesek a babák.
Cosmo:Petra szája cukin görbül,nagy bánata lehetett... :D
Damara:Gergő úri ember az ingekben! :wink: És köszi a bíztatást! :roll:
Szabi szépen álldogál. :D
És Vivi is nagyon helyes. :wink:
Talán nem hagytam ki senkit? :oops:
Vendég

Jaj, de jó látni ennyi gyönyörű babát!

Pocakfotó talán ma végre készül.

Szüleim, bátyámék holnap jönnek, húsvétkor (az ominózus eset előtt közvetlenül :cry: ) találkoztunk utoljára. Tudják már a hírt, de kíváncsi vagyok, mit szólnak majd a pocakhoz. Valami jól mutató öltözetben kell lennem. :wink:

Bori tegnap az apját kápráztatta el, sétált 4 kilómétert egyetlen nyösszenés és felvevés nélkül! Ma meg a Margitszigeten voltunk a La Leche Ligás rendezvényen, gyönyörűen sétált, utána a játszótéren csúszdázott, elvolt a többi gyerek mellett, dél lett, mire eljöttünk. Akkor még dobáltunk kavicsokat a szökőkútba majd a Dunába (ez a kedvenc elfoglaltsága az utóbbi időben), aztán hazafelé apa egy darabon elénk jött. Jól elfáradtunk, de így, hogy program volt, nem volt nyűgös, sőt, kimondottan boldog. És ilyenkor persze én is. :D
ktc

damara: nekünk is - jobbára nekem - a Gergő név a favorit :) Aranyos a kisfiad. Szerintem a futkosáshoz hozzá lehet szokni, főleg ha az ember tudatosan készül rá, hogy ez lesz a következő hónapokban. Ha jól bele gondolok, nem is kell majd sokat futkorásznom. Már húsz hetes leszek, mire lát a doki. Akkor ugye friss uh-al, nem hinném hogy mennem kell a 22. hét előtt. Aztán a 26. környékén, majd a 30., 34. következik. Ez pedig csak kb 4 alkalom, havonta 1-1. Próbálom tényleg egy napra hozni az uh-ot és a dokival való találkozást. Aztán lehet hogy be is fektetnek már, és szerintem a 37. héten már kint is lesznek a babák. Karácsonyra meg remélem mi is otthon leszünk, ha nem is szenteste. Hú, azért az fájni fog, ha kórházban kell töltenem a szentestét :( de hát nem tudhatom hogy alakul a jövő.

Kata
labkat

labkat tényleg, el is felejtettem kérdezni: az előző két szülésed normál, vagy császár volt? Ja és persze gratulálok az ikrekhez, 4 gyerek igazi csoda, biztos nem fogsz unatkozni! :wink: :D Minden elismerésem!!! Kívánom, hogy minden remekül sikerüljön és ne kelljen állandóan a két kórház közt ingáznod! (elég idegtépő tud lenni) Köszönöm a dicséretet, mi fiúnevek terén maximálisan egyetértettünk, nem volt sok huzavona. De a lánynevekkel soha nem jutottunk dűlőre! Ti milyen nevekben gondolkodtok? A meglévő gyerekeket hogy hívják?

Gabi a legfontosabbat elfelejtettem "mondani" a nagy tanácsadásban!: :lol: Fantasztikus a két tesó!!! :D Lottinak a rózsaszín ruhájától majd' elájultam! :lol: Tündéri Lili is. És ahogy fogja a hugicát.... Már most milyen kis gondoskodó! :D

Ktc Én is várom a pocakfotót, kíváncsi vagyok, hogyan gyarapodsz! :lol: Tesódék is biztos örülni fognak. :)

Bettyna Szabira alig lehet ráismerni, olyan nagyfiú! Maholnap ő is ünnepel!!! :shock:

damara

damara: az első szülésem EDA érzéstelenítéssel volt spontán szülés, a második teljesen spontán minden érzéstelenítés nélkül. Én az ikreket tartom csodának, bár minden gyermek igazán csodás ajándék :) Bízok benne, hogy ha megbízattunk ezzel a feladattal, akkor kapunk hozzá erőt is, meg mindent amire szükség van. Mi nehezen választottunk neveket... jobbára több lehetőség volt a tarsolyomban és a férjem rábólintott az egyikre. Most a Mátyáshoz, és a Gergőhöz ragaszkodok, mert nehezen választottam, és amúgy szerintem fiú nevet nehéz választani. A lánynevet a férjem ötölte ki: Sára, másikat még nem találtunk. Nagyobbik lánykánkat Veronikának, a kisebbiket Johannának hívják.

Kata
labkat

Nem érem el a dokit, és nagyon kéne!!!!!!! SOS!!!!!!!!!!!!!! Csináltunk ma is pocakfotót, s nem igazán látom, hogy az elmúlt 3 hétben nőtt volna. Talán kerekebb lett, de ez sem biztos. Meg vagyok ijedve! A védőnő semmi okosat nem mondott, azt hiszem, ő is félvállról veszi az ügyünket, mint hajdan a régi védőnőnk. Most mit csináljak? Honnan fogom megtudni, hogy minden rendben van-e? UH-ra csak 11-én megyek. Addig meg fog ölni az aggodalom. Persze ez a védőnő sem mért pocakkörfogatot csütörtökön, pedig az most segítene. Azt sem tudom, hol kell mérni, most a köldökömnél néztem, leírtam, holnap újra mérem, de 1 nap nem sokat fog mutatni. Mit csináljak???????????

Kép
11 hét 4 nap
ktc

Na, amire leírtam, elértem a dokit, s nagyon megnyugtatott. Nem kell semmilyen változást látni még, amit látunk, az nem a méh, hanem a megnövekedett progeszteron szint miatt a belek átrendeződése. A méh még alig nőtt, a pocakkörfogat elavult módszer, max. a 2., 3. trimeszterben lenne értelme mérni.

Na, most megnyugodtam. A doki tudom, hogy nem veszi félvállról a dolgot, hiszen tökéletesen tisztában van az előzményekkel, elvégre Bori neonatológusa az állandó kapocs köztünk.

Bocs, ha benneteket is megijesztettelek. Csak szeretném, ha most minden rendben lenne. Azt hiszem, ledőlök kicsit, ennyi izgalom után jól fog esni a pihenés. Bori apával az Orczy kertbe ment, kavicsokat dobálni a tóba! :wink: :lol:
ktc

ktc: én sosem agyaltam a pocakméret miatt, de tök rendes a doki, hogy megnyugtatott! Tényleg jó fej!

Kata
labkat

Sziasztok!

Ktc: Fúú, megijedtem én is, ahogy olvastam a hsz-ed első sorát!! De a lényeg, hogy sikerült beszélned a dokival és nincsen semmi gond :wink: Amúgy Labkathoz hasonlóan én sem mértem pocakkörfogatot.

Damara: Gergő nagyon édes!! :D Nekem a kiságyban alvós tetszik a legjobban, mert annyira babás, és olyan békésen alszik, és olyan aranyos, ahogy a mellkasán tartja a kezeit :D Nagyon tetszik a kiságya!! :wink:

Banyoszka: Láttam Nikiről a legújabb képet, tündéri, mint mindig :wink: Szépen növöget ő is :wink:

Labkat: Ahogy olvastam a lányaid nevét, nagyon az villant be, hogy mi már váltottunk privit valamelyik fórumon. Nem lehetséges? :D Legalábbis az biztos, hogy én valamikor írtam valakinek többek között azt is, hogy jóideig a Johanna volt a kedvenc lánynevem, és manapság már inkább a Hannát adják, de Johannaként valahogy más. Nem ismerős? :D
lamme

lamme: meglehet :D valami lamme nevű csajszi csábított Spánik dokihoz mikor őrülten kezdtem keresni egy dokit az ÁEK-ben :D na és már fotókat is láttuk, meg már ismerősök is vagyunk iwiw-en :D Szóval meglehet hogy ismerjük egymást!

Kata
labkat

Sziasztok!

Ktc:Ne izgulj,a dokinak teljesen igaza van.Nekem semmit nem nőtt a hasam a 14.hétig,aztán jól belehúztunk a Lotti meg én... :D
Nekem soha nem mért haskörfogatot a védőnő.Tudott valamit?
Most végig izgulni fogsz valami miatt,ne félj,ez normális.Én is így voltam,nem hittem el,hogy most minden rendben lehet,és egy egészséges gyerekem lesz.És mégis!Ne gondolj rosszra,mert,ha az lesz,úgysem tudsz rajta változtatni,ha meg nem lesz semmi baj,akkor kár gyötörni magadat.Azért írom ezeket,mert van benne tapasztalatom.Fogadd meg a tanácsom,és légy nyugodt!
Persze írhatsz nekünk,majd mi jól megnyugtatunk. :wink: :D
Vendég

Csajok! Most néztem meg a Spánik doki rendelését augusztusra vonatkozóan, és úgy látom augusztus végén nem rendel! Tud valaki arról, hogy esetleg mettől meddig lesz szabin????

Kata
labkat

Kata! Szerintem nem szabin lesz, nemrég volt távol 2,5 hónapot, az szerintem kimerítette az idei szabiját. Egyszerűen ez a beosztás. A MÁV-ban szerintem megtalálható. Hívd fel!
ktc

Sziasztok!

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT PANNINAK!

Nagyon édik a gyerekek!Mindenki nő, mint a gomba. :lol:

Köszi a Szabi dicsiket!
Voltunk Balcsin pár napot, nagyon élveztük.

Ktc - Szépen alakul a pocakod.

Lilisgabi - Megható a történetetek.

Labkat - Welcome!

Mennem kell megint ébredés van. Kópé mellett nem lehet netezni!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

ktc: a Honvéd kórházat felhívtam, és azt mondták szabin lesz. Vagyis hát hogy nem lesz. Végül is nem sürgős, ha sürgős lesz, akkor úgyis felhívom. Jövő héten megyek a Praxisba genetikára, ha minden okés, akkor elég ha szeptember elején elmegyek hozzá egy rendelésre.

Egyébként hová tűnt mindenki az elmúlt napokban??? Néha már már azt hittem kihalt a fórum.

Kata
labkat

Sziasztok!

Bettyna: Boldog névnapot kívánunk neked!

Én az utóbbi napokban állást kerestem ezerrel :( Volt, hogy egy nap 87 helyre küldtem érdeklődő e-mailt, úgyhogy szó szerint fáj a jobb kezem :(
Voltam tegnap egy állásinterjún, és jövőhét szerdán is megyek egyre. A tegnapinál azt mondta a fickó, hogy még nem 100%-os az üresedés, de nagyon valószínű, hogy nyugdíjba megy az illető, ezért is kutakodik már utánpótlás után. Szeptember elején ez kiderül, akkor mindenképpen visszaszól, ha esetleg addig még nem találnék mást. Drukkoljatok légyszi, hogy sikerüljön normális (!) melót találnom! Köszi!
Na meg tegnap elintéztem a gyedlemondást és a gyesigénylést. Előbbinél csak 45 percet kellett várnom, és egy elég bunkó nőt fogtam ki, utóbbinál meg két egész órát vártam :shock: , de legalább az ügyintéző kedves volt :) Vihettem volna magammal egy könyvet :?
lamme

Lamme, miért mondtad le a gyedet? Nem vagyok képben... Muszáj visszamenned dolgozni? Niki hol lesz, amíg te melózol?

Bettynának boldog névnapot!!!!!!!!!!!

Kata, hát nem gondoltam volna, hogy maradt még szabija. Mondjuk az lehetett hivatalos út is, elvégre tanulni, dolgozni ment ki arra az időre. Remélem, jövő év elején nem tervez újabb szünetet.
ktc

Sziasztok!
Betty:Boldog névnapot kívánok! :D
Vendég

ktc: hát én is remélem, hogy nem megy szabira karácsony környékén, amikor valsz kibújnak a babák...

lamme: nem lehet könnyű épp most állást találni, de ne legyél türelmetlen!

Kata
labkat

ktc: most hogy jobban bele gondolok, nem is érdekel, hogy ha valamiért nem ő vezeti le a szülést. Bionyára egy olyan emberre bíz majd, akiben ő is megbízik, akkor meg nincs gond!

Kata
labkat

Köszönöm a köszöntést! Aranyosak vagytok!!!!! Puszi Nektek!

Lamme -Álláskeresés! Keménydió! Sok sikert!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Úgy tűnik holnap muszáj leszek betolakodni Spánik rendelésére. Képzeljétek, elkezdtem viszketni odalent kedden este, aztán Canestent használtam, és elmúlt. De Pénteken megint elkezdtem viszketni picit, aztán szombaton is, ma meg égő érzésre ébredtem. Marha kellemetlen.

Délelőtt gondoltam csörgetem a dokit amennyiszer csak bírom, egyszer csak felveszi. Aztán mondom neki hogy mi a szitu, és hogy múlt héten kérdeztem hogy van e hely, de már minden hely foglalt, de én nagyon nagyon szeretném, ha este rám nézne, mert megveszek, ha még vagy egy hónapig kell ezt odalent tűrnöm. Mert ugye jövő héttől nincs rendelése a Papp Károlyban.

Remélem elérem. A fejleményekkel meg majd holnap jelentkezek!

Kata
labkat

Kata, ha nem éred el, akkor is menj oda nyugodtan. Van olyan, hogy előre nem tudhatja az ember, mi baja lesz, így bejelentkezni sem tud. Az ott szakrendelés! Előbb-utóbb be fogsz kerülni!
ktc

ktc: minden úgy volt ahogy mondtad. Behívott és időpontom sem volt. De levett kenetet, és pénteken kell hívnom, hogy mi az eredmény. Ha gond lesz, akkor még pénteken fel kell menni, és akkor majd ír fel gyógyszert. Ha nincs gond, majd jövő héten találkozunk. De megnyugtató, hogy vizsgálódnak. Na és az is korrekt volt tőle, hogy mondta, ha nem érem el, akkor küldjek sms-t és azt megnézi, úh tud értesíteni ha mennem kell.

Kata
labkat

Kata! Örülök, hogy sikerült találkoznod vele. Tényleg, te most mentél hozzá először? Ugye, milyen rendes? Nem hiába szeretjük! :wink: Ezek szerint jövő héten is mész hozzá? Az nagyon jó, hogy nem vaktában ír fel valamilyen kencét, hanem alaposan megnézi, mi okozza a gondod. Remélem, hamar el fog múlni. Még mindig viszket? (Sztorim: nekem akkor volt ilyen viszketésem, amikor kiderült, hogy babát várok. Ez így volt Borinál, az előzőnél is, most viszont nem... Ki érti? De arra semmilyen szert nem használtam, hormonális volt.)
ktc

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok senkire, még rendesen elolvasni sem volt időm a hsz-eket :(

Holnap megyek két helyre állás ügyben, légyszi, aki tud, drukkoljon!! Köszi!!

Ja, még azt el szeretném mondani, hogy tegnap voltunk egy kiállításon, az a neve, hogy Láthatatlan kiállítás. Szerintem kihagyhatatlan! Vakok szervezik, azt mutatják be, hogyan élnek, és végigvezetnek egy totál elsötétített kiállító helységben, különböző élethelyzetekben. Hihetetlen, hogy néhány mp alatt felerősödik a többi érzékszerv, nagyon érdekes!! És nem is egy drága dolog. Mi sokat nevettünk is :) A mi csoportunkban volt két 5-6 éves korú gyerek is, ők is nagyon élvezték. Nekünk, látóknak ez szórakozás, de mégis több annál, mert megismerjük az ő élethelyzetüket, kicsit a bőrükbe bújunk, és ezek után, ha a mindennapokban találkozunk egy vak emberrel, teljesen másképp fogunk rá nézni, és érezni felé. Nagyon tudom ajánlani! Itt találhattok róla infókat:

www.lathatatlan.hu

Na megyek, majd megpróbálok bekapcsolódni lassan.... Remélem mindenki jól van!
lamme

Sziasztok! lűátom Spánik Doki nagyon népszerü..nekem ma mutatták be mert hogy nála fogok szülni és tényleg ránézésre szimpatikus..de ahogy itt olvasom nem csak ránézésre..ezekszerint nagyon tuti doki?
Szül valaki szept végén a MÁV khba nála?

Suzka
suzy39

Sziasztok!

Megvolt az UH, csupa jó hírek! Teljesen stimmel a számított kora és a méretei!!!!!!!!!!!! Hurrá! Sőt, majdnem nagyobb is, azt mondta a dokink. Most nézem a várandós kerekem, aszerint holnap töltöm be a 13 hetet, a vonalzóm persze mást mutat, s a dokim is azt mondta a méretek alapján, hogy ez már majdnem 13 hetes! Itt ugye a betöltött heteket nézik, tehát ha 13 hét 6 napos vagyok, azt még 12-nek mondják - jól tudom? Szóval jó hírek.

És akkor a lelet:
Egy élő magzat. Lepény fundusban. CRL:70 mm, BPD 24 mm Tarkóvastagság: 1,6mm (norm.) Orrcsont látható. Az uterus környékén kóros echo nem látható. Dg.: Grav s 12

Mozgott keze-lába, nagyon jó volt látni. Szívhangot nem hangosítottak ki, de nem is csodálom, az egész vizsgálat kb. 5 perc volt, csak másfél órát vártam mire bejutottam. Nagyon sokan voltunk, Hajdú doktornőhöz sokan mennek, nem véletlenül. Csütörtökön megyek vérvételre a kombihoz.

Suzy, közülünk Murphy a soros, de nem emlékszem pontosan, mikorra van kiírva. Az utóbbi hetekben nem írt, talán nyaralnak. Üdv. körünkben, tényleg jó dokinál jársz! :wink:
ktc

ktc: most találkoztam először a dokival. Ahogy a dolgok most állnak, ég, viszket és már folyásom is van, szerintem valami ki fog tenyészni péntekig, és már akkor megint találkozunk a gyógyszer felírás miatt.

Murphy-vel tegnap találkoztam a dokinál, rám ismert :D már csak három hete van hátra és jövő héten beszélik meg a dokival, mikor lesz a csaszi!

Kata
labkat

nagyon várom már én is a szombati uhut!

Kata
labkat

Sziasztok! Nagyon régen voltam itt :oops:
Szinte egész nyáron a Balatonon vagyunk, nem is nagyon netezek.

Üdv az Újaknak: Spániknál jó kezekben lesztek :lol:

Lamme: milyen állásokat pályázol? Ha jól emlékszem, pü-i terület, ugye? Jaj, nagyon drukkolok!! Nincs már kisgyerekes diszrkimináció, mint régebben?

Cosmo: Petra hatalmas :)

Grat. Szabi állásához :)

Ja még a gombás fertőzésre akartam írni, h valahol olvastam, h sokkal jobb a Canesten és tsai gyógyszereknél a gézbe tekert és cérnával összekötött fokhagyma. Én ki fogom próbálni, ha szükség lesz rá. Még a joghurtba mártott tampont is javasolják sokan.

Mi jól vagyunk, 11 foga van Aliznak és 13 hónapos múlt. Lépked asztal mellett, sokszor kapaszkodás nélkül áll, ezerrel teper a kisautójával, még szopizik :lol:

Majd hozok képeket, csak a másik gépen vannak.

Éjszakáink továbbra is katasztrófálisak. :? Csak fél-1 órás visítással alszik el és éjjel is kel min. 2x és van, hogy nem alszik vissza csak 2 órával később :roll:
vumenke

Kata, köszi az infót, akkor sokat gondolok ezentúl is Murphy-re, s remélem, jön majd a hírekkel!

Vumenke, de jó, hogy végre írtál! Várjuk a képeket! Nagyon ügyes kiscsaj Aliz!
ktc

Ktc köszi :)

A képek:
Kép Kép Kép Kép
vumenke

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Vumenke:Alíz nagyon édes! Szeretném,ha Niki is szopizna majd még ennyi idősen... Bár már most is megdöntöttem a saját rekordomat, a nagyokat ilyen idős korukban már nem tudtam szoptatni,most viszont pótlás nélkül bírom :D :D :D :D

Betti: Gratula az ügyes nagyfiadhoz,és utólag is boldog névnapot!

Juj,már Murphy is a finisben van, hú de elrepült az idő! Szorítok Nekik!

Labkat: És orvosilag/emberileg mi a véleményed most az első találka után a dokinkról? Amúgy,amit írtál,hogyha nem tudsz Nála szülni, akkor akit ajánl, az is jó Neked, ebben igazad van. Én a 30.héten voltam most a lányommal, mikor bejelentette, hogy elmegy 3 hónapra külföldre, de ajánl maga helyett valakit.Nagyon nem örültem,nagyon Spániknál akartam szülni, de nem volt mit tenni. Kicsit tartottam az új orvostól, de szerencsére olyan kedves és emberséges dokit "kaptam", hogy le a kalappal!
Nagyon odafigyelt ránk, soha nem kellett rá várnom, pedig nem magánba jártam hozzá, sőt, amikor mentem hozzá uh-ra, előtte megbeszéltem Vele,hogy vinném a nagylányomat is,mert nagyon kíváncsi rá. De Neki el kellett rohannia szülésre, ezért először csak ctg-t akart nézni.De mivel ott volt a lányom ctg mellett még gyorsan csinált uh-t is, mert tekintettel volt arra,hogy csak emiatt hoztam el a lányomat. A szülést is profin,2 óra alatt lezavartuk.
Szülés után is figyelt ránk, és még a 6 hetes kontrollon is megismert :D Pedig addig nem kapott semmi borítékfélét...

Ktc:[/b] Csak így tovább:)) A 13+6 az 13 hét, de a 12+6 az 12 betöltött hét :D

Lamme: Mi volt állás ügyben?

Na jó sok lettem! Ritkán jövök,de akkor bőven :D :D

Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:22-kor.

Banyoszka
banyoszka

vumenke: nem tudom, hogy most merjek e próbálkozni ilyen olya természetes gyógymódokkal. Nem terhesen, lehet hogy jobban próbálkoznék. Most inkább megvárom mit mond a doki. Egyedül kamillát használok, az jó gyulladáscsökkentő, és fertőtlenítő is. Remélem használ, vagyis mintha használna.
Aranyos a kis Alíz :)

banyoszka: a doki kedves. Kissé fáradtnak tűnt, de ez érthető egy dokinál. Szimpinek mondanám, de igen keveset voltam nála. Igazán nem volt vele gond. Egy dolgot hiányoltam, hogy nem nézte át a leleteimet, csak a kiskönyvemet lapozta át. De gondolom ha nagyon faggattam volna, válaszolt volna. Pénteken meg úgyis találkozunk, vagy jövő héten. Pár percből inkább nem ítélnék. De ha már ennyien dicsérik, hát biztos nem rossz a választás. Már másoknak is ajánlottam.
Aranyos a te pici lányod is :)

Kata
labkat

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek, aki hiányolt, hát végre én is előkerültem.

Lamme: Drukkolok az álláskereséshez. Nem lesz egyszerű két kisgyerekkel, de ezt gondolom már Te is tudod. Amikor még csak Zsófi volt, akkor protekcóval lett volna egy állásom, de még ott is nagyon húzták a szájukat a kisgyerek miatt, pedig mindegyik nagyszülő pár percre lakik tőlünk és a gyerek bölcsibe jár. De azért nagyon szorítok Neked, hogy valami összejöjjön.

Suzy39: Üdv közöttünk! Szeptember végén fogsz szülni? Én szeptember 7-re vagyok kiírva. Mit lehet még tudni rólad? Babóca? Hogyhogy csak most találtál rá a dokinkra? Korábban hova jártál?

Ktc: Olyan jó, hogy már itt tartasz és minden rendben van. Higgy benne, hogy minden rendben is lesz, mert azt érzem benned, hogy nagyon bizonytalan vagy. Bár tudom az okát, de tutire minden rendben lesz. Pár hét és azt is megtudod, hogy milyen nemű. Meg fogod kérdezni?

Labkat: Örülök, hogy találkoztunk. Remélem, hogy rendbe jön a problémád. Én 13 hetes voltam, amikor a László Kórházban beszereztem egy jó kis gombás fertőzést. Nagyon durva volt, tiszta vörös voltam odalenn és rettenetesen viszketett. A Canesten combi aztán rendbe hozott.

Vumenke: Alíz még mindig gyönyörű kislány. Nem irigyellek az éjszakák miatt. Lehet tudni, hogy miért nem alszik?

Banyoszka: Niki már lassan 3 hónapos lesz? Hihetetlen, hiszen még csak most született. Kis gyönyörűség. Nektek milyenek az éjszakák? Átalussza már?

Lilisgabi: Lotti és Lili csodaszép kislány. A kedvenc képem a Cappy-s. A szüléstörténeteden szétbőgtem magam. Pedig azt hittem, hogy most meg tudom állni bőgés nélkül, de nem sikerült.

Cosmo: Petra hatalmasat nőtt két hónap alatt. Jó az a kép, amit felraktál a növekedéséről, bár nekem az a kis legörbített szájú tetszik a legjobban. Mi van veletek? Hogy viselkedik a kiscsaj?

Mi voltunk egy kicsit nyaralni Miskolc-Tapolcán. Nagyon élvezte a Zsófi. Az eddigi nyaralásaink is jól sikerültek, de ez volt az első, amikor igazán élvezte a nyaralást. Nagyon édes volt.
Petra születését már nagyon várja. Minden gondolota körülötte forog. Bármilyen téma jön elő, akkor mindig beleszövi a Petrát is. Sőt! Most már végre kezdünk kilábalni a kakilási problémából is. Kb. egy hónapja elkezdett kakilni. Saját magától, önként, sőt boldogan. Még azért néha-néha előfordul, hogy ki kell belőle nyomnunk, de már nagyon boldogok vagyunk ettől a hatalmas előrelépéstől. Valószínű, hogy ez is a Petrának köszönhető, mert mindig kérdezgeti, hogy a Petra majd ügyes lesz, ő tud egyedül kakilni?

Tegnap voltam a dokinknál. Kissé leizzadtam, amikor ki volt írva, hogy augusztus 24-étől szabin van. Amikor rákérdeztem, akkor mondta a doki, hogy ne aggódjak, csak a Honvédban nem fog rendelni és nem is érti, hogy milyen szabiról beszélek. Tőlem tudta meg, hogy az van kiírva, hogy szabin lesz. Szóval megnyugodtam. Tegnap megvolt az első ctg-m is, folyamatosan ficánkolt a kiscsaj. Jövő héten megyek a MÁV-ba uh-ra, ctg-re és akkor már ott lesz a dokival a kisokosa és megbeszélünk egy időpontot a szülésre. Remélem, hogy a Petra nem szól bele a döntésünkbe és nem akar előbb meglátogatni minket. A lényeg, hogy három hét múlva már szülök!!! Szorítsatok értem (értünk)!

Képzeljétek! Ma van a házassági évfordulónk. Kíváncsi vagyok, hogy a férjemnek eszébe jut-e, mert mostanában annyi gondunk volt, hogy nem csodálkoznék rajta, ha elfelejtette volna. A legnagyobb gondunk is épp csak tegnap oldódott meg (legalábbis egy része), de erről majd később mesélek, mert már így is egy regényt írtam (bocsi érte).

Puszi mindenkinek!

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Teszek fel néhány friss képet.

Kép A diósgyőri várnál

Kép A szállodában

Kép A mi kis családunk

Kép

Kép
murphy73

Marcsi: Azért meglepődtem, hogy valaki megismret a fórumról :D De persze lesz ez még szerintem mással is. mármint mással is biztos összefutok.
Remélem én is hogy minden megoldódik odalent.
Petrának meg üzenem, hogy azt a 3 hetet még bírja ki odabent :wink:

Kata
labkat

Murphy, de jó, hogy jöttél! Persze, hogy szorítunk értetek! És nagyon várjuk a híreket! Igazán szépek vagytok, köszi a képeket!!!!!!!!!! A nemét szeretnénk tudni, remélem, a 18. heti UH-n már látjuk. Köszi a biztatást!

Banyoszka, nagyon ügyesek vagytok, és milyen aranyos Niki!

Vumenke,
köszi a képeket! Tényleg szép csajszid van! És te is jól nézel ki! Látszik rajtatok (is) a boldogság!

Holnap a kombira nem tudom, be kell-e jelentkezni. És már jó késő (kora) van, nem hiszem, hogy reggelig választ kapok tőletek. Na, majd kiderül...
ktc

Murphy73: Igen, Niki szerencsére már kb.7-8 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, igaz,este 11-nél korábban csak ritkán sikerül elaltatni, viszont cserébe reggel 8-9 körül ébred,de sokszor 9-kor én keltem,hogy egyen már!
De azért remélem , hogy ha megkezdődik a suliszezon a nagyoknak, akkor sikerül majd kicsit eltolni az alvást mondjuk este 9-től reggel 7-ig terjedő időszakra. Ugye milyen telhetetlen vagyok? :D
Zsófi nagyon aranyos!

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Offolok, bocs érte, de hátha érdekel valakit a babakocsink:

ELADÓ SYMBABA BABAKOCSINK

JELLEMZŐK:
- puha rugózású, átfordítható karú váz, állítható magasságú tolókar, levehető műanyag fix kerekekkel
- mély és sportkocsi átalakító záróvég
- 6 fokozatú vízszintesre állítható háttámla, 5 pontos biztonsági öv

- széles, kényelmes fekvőfelület-kialakítás (szabványon felüli)

- téliesítéshez lábzsák becipzározható szúnyoghálóval, napernyő

- elöl-hátul fékezhető

MÉRETEK:
- Nyitva:105x63x105 (h x sz x m)
- Öszecsukva: 65x63x50 (h x sz x m )
- Súlya: 12 kg
- Belső fekvőfelület 85x38 (h x sz)

Megkímélt állapotban van, mert bár két gyereket kiszolgált, elég lenne a harmadiknak is, csak hát ikrek. Alig jártam sétálni, inkább csak az udvarra toltam ki őket, és ott vagy a teraszon aludtak benne. Tágas, és fent a napvédőn ill. a baba feje felett kinyitható hálós ablakok vannak, így jól szellőzik. A baba feje feletti kis nyílás zárója egy zseb, és még egy zseb található a téliesíthető zsákon. Alul tágas tárolóhely van.

Ami a hátránya, hogy a kerekek rögzítése eléggé hülyén van megoldva, mert a rögzítő kispöcök eláll a keréktől kb fél-egy centrie, és ezért óvatosan kell haladni a szűk helyeken, hisz ha beakad, akkor bizony leeshet a kerék. Ezen kívül semmi más baja nincs!

25.000Huf-ért kínálom.

Kép

Kép

Kép

Kata
labkat

Murphy!
Hihetetlen, hogy már itt tartasz!
Gondolok én is rád, hogy minden rendben legyen!

Betti

Kép
becsengo

Sziasztok!

Banyoszka: Nálunk is ugyanez volt a helyzet, amikor a Zsófi kicsi volt. Este 10 és 11 között aludt csak el, cserébe viszont ő rengeteget aludt. Sokszor másnap délben, vagy csak 1/2 1-kor kelt fel. Amikor aztán eljött a bölcsi időszaka, akkor nagyon könnyen hozzászokott, hogy korábban fekszik és kel, úgyhogy szerintem nálatok sem lesz gond.

becsengo: De jó, hogy te is "előkerültél" Mi van veletek? Eszter már lassan 5 hónapos lesz? Hihetetlen. Rakhatnál fel képeket. Hogy telnek a napjaitok?

Ktc: Már csak 5 hét és tudni fogjátok a nemét. Emlékszem, hogy én már olyan izgatottan vártam, hogy mikor jön el a 18. heti uh. És már itt vagyok a finisben. El sem hiszem. Most kezdek egy kicsit aggódni, hogy mi lesz majd a két gyerekkel. Hogy fogom bírni. Hiába is titkolnám, kicsit beijedtem.

labkat: Engem korábban Cosmo ismert fel a rendelésen. Azon én is nagyon meglepődtem, mert ő fényképről ismert rám. Nagyon jó arcmemóriája van, rettenetesen meglepett és jól is esett egyben.

Cosmo: Ha már így beszélünk rólad: Mi van veletek? Ugye a Petrák csak jó kislányok lehetnek?

Üdv mindenkinek:

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!

Na nincs még meg a tenyésztés eredménye, úh hétfőn kell megint hívnom a dokit!

Az AFP-m viszont meg van, és kicsit magas, de ikreknél ez nem gond, azt hallottam. Mivel a határértékek egy babákra vannak kialakítva. Mondjuk nekem korrigálták, de épp a korrekció után lett rossz az eredmény, előtte határértéken belül volt. No mindegy, holnap úgyis alaposan megvizsgál a Hajdú doktornő!

Kata
labkat

Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról, és minden rendben a babákkal. 3 nap eltéréssel majdnem egyformák. Az egyikőjük 230g, a másik 278g körüli :) Mindenük meg van, és mindenük ép!

Ééééééééés Kisfiúk :D aminek nagyon örülünk, bár a lányok is csodás ajándékok lettek ám volna, de azért mégis olyan kerek így a dolog, hogy két fiunk is lesz a két lány mellett!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kata
labkat

Labkat: Gratulálok a fiúkhoz! A két lány mellé tényleg tök jó lesz az iker fiú pár. Örülök, hogy minden rendben van, gondoltam Rátok!

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Marcsi: én is gondolok rád! Hétfőn lehet megyek a dokihoz, bár nem tudom hová.... Na hátha még összefutunk mielőtt szülsz :) Tényleg nincs még meg az időpont???

Kata
labkat

Kata! Nagyon örülök a jó híreknek, sokat gondoltam rád ma! De jó lesz nektek, 2 lány 2 fiú! Csodaszép család lesztek! Jó hétvégét nektek is!
ktc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?