Sziasztok!
Tünci.... ó édes Istenem, miért fordulhat elő ilyesmi??? Megkönnyeztem a történetedet, és nem is tudok mit mondani. Teljesen kivagyok. De könyörgöm, ne kérdezd magadtól, hogy milyen Anya is vagy te??? És ne okold magad, kérlek, mert ezt te nem tudtad volna befolyásolni, hidd el! Tudom, hogy iszonyatos nehéz, mivel sajnos én is átestem hasonlón. Teljesen ugyanígy kezdődött minden, a 6. hét körül vérezni kezdtem, nekem is gyógyszert és ágynyugalmat írtak elő. Aztán hol elmúlt, hol visszajött a vérzés, másik gyógyszer, stb. de sajnos semmi sem használt, a 10. héten elvetéltem. Talán még "szerencsésnek" mondhatom magam, hogy már akkor, és nem kellett tovább vinnem, és nem később történt a dolog.
Csak azt tudom mondani, kitartás, és bízz magadban, egy gyermekre vágyó nőnél szerintem nincs erősebb.
Nálam is várakozással teli majdnem 2 év következett, és bár iszonyatosan kiborultam a vetélés után, igyekeztem magam összeszedni. Aztán harcoltam, hogy teherbe essek, és végül hála az égnek, sikerült. Gyönyörű szép, okos kislányom van, aki jövő héten lesz 2 éves.
Ne add fel, és a jövőbe nézz!!!
Lia!
Bocs hogy tegnap "lebárányoztalak"
Tudod, a megszokás.
Hát meg kell mondanom, hogy Dávid teljesen lenyűgözött, kétszer is megnéztem a videót, hihetetlenül édes, azok a pofik!!! És azok a hangok!!! Gyönyörű szép baba, jól látom, hogy fekete a szeme? Vagyis sötétbarna? Ez a gyengém...
Gesztinek is kezdetektől fogva sötétbarna szeme volt, már újszülött korában is, senki nem akarta elhinni. Mindenki arra várt, hogy nyissa már ki végre, hogy gyorsan meg tudják nézni.