Drágám pár napja hozott nekem Family Frostos diabos csoki-vaníliát, szerintem kifejezettem finom. Mondjuk néztem hogy csak 1 gr CH-val van ebben kevesebb, mindt a Algidás krémkönnyűben. Az Algida Light (az 5 gramm CH-s) szerintem nagyon tré.
Vanda szívem,
együttérzek
Azért ha munkaidőn kívül vállalja az is valami nem?
Böcsire várólistán vagytok?? Nyíregyházán tudok csak szuper dadust....
Angel!
Én pont a ventilátorra gondolom, hogy több gondot okozhat...legalábbis én a klímás idők előtt attól voltam teljesen kész, az mindig megbetegített
Baba!
Hunci leírta már kábé, amit gondolok
Vannak országok ahol a metformint kivették a
"terhesség és szoptatás alatt ne" csomagból, pl. Ausztrália, ott sikerült ezt elérnie a nőgyógyász és endokrinológus szakmának.
Ártani nem árt, fél évszázada szedi ezt sokmillió nő, rengeteg kismama is, gyakorlatilag mellékhatások nélkül, de mivel ez egy nagyon olcsó gyógyszer a gyógyszergyártóknak nem érdeke tesztelni más célcsoportokon.
A kölköm eddigi 11 hónapja alatt nem szedtem, nem azért mert ártott volna neki, hanem azért mert a szopit féltettem, hogy csappanhat a tejcsi. De mi már csak reggeli-esti szopiszerűséggel mókázunk, nem igazán kaja már, inkább csak szertartás.
Szöcske!
Huhh, nagyon merészek
Cukiruci, tetszene is nagyon, csak épp most nőttük ki ezt a méretet
Enyémgyerek is megtalálja az összes veszélyforrást, ma rájött hogy seperc allatt meg tudja mászni a 20 lépcsőfokot. Fenn van kiskapu, de most már lentire is tennem kell.
Ma medencéztünk nagy volt az ováció, itt volt pajtikislány szét pancsizták magukat. Majd rakok képeket
Keny!
Én klímás kh-ban szültem
Mondjuk befagyott a seggünk, a kölkökre meg sapkát kellett húzni júl. közepén
Hunci!
És az más vivőanyag mit jelent?? Te miért vagy inkább Meforal párti?
Angel!
Enyém gyerek is kimondta az első szófélét, hülyapja aszonta neki hogy hogy ha blabla, akkor megdádázom a kezedet...
(nemtom hogy jött, tökre nem is gügyögünk neki, fizikai erőszakkal fenyegetőzni sem szoktam így gügyögőben, max hogy kiváglak a kutyaházba édesfiam)...naszóval erre a gyerek vissza mondta hogy dádá. F@sza
Na jó nem ez az első, hanem előszeretettel skandálja németül hogy három..nemtom mit akar vele