Skrisz!
Megnéztem ezt a Milandert (???), ezen nem lehet szűrni?? Csak kor szerintit találtam. Lehet csak én bénázom
MI is nagyon sokat vagyunk kinn, Zétényt nem zavarja ezerrel mászik, kövön, viacoloron, fűben. Meg egy perc alatt megmássza a 20 lépcsőfokot
Hintát nagyon élvezi, a homokozót még csak kívülről nézegeti, ahogy a többi gyerek játszik benne
Utazóágy nálunk is nagy talány még, egyszer nyitottam ki, még karanténnak vendégségben kicsi korában, mikor megyünk nyaralni, akkor vetném be, de hogy mit szó hozzá őkelme, azt nem tudom
Magunkkal nem altatnám akkor sem, mert úgy már nem nagyon tudunk (ő sem) aludni.
Ja tegnap enyém is elromlott, éjjel 3/4 3-től 1/4 8-ig ugrált a fejemen. Már erősen gondolkoztam, hogy kirakom a kutyaházba
Twist!
Cuki cuccok
Teszveszen vettem én is az első scampos bodyjainkat, de azóta rájöttem hogy a honlapon sokszor olcsóbban lehet találni
Nani!
Szijjjja, légy üdvözölve
Szóval zugolvastál minket?? Kafa, akkor képben vagy itt a sok agyrágta kismamival
Nem igazán klaszikus babavárós topik ez, mert sokan itt rontjuk a levegőt ölbebabákkal , nem csak pocakosok vannak
Baba!
De aranyos Anyukád
Tesóm is főz be eperlekvárt mindig, de most annyira nincs eper, ami van az meg horror áron
---------------------
Lois Zétől elkobozza a rajzszögeket
-------------------------------------
Újra itt:
Baba!
De majd ha meglesz Fanni, azért mennek majd hozzád nem?
Rani!
babausziért irigy, én is annyira terveztem anno' de nem jött össze, betört addigra a H1N1, meg a tél ugye, Anyuka meg befosott
De vettem már neki medencét...
Bols!
Jó láblógatást
Fürdeni én sem mernék
28.-ik héten még én is zárt, de mire mentem a 32.-iken már kívül kinyíltam, szóval ilyenkor már elkezdenek nyilogatni a Kismamik sokan
Lili!
Kiütések, a tejcsitől vannak valszeg, ahogy zsírosodik a tej, az szinte minden babát kiüt. Zének a mellkasa is tiszta pötty volt. Nem szép, de nincs vele teendő, múlik hamar