Szóval az van hogy mi a 15ker Pólus Hotelba járunk de ott most nyári szünet van júkli 15 és szept 1 között és így ideiglenesen Pűlus Centerbe járunk, de csak ideiglenesen.
Mivel egy helyen van szinte, ezért válaszottam a centert pótlásnak.
ez ahova járunk mindig:
http://www.bebiuszas.hu/elerhet.html
ez most ideilenesen:
http://www.angolna.hu/
Na akkor kezdem...
Szóval elkezdtük az úszást, minden alkalommal üvöltött, amit furcsálltam mert imád pancsizni, de erőltettem, nem akartam, hogy ő gyözzön és az oktató is ezt támogatta, aztán szépen lassan leszoktunk a babamasszázsról mert rájöttünk arra hogy a masszázs közben azért sír mert síró babákat hallott és zavarta...ezért mi 1 órát töltöttünk a medencében mert előtte beleengedett szokni...hát nem szokta meg...aztán 6 hósan végül kihoztam a vízből, kezemben az üvöltö gyerek és mondtam az oktatónak, hogy ennyi, feladtam, lejárom a brletet és vége...a köv alkalommal a gyerek nem sírt, sőőőt, aztóa meg ki sem akar szállni a medencéből...mintha értette volna, hogy abba akaom hagyni...szóval jól jött ki.ű végül, valószínüleg 3 hó kellett neki mire megszokta...
ezt azért írtam le ha esetleg valakinek előfordul ilyen, ne ijedjen meg...
Szóval az összehasonlítás:
kezdem pólus hotel
9000 ft 4 alkalomra, 45 perces az óra 15 perc kb masszázs aztán pancsi, de 1 óráig is szokott tartani összesen, mert bent lehet maradni a köv óra elejéig, én kihasználom ezt
ha valki nem tud eljönni, négy, azaz 4 hónapig be tudja más napon pótolni
az órák hétközben vannak az 1 órás az uccsó, a baba igényei szeűrint tudnak különféle időpontokat mondani, én is kipróbáltam egy csomót mire kitapasztaltam melyik nem ütközik a napirendjébe
szóval az oktató egy házaspár, nagyon szimpik, segítőkészek és nincs rögtön lenyomom a víz alá, haa gyerk nem akarja, nem kell...
vannak bemelegítő, szoktató gyakorlatok és maga a technika óráról órára épül fel, vagyis egyszer ez van , aztán az van és egy másik elem, aztán ez, másik elem, harmadik elem stb.
merülés 5.alkalommal először, addig nem, de van aki mint mi is 9. alkalomra jutottunk el...nincs gond, sőőőt őkl látják hogy ez nem megy, látszik a gyereken és szólnak hogy ezt most ne mert nem akarja...
a vége pedig szabad foglalkozás, játék.
imádok oda járni, mert 1 órás összességében ha még maradni akarunk egy kicsit, kedvesek, segítőkészek stb
2. pólus center
ez más, ez angolna módszerrel dolgozik, fura volt megszokni hogy ők mindent másképp csinálnak, sokat merülnek, amott mi nem merülünk ennyit...nem rossz a módszer, igazán két különböző módszertől beszélünk, de egyik sem jobb a másiknál, bár a hotelesnél mintha több új elem lenne, itt meg egy idő után nem mutat újat, mindig ugyanaz...
ez 8000 ft 4 alkalom, 1 hónapon belül lehet pótolni és hétköznap van
DE
ez 30 perces
max 40 ...ez nekem kevés, talán ezért is "olcsóbb" de kevés időnek tűnik és nincs játék a végén, szóval itt bemegyünk a vízbe, ide úszás, oda úszás, merülés, ugrás, aztán 5 perc torna, ez iszonyat kemény, vízi torna tényleg megmozgat mindent, aztán vége...nekem ez olyan fura hogy vége nincs játék, a gyreknek is van hiányérzete...
de előny hogy nagyon izomgyakorlatra megy, míg a msáik játékosabb, nem mondom, az is kemény, de sokkal játékosabb...
ha centeres nem lenne ilyen rövid, nem tudnék választani de szept-től emiatt és a játék a végén miatt visszamegyek a régibe...
amúgy nagyon jó hatással van a gyerekre, imád fürcsizni, imádja a dtrandolást, nem fél a víztől ügyesen merül stb...erősödik látszik rajta
nyah ennyit ha most elszáll az írásom kardomba dőlök