Boni!
Zsigi nagyon aranyos ezeken a képeken! Ilyen csucsujgatót nekem is kellene csinálni, mert Lili is ezeket keresi mindenen, amit a kezébe vesz. Olyan jót játszik velük, meg gondolom meg is nyugtatja. Ezt az apjától örökölte, mert a férjem a mai napig sodorgatja a párna csücskét, meg mindent, amit lehet.
És hogy már áll?! Gondolom akkor már stabilan ül és mászik is. Hát Lili még csak próbálja a lábait maga alá húzni, és ülni sem ül biztonsággal, csak ha valami van a háta mögött.
Ilyenkor mindig megijedek, hogy le van maradva, de aztán megnyugszom, amikor más anyukák is azt mondják, az ő gyerekük sem ül még, és nem is mászik.
Lili 5x eszik naponta. 9-kor gyümi + tápszer. 13-kor főzelék + tea vagy víz. 17-kor uez. 21-kor tápszer. És éjszaka is tápszert eszik amikor felkel (4-5-6 között). Mi a Milupa Milumil HA1 tápszerrel kezdtünk, aztán 6 hónaposan azt mondta a doktornéni, hogy próbáljam ki a sima 2 tápszert. Lilinek nem volt semmilyen allergiás reakciója hála istennek.
A védőnéni azt mondta, hogy 9. hónaposan bevezethetem majd a sima joghurtot. Amikor kérdeztem, hogy milyen fajtát, azt mondta, hogy van bébijoghurt, meg a sima joghurt is jó. Ti mit adtatok először a gyerekeknek? Csak azért kérdezem, mert ugye az Activia is sima joghurt, én mégsem adnám a gyereknek. Vagy rosszul gondolom?
Meddig kell neki felforralni a vizet? Mikor ihat forralás nélkül csapvizet?
Xandra!
Nálunk is így volt, a gyümölcsöt megette, de a gyümölcslevet és a vizet nem itta meg. Öklendezett tőlük. Így maradt a Hippes tea. Szép lassan átszoktatom a vízre, most már azt is megissza. Tegnap találkoztam egy ismerőssel, neki 1 hónappal fiatalabb a lánya. Majdhogynem leszúrt, hogy miért van a gyerek kezében a cumisüveg (épp teát ivott), majd tönkremennek a fogai a cukros löttytől, meg a cumitól. Hát nem volt kedvem magyarázkodni. Egyébként meg jön a foga, és azért rágta a cumit. Egyébként nem igényli a sima cumit sem, csak elalváskor.
Köszi a blogcímet, én is hasznát veszem! Egyébként megvan valakinek a Nagy Babaszakácskönyv, amit valamikor le lehetett onnan tölteni. Szívesen venném, ha vki el tudná küldeni.
Donika!
Ne add fel! Biztosan kismama vagy! Egy - két hét múlva itt fogunk együtt örülni a jó hírnek!
Orsi!
Az apróbetűs rész tartalmához csak biztatásomat tudom adni. Ha nem lennék ilyen öreg, és az anyagiak is engednék, tuti, hogy Lilinek is lenne még egy pár testvére. Mi 4-en vagyunk testvérek, és nekem ez a normális. Szerintem semmit nem veszítettem, sőt!
Petitpois!
Gyönyörű lányod van!
Hunci!
Sajnálom.
Na, befejezem, mert ritkán jövök, de akkor kinyitom a dumaládát...