Nem volt netünk 2 napig, alig győzök visszaolvasni!
Zsebike!
De jó hogy otthon vagytok! Gyönyörködjetek Bennük és legyeket nagyon boldogok Velük! Remélem hogy továbbra is nyugodt kisbabák lesznek, bár gyanitom, már csak tapasztalatból is, hogy majd otthon azért kibontakoznak
Zsuzsi!
Na örülök hogy Te is tulvagy az izguláson! Feküdnöd kell?
Lola!
Igazán szép kis petezsákod lett! Növesztgesd szépen továbbra is a kis bébit!
Katyuska!
Szóval kislányok? Nagyon nagy gratula!
Napszemcsi!
Igen, nekem is azt mondta Krizsa, hogy a 4 üregü szivre kell figyelni, hát nálam 2 orvos is megállapitotta hogy van.
Erika!
Köszi az infot, akkor azért Te is megnyugodhatsz!
Pompika!
Igen, igen, bár elképzeled, érzed, tugdos meg minden, de azért a maga valóságában akkor kezded felfogni, amikor Veled van, Melletted szuszog. Vagyis Neked mindjárt 2 is
. Ezért kicsit megfoghatatlan ez a "befelé nézés" pocakosan.
Orsi!
Igaz, hogy Dezső sokat van Emesével, de persze napközben én deformálom szegényt
Ennek ellenére pl. a kitartása, az önbizalma, egyáltalán a határozott hangja, mozdulatai, amikben nekem lenne példamutató szerepem, na azok is teljesen mások, mint az enyémek. Én simán lemondok dolgokról, nem vagyok határozott, sokszor alkalmazom a "majdcsak lesz valahogy" elvet, és Ő bizony nem ilyen, nagyonis az apjára ütött! Néha érzem a köztünk feszülő ellentétek hullámait, ugy tud a szemembe nézni, hogy érzm, a vesémbe lát, és ez nagyon hátborzongató érzés, márcsak a korát tekintve is
De jól megvagyunk, imádjuk egymást, csak el kell fogadnom, hogy Ő más jellem. Egyébként a fiammal is igy voltam/vagyok, mostmár ugye majdnem felnőtt, de már rég beláttam, hogy legfeljebb csak az életem példáját mutathatom, klasszikus értelemben "nevelni" hát az nagyon nehéz iyen fafejü egyedeket. Végülis a férjemmel is azért vagyunk meg ilyen jól, mert képes vagyok alkalmazkodni a dominanciájához, és cserébe rengeteg odafigyelést, szeretetet kapok, na meg azt, hogy nem nekem kell gondolkodni a jövőn, mert azt Ő már rég elrendezte. Igaz, én férjhez is ugy mentem Hozzá, hogy azért Ő, mert biztonságra vágyom, és ne nekem kelljen gondolkodni, mert akkor már egyegül is maradhatnék annyi erővel.
Ehhez képest ez a lány komoly fejtörést fog okozni majdan a kérőjének
Mert Ő olyan domináns egyéniség, mint az apja, csak nőben. Nem tudom, hogy viselik ezt a komoly, határozott szándékkal rendelkező férfiak. Ha lesznek még ilyenek 20 év mulva
De azt sem akarom, hogy papucsférjet találjon.
Katyuska!
Látom kezded felfogni a tanácsok lényegét! Hogy az ember fejében káosz legyen! Legjobb is lesz, ha az érző anyai szivedre hallgatsz, mert megmondhatom, hogy a rövid kórházi tartózkodás alatt, ha 2 gyerekorvos van, még azok is egymásnak ellentmondó tanácsokat fognak adni! Hagyd sirni- ne hagyd sirni, adjál Neki pótlást- ne adjál, és ez igy megy.