Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép

chesti

Juci :D
Nagyon örülök a jó híreknek! Drukkolok tovább csendesen!!!

Benszi :D
Szuper, hogy eltünt a hematomóia! További boldog pocakos hónapokat!!

Chesti
Meg tudnám zabálni ezt a nagy lányt, annyira édes!!!! :lol:

manda

Sziasztok!

Juci,továbbra is drukkolunk ,hogy csak jó híreket kapjatok! :wink:

Gabicsibe,mi is örülünk nektek,és szorítunk ,hogy mihamarabb itt "lakjatok" ti is!

Chesti,milyen szépen ül már Niki! :lol: :lol: :lol: Puszi arra a vigyori pofijára! :lol:

Kép
taptau

Sziasztok!

Jucika, nagyon örülök, hogy jó hírrel jöttél! Remélem, minden rendben lesz!

Mindenkinek további kellemes pocaknövesztést!
süni76

Lányok, nagyon hálásak vagyunk minden gondolatért, szorításért!
Szerintem rengeteget számított, hogy ennyien drukkoltatok a picimnek!

Holnap majd hozok képet az UH-ról.

Jó éjszakát!

Puszi!

Judit

jucicuki

Jaj,nem is írtam ,tegnap megkapta Máté az agyhártya elleni oltást,hát szegény,amint le kellett feküdni az ágyra elkezdett sírni,és alig tudtuk megvigasztalni!

Mostanában nem csináltam képeket,azért nem is tettem fel! :? :oops:

Kép
taptau

Sziasztok!

Jucicuki

Örülök a jó hírnek, bízom benne, hogy ezentúl is minden rendben lesz az UH-n.

Mot

Gratulálok a vizsgádhoz, és örülök, hogy a kislánykád jobban van. Nagyon szép kislány, és nagyon ügyes. Szeret hason lenni?

Taptau

Jól látod, Milán már most nagyon huncut kiskópé. :D

Nefke

Üdv közöttünk, kíváncsi vagyok hány babócád van.

Benszi

Örülök, hogy a vérömleny múlóban van.

Lippa

Édesek a lánykák.

Lucia

Lucababa és DonZsombor nagyon aranyosak. Teszel fel közös képet is róluk?

Wolves

Nagyon édesek a babák, nagyon aranyosak együtt.

Chesti

Boldog félévet Nikinek!!! Pont múlt héten csináltunk Milánról egy pár képes kisvideót zenei aláfestéssel, melyben a képekre mi is ráírtuk, hogy mennyi idős. :wink: Niki csodaszép kiscsajszi. Hogy megy azóta az almaevés? :wink:

Tini

Üdv közöttünk.

Zsókuci

Vanda kutya nagyon édes. Úgy megdögönyözném. :)

Kép

Kép
agnese

Sziasztok! Chesti nekem mindíg a szombati lenne jobb, mivel az délelőtt van!!! Vonattal tudnék menni, és azzal is kell hazajönnöm!!
Köszike!!!

Agnese üdvözöllek! Édes a kis babykétek!!! Reméljük mi sem maradunk le!! :D

Taptau! Bizti minden pindurral így járnak a szülők!!! A hugom kicsije 2év és 5 hónapos! Azzal kezdi ha belépnek a dokibához, hogy lesz e szuri! Majd folytatja, van új matricád??? :D :D

Még egy érdekesség Benikével kapcsolatban! Már tudja lesz babánk, és azt mondja , hogy az ő kis unokája lesz, nem a mamié! Hiába mondjuk unokatestvére! :) Közben a hugom mondta neki nem jön neki kistestvér, mert beteg a gólya! Ezen elgondolkozhatott, mert azt kérdezte tőlem, hogy ha beteg a gólya, és a pocimban van a baba / ezért nem vehetem őt fel, és nem szaladgálhatok vele /, akkor ez hogy van?? :oops: Azt mondta, idézem:
- Abszolut nem értem!!!! TIMIKE!! TE LENYELTED???
Hát majd meg szakadtunk a nevetéstől!!!!!

Minden jót nektek mára, majd jelentkezem!!

Kép
tini75

Chesti a ti kis lencsilányotokat is megdögönyözném én is!!! :D :D

Na mostmár tényleg pápá!!

Kép
tini75

Kép
Chesti!
Kérted!
Vendég

Chesti!
CSodálatos a kislányod!Nagyon kiegyensúlyozott gyermek!
Manda!
Köszi a jó kívánságot!
Timi!
Remélem jobban vagy már!
Vendég

Egy kis hír a Maryről :)
Tegnap befektették a Sote I.-re, ott fog majd szülni, de még csak 31 hetes. Még zárt a méhszája, de fel van puhulva.
Sajnos ő sem tudja, hogy ez mit jelent, én meg még annyira sem.
Talán itt valaki?!
Lilla baba feje nagyon lent van, de vigyáznak.

Röviden ennyit tudok róla, remélem nem zavart senkit.

manda

Benszi
Szuper ez az UH kép! Én is ilyet akarok 2-3 hónap múlva! :lol:

manda

Sziasztok!

Manda,
a feluhult mehszaj a fenyegető koraszüles jele lehet. Szüles előtt a mehszaj először feluhul, aztán nyílik ki. Azert tudom, mert nálam is ez volt, de en meg öt hetig húztam kház nelkül is, es betöltöttük a 36 hetet, amikor Ádám megszületett. Igaz, kicsit meg az is korai volt. Szorítunk, hogy Mary meg ne szüljön nehány hetig. A khban jó kezekben van, tutira nem lesz semmi baj.

Elnezest, ha nehezen olvasható, de meg nem erkezett meg az új billentyűzetünk, ez meg rossz, mert Ádám megszerelte. Ezert nem is írok mostansag, de mindig olvaslak benneteket.

Juci, nagyon örülök a jó hírekenek, szívből kívánom, hogy minden rendben legyen a babákkal.

Chesti, Niki egy tünder, es hihetetlenül gyorsan fejlődik, változik. Hogy megy a hozzátái, illetve a szoktatás a kanálhoz?

Lányok, a hetvegen ket kis lurkó volt velem egy fel naig. A tesómek kisfia egy naal fiatalabb Ádámnál, szóval olyan volt, mintha ikereim lettek volna. Mellettük róbáltam meg főzni es rendbe rakni a lakást, amíg a többiek az udvaron dolgoztak. Hááááááááát, nem egyszerű ket lurkóval. Az ikrek anyukái további egy metert nőttek a szememben.

Lucia, Wolves, Mot, Share, Agnese: nagyon szeek a lurkók, olyan jó ilyen kis kiegyensúlyozott bebiket látni.

Kismamik, vigyázzatok magatokra es legyetek sokat a jó levegőn ebben a gyönyörű időben {bár most nincs valami verőfenyes nasütes, de mostanság nagyon jó az idő}.

Zsókuci, kutyuskára irigy irigy. :) En is szeretnek, de nálunk az udvaron egyelőre Ádám az úr, es amíg kicsit meg nem nő, ez nem is lesz máskent. De utána mindenkeen akarunk mi is kutyikát. Imádom őket.

Tatau, jó hallani rólatok. Hát igen, a vedőoltás egy eleg utalatos dolog, de szükseges rossz. Gondolom, hogy Máte már el is felejtette, ugye?

További sze naot mindenkinek!

Ági

Kép
agnesm

Íme az alkalmi ikereim:

Kép

Ádám, amint letrára akar mászni:

Kép

Kép
agnesm

Ági! :D
Köszönöm szépen az infot! Remélem Mary ikrei még bírják pár hétig anyu pocijában!

Nagyon édesek és helyesek a fiúcskák, picit hasonlítanak is, nem?!

manda

Chesti drága :D ismét nagyon jók a képek :lol: !

Taptau szegény Máté baba :cry: ,remélem hamar megnyugodott!

Tini nagyon aranyos lehetett az unokahúgod,jót nevettem azon amit írtál :lol: !

Benszi csodaszép a fotó,gratulálok :D !

Mary köszönjük az infót,nagyon szorítok Marynek,hogy a kis druszák :D minél tovább bent maradjanak!

Agnese köszi :D .

Agnesm nagyon édesek az alkalmi ikreid,Máté nagyon kis huncut a létrán :D .

Kép Egy kis szórakozás Apával :D !

lippa

Sziasztok!

Élünk és virulunk, csak természetesen nincs időm jönni, mert a délutánok is sűrűek lettek. Úgy néz ki a nyáron átköltözünk Budafokra a férjecském szülőházába. A hegyen van és nagy a kert tele gyümölcsfákkal, ami jó, de sok munka lesz vele mire olyan lesz belülről amilyennek szeretnénk. fel kell újítani és egyenlőre nem nagyon van rá pénzünk, úgyhogy csak lassacskán fog menni. A kerti munkák már készen vannak, de mindennap locsolni kell az új növényeket, úgyhogy min den délután ott vagyunk fürdésig. Napközben meg próbálom magam utoléárni házimunkában, de mindíg van valami ami elmarad.

Szóval csak jelezni akartam, hogy megvagyunk, csajszi már majdnem 6 kiló. Hétfő este 5970 g volt. Még mindíg csak 1 ciciből eszik egyszerre, ugye ez nem baj? Biztos reklaál majd, ha nem elég neki.

Puszi

TAlán tudok még jönni a héten....Várom a talit, eldőlt már mikor lesz?

Kép
Kép
zuzmó

[quote="manda"]B írta:mandaenszi
Szuper ez az UH kép! Én is ilyet akarok 2-3 hónap múlva! :lol:

Köszönöm Manda!!!
Én kicsit betojva vagyok még....de ez van :lol: :lol: :lol:
Attól függetlenül a szám fülig ér :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Agnesm!
Nagyon helyes fiú Máté azzal a kis pisze orrával!

Lippa!
a te lányaid is gyönyörűek!Mint két tojás!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Köszönöm szépen a bébikék nevében is a sok dicséretet. Hát igen, Lucának tényleg rengeteg haja van, az első csattot is megvettük már neki. :) :)

Chesti, :) :) :) . Jó volt visszaemlékezni.

Juci, nagyon örülök hogy végül nem telefonáltak. Este még benézek. hogy mi volt az ultrahangon. Szorítok addig is! Ti a genetikából hamarosan azt is megtudjátok, hogy kisfiúk vagy kislányok a kis pocaklakók. :shock:

Benszi, eszembe jutott, milyen volt, mikor nekem mutatták először a 6 hetes kis lurkókat. :) :) Jó érzés, nem?

Lippa, megint elküldtem, ha nem menne át, akkor felrakom ide a fórumra, ha nem bánod.

Agnese, Milán olyan igazi pasis. Kérek még képeket... cserébe én is teszek fel közöset. Bár a közös kép készítés valamiért mindig botrányba fullad. :( :(

Agnesm, hát igen, ilyenek az ikrek. :wink:

Manda, köszi hogy írtál Maryről. Nálunk is ugyanez volt, csak a 29. héten, aztán amikor legközelebb néztek a 31, héten, addigra a méhszáj is nyitva volt. A fenyegető koraszülés jele, azonnal is megindulhat, meg ha szerencséje van az embernek, néhány hétig húzni is lehet. Nekünk szerencsénk volt, a 35. hétig kihúztuk, és a korukhoz meg az ikerterhességhez képest egész nagy babák születtek. :) :) Csak optimistán. Nekem anno azt mondta a szülésznő, hogy tűzzek ki magam elé egy időpontot, és addig benn is maradnak. Az a Vízkereszt volt.. Ha beszélsz vele, mondd meg neki hogy mindannyian üdvözöljük és drukkolunk neki!!!

Lanett ,bálatok még mindig nem lehet tudni, hogy Zsombor vagy Rékabab lesz? DonZsombor megsúgta, hogy örülne egy druszának. :)

Na mindenkinek szép napot!
Lucia

Kép
lucia1

Lippa, nem értem, azt írja ki, hogy elküldte... :( :( Mindegy, végülis a lényeg annyi volt benne, hogy szólj ha kell még a gyógyszer. Bár nem tudom ez még mennyire aktuális. Na pussz, megyek, Lucababa felébredt.

Lucia

Kép
lucia1

Hello mindenki!

Ma egész nap rohangáltam. Deeeee....MEGVAN A BABAKOCSI!!!!!!!!!! :D :D :D
Nehéz szülés volt, többe került mint amit gondoltunk, de sokkal többet is tud. Már szegény bababoltos nő már ha meglátott szerintem felállt a hátán a szőr Ezt a gyárból hozták egyenesen nekem, nagyon szép zöld és szép bézs. Holnap veszek akksikat és le is fényképezem, de addig ezt képzeljétek el szép zöld és szép bézs színben!
Csak egy pár dolog amit tud: kivehető mózeskosár, pumpálós kerék, ami egy mozdulattal levehető, állítható rúgózású, két irányból tolható, állítható a toló magassága, a tetőn több helyen kis szellőzőablakocska, rovarháló, esővédő, 5 pontos biztonsági öv, nagy bevásárlózseb alul, amikor sportkocsivá alakitom akkor van egy plusz fogókája műanyag ücsitartós, meg ilyen kis vájatok amibe kis rágcsát lehet tenni. Az ára 49.900 volt, ha sima kerekekkel kértem volna akkor 42.000 lett volna de feltette mind a két fajtát és ezzel a felfújhatóssal sokkal könnyebb volt tolni. Azt hiszem szeretem Örülök neki nagyon!!!!

http://www.kacper2.pl/wozki,dz.....t3_hu.html

Na ezt gyors elújságoltam, most visszaolvasok!

lanett

Lanett!
Grtaulálok a babakocsihoz!

Lucia!
Életem legcdodálatosabb napja volt,hogy láttam a dobogó szívecskéket!És ez még csak a kezdet!Ha erre gondolok állandóan elpityeredem!Mi lesz még addig a pár hónapig?Arról inkább nem beszélek,ha megszületnek az milyen csoda lesz!Várom,de nagyon zabszem van bent :lol:
Vendég

Lucia én ezt nem értem,megint nem jött :cry: .
Gyógyszer ügyben nem tudom mi van,mert a férjem ismerőse tul.képpen így én csak közvetítek.Viszont v.mi olyasmit hallottam,hogy az a Puregon ami a férfiaknak kell az más.Nem tudom :roll: .Ha el tudod másnak adni,ne várj ránk.Azért köszi szépen :D .

Lanett gratulálok a babakocsi,ahogy leírtad biztos csudaszép,várjuk a fotókat :D !

Numato,Juci mi volt az UH-n?

Mindenkinek puszi

Lippa

lippa

Na hello megint itt vagyok!

Jaj elfelejettem írni, május 2-án megyünk Uhra du.1 órára! Olyan jó lenne mostmár látni mi van a lába között!

Igen Lucia! Mi még mindig nem tudjuk. :? :( :wink: de remélem jövő héten már kiderül!
De ha a hatodik érzékem nem csal DonZsombor kap egy druszát! :D

Zuzmó!
Gratula az új kuckóhoz! Biztos nagyon szépen megcsináljátok majd!
Jázmin már szép nagy baba!

Taptau!
Buksisimi a kicsi Máténak! :cry: De remélem már el is felejtette azt a kis kellemetlenséget!

Juci!
Örülök, hogy végül minden jól alakult!

Tini!
Nagyon helyes a gólyás sztori! Jót nevettem rajta!

lanett

Benszi! Nagyon irigylem a uh- képedet! Remélem holnap én is kapok ilyet ,vagy legalábbis hasonlót!

Lippa és mindenki! nagyon édesek a gyerekek!

jelentem ma nem volt semmi bajom, minimális volt a barnás akármi és azt mondhatom, hogy délelőtt óta semmi nyoma.
Szóval remélem csak ijesztegett és rendben van minden a pocimban!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Nos lányok amikor látom a szebbnél szebb édes kis babyket majdnem elsírom magam a gyönyörűségtől! Remélem decemberben mi is küldhetünk ide képeket, és megígérem a legfrissebbekből kaptok is! :)

Nefke drága, ne izgulj, szorítunk holnapra , és várunk mielőbb itt a jó hírekkel!

Annyira vágyom én is olyan vonalzóra, ami a babyk korát jelzi! Mindet meg szoktam csodálni, és elolvasgatom mi van írva hozzá! :oops: :oops:

Kép
tini75

Nefke biztos,hogy minden rendben lesz,szorítok nagyon.Várunk majd nagyon a hírekkel,hogy hányan is vagytok :wink: !

Tini olyan gyorsan elmegy az idő,hogy észre sem veszed és a Te vonalzódon is az lesz,hogy Laura vagy Roland baba 1 éves.
Várjuk majd nagyon a fotókat :D !

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Lippa

lippa

Sziasztok lányok!!!!

Nefke bizti jó hírekkel jön! :D :D :D Én már most gratulálok neki!!! :oops: :oops:

Drága Lippa köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól estek!

Réka téged is várunk a hírekkel!!!

Pá mindenki!

Kép
tini75

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak tegnap kicsit sűrű lett az este.
Sajnos képet nem kaptunk, de 1,8 és 2,5(!!!) tarkóredőket mértek, úgy néz ki, mindkét baba teljesen jól van, persze megnyugodni akkor fogok, ha megjön a teljes genetikai eredmény, de merek már nagyobb levegőket venni...
2 kg-t sikerült fogynom a legutóbbi mérlegelés óta :oops:

Megpróbálok idevarázsolni a másfél héttel ezelőtti DVD-ről kivarázsolt képeket, azóta 2 cm-t nőttünk, már 8 cm-ek vagyunk fejenként :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép A baba
Kép A baba

Kép B baba

Kép B baba

jucicuki

Jucicuki

Már nagyon vártam, hogy írj. Örülök, hogy minden rendben. Mikor lesz meg a teljes eredmény? Nagyon jók az UH-s képek. :)

Zuzmo

Szerintem, ha elég neki (és hát ahogy írod szépen gyarapszik :lol: ), szerintem nem baj. Milán is egy ciciből eszik még most is, és hát tegnap már 6730 g volt. :lol:

Agnesm

Ádám nagyon szép kisfiú, jó hogy ilyen közel vannak korban egymáshoz az unokatesójával.

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
agnese

Azt mondták kb. 4 hét, mire hozza a postás :cry:
Május 8-án megyünk UH kontrollra, azért rákérdezek, hogy készen van-e, akkor ne postázgassák...

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Tegnap krumplit kapott almával.. :) na ez még jobban nem tetszett neki. Cici az bezzeg... :lol:
Mikor mondta védőnő, hogy ezzel kiváltunk egy cicit, annyira elszomorodtam. Vagyis hirtelen valami hiány érzetem lett, szomorúság, nem is tudom.
Imádom nézni ahogy nyakalja a tejet, ahogy rám mosolyog közben, mikor a kis kezeivel markolássza a ruhám...

Juci hol az UH kép? :) Mi volt dokinál?

Taptau drága válaszoltam pü-re.

Agnese hát lássuk azt a zenés csodát. :) rakjátok fel a youtube.com-ra :)
Köszönjük almánál már csak az első kanálnál fintorog aztán eszi tovább. :) Persze a kanálért már oda van, ő akarja fogni, vagy játszani vele. :)
Milán is már 4 hónapos...repül az idő. :) Lassan tesókért megyünk. :)

Tini délután 2-től lenne a tali pénteken, azért az annyira nem vészes gondolom. Mennyi az út vonattal, és hova fut be? Keleti?

Benszi nagyon jó az UH kép, rég láttunk már ilyet. :) Két is kis pötty. :)

Manda Marynek szurkolunk, nem lehet mókás már most bent feküdni, de hát Lucia mesélhetne erről.

Agnesm :) Nem kell ecsetelni a két gyereket, én csodával adózom az ikresek előtt. :) Nem egyszerű, bár azt mondják a tesók jól elszórakoztatják egymást.
Képek haláliak. :) Locsolócső nagyon izgi lehetett. Tényleg hasonló a két lurkó. :)

Köszönjük kanalat nem kellett szoktatni, egyből értette a lényeget. :)

Lippa Petrán van a pirosas kendő? Jó lenne megkülönböztetni őket. :) Látszik a hasonlóság amúgy. Édesek a talicskában. :)

Zuzmó költözés nem lesz egyszerű pici babával. Talival kapcsolatban még nincs időpont.

Lucia, komolyan csatot kapott Lucababa? :) Kérünk képet. :) Édes lehet, hogy viseli? :)

Lanett gratula a babakocsihoz. :) Május 2.ra drukkok, hogy megmutassa milye is van. :)

Nefke mi volt Uh-n? :)

Most mennem kell csajszi ébred. :) Puszi mindenkinek

chesti

Sziasztok!
Egy pocaklakóm van!14 mm-es a petezsák és már lehet látni (bár én nem láttam, de Konc Tanár úr igen), hogy alakulnak a dolgok a petezsákba. Razz
Elmondtam, hogy volt egy kis barnás akármim és azt mondta, hogy valószínüleg ketten akartak lenni, de ezt sose fogjuk megtudni. Most sokat kell még pihizni és két hét múlva kell mennem.

De én eléggé be voltam parázva a mai naptól.
Jucócuki! Nagyon örülök, hogy rendben van minden a babákkal!

Lányok nagyon köszönöm a szorításokat! bocsi, hogy ilyen későn írtam csak, de hazajöttünk és aludtam, mert nagyon fáradt voltam!
Puszi mindenkinek, ja és javítottam a vonalzómat is!
Kép
Nefke
nefke

Sziasztok!Ne haragudjatok,hogy csak így pofátlanul beírok,de meg szeretném kérdezni,hátha tudtok segíteni,telefonon nem tudom elérni a Bmc.-t azt szeretném megtudni,hogy kb mikorra tudnak adni időpontot lombikra,elég e telefonon bejelentkezni,először csak konzultációra adnak időpontot?Éshogy vajon a telefonba megkérdezik e hogy hány inszemem volt eddig?Amúgy a 3.inszemem volt most vasárnap nagyon bizakodom és remélem a 6.-ig sikerül viszont nyugodtabb lennék ha meglenne az időpontom a lombikra,elég sok időt vártunk már eddíg is nem biztos,hogy lelkileg kibírnék még pár hónap várakozást!Előre is köszönöm a segítséget,Gratulálok a Babásoknak,drukkolok mindenkinek!!Üdv
lanyané

Nefke!
Aranyos ez a Jucócuki :lol: :lol: :lol:

jucicuki

lanyané:
Hát hogy mikorra kapnál időpontot azt nem tudom, de először konzultáció van, aztán mindenféle vizsgálat és utána lombik. Bár ha viszel eredményeket, akkor gyorsabb, de szerintem így is 1 hónapot legalább várni kell lombikra.
Próbáld hívni őket, sokat kell csörgetni, aztán egyszercsak felveszik:
06/ 1 458-4579
06/ 1 355-2736
Vendég

jucicuki!
Ne haragudj az elírásért, de még mindig nem igazán vagyok magamnál. Akkor meg még nagyon kába lehettem ha ennyire sikerült elírni!
Kép

Nefke
nefke

Gratula it is Nefkém!!! :D Pussza!

Lanyané!!!
Mi a párommal magánrendin jártunk a Koncnál, mivel nagyon sok lett volna a várakozási idő! És kezdtük márciusban a szurikat, de dec. 27-én volt az első talink, és most az első beültin vagyunk túl, és sikerült eddig! Nekünk inszem nem volt vagy mi! Ha gondolod megadom Kanyó mobilját, ő Konc biológusa!!!

Chesti! Nyugatiba megy a vonatom, és kb másfélóra az út itthonról B.Ny-ba! Tehát este meg már nem akarok utazni! Most pénteken lenne?? Hoppá most nem jó! Jajjj! Május 12! Hát meglátjuk, kérdés hol lenne a tali pontosan???

Oh Juci énnekem a könny kicsordul az Uh képek láttán olyan édesek! Nagyon gratulálunk hozzájuk! Vigyázzatok magatokra!!!! :)

Kép
tini75

Tini75
Még ezen az oldalon egy kicsit feljebb megtalálod hogy hol és mikor lesz a tali.
Vendég

Juci ez nagyon jó,reméljük 8-án meglesz az eredmény és ott is csupa jókat mondanak majd(szerintem biztos :wink: ).Szorítok nagyon!!!!
Egyébként nagyon-nagyon édesek a Gombóckák :D !

Chesti drága :D eltaláltad a Petrán van a piros kendő .Majd a talin meglátjátok,hogy nem egyformák :wink: .Egyébként nekem még nem nagyon szórakoztatják egymást :cry: ,ha az egyik jobbra megy a másik biztos hogy balra :shock: .De később biztos jobb lesz :D (legalábbis remélem :roll: ).

Taptau hogy vagytok,Máté kiheverte az oltást?

Lanyané szorítok,hogy ne kerüljön sor a lombikra.

Puszi Mindenkinek

lippa

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segitséget,megpróbálom őket hivogatni eggyszer csak felveszik,de Tini75 azért a telcsiszámot kéremszépen.köszi és mindenkinek jó egészséget!
lanyané

Sziasztok!

Chesti!

A képeket zenei aláfestéssel ezen a linken megtalálod :) :

http://mongoose1.atw.hu/milan.wmv

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Ádám neveben köszönöm a kedves szavakat.

Benszi es Juci, nagyon jók az uh keek, olyan jó nezegetni. Fantasztikus erzes, amikor azert valamit már sejteni lehet a Kicsikből, lehet őket látni, hogy ott vannak, de azert marad titok a születesre is. Elő is vettem Ádám babanalóját es a keek hatására nosztalgiáztam egy kicsit.

Juci, nagyon örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgok. Mostmár kicsit róbálj megnyugodni, meglátod, minden rendben lesz.

Nefke es Tini, gratulálok Nektek! Mindig örömmel tölt el, ha valaki csatlakozik hozzánk a szomszedból {vagy bárhonnan}. Jó egeszseget es roblemamentes babavarast kívánok!

Szuszi, Rozus! Olyan regen jelentkeztetek! Adjatok hírt magatokról, ugye jól vagytok es szeen növögetnek a gyerkőcök?

Lányok, en már úgy várom a talit, olyan jó lesz megismerni Benneteket, es jó lesz látni a sok sze babát es kismamit, meg a szomszedokat, akiknek remelhetőleg erőt es remenyt adhatnak a mi babóink!

Minenkinek nagyon sze es tartalmas hosszú hetveget kívánok!

Ági

Kép
agnesm

Agnese, edesek a zenes keek!

Kép
agnesm

Sziasztok!!!

Lanyané írom a számot, ha nem a Kanyó doktornő veszi fel, akkor Irénkéék! 06/30/9008429 Remélem tudtam segíteni!

Timy megy a szorítás, és várunk!!

Képzeljétek tegnap este párom idecsüccs mellém , és megmutattam neki a gyermekeitekről a képeket!!!
Teljesen elérzékenyült, és mondta a mi picurunknak / mivel szerintünk egy van, lesz / is itt lesz a helye!!! Persze ha decemberig még itt lesztek!! :D
Hozzátette örül, hogy itt tudok hozzánk hasonló helyzetben lévő csajokkal beszélni! / Csak őt ne nagyon elemezzem itt ki!!! :oops: :oops: :oops: / Mondtam erre semmi esélye! :D :D

Kép
tini75

Sziasztok!

Szép napot Mindenkinek!
Felénk szép!

Tegnap este sütöttem mézes zserbót, mert délután jön egy volt kolleganőm meglátogatni, erre a piszok semmi hajlandóságot nem mutat, hogy megpuhuljon :twisted:
Holnap anyuékkal grillezünk a kertben, megünnepeljük, hogy kicsit fellélegezhetünk. Már bepácoltam a husit is tegnap este, minél fincsibb legyen :lol: Imádom a jó időt.
Most éppen borsólevest főzünk Gombóckákkal, tök jó, hogy már akkor sem vagyok egyedül, ha egyedül vagyok :wink:
Meg Ati most éppen Fehérváron dolgozik, így minden nap hazajön ebédelni és itthon van velem egy órát, így nem is olyan hosszú a nap.

Nagyon szeretek terhes lenni, most, hogy hányinger már javult :roll: kerekedik a pocak, élvezem :!:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Kiolvastam F. Nagy Zsuzsa Egyből ketten című könyvét, ajánlom minden ikres kismaminak, jópofa :lol:

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?