Sziasztok!
Manda,
a feluhult mehszaj a fenyegető koraszüles jele lehet. Szüles előtt a mehszaj először feluhul, aztán nyílik ki. Azert tudom, mert nálam is ez volt, de en meg öt hetig húztam kház nelkül is, es betöltöttük a 36 hetet, amikor Ádám megszületett. Igaz, kicsit meg az is korai volt. Szorítunk, hogy Mary meg ne szüljön nehány hetig. A khban jó kezekben van, tutira nem lesz semmi baj.
Elnezest, ha nehezen olvasható, de meg nem erkezett meg az új billentyűzetünk, ez meg rossz, mert Ádám megszerelte. Ezert nem is írok mostansag, de mindig olvaslak benneteket.
Juci, nagyon örülök a jó hírekenek, szívből kívánom, hogy minden rendben legyen a babákkal.
Chesti, Niki egy tünder, es hihetetlenül gyorsan fejlődik, változik. Hogy megy a hozzátái, illetve a szoktatás a kanálhoz?
Lányok, a hetvegen ket kis lurkó volt velem egy fel naig. A tesómek kisfia egy naal fiatalabb Ádámnál, szóval olyan volt, mintha ikereim lettek volna. Mellettük róbáltam meg főzni es rendbe rakni a lakást, amíg a többiek az udvaron dolgoztak. Hááááááááát, nem egyszerű ket lurkóval. Az ikrek anyukái további egy metert nőttek a szememben.
Lucia, Wolves, Mot, Share, Agnese: nagyon szeek a lurkók, olyan jó ilyen kis kiegyensúlyozott bebiket látni.
Kismamik, vigyázzatok magatokra es legyetek sokat a jó levegőn ebben a gyönyörű időben {bár most nincs valami verőfenyes nasütes, de mostanság nagyon jó az idő}.
Zsókuci, kutyuskára irigy irigy.
En is szeretnek, de nálunk az udvaron egyelőre Ádám az úr, es amíg kicsit meg nem nő, ez nem is lesz máskent. De utána mindenkeen akarunk mi is kutyikát. Imádom őket.
Tatau, jó hallani rólatok. Hát igen, a vedőoltás egy eleg utalatos dolog, de szükseges rossz. Gondolom, hogy Máte már el is felejtette, ugye?
További sze naot mindenkinek!
Ági