Katyerina! Én már szimpla pocakkal is meghaladtam a 100 cm-t...
104-et mértek 2 hete...
Látom, beindult a babakocsi biznisz... Nekem is ilyen nagy gondot jelentett. De nekem legalább nem kell cipelnem emeletre, így hogy elköltöztünk. Annak idején én nagyon sokat kínlódtam a babakocsis közlekedéssel, akkor még a legtöbb buszon középen volt a kapaszkodó. Át kellett emelnem rajta a kocsit gyerekestől!!!
Pénteken a páromnak el kell mennie egész napra, és nem az ő kocsijával, tiszta para vagyok, nehogy akkor... Bár én már az éjjel is alig aludtam, felébredtem 1-2 keményedésre, és nem is tudtam visszaaludni. Találkoztam ma a dokimmal is, mikor meglátott a szülőszoba előtt (a szülésznőhöz mentem), egyből kérdezte: Mi van, szülünk? Állítólag iszonyú sok szülés volt éjszaka és ma, gondolom front volt megint. Én is mindig megérzem. Azt mondta, ha ezt megúsztuk, akkor már jó. A szülésznő aranyos volt, eddig nem gondoltam rá, mert az volt bennem, h vagy gyorsan szülök majd, vagy császár lesz, és ekkor minek. De most egy barátnőm mondta, neki milyen jó volt... Azt mondta a szülésznő, szereti a papás szüléseket, majd rávesszük, h bejöjjön. Hát nem tudom, bejön-e végül...
Szuper, most mondták a tévében, h a mai hideg front után holnap melegfront jön... Klassz.
Találtam egy jó kis anyagot, aki ráér, nézze meg! (Első babás anyukák, meg én aki már elfelejtettem mindent.) Szülésfelkészítő, de babafürdetés meg köldökápolás stb. is van benne. Ha regisztráltok, mindet meg lehet nézni:
http://onlineakademia.hu/course.php?id=12
A babakocsis témához csak annyit, tudom, h ikresben nehezebb, de szerintem az jó ötlet, hogy vesztek/szereztek egy fekvős kocsit (ami nehezebb, de akkor még a bébik kisebbek), utána meg lecserélitek egy könnyebb, nem teljesen dönthetőre. Mondjuk szerintem a sima sportkocsik nem kényelmesek hosszabb úton. És nekem is fontos volt, h a baba felém nézzen, ha akarom! Én is többfunkciósat vettem, elég nehéz is, de én nem cipelem emeletre, csak a vázról leveszem, meg a kerekeit is, és berakom a kocsiba. Én mielőtt megvettem, mondtam az eladónak, h itt állok a bolt előtt, és most belepróbálom a kocsiba. Jött és segített. Szóval a babakocsi téma sokkal nehezebb, mint a kiságy vagy bármi más...