Sziasztok!
Hogy milyen országban élünk??!!! Na, tutira tudjátok mire gondolok.
Keny!
Nagyon szurkolok, kicsi babácskának biztosan jó odabenn és még sokáig szándékozik a pociban lakozni!!!
Angel!
Nekem is eszembe jutottatok.
Annyira aggódtunk értetek is.... Ez kicsit rosszul is csenghet, de rmélem nem érti félra senki, de olyan jó, hogy ti is itt vagytok, és amikor valaki esetleg hasonló helyzetbe kerül, akkor igazi, "kézzel fogható" reményt adtok.
Ja, végeztem a nagytakarítással, már csak a függönyöket kell kimosnom.
Muszáj volt, mert keresztelő lesz 25-én ( addig remélem a szokásos takarítás is megteszi) és ma volt nálunk egy fotós. Littit fénképezte. Majd ha fenn lesznek a képek, megadom a honlapját. Litti referenciababa lett.
Baba!
Nekem terhességi diabéteszem lett a 32. hétre. De nem diétáztam, csak onnantól kezdve. Hát én kölesgolyót eszegettem, pászkát, magában főtt virslit meg magában háromszög sajtot. De ezekből amennyit bírtam. Nekem 150g-os diétát kellett tartani. Egyébként nem volt gond, csak a reggelivel, így a reggelimet is két észre osztottam onnantól kezdve a 60perces cukraim mindig hét alatt maradtak. Du. 4-kor még édességet is ettem olykor, pl. kinder pingvint, és nagyon jók voltak a cukraim.
Nekem még nagyon jónak tűnnek az eredményeid, nekem már a 24. héten 7.8 volt a glükózterheléses 120perces cukrom. Azért volt a 32. héten kontroll.
Rani!
Nagyon szépek vagytok!
Lois!
Kis Zé tudod?!
Jó éjszakát! Vagy jó reggelt!